![]() |
Re: Masini Abandonate!
1 Attachment(s)
Cunoaste cineva aceasta masina? zace in Chitila in curte la fostul sediu de reparatii televizoare dupa Castanilor.....
|
ANA LOGAN FA SI ALTE POZE LA LIMUZINA AIA GEN SPATE LATERAL TE ROG
|
Quote:
|
parca o stiu de undeva in 94 a fost la nunta la tata dar deatunci nu mai stiu nimic de ea pacat ca era o frumusete
|
1 Attachment(s)
PORSHELE ASTA ZACE ASA DE 4 ANI CEL PUTIN POZA AM FACUT-O IO ACU 2ANI
|
2 Attachment(s)
Si de la mine un BMW e34 si un Opel Ascona.
BMW sta parasit de azi vara... Opel sta parasit de acum 2 veri... |
Quote:
|
Quote:
|
DA NICI ASCONA SI NICI E34 NU PAR PARASITE
|
5 Attachment(s)
poze facute personal Attachment 1982365
Attachment 1982366 Attachment 1982367 Attachment 1982368 Attachment 1982369 |
Quote:
|
da il cunosc.
|
Quote:
|
Defapt proprietarul acelei masini a murit in urma cu ceva vreme, astfel se explica si faptul cum a ajuns in starea asta masina.
|
da e adevarat ca proprietarul a decedat si a mostenit masina fica. masina este un BMW ALPINA original
|
mai multe detalii despre masina ? si despre proprietara? e o masina ce merita salvata. multumesc
Quote:
|
Mai multe detalii? Se afla in Timisoara, zona Freidorf, iar din auzite am inteles ca nu vrea sa dea masina. :lol: (au intrebat mai multi de ea)
|
6 Attachment(s)
Attachment 1983156
Attachment 1983157 Attachment 1983159 Attachment 1983161 Attachment 1983164 Attachment 1983166si cateva poze cu interirul ALPINA. da femeia nu doreste sa valorifice masina, am discutat cu ea de mai multe ori dar nu am reusit sa o conving, i-mi pare foarte rau mai ales sa vad ca se distruge asa stand in ploaie ,pacat ca e ceva atat de rar. |
SABY SEBASTIAN salveaza rechinul ala de acolo ca e un exemplar alpina foarte frumos
|
eu intenti am dar poate nu am putere de convincere destula mai incerc dar problema e ca timpu trece si masina tot mai rau arata,femeia zice ca vrea so puna inapoi pe roti dar cand nu stiu:sad:
|
offtopic : mare pacat de rechinul alpina :( este raritate si nu isi merita soarta...
mai discutati cu proprietara ca doar nu o luati pe gratis... |
Probabil nu s-au oferit bani putin pe ea sau ati vrut-o gratis:shock:
Sa ofere careva cateva mi si nu cred ca se mai gandeste daca sa o dea sau nu ! |
pacat de alpina C1 .... da motoru nu are nimica ? degeaba ai interior Alpina si alea daca masina nu are motor
|
masina are motor e complecta si nu e de vanzare si gata nu sa pus problema pretului in discutia mea cu proprietarul discutia a fost nu e de vanzare si gata sa evitam discuti gen ai vruto pe gratis si altele de genu
|
Quote:
acum 5ani era in Timisoara. Am vrut eu sa o cumpar, era statuta de o gramada de ani in fata unui bloc. Proprietarul nu vroia sa o vanda sub nici o forma. Dupa aia a ajuns sa fie ridicata de ADP, respectiv sa fie scoasa la vanzare(licitatie). Vad ca a cumparat-o cineva...dar e pacat ca sta tot pe dreapta |
Quote:
|
Quote:
|
proprietara aia e inconstienta cat de frumoasa e si ea a lasat-o in paragina
|
facem toti cheta si io cumparam noi :))
|
Quote:
|
Quote:
two door sedan based on the BMW E21 3 series, 533 cars were built, engine from 528i, 5 speed Getrag gearbox , from 0 to 100 km/h in 6 sec, top speed 225km/h ......pacat de ea... |
Quote:
|
BMW ALPINA C1 2,3
Bild vergrößern Based on BMW 323i (E21) 2-door Production 4/1980 - 7/1983 ALPINA Engine C1*: Cylinder 6 Capacity cm³ 2316 Max output kW/hp 125 / 170 Max torque Nm 210 Performance: Acceleration 0-100km/h s 7.9 Top speed km/h 208 Fuel consumption: at 90km/h l/100km 6.1 at 120km/h l/100km 8.1 Urban l/100km 13.9 * These engines were also delivered separately for engine conversions of BMW cars. http://www.alpina-automobiles.com/en...eries/e21.html Pacat de masina e o bijuterie. |
O sufa nu mai aveti si voi pe acolo pe la Timisoara ?
|
3 Attachment(s)
din cate stiu eu masina asta sta locului de vre-o 3 ani si ceva de zile.
saptamana trecuta a fost mutata unde isi va continua sederea pentur nu se stie inca cat timp. pacat de ea. |
Quote:
P.s am sa pun poze zilele astea cu un Safrane V6 3.0 care sta pe bara de 3 ani |
nu pare parasita pentru ca a stat 3 ani si ceva in acelasi loc. si probabil a primit somatie din aia de la primarie sa o mute. i-a umflat rotile a tractat-o pe cealalta parte a strazii si acuma si-a gasit un nou loc de a sta.
|
este o toyota mr2 la mine in oras abandonata de vreo 4 ani, proprietarul vrea sa o vanda dar nu stiu cat cere pe ea....e rosie, inentica cu asta: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Toyota-MR2.jpg
|
1 Attachment(s)
o poza cu f40 de la Romana.
|
Quote:
buna decand e poza ? e ala cu nr de america? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:40. |
- Copyright 2026 4Tuning