![]() |
Re: FAST & FURIOUS TOKYO DRIFT - lansare
frate eu am vazut de 4 ori filmul si tot nu am observat ticoul ala,in ce moment apare mai exact...ca sa fiu mai atent,sa-l vad si eu..
|
Quote:
|
mersi omule..
|
Apropo,se zicea ceva de o scena mai intima intre sean si gagica aia de care se indragosteste el si cu care se cupleaza in final...cand e frate scena aia ca eu unul nu am vazut-o...e posibil sa fi adormit in cinema,desi nu cred
|
eu n-am vazut... nici nu am auzit ca ar fi asa ceva in film... te-a mintit careva probabil
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
super nici io nu il observasem :P
|
acum fiti atenti...nu sunt nebun...sper...dar uiteti-vpala 1:20 (adik o ora si 20...) cand se intrese sean cu dk...si dk intra in masinile de pe margine...uitati-va cand pleaca d p loc sa vedeti k se vede un stop al unui fiat 500...acum nu sunt acasa k punea poze...si dk va uitati si inainte se vede si farul...dar stopul se vede clar in dreapta...sa sa uite cnv si sa puna o poza...
|
mersi frate acu am vazut si eu ticoul,dar tot nu imi dau seama ce cauta acolo...o fi masina bunicii lui han care a venit sa ii faca nepotului o vizita...
|
care a auzit zvonul ca va aparea jocul tokio drift?
|
am auzit k o sa apara dar doar pt PS2 si XBOX asa k stai linistit daca n-ai una din astea 2 n-o sa-l poti juca! oricum am auzit in schimb k o sa apara serialul care continua de unde s-a sfarsit filmul tot cu vin diesel si pustiu din tokyo drift sa vad cum e si asta!
|
Quote:
|
da ma ia uite shi tico e faimos, mama ei de buburuza :D
|
frate care e faza cu serialul care continua povestea din tokio drift? care stie sa ma lumineze si pe mine.
|
Quote:
a aparut si se numeste Tokyo Xtreme Racer Drift dar e pt PS 2 k l-am luat yo da nu mere :((( |
si cat a costat sa mi-l iau si eu.
|
mai sti? la ce-au reusit cu evo-ul.. poate se intrec p sine astia, si fac tico cu tractiune spate, si mai fac si drifturi cu el :))
|
Tot nu m-a lamurit nimeni care e faza cu serialul si cu jocul care vor aparea,dak nu au si aparut deja.
|
ce serial frate? probabil ca se referea la urmatoarea parte adica 2f2f 4 sau cat urmeaza... filmul se termina cand vrea ala sa dea o liniutza cu vin diesel poate continua de acolo si o sa aflam si noi cine castiga :D
|
fratilor,intrebare de baraj,care e faza cu vin si han,de unde si pana unde eray ei family? in fnf1 nu se pomenea nimic de han,nici in 2,abia in tokio drift...so....
|
Quote:
|
Va tot intrebati ce legatura are dome cu han.Am revazut filmu si han ii zice lu sean la un moment dat ca a venit din mexico.Daca ati vazut the fast and the furious la sfarsit e un mic filmulet unde arata ca dome este in mexico.Deci acolo s-au intalnit;)
|
Quote:
bv Sl1V3R! eu n-am observat faza cu mexico, dar te cred... :tenisclap: ma intreb ce or sa faca in urmatorul film... |
Dati la min 51:29 si ascultati cu atentie ce zice Han;)
|
bai oameni buni....voi ,,stie,, engleza????
han zice: ,, do you remember those westerns....where cowboys used to make a run for the border??...this is my mexico'' dupa mintea mea de premiant la engleza (:D) asta inseamna ,,iti aduci aminte de acele westernuri....in care cowboy-ii obisnuiau sa fuga spre/treaca (nu mai pot sa imi dau seama exact acum...e prea tarziu:D) granitza....acesta este mexico-ul meu'' si se refera la faptu ca aici (tokyo) se simte liber, nu ca ar fi fost in mexic :lol::rolleyes2::lemon: |
Cred ca Trickz are intr-un fel dreptate,cel putin asa reiese contextual vorbind.
|
Da my bad acum am ascultat la casti si asta zice.P.S.:si eu sunt premiant la engleza;)
|
care a auzit zvonuri legate de aparitia lui tokio drift dvd si la noi? am auzit ca cica a aparut in sua si ca va ajunge la noi in decembrei sau la inceput de 2007. daca a mai auzit cineva ceva he's welcome to shre it with the people. eu am facut deja comanda in america si imi vine in doua saptamani-cica are si niste bonusuri....
|
NU am jucat ... dar mi-a placut filmul ... SUPER TARE :lol:
|
Fratilor care a vazut ca in tokio drift pe soselele pe unde se alearga aia cu masinile se vad urme de cauciuc ars ceea ce inseamna doua lucruri: sau astia chiar fac drifting pe acolo sau s-au chinuit baietii de mai multe ori pana le-a iesit perfect,desi nu se justifica pt ca cica erau cascadori profesionisti cei alesi sa faca drift. ce parere aveti?
|
repetitii...parerea mea
|
fratilor,gata,nu mai are nimeni nimic de zis despre filmul asta? care a citit pe net specificatiile tehnice ale masinilor folosite la filmari? stiti ca in timpul filmarilor au fost folosite masini de rezerva? fiecare masina care apare in film mai avea in spate cel putin 3-4 clone.
|
Quote:
nu da stiam (sper k am raspuns limpede la intrebari :D) |
Filmul asta e deja vechi de acum dar ce parere aveti de montajul asta?
https://youtube.com/watch?v=aB46XY0TMx4 Adevarul e ca mie imi si place melodia (videoclipul original al melodiei era asta https://youtube.com/watch?v=-_1ylCSo2L4 ) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning