![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
Quote:
OBC-ul lucreaza f bine, nu e de forma, se aprind toate becurile la test si apoi raman 3 aprinse..printre care si cel de motor:oops: Suportul de OBC l-am gasit la schmb cu cartonul de sub volan luat de la mos:D |
DA stopurile jos fugi la vopsitor si spune-i sa le degreseze bine si sa-ti dea un lac negru pe ele adik foarte putin fumurii e exact ce ii liseste !!! este esxact cum tre sa fie un urs!!! marfa!!! imi place mult !
|
Ce noroc pe tine ca mai cunoscut pe mine:
-vezi daca e sa dai rotile alea parca le-as vrea eu -pardon bara spate e din inox , fusta e din fibra:D poate |
Bogdane e normal sa se aprinda check-ule de la motor k el e 1,8 si tu pe masina ai inst de 2,5 ...gen iti lipses 2 pistoane:)) ti-am zis si atunci!!!
|
Frumos tare ursu
Nu e iesita cam inafara finala aia? |
La triple ma gandeam sa le foliez, ca si proiectoarele..cand foliez geamurile..sau poate pica unele asa cum vreau eu..adica cum are Pletos RZA sau Jakal8);)
Cu instalatia electrica nu sunt lamurit..daca era pentru 6 de ce are numai 4 mufe pentru injectoare..unde sunt celelalte 2:???:..si instalatia nu vine cu tot cu calculator?..aici eu intreb, nu reclam nimic, dar char nu stiu cum vin la ursi:rolleyes2 Finala mai trebuie repozitionata, am mai scris intr-un post ca nu e pe pozitie inca..;) Va multumesc pentru sfaturi/aprecieri:-) |
Verifica sonda de pe baia de ulei , si eu am aprins motoroil`ul de pe panou , am schimbat sonda temporar sa fiu sigur ca asta e si intradevar , nu mai functiona ...
|
arata misto rau masina
|
...ca bine mai poate sta unui urs cu borbet si mai ales cu mtech 1.Deci e favoritul meu in ce priveste pachetele de E30.Felicitarile mele pentru ce a iesit pana in momentul de fata si spor la tunarit cat mai mult si de calitate!
|
Quote:
Va multumesc, am sa fac tuning de calitate in continuare ca ursul asta cere8) |
3 Attachment(s)
In sfarsit este gata si strut bar-ul:D..a trebuit sa-l refac aproape de la zero pentru ca era prea lung si nu intra intre oalele ursului meu, am taiat si resudat si platourile de asezare pentru a marii diametrul cercurilor de centrare pe margiile oalelor....:rolleyes2:o
Dar in sfarsit este gata, dar pentru a-l monta pe masina mai trebuie sa dau jos amortizoarele pentru a inlocuii suruburile de prindere cu unele mai lungi, datorita flanselor groase ale strut bar-ului:rolleyes2..ma doare capul deja...:shock: |
6 Attachment(s)
N-am mai postat eu de multicel, dar de stat nu am stat..modificari la urs au fost pe mai multe planuri in acest timp:-)
- la exterior i-am inlocuit capota motor cu una stock, de care din pacate nu am avut parte deoarece a ajuns varza de pe transportul cu curieratul..:evil: - la interior am inlocuit turometrul din ceasuri, deoarece al meu nu functiona decat pana la 4000 rpm si am vopsit "limbile" indicatoare cu rosu si tot la capitolul interior am dat iar jos scaunul de la sofer si i-am sudat urechile spatarului deoarece erau ambele rupte si spatarul se misca aiurea in stanga-dreapa si inainte-inapoi:rolleyes2 -la capitolul tehnic, vineri am inlocuit capetele de bara si pivotul pe dreapta(la roata), am montat filtru de benzina pe suportul original din compartimentul motor(masina nu mai avea filtru cand am luat-o) si cu aceasta ocazie am inlocuit suruburile la flansele amortizoarelor si astfel am putut monta in sfarsit si strut-bar-ul8)...maine urmeaza sa-i fac si geometria directiei si gata si cu acest capitol;) Astazi am lucrat la ambele masini; la urs i-am facut curatenie in interior si alte mici bibileli (ca sa fie totul asa cum imi place mie), iar la Dacie au fost mai multe de facut, ca am cam neglijat-o de cand cu ursache asta:-) |
Pot zice Cel mai Tipicar om de pe 4Tuning , eu unul aşa te văd,şi te Respect pentru ceea ce faci şi pt beammer si bătrānică !
|
Quote:
Insa eu consider ca numai asa poti avea rezulate remarcabile si sa te bazezi pe masina..cand ei tu totul la mana8) |
Dacia aia e teroare :))) Felicitari pt ursoi,sa`l stapanesti cat mai sanatos si mai intr`o parte pe strada,ia zi un strut-bar mai ai chef sa faci ?:))
|
Quote:
Ce vrei sa faci la strut bar?...daca il vrei facut de la faza de proiect sa stii ca nu am materialele necesare, dar de modificat unul facut(cum a fost cazul la mine) se poate, dar trebuie sa am masina la mine pentru masuratori exacte..deci..cam mare distanta intre noi:rolleyes2 |
da,dracie ca nu e asa mare ..ma gandeam ca ai aparat si tot ca faceam o excursie,lasa m`oi descurca eu .
|
Ce mai face ursul?Hiberneaza?:D:oops:
|
Quote:
Dupa curse, am fost la Buzau de unde m-am intors cu bunatati pentru ursoi...mult cautata capota stock in stare f buna, rama de plastic care tine mansonul de la schimbator pe cadrul median si aparatori de noroi la nteriorul aripilor fata stanga-dreapta(adica cam ceea ce-mi mai lipsea pe la masina)...pentru toate acestea tin sa-i multumesc si aici lui Cipilica:-) |
Acum capota vopsita ( daca e nevoie) si pusa pe masina . Bafta in continuare ai un urs frumos :twisted:
|
Ma bucur ca te-am putut ajuta, nu ai cum sa refuzi un om care vezi cata pasiune si atentie acorda masinii sale. Tot respectul pentru treaba asta.
Am incercat sa-ti zic dar ne-am tot luat cu vorba si am uitat. Fa ceva cu filtrul ala, adapteaza un suport mai elegant, daca nu vrei sa renunti la el fa cumva si izoleaza-l de caldura, sa traga aer cat mai direct de afara. Bafta. |
Inima Ursului nu se schimba?
|
Quote:
Vreau sa-mi fac damblaua pana la capat cu Dacia(adica masina de S1 la varf) si apoi, daca vand Dacia ma gandesc sa fac ursul de nebuneala si sa iau una mica si cuminte pentru zi de zi;) Deci, deocamdata este atat de bun M10-le asta de nu se poate:D |
Am inteles.
|
foarte frumos..ursul si intretinut....de dacie sa numai vorbim:shock:
|
Quote:
|
Quote:
-Curatat fiecare mufa si contact electric, mase caroserie cu spray specific si smirghel fin(multe mufe aveau oxidati pini in ele) -demontat si curatat toate furtunele pe recirculare gaze, curatat corp clapet admisie(era super imbacsit la interior si exterior), curatat mufa+cititor pozitie clapeta acceleratie(sau ce o fi ala pe corpul clapetei de acceleratie,conectat pe axul clapetei:???:) -curatat debitmetru aer(mufa, interior si sub capac) -curatat regulator relanti si galeria de admisie pe interior -reglat avansul(eu am delcou si poti regla avansul ca la Dacie) -remediat furtune vacuum(erau crapate la capete si se tragea aer fals) -inlocuit toate furtunele de benzina si pompa de benzina care la mine era obosita si lipita cu Poxipol:shock: Cam atat... |
frate se vede de la o posta ca omul este pasionat , le bibileste si are super grija de masinile lui ,am vazut gordina la Romexpo si arata exceptional ,nu te cunosc personal dar din ce am citit din topicurile tale esti un om de nota 10 felicitari pt masini bafta :D:D:D
|
felicitari sefu ,sa ai parte de ea si sa ajungi la nivelu la care visezi ! foarte frumoasa masina !
|
Quote:
Ma intreb oare cati au facut toate operatiunile astea inainte sa se planga pe forum ca motorul nu merge cum trebuie, consuma sau mai stiu eu ce......... |
Quote:
in mare parte..eu , mai putin pompa de benzina..si tot nu merge cu trebuie |
Quote:
Va multumesc baieti, banii ma tin pe mine in loc, ca ce imi umbla mie prin cap...:-) |
Quote:
|
Quote:
Ieri am facut o mica modificare la evacuare, respectiv am inlocuit toba intermediara(care era una originala) cu o teava de inox:rolleyes2..era prea silentioasa masina...acum imi va creste consumul de benzina datorita sunetului..ca de ieri ii tot dau in goarna ca-mi place f mult cum suna acum:twisted:8) |
benzina ori cum se consuma ,da acuma se aude ca o consuma mai frumos :D poate ne pui si noua un filmuletz sa auzim ursu cum mormaie sau cum se intoarce de cur cu blokantu
|
Quote:
Pe fata am trecut deja la table cu cauciucuri de iarna, ca am descoperit o bosoalca pe unul din cauciucurile de pe fata si nu m-am mai riscat cu ele, mai ales la drum lung;) |
1 Attachment(s)
jantele tale au ajus pe un rechin in ploiesti......eu zic ca da bine...:D
|
Quote:
Sa le invarta cu placere:-) |
Jantele nu dau bine decat pe dacia ta.Pacat ca le-ai dat.
|
9 Attachment(s)
Noutati..noutati:-)
Capota cea buna adusa de la Buzau a iesit de la vopsit impreuna cu narile si asteapta sa fie puse maine pe masina, la interior a venit un manson de shimbator nou-noutz din piele de f buna calitate(e f moale si fin) si totodata am facut un artificiu la ''nuca'' de schimbator(emblemutza luata de pe un breloc)...8) In portbagaj am curatat pe unde mai era rugina si am dat cu grund si apoi cu ceara anticoroziva, urmand apoi aplicare mochetelor(cea din mijloc o aveam lipsa si am adus-o si pe aceea de la Buzau). Am mai facut si destule bibileli pe la ea, asa cum imi place mie, ca sa fie totul cum imi doresc eu:-) Si bineinteles poze cu capota " de razboi" care a stat pe masina cat a fost cea buna la vopsit..:rolleyes2..sa vedeti ce fel sa uita la ea unul de la o benzinarie..si apoi cu compasiune la mine..:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning