![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Gata, s-a dus cu pleoapele :)). Azi Zuz a fost dus la Mihai (ghetto) pentru portbagaj clean. Maine ma duc dupa ea
|
oooo...bun bun...ai facut si deschiderea din buton...sau ai pastrat butonul ?
Mihai face treaba buna....se stieeee!!!!! |
hai ca mai misti si tu ceva poate vopsesti si suportu ala din spatele grilei ca tare nasol arata...
|
Te misti rpd..esti in bani?:))
|
Quote:
Quote:
Quote:
Ghetto Tuning & Mihai rullz :D |
Quote:
|
Cine n-ar face si badboy-u man...da canci bani :lol:. Si prefer sa il trantesc pe zuz pe burtica inainte de badboy. Multumesc...pai o sa iasa bine are Mihai grija de asta
|
Quote:
|
Mersi man...bafta multa si tie ca mai ai putin si iese daciuta aia pe strazi ca noua.
|
Quote:
|
Oooo foarte bine :D.Asteptam sa vedem rezultatul care va fi unul pe cinste tinand cont ca e facut de Mihai . Lasa-mi si mie un p.m cu costurile operatiei.
|
Quote:
Quote:
|
Baaa... Sa-ti traiasca ;) Sa bagi poze cu rezultatu final :D Apropo, lasa si la mine un PM legat de costurile operatiei... doar ce-i vorba de Ghetto, ca sprayu ca sa dai peste stiu si eu cat costa :lol: Si sa strangi bani si de arcuri, ca o sa fie nervoasa si fara bad-boy... ala zic eu ca se rezolva mai rapid :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Desigur o sa vina si pozele...mai pe seara o sa fie inainte de vopsire si dupa o sa fie maine-poimaine cel tarziu :-)
|
Hai cu pozele :X da`mi si mie pm cu pretul :))
|
6 Attachment(s)
Hai ca au venit si pozele am fost pana la zuz :-). Ce fund sexy are :)))
andrey ai PM |
Arata bne ma :D il vopsesti u?
|
Multumesc...Da, eu o sa il vopsesc :-)
|
imi place; tine-o tot asa; simpla si cu gust
|
Multumesc...fac si eu ce pot :sad:
|
pai tu ai dus-o sa iti scoata incuietoarea si 2 gaurele? lucru pe care puteai sa il faci singur? cu vopsitu era problema nu cu dat cu kit ce naiba... hai ca la finisat merge... da la vopsit trebuie sa ai mana daca vrei sa iasa cum trebuie sau o vopsesti in alta parte?
|
Da...a fost dusa la Mihai. Nu e cu chit e cu fibra de sticla parca :?: si nu ma bag eu la asa ceva. Finisatu acum e problema...sa vad maine pe unde gasesc ea e finisata mai trebuie foarte putin poate reusesc sa o finisez eu. Mai trebuie dat cu chit ceva sau dau direct cu spray ? De vopsit o vopsesc eu pentru ca va urma si o vopsire totala la masina asa ca nu are rost sa dau banii aiurea acum
|
ah in cazu asta am inteles... ca asa am si eu pleoapele alea nefinisate de juma de an ca am tot zis ca vopsesc masina... da o sa o manance rematu pana am sa o vopsesc eu :lol:
ce culoare vrei sa o faci ? |
Bravo alex, ai inceput bine ! ! !
|
Quote:
Quote:
|
pai normal ca nu o sa o manance rematu ca a ta e noua nu are 12 ani ca a mea :lol:
|
Si din nou ma abtin... A cam zis old_boy ceva din gandurile mele.... Si cum adica nu e finisata? Pai dura putin pana o finisa, o rezolva repde.... plus ca asa mi se parea si normal, sa fie finisata, adica doar s-o vopsesti. Acu beleaua e sa iasa cat de cat la fel albu ala. Bara a iesit la fel? Ca aia tot cu spray era, sa iei aceiasi nuanta. Si de vopsit total, eu zic sa nu schimbi culoarea... arata bine asa alba, si presupun ca nu vrei s-o dezmembrezi pe toata sa vopsesti total caroseria (daca vopsesti doar exterior, raman locuri unde se vede culoarea veche). Mai umbli si cu acte pe la politie pt schimbare de culoare, alta disctractie...
|
Eu zic sa pastrezi culoarea originala...adik alba..parerea mea..nu te complica cu alta culoare..oricum banuiesc k mai e pana atunci..
|
A iesit bine bine alex :P..Culoarea pastreaz-o tot alba..fiindca o poti cumbina cu mai multe culori.
|
Pentru loga culoarea alb se prinde foarte bine,folie,stalpi negri stima si eleganta vin de la sine,
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Direct vopsea daca zici ca oricum o vopsesti toata bafta uit za praject :D |
3 Attachment(s)
Nuuu ii dau acum acum direct vopsea! Mersi old_boy.
Deci azi era programat sa ma odihnesc si eu...adevarat m-am odihnit (muncind la zuz :lol:) e o odihna pentru mine aia. Am fost si am mai finisat putin dupaia am fost in targ am luat un spray alb si unul negru mat (pentru armatura din fata). Am venit am degresat si a inceput distractia la portbagaj...NU e terminat dar in orice caz arata mai bine acum...mai exista niste gropite mici de tot nu se vad decat daca te uiti de aproape de tot (dar cum sunt eu tipicar...:rolleyes2). O sa rezolv si aia dar nu acum. Sa vad cand imi fac timp sa vopsesc acolo in fata...are cineva sa imi imprumute un set de torxuri sa desfac bara ? Dau o bere/cola la 2metri :-). Hai gata cu povestile...urmeaza pozele (scuzati calitatea slaba...telefonul) |
hai ca din avion nu se cunoaste! bravo imi place :D
|
Ce vorbesti ma, a iesit prea bine! Adevarat ca nu se cunoaste... adica poate pe viu putin, dar tare sunt curios cine sta la semafor sa analizeze "gropitele" de la clean-look pe portbagaj... :rolleyes2 Merge si asa. Cand o vopsesti pe toata sper ca renunti la bandourile laterale, nu? Arata bine vopsite in culoarea masinii, dar cand dispar de tot arata si mai bine!:twisted:
PS: Acu zici ca te apuci de strans pt arcuri, nu?:lol: |
A iesit prea marfa ma :X
|
A iesit foarte bine ma:P.Daca ii dai un polish o sa iasa lacrima.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning