Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Ce urasti cel mai mult? (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/185685-urasti.html)

fasso 02-10-12 22:07

Re: Ce urasti cel mai mult?

daca ai veni la mine'n tara, presupunand ca as trai undeva in alta parte decat in Romania, si ai asculta Carmen Serban cu geamurile deschise in BMW-ul tau fabricat inca de pe vremea comunistilor, si eu as fi al dracului cu tine franz, fara suparare ;)
L.E. : sunt sigur ca este unul din acele BMW-uri care face mult mai mult zgomot decat ar trebui(poluare fonica), de aceea m-am si legat de masina. A nu se intelege ca am ceva cu marca :rolleyes2

b01uxd 03-10-12 08:07

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 5194033)
Urasc ciuflungarii ( mucosii ) si bucurestenii. Cum am sanse, le dau in freza ca la carte.

sti care e problema cu Bucurestiul? ca au ajuns chiar si bucuresteni nascuti aici de multe generatii sa nu il mai suporte din cauza ca in ultimii 50 de ani s-au strans aici toate gunoaiele tarii, toti nemancatii care se bucura la apa calda si la kfc, toti ruptii care zic ca nu se gaseste nimic de munca in restul tarii cand de fapt oamenii adevarati se descurca oriunde si sunt mii de exemple de oameni care s-au realizat in afara Bucurestiului....dar nu, Bucurestiul e "The Romanian Dream"

franz34sm 03-10-12 08:27

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 5195490)
daca ai veni la mine'n tara, presupunand ca as trai undeva in alta parte decat in Romania, si ai asculta Carmen Serban cu geamurile deschise in BMW-ul tau fabricat inca de pe vremea comunistilor, si eu as fi al dracului cu tine franz, fara suparare ;)
L.E. : sunt sigur ca este unul din acele BMW-uri care face mult mai mult zgomot decat ar trebui(poluare fonica), de aceea m-am si legat de masina. A nu se intelege ca am ceva cu marca :rolleyes2

Stai un pic ca eu nu fac din astea. Nu mi-am luat Bmw ca sa ma dau smecher. Si Bmw-u meu arata bine, fara rugina, fara toba sport, fara filtru conic - sa faca mai mare zgomot, fara subwofer sau alte cacanarii. Deci te-ai anselat in privinta mea. Ai crezut ca sunt si eu un cocalar, sau un ciuflungar ? Strainii nu de aia nu ma suporta pt ca am Bmw, sau pt ca ascult muzica an masina. Ci pt simplul fapt ca sunt strain. Se uita urat la mine fara motiv. Nici politia nu suporta strainii, si aia se uita urat la noi. Se vede ca n-ai trait an strainatate, de aia nu sti tu astea. Eu nu-s genul de om care se plimba cu masina noaptea cu muzica la maxim, ca sa trezesc din somn pe toata lumea. Asta fac sarbii si turcii si restu natiilor. An Romania nu ma pot duce anca, pana n-am bani de locuinta. Ca la parinti nu vreau sa stau, sa traiesc cu una care are locuinta nu vreau, ca sa-mi zica dupa cativa ani - ia-ti bagaju si carate din casa mea, daca nu e asa cum vrea ea ( ei ) sa fie. Deci n-o sa fiu sluga nimanui. Si eu, sunt de parere ca numai tiganii umbla cu Bmw-uri si Mercedesuri. De aia mi-am schimbat masina, si mi-am luat un giug de Nisan, ca sa nu fiu comparat cu tiganii. Binee, nu-i bag pe toti antr-o oala, dar cam 80% cam asa e.

franz34sm 03-10-12 08:40

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 5195733)
sti care e problema cu Bucurestiul? ca au ajuns chiar si bucuresteni nascuti aici de multe generatii sa nu il mai suporte din cauza ca in ultimii 50 de ani s-au strans aici toate gunoaiele tarii, toti nemancatii care se bucura la apa calda si la kfc, toti ruptii care zic ca nu se gaseste nimic de munca in restul tarii cand de fapt oamenii adevarati se descurca oriunde si sunt mii de exemple de oameni care s-au realizat in afara Bucurestiului....dar nu, Bucurestiul e "The Romanian Dream"

Zici tu ceva. Hai sa nu-i bag pe toti antr-o oala. Mai demult treceau cativa bucuresteni prin SM, si m-au antrebat daca nu stiu unde vine - nu stiu ce cautau ei. I-am spus ca nu stiu. Si din cauza asta se dadeau la mine ( ca baa fraiere, esti smecher ? ) si din astea. Anu asta am fost in Oradea si venea un bucurestean cu masina in spatele meu, asa cu viteza, si ma claxona sa ma dau din drum ca el vine cu viteza. I-am arata semn prin oglinda ca ce .... mea vrei ? La care el ma depasea si ma injura de numa. La care eu i-am dat gaz sa ma tin dupa el sa-i dau cateva capace din alea zdravene, da nu m-a tinut masina. Masina lui era mai puternica. Amputiti de bucuresteni. Sa nu mai vorbesc de circulatia din Bucuresti. Pardon, nu toti, doar asa 80 %. Mai sunt si exceptii, sa nu-i bag pe toti antr-o oala. Ca s-or supara ceilalti pe mine.

bmwm5 03-10-12 09:08

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 5195757)
Zici tu ceva. Hai sa nu-i bag pe toti antr-o oala. Mai demult treceau cativa bucuresteni prin SM, si m-au antrebat daca nu stiu unde vine - nu stiu ce cautau ei. I-am spus ca nu stiu. Si din cauza asta se dadeau la mine ( ca baa fraiere, esti smecher ? ) si din astea. Anu asta am fost in Oradea si venea un bucurestean cu masina in spatele meu, asa cu viteza, si ma claxona sa ma dau din drum ca el vine cu viteza. I-am arata semn prin oglinda ca ce .... mea vrei ? La care el ma depasea si ma injura de numa. La care eu i-am dat gaz sa ma tin dupa el sa-i dau cateva capace din alea zdravene, da nu m-a tinut masina. Masina lui era mai puternica. Amputiti de bucuresteni. Sa nu mai vorbesc de circulatia din Bucuresti. Pardon, nu toti, doar asa 80 %. Mai sunt si exceptii, sa nu-i bag pe toti antr-o oala. Ca s-or supara ceilalti pe mine.

tare frustrat mai esti...

b01uxd 03-10-12 09:47

Quote:

exact, cum zici si tu, 80 % sunt jeguri si majoritatea sunt primii din familia lor care nu umbla desculti

fasso 03-10-12 11:40

Quote:

se stie ca marea majoritate a soferilor bucuresteni sunt facuti sa conduca numai in bucuresti, in conditii de trafic greu, injuraturi, claxoane, etc. in general, daca-i scoti pe un DN sau pe vreo autostrada se pierd, ori merg extraordinar de tare si agresiv, ori n-o scot din 50-60 kmh, fie ca e localitate sau in afara ;) ii urasc de-a dreptul pe cei pe care-i zaresc in oglinda ca stau la 30 de cm de bara bea si fac valuri cand pe stanga cand pe dreapta, ca vezi domne, ei se grabesc, si vor sa depaseasca, dar fara sa stie ca mai sunt si curbe, mai e si drumul nasol, etc, si probabil ca eu merg incet cu un anumit motiv.

paulito 15-12-12 11:22

Fleoasca.

franz34sm 16-12-12 15:24

Urasc in primul rind ochelaristii. Apoi mustaciosii, pletosii, chelosii.

apache 16-12-12 16:17

de ce ma ? ca eu am inceput sa chelesc un pic...si cica ar trebuii sa port si ochelari (am o leaca de dioptrie) ..ce-ai cu noi?:-)

franz34sm 17-12-12 09:56

Quote:

Originally Posted by apache (Post 5287480)
de ce ma ? ca eu am inceput sa chelesc un pic...si cica ar trebuii sa port si ochelari (am o leaca de dioptrie) ..ce-ai cu noi?:-)

Cu tine n-am nimic, ca nu te cunosc. :D Pai astia ( chelosii, pletosii, ochelaristii, mustaciosii, tatuatii, oamenii mici de inaltime, fumatorii, betivii, drogatii, handicapatii, oamenii foarte grasi ), se uita urit la mine - cu invidie. Se uita ciudat la mine, pt ca nu sint si nu arat ca ei. :D

fasso 17-12-12 10:18

tu esti esenta franz. fara tine, pamantul n-ar fi rotund!

bmwm5 17-12-12 11:08

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 5288292)
tu esti esenta franz. fara tine, pamantul n-ar fi rotund!

Chuck Norris e mic copil pe langa el

franz34sm 17-12-12 11:15

:)) :)) :D
Si Vann-Dame si Bruce-Lee, sint mici pe linga mine. :))) :D

paulito 17-12-12 12:55

Mahmureala.

franz34sm 17-12-12 18:39

Urasc si vamesii. Cind am vrut sa trec granita, s-a legat de mine un fraer de vames, precis astepta sa-i dau ceva. Da o laie, una in freza. Si pe aia ii urasc. Numa taranii lucra in vama, si in politie. Pilosii si taranii.
Urasc si parlamentarii, care ne fura tara. Cer bani imprimut de la alte tari, si din jumatatea aia de bani, fac teren de joaca si teren de fotbal pt copii, la tara unde numa batrini traiesc. Iar jumatatea aialalta de bani, o impart intre ei, o baga la buzunar. Hotii si parazitii de parlamentari. Ne-am cununat cu nevastamea la restaurantu Anaconda din Viena, si deodata intra un burtos cu cap mare, pe usa. Si intreaba in gura mare, stiti cine sint eu ? La care eu, nu. Pai eu sint Vadim Tudor, zice el. La care eu, pai si eu sint bozgor. Pt ca am stiut ca uraste ungurii. O si iesit afara din localul unde am fost noi. O vrut sa laude mirii. L-o intrebat pe nevastamea de unde e. Din p ... de la mama, zice nevastamea. Apoi ma intrebat si pe mine. Io-s bozgor din SM, zic eu. Cum dau de parlamentari, avocati, vamesi, cum ii percutez pe toti. Dinte pt dinte. Corect ? Corect.

fasso 17-12-12 19:13

Statul vamuieste pe toti ! :lol:

franz34sm 22-12-12 13:42

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 5288842)
Statul vamuieste pe toti ! :lol:

Amu mi-am accidentat masina. Un polonez nu s-a asigurat si si-a deschis usa. Si paac .. s-a si intimplat accidentu. Amu de sarbatori ma duc in Ro, si deja imi tremura stomacu de nervi, cind ma gindesc ca vamesii iara s-or lua de mine. Gasesc ei ceva motiv. Le trebe una alta, ca-s corupti toti. Degeaba au fost amendati si inchisi multi dintre ei, ca vad ca tot nu termina cu prostiile. Singura solutie e, sa-i impusti pe toti taranii ( vamesi ). Mai ales ca vin sarbatorile, si te vad ca ai nr straine. Pai tremura de foame, li se urca tensiunea de invidie. Ce taranoi ..., baaa ce boala am pe vamesi. Daaa nuuuuu, nuu toti is asaa ... da de unde, mai sint si de treaba intre ei, cum sa nu. Cine ajunge la putere, sau sa aiba o functie de aia calumea, nu exista sa nu fie corupt. Nu exista. Pe linga ca au salarii calumea, mai vor si spaga. Pai cum drec sa nu-i urasti. Foamea de bani, fura in stil maratonist, fara rusine. Au obrazu prea gros, si nu stiu ce-i aia rusinea. Baaa, de vine un al treilea razboi mondial, eu voi fii primu care se prezinta la datorie. Da-ti arma la baiatu in mina, si ii percutez pe toti. Antai vamesii, dupa aia politicienii, strainii care ne-au invadat tara ( ca noi n-am cerut forta de munca, ca si Austria ), etc.

apache 23-12-12 03:39

ba,eu urasc masinile bmw. tot ce tine de ele,de la imaginea firmei pana la posesori .

Daniel_Toa 23-12-12 07:04

Quote:

Originally Posted by apache (Post 5294121)
ba,eu urasc masinile bmw. tot ce tine de ele,de la imaginea firmei pana la posesori .

Multumim !

apache 23-12-12 20:38

hai ca am exagerat. nu toti posesorii,sunt si baieti buni.. Vorbeam de majoritate,deasta am generalizat . Mea culpa

tabokubmw 23-12-12 20:54

Unii urasc posesorii de bmw si firma deoarece n-au bani de un exemplar,nu dau nume ca se supara apache....

Urasc:

*Tiganii care se cred smecheri
*Masinile cu bodykit cu un aspect urat
*Fondul de ten....

apache 23-12-12 22:45

Quote:

Originally Posted by tabokubmw (Post 5294868)
Unii urasc posesorii de bmw si firma deoarece n-au bani de un exemplar,nu dau nume ca se supara apache....

Urasc:

*Tiganii care se cred smecheri
*Masinile cu bodykit cu un aspect urat
*Fondul de ten....

urasti tiganii care se cred smecher si masinile cu bodykit urat si totusi nu urasti BMW? pai nu la tigani gasesti cele mai multe bmw-uri .....tiganite?

tabokubmw 24-12-12 07:31

Nu neaparat...

Grasu'XxL 24-12-12 09:16

urasc craciunul. urasc orice e legat de socializare si de oameni. defapt, urasc oamenii.

franz34sm 06-10-13 14:08

Emisiunea lui ERNEST, pt ca se baga in vietile altora.
Emisiunea TE VREAU LINGA MINE, pt ca numai frustratele merg la astfel de emisiuni. Orice barbat vine sa cunoasca o femeie sau fata, raspunsul lor e NU. Asta e prea mic ( 20 de ani ), ala e prea mare ( 40 de ani ), ala e taur de horoscop si nu e bine, alalalt nu are ce sa-mi ofere, etc. De ce ma uit la emisiunea asta daca nu-mi place ? Pt ca-s curios, ce fraieri ( adica tarani ) merg sa cunoasca astfel de creaturi ( adica vampiri ), - care vor sa-ti suga tot singele, si cind nu mai au ce sa suga, te da la o parte, si isi cauta alta prada.
Am sa va zic un adevar : - Femeia nu e desteapta, barbatul e fraier.

All times are GMT +2. The time now is 11:53.

- Copyright 2026 4Tuning