![]() |
Re: TANK (Tico '95)
ms tazzule
|
Ce sa zic, n-arata rau :P
|
frumoase jantele! cat te-au costat si de unde le-ai luat...? sper ca nu sunt prea indiscret :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
azi am schimbat bucsa de jos de la coloana de directie, ca era facuta zob (vezi poza) si imi juca volanul si batea in ultimul hal cand luam curba (multi mecanici incercau sa-mi bage pe gat ca e caseta de directie...bullshit) in fine... am montat-o si e super acum...si am descoperit ca poti regla volanul pe adancime, din suruburi ce-i drept.. si l-am tras spre mine la maxim, si e mult mai comod acum
|
Tu cred ca ai un Tico mai special. O fi posibil la toate? Eu as vrea sa il dau mai departe.
|
Quote:
|
Perfect!
|
PUNE ,MA POZE SI TU ,SA VEDEM SI NOI
egoistule:D:D:D:D:D:D |
2 Attachment(s)
Quote:
Pun o poza cu un bord pe care l-am facut la caterinca si din plictiseala anu trecut.. dar de vro 2 zile ma cam gandesc la el... ce parere aveti? o dau in cocalarie cu el? eu totusi am indoieli |
MA ,MIE BORDU IMI PLACE ,CRED INSA CA TREBUIA SEMNELE ALEA CIUDATE DE PE LA 100 KM/h , avind in vedere greutatea si siguranta lu TICO.
asa in mare e unicat |
asta asa e :)
|
Quote:
bucsa din teflon? care tine cremaliera? pe partea dreapta? cat costa cum se schimba? |
Quote:
cea de la caseta e mai ieftina...undeva la 8-10lei |
am patit-o urat...dar bine ca nu s-a terminat si mai urat... mi-a pocnit o garnitura de la cilindrul de frana de pe spate stanga...si ca prin minune tot lichidul de frana s-a gandit sa iasa pe acolo... azi il schimb...astept sa ma sune de la magazin sa vad daca au si conducte de frana ca le-as schimba si pe alea (sunt ruginite si au hexagonul cam dus). nu cred k voi putea pune poze ca e masacru acolo. trebuie curatat si degresat tot, inlocuit pistonasul... facuta aerisire...etc..
|
...spalat iar jantele? :-P
|
2 Attachment(s)
Quote:
pun si cateva poze si cu diferenta dintre placutele vechi si cele noi...mai exact 1mm, si le schimbasem acum 30.000km si putin... foarte proaste |
Quote:
|
Quote:
|
Va spargeti in click-uri :).
Va fac pe toti. La al 7-lea click si inca mai merge. Frane adevarate domne la masinile astea. La 1000 km te mai dai jos, mai desfaci tamburu, mai strangi frana. Ce sa mai, calitate koreana. |
La mine ridici frana de zici ca e mansa de avion...abia pe la 8-9 clickuri incepe sa puna frana...dar de pus frana pune...& btw nu are nici o legatura cate clickuri face frana cu, cat de bine tine ea :rolleyes2
Poti sa o pui la 2 clickuri sau la 8... tot pe tamburi apasa sabotii, dar ca sa zicem ca ai cursa mai lunga daca sunt mai multi dinti sau ai de unde sa tragi mai cu forta de ea daca ai mai putini dinti :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu e bine sa tina de la primul. din cate tin eu minte am citit in carte mai de mult si zicea ca trebuie sa tine intre 3 si 8 parca :D
|
asa stiam si eu:) inainte sa reglez tamburii am detensionat cablul de frana ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pentru fratele TANK cu dedicatie:lol:!
|
10 Attachment(s)
o mica sedinta foto...cu telefonu :D
|
1 Attachment(s)
urmatorul sticker:
(multumiri lui GRIN) e valabila treaba..chiar atinge :)) |
Cu placere TANKule:lol:!
Dai o bere:)))! |
stiti cat mi-a cerut unu ca sa imi colanteze batranica? 6000 Ron daca vreau si garantie 1 an de zile :-O WTF....i-am zis...frate,TICO,nu autobuz...Pai daca aveam vreun Jeep,sau stiu io ce alta masina de dimensiuni mari...cat imi lua?6000 mah...???
|
Stickerul ala, fara scris si cu masina dreapta, nelasata, merge de Sticker pt Club Tico. Arata prea bine sa nu il facem stickerul oficial. Se vede clar ca e tico si respecta si realitatea.
|
1 Attachment(s)
Quote:
GRIN, dai o bere ca iti fac reclama :)) |
9 Attachment(s)
Azi am remodificat luminile de la panoul de comanda de la ventilatie. Se lumineaza mai uniform acum.
|
Daca vreti sa schimbati sigla tico club doar trebuie sa imi spuneti pentru mine este ca si o joaca sa fac sigle si asa mai departe TANKu stie cate sigle am facut si la cluburi auto si pentru el si o gramada:lol:!
|
da?...pe bune? pfoaaaaaa :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning