![]() |
Re: Adunarea audiofililor
Hei deja devine enervanta modestia una e sa ziceti ca nu se aude cum ati vrea voi si una e sa ziceti ca se aude prost.
Daca citeste cineva care nu stie despre ce e vorba ar crede ca de fapt intilnirea se face ca sa vedem cine are cel mai prost sistem.:D :D :D |
deci se strag... hai bagati cu prezenta... macar sa fie cea mai mare adunare.....
|
:d :d :d :d :d :d :d :d
|
io semnez prezent... 7-7:30 sper sa ajung :D
|
La 7:30 vom fi deja acasa.....
Ai ramas "cuplat" pe liceu ??? La fac se mai poate lipsi ! |
haha... :D nope... am ramas cuplat pe dentist ;)
|
Am inteles, deci vii si tu la 18:00.
|
pai dentistu e la 6:30 tati... cum vrei sa ajung in romana la 6 jumate si sa mai si stau acolo ceva... :((
|
Vin si eu cu o mica surpriza ! :D
|
cine imi da si mie mai multe detalii despre emma sound de pe 1-2 decembrie de la brasov....
|
cauta pe net http://www.emmanet.com si cauta acolo calendar pe decembrie si gasesti toate informatii utile.
|
S-a mai incalzit afara !!!
Mai facem vro intilnire? |
si eu ma gandeam... prezenta pt vinere urmatoare.... tre sa fie minim 3 confirmari
|
Mi-a expirat ITP-ul dar cred ca ma risc... Count me in
|
Eu as zice sa nu te risti! Poti ramane fara talon. Chiar azi am citit asta in legislatie ca maine ma duc sa dau examen ca am ramas fara carnet. Deci eu nu pot sa vin,din pacate.
|
Da, dar problema nu e cu luatul talonului ci ca iti da amenda. Ti-l iau si il recuperezi dupa ce faci ITP-ul. Oricum nu mai ai voie sa mergi cu masina cu sau fara talon neavand ITP-ul. O sa dureze ceva timp sa-l fac pt ca intai vreau sa-mi schimb amortizoarele, flansele, bieletele si distibutia... Daca nu erau piesele astea in plan cred ca ma prezentam si eu cu un sistem destul de decent, din pacate ma costa o avere amortizoarele alea :(
|
Eu vin Stabiliti cind !
|
vineri ora 7... cum de ati ramas fara carnet.. luati pe cineva cu carnet
|
trec si eu pe acolo :D
|
Deci 3 prezente?!?
|
Pai pot sa nu vin ??? :lol:
|
Ok deci ramine pe vineri la 7!
|
dap:))))))
|
Io aduc 10 beri fara alcool !!
|
Quote:
fuscobal vine?alex vine? |
Ii aducem cu forta !
Cum cu ce ocazie ? Sarbatorim stage "x" la masinile lui fuscobal si alui swat-cat ! |
Quote:
tre sa se prezinte toata lumea la datorie ca nu mai tine...e caldut afara si zic eu ca e de noi :D... si asa mi-am dezobisnuit urechea numai cu zdranganeli de la o vreme...vreau sa ii readuc senzatiile traite in masina lui fusco si a ta saxo :D |
Am uitat sa zic, micii ii aduc EI ! :lol:
|
las` ca ii facem pe autostrada :))
|
din pacate nu pot sa va incurc cu umila mea prezenta ca nu voi fi in tara si din pacate sistemul meu tocmai sa va desface de pe masina in asteptarea unui nou implant. 3 cai si ca sunt fidel firmei bine inteles tot de la focal. o sa fie o mare realizare pt mine cat si pt partea de SQ din romania daca masina va suna asa cum o cer sculele :)
|
VIN SI EU VIN SI EU !!! Ne vedem acolo bosshilor !
|
Incerc sa ajung si eu. Deci Vineri la 7, da ?
|
Ora 18:00 e mult mai potrivit.
|
Quote:
|
Ok eu vin de la 18!
|
Ma gandesc foarte serios sa particip si eu la o intalnire de-a voastra :) Astept vremea frumoasa ...sper sa fiti cat mai multi :D
|
As vrea sa vin si eu de la 7 da nu stiu unde.
|
pe la 6 ne adunam dar stam si pana la 7 :).... in parcarea aia mare din fata casei poporului
|
Vin si eu..negresit
|
Cine aduce un termos cu ceai ??? Ca de bere nu poate fi vorba pe cancerul asta...:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning