![]() |
Re: Renault CLIO S BV 94 JAF
4 Attachment(s)
daca tot nu am nici o masina cabrio mi-am facut :)
si in acelasi timp m-am mai gandit ca daca tot am un motor in plus am zis sa ii gasesc intrebuintare:) daca tractoru este 4x4 cu un motor am zis sa pun 2 motoare sa fie justificat 4x4 |
eu zic sa incerci sa pui motor central si la clio dar daca tot ai facut schimb cu batranu utb pune-l pe ala central :)):d
|
se poarta cabrio anul asta, chiar si pe timp de iarna:)...
|
Quote:
|
nu vinzi piese de pe masina donatoare ?:D
|
Quote:
|
pompa de apa.
momentan nush cauza.. dar curge apa pe la pompa de apa ori o fi pompa (sper sa nu fie) ori e garnitura... pana nu o duc la service sa vad ce are nu sunt sigur :D |
6 Attachment(s)
si sa nu moara topicul :)
|
Ce stickerita e cojmelia asta mica :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
m foarte frumos,felicitari.am si eu o intrebare,imi zici si mie ce ulei folosesti?20w 50? asta de 20w50 e bun pt motoarele care papa un pic ulei?ms mult:D
|
Quote:
da andrei ma apuc sa fac casa cu cotiga asta mica :)) |
Vazuta personal, masina mi-a lasat o impresie de 100 de ori mai buna decat pe net...este cam maximum care se poate atinge la modificari de bun gust ale unui Clio...
Multumesc gras...:oops: |
ok ms,deci sa inteleg ca dejeaba as pune 20w50 tot aceiasi cantitate de ulei va manca:D ms mult
|
Arata bine masina. Pacat ca soferu e cam arogant si nu-si ajuta prietenii din Sacele :pelvic_th Luci inca te astept cu cutia de chibrite a ta :evil_laug
|
4 Attachment(s)
Faustino multumesc mult sper sa reusesc sa o fac cum doresc eu :)) stii tu o vorba "mare" om mare caracter ;) pacat ca ai slabit asa mult :))
robert tu vezi-ti de fumigena ta cu faruri afumate !!! si o poza de acum cateva minute cand am ajuns acasa !!!! |
3 Attachment(s)
...........
|
f frumos. felicitari !
|
waaaaaaa cate noutati....cum te las un pik nesupravegheat cum te apuci de prostii:)) ...super treaba..bv
|
Ba parca nu-ti trebuiau scoici pe masina de strada... Foarte misto Ronal-urile. Bravo!
|
Quote:
ms baieti o sa le polishez dupa care le montez gumele si le pun sus,multumiri lui cristi pt jante !!!! |
uite vezi cum nu i bine sa vb....eu adica eu i-am povestit de ronal turbo si acum .....el.....cum are BANI isi cumpara....doar asas sa imi faca in ciuda
|
foarte frumoase jantele si pe langa faptul ca sunt frumoase dau si bine pe masina,in general pe cele coupe dar modele mai batrane:D,trebuie doar roluesti putin pasajele:d,in rest todul e ok.felicitari pentru masina
|
Quote:
pasajele nu vor fi "roluite" nu au nevoie dar pe spate voi pune cu distantiere si pasajele le voi reface,si va primi o vopsea dupa care masina va fi .... DE VANZARE,voi monta caseta de directie de 16v franele fata de 16v si o voi vinde impreuna cu tot pachetul de motor 1.8 16v bara fata aripi fata aripi spate plus multiple piese de rezerve usi inca o capota de 16v haion si multe alte piese de mecanica noi si second !!!! |
mie nu imi plac deloc jantele astea....
|
Quote:
|
OOOO Ronal Turbo!! Foarte frumos si foarte rar...:o
Bravo Luci, sa le invarti cu placere! Acum Clio-uletul va fi de 4 ori mai frumos... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
.........
|
cel mai piz*a clio :D si tu vrei sa il dai:rolleyes2
|
Hai sa iti dau un 19 turbo pe el....:lol:
|
Hai ca arata bine tare cu jantele astea. Suna-ma intr-o seara pana nu pun rotile de vara sa-ti arat fumu de la Peugeot :P
|
Quote:
radule numai vreau alte "batrane" daca gasesc sa o dau bine pe banii daca nu asta e imbatranesc cu ea si strang bani pt altceva ms bogdy |
ia zi lucica, iti dau schmidturile si te scap de clio ca si asa iau murit juma din cai cand ai pus ligheanele alea ? :P
|
Quote:
|
ok, imi dai emblema de fata si de spate si ce e atasat intre ele, ca si asa am impresia ca ma pacalesti :)), oricum iti dau 2 schmidturi, celelate doua ti le dau simi dai imitatia aia de reno 12 coxata, ma las pacalit si la aia, si pentru valve te las sami dai cotoarba aia albasta de la tine de la avatar, ca mai mult nu face
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
mici schimbari de look :),am reusit de am montat si caseta de directie de 16v rezultatul zic eu foarte bun bieletele si capetele de bara le-am luat noi insa ceva se mai aude foarte usor batand si nu stiu ce,placutele spate le-am schimbat deja,saptamana ce vine sper sa reusesc sa montez discurile zimermann perforate pe fata de 16v si placutele si apoi sper sa am spor la VANZARE :d
|
frumos !bafta !!toate cele bune!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning