Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Intrebari si raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/18450-intrebari-raspunsuri.html)

Gorby 26-03-07 20:20

Re: Intrebari si raspunsuri

1 Attachment(s)
Aici ai incercat sa cauti?

OmB* 27-03-07 12:27

Quote:

Originally Posted by AlexGBY (Post 819043)
Aici ai incercat sa cauti?

Gata iam dat de cap ... ms oricum de ajutor :P:P:P

t1grul 30-03-07 19:41

1 Attachment(s)
am inst de curand CS2, dar nush ce cod trebuie sa bag aici?? am incercat vreo 5coduri, insa fara rezultat....

Nubyan 30-03-07 23:46

t1grule am eu tot ceti trebuie sa activezi photoshopul.Intra pe id ;)

Boycu 19-04-07 18:16

1 Attachment(s)
Am si eu o problema nu stiu cum sami vopsesc aceasta masina sau mai bine zis nu inteleg ce trebuie sa fac!!HELP!!!HELP!!PLS:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

frost_dani 19-04-07 18:27

mai intai trebuie sa faci spoilerul shi pragul de culoarea mashinii
le selectezi pe ambele si dai ctrl+u(image>adjustments>color balance)....shi reglezi culoarae pana cand crezi ca arata ca mashina..
dupa care selectezi toata caroseria shi faci la fel...spor!;)

Boycu 19-04-07 22:20

1 Attachment(s)
Ms Dani acum cine ma poate ajuta la poza acesta cum o pot face sa luceasa un pic???:-) :-) :-)

frost_dani 19-04-07 22:34

Quote:

Originally Posted by Boycu (Post 860910)
Ms Dani acum cine ma poate ajuta la poza acesta cum o pot face sa luceasa un pic???:-) :-) :-)

man cand vopsesti ceva...incearca sa mai scazi din saturatie...de ex poza asta e mult prea saturata
uite alt mod de vopsit...ca sa iti iasa shii luciu...
selectezi ce vrei dupa care dai desaturate shi dupa care image>adjustments>variations dupa care te joci la culori
spor!!

NightDevil 20-04-07 10:43

omule incaerca sa faci niste tutoriale sunt atatea situri care i-ti ofera acest sprijin ..

RicardoM 20-04-07 13:58

Baietii, vreau si eu un tutorial pt carbon ca nu prea merge cu astea care sunt pe site... va rog eu fiti mai expliciti ca nu prea ma descurc.... multumesc

RicardoM 20-04-07 13:59

Am uitat sa va spun am cs2..........merci inca o data

Boycu 21-04-07 20:40

1 Attachment(s)
Sal baieti iar am nevoie de avutorul vostru cum imi pot face si eu un logo frumos??in care sa scriu Boycu Stille???Sper ca va place cum vopsesc acum masinile;) ;) ;) ;)

MARI_NSL 23-04-07 16:50

sall .. as vrea a stiu si io cum pot sa fac sa imi iasa culoarea neagra mai bine ....daca aveti un tutorial ceva...pls postati ..;;)..sau sa imi explicatii ;)mss .

L33L00 23-04-07 17:05

poi din toate culorile negru e cea mai grea de realizat pt ca negru reflecta TOT asadar ori faci c/p de pe masini negre si brushezi ori brushezi :lol:

MARI_NSL 25-04-07 23:57

chiar nu avetii nici unu un tutorial cu culoarea negru ???

nytrous_oxide05 26-04-07 00:06

culorile negru si alb sunt cele mai usoare de obtinut... cel putin mie asha mi se pare...fi atent....selectezi caroseria sau partea p kre vrei s-o faci neagra....dai un desaturate k sa nu ramana reflexiile colorate....te duci in Variations....dai liniutza aia din dreapta sus din fereastra aia de la variations pe COARSE...liniutza e exact sub alea cu OK, Cancel etc.....si dupaia dai click o data sau de 2 ori in functie de situatie pe DARKER....culoare obtinuta este negru complet...si raman toate reflexiile si tot ce vrei...in acelasi timp...tot cu setarile astea...obtii opusul..adica alb...dand pe LIGHTER...

shantzu 27-04-07 15:53

Quote:

Originally Posted by nytrous_oxide05 (Post 871343)
dai un desaturate k sa nu ramana reflexiile colorate....

daca reflexiile isi pierd culoarea din start ai un minus si culoarea poate sa fie mult prea ireala....
in ce hal a ajuns comunitatea asta :shock: ....

nytrous_oxide05 27-04-07 20:25

shantu yo as fi mai mult decat nebun sa zic ca m-as apropia la macar jumate din ce stii tu in VT... dar i-am zis sa dea acel desaturate pt ca in cele mai multe cazuri...mai putin in cele in care e soarele sau vreo sursa de lumina foarte puternica care sa bata direct pe masina...reflexiile nu se vad colorate pe negru...de exemplu copaci...cer...etc... imi cer scuze dak am gresit dar eu unu asa fac cand vreau sa obtin negru si arata real...

shantzu 28-04-07 02:30

pai din moment ce tu scoti toate reflexiile si le faci aceeasi culoarea nu mai iese real ;)
pare o culoare reala dar nu e ;)

nytrous_oxide05 28-04-07 10:03

1 Attachment(s)
sry dak ma bag aiurea in discutii dar yo asa fac pt ca am observat ca toate reflexiile pe masini negre nu sunt colorate....adica nu se reflecta ca in geamuri...copacii verzi...cerul albastru...etc... uite despre ce vorbeam :arrow: ...daca gresesc corecteaza-ma k de invatzat o sa mai am mereu kte ceva ...

HoricutzWSR 28-04-07 16:48

uita`te pe aripa din spate sa vezi ce incolora e casa aia...

shantzu 02-05-07 14:35

Quote:

Originally Posted by nytrous_oxide05 (Post 874873)
sry dak ma bag aiurea in discutii dar yo asa fac pt ca am observat ca toate reflexiile pe masini negre nu sunt colorate....adica nu se reflecta ca in geamuri...copacii verzi...cerul albastru...etc... uite despre ce vorbeam :arrow: ...daca gresesc corecteaza-ma k de invatzat o sa mai am mereu kte ceva ...

uita-te si la casa de care a zis hori si la capota pe partea dreapta a masini ;)

Trickz 02-05-07 21:15

lasatil mah:D macar a incercat:D
ia de aici: http://www.photoshopedup.com/forum/viewtopic.php?t=7976
mai bibiliti voi pe acolo:D

Aaronnel^ 05-05-07 17:15

Am si eu o intrebare.

Stiti cumva un font care sa fie asemanator cu cel de la placutele de inmatriculare ?

10x anticipat:peace:

sebi2 07-05-07 22:26

bai care idee cum se face plexiglass imi trebuie urgent pls ....

Trickz 07-05-07 22:41

parca un layer cu alb cu opacity mai mic.

sebi2 07-05-07 22:50

da ms mult cred ca merge.............

edit nu am nimik ca nu merge pe masina asta :(((

MARI_NSL 10-05-07 21:24

sall am si io o intrebare ..nus dak aici tre sa intreb .. dar ...dp site-ul al vmax ....e voie sa iei spoilere ....nu vt nu????..ah ..si un site bun cu background..stie cineva???

t1grul 11-05-07 11:05

1 Attachment(s)
de ce apare chestia asta la Photoshop?? :rolleyes2

MARI_NSL 11-05-07 13:21

Quote:

Originally Posted by t1grul (Post 895762)
de ce apare chestia asta la Photoshop?? :rolleyes2

si mie mi-a aparut ..si am instalat ...din nou ..si mere aku ....;) bafta

2fast4u_DK 11-05-07 16:46

Nu stiu daca postez unde trebuie da va rog sa-mi spuneti daca stiti de ce se blocheaza adobe-u cand intru in el?Imi arata ca "scanning for plug-ins" si asa ramane si se blocheaza:( va rog sa ma ajutati:cry:

MARI_NSL 11-05-07 16:58

pai normal si al meu face asa .. scaneaza .. gaseste si pe urma merge :d....

2fast4u_DK 11-05-07 17:00

eeeeee......la mn se blocheaza:(((

2fast4u_DK 12-05-07 09:08

Gata am luat cs2 v9 :D si mere

dj_poznasu 12-05-07 22:27

care imi spune si mie un site pt background?????:rolleyes2

MARI_NSL 14-05-07 23:44

1 Attachment(s)
stie cineva dc imi apare linia asta albastra????????

OmB* 15-05-07 20:00

e un fel de element de siguranta cred ... si eu m-am apucat sa modific masina dar am trecut peste .... nu ma mai deranjeaza .... si + k linia aia o vezi doar in photoshop... cand o salvezi .jpg nu mai apare...;)

andrE1 15-05-07 22:54

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 901598)
stie cineva dc imi apare linia asta albastra????????

linia aia albastra se numeste guide.fol move toolu sa scapi de ea daca apare

2fast4u_DK 16-05-07 14:06

Stie cineva cum pot face un GIF din 2 sau mai multe imagini? de exemplu pun o imagine apoi fac cateva frameuri si pun alta imagine , apoi sa fac alte frameurile cu acea imagine dar sa ramana si cele de la prima imagine.....Stie cineva? VA ROG MULT.

sebi2 23-05-07 14:44

1 Attachment(s)
deci am pus 3 patern diferit pe fiecare piesa in parte ..capota ,aripa si bara ..care e mai real sau dc macare e vreunu mai real .. datimi si mie un patern cu un carbon real pls ...ca nu imi iese nimik multumesc

All times are GMT +2. The time now is 07:44.

- Copyright 2026 4Tuning