Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Clio (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/18363-club-clio.html)

Toto - BOD 13-08-06 09:02

Re: Club Clio

hmmm... arata mai bine noul clio symbol! Imi place ideea vopsirii bondourilor si manerelor de la usi in culoarea caroseriei... Cat despre spoilerul din fata este mult mai dragut decat cel de pe symbol`urile vechi! Dar aceeasi problema ca si la celelalte, garda prea mare (care pt unii poate fii un avantaj) !
In fine... sa ai parte de ea si fara incidente!
Modificari o sa vina in curand sau astepti sa te plictisesti de ea asa? :D

cristy_4speed 13-08-06 12:22

dvd-ule ptr a mia oara iti spun sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea cu ai avut de vechiul si renumitul DVD

alexutzu 13-08-06 12:24

Quote:

Originally Posted by DVDValy
salut sunt dvd-u care nu ma stie mai nou am intrat in posesia unui clio symbol facelift cu 1.4 75cp cam asa arata masinutza

sa traiesti ma baiatule! inca o data iti urez sa ai parte de ea si sa ai grija!

DVDValy 13-08-06 12:40

multumesc frumos ;)

aDytZa_1989 13-08-06 17:48

5 Attachment(s)
ce parere aveti de masin asta ??

DVDValy 13-08-06 18:19

o stiu de mai mult timp ..............

aDytZa_1989 13-08-06 18:21

DVD-ule ce parere ai de ea?

Toto - BOD 13-08-06 23:11

e genial symbolu ala! sunt curios daca i-a pus si turometru... :) De unde e masina asta?

cristy_4speed 14-08-06 02:38

chiar am ramas socat cat de frumos a iesit un simbol respect proprietarului
!!!!!

aDytZa_1989 14-08-06 07:40

sincer sa fiu Toto nu stiude unde e ..am primit si eu pozele de la cineva si am zis sa le vedeti si voi. cel putin mie imi place cum arata mai putin stopurile alea sunt aiurea asa. o sa aflu de unde e cat de curand;)

SUN 14-08-06 20:53

Eu pt symbolul meu visez la niste stopuri cu leduri pe fond negru...dar se pare ca nu imi voi vedea visul cu ochii prea curand!

Toto - BOD 15-08-06 06:39

dap... nu prea curand... :(

aDytZa_1989 15-08-06 20:20

4 Attachment(s)
ati vazut noul Nissan Platina (cred ca este nou eu 1 l-am vazut pentru prima oara acum nu stiu dc este scoasa pe piatza sau doar un concept) copia lui Clio Symbol. Parca arata mai marfa cu farurile astea. Voi ce parere aveti?

SUN 15-08-06 23:09

Nissan Platina se comercializeaza in America de Sud din cate stiu eu...si nu este copie ci un symbol cu partea frontala restilizata si volanul schimbat! un ***!

SUN 17-08-06 15:07

DVDule asteptam noile poze cu bestia...cele facute de MadSkillz...sunt sigur ca au iesit foarte bine...sunt mai clare si mai detaliate!

DVDValy 17-08-06 16:55

sa nu va speriatzi de covoare nu sunt ale mele sunt de la cea veche o sai cumpar cat de curand :D

DVDValy 17-08-06 17:11

3 Attachment(s)
>>>>>>>>>>

dj_ice 17-08-06 20:18

Doar stiati ca Nissan e in colaborare cu Renault...Probabil ca l-a preluat Nissan definitiv si ala ar fi noul concept. Parerea mea!

RCB 18-08-06 08:09

@NightRider, de unde ti-ai luat barile de rigidizare? si cat ai dat pe ele... si... scuze ca-ti pun atatea intrebari dar ma intereseaza... pt montaj a trebuit sa dai gauri in caroserie?

NightRider 18-08-06 10:36

no prob mei, happy to help :D, deci eu mi-am luat barile de la ausburg, dar...nu recomand de acolo pt ca e scump ca naiba, vezi pit stop tuning din buc, am nr lor de tel daca iti trebuie, sunt cam 5 mil, iar ca si montaj
da, trebuie gaurit, dar depinde de cel care ti le monteaza, la mine au dat gauri si apoi au bagat pe dedesupt spre exterior suruburi pe care le-au sudat, si pe suruburi au prins bara cu piulita&shit sa poata fi data jos..., daca mai ai nevoie de ceva, just ask :)

NightRider 19-08-06 07:18

Deci LA MULTI ANI SUN,20 de ani finaly :P, mebru fondator Club CLIO, Tot ce iti doresti sa se implineasca si mai ales cauciucurile alea ;), membrii club clio iti ureaza un mare LA MULTI ANI !!:D ;)

TheMadMan 19-08-06 08:35

yep

happy birthaday!!!

DVDValy 19-08-06 09:43

la multi multi multi ani sun-u le sa ne traiesti ;)

Reme 19-08-06 10:49

la multi ani SUNu! la multi ani!

SUN 19-08-06 16:39

Va multumesc din suflet nebunilor...va doresc tuturor numai bine...sa fim prieteni si peste 30 de ani...sa avem un Club Clio cum nu s-a mai intalnit si sa ajunga buburuzele noastre asa cum ne dorim! Cu respect, SUNu !

Torque 19-08-06 17:58

LA MULTI ANI SUNU-LEE!!!! Sa ne traiesti Dom` Presedinte, si sa ai parte de cat mai multe "intamplari de tuning" pe Clio. De la Defu pentru Sunu, fara numar (de cai).

Reme 19-08-06 21:13

Quote:

Originally Posted by SUN
Eu pt symbolul meu visez la niste stopuri cu leduri pe fond negru...dar se pare ca nu imi voi vedea visul cu ochii prea curand!

merg frumos alea pe negru la tine! dar iti mai zic si yo ceva frumos pe al meu niste jante albe! cum ar fi? si stopuri albe! am vazut stopuri albe pe symbol si dadeau naspa dar era masina deschisa la culoare (gri metalizat), dar cred ca pe una inchisa dau bine rau de tot!chiar si la tine SUN-ule merg albe! si cum ai zis tu o toba cu doua iesiri merge chiar bine sau una cu o iesire mare de diametru de 10cm! ce zici?

Toto - BOD 20-08-06 00:05

toba cu ornament cu diametru mare la symbol e destul de aiurea pentru ca trebuie decupat spoilerul; altfel iese prea mult sub buclier si arata exact ca un muc acolo. :)

Vreau sa vad si eu triplele acelea albe daca sunt pentru symbol, pls!

ps: www.clubclio.ro are si o galerie. Pana luni vor aparea si niste poze (cele care sunt pe forum, pe viitor si altele)

Reme 20-08-06 11:55

Quote:

Originally Posted by Toto - BOD (Post 525482)
toba cu ornament cu diametru mare la symbol e destul de aiurea pentru ca trebuie decupat spoilerul; altfel iese prea mult sub buclier si arata exact ca un muc acolo. :)

Vreau sa vad si eu triplele acelea albe daca sunt pentru symbol, pls!

ps: www.clubclio.ro are si o galerie. Pana luni vor aparea si niste poze (cele care sunt pe forum, pe viitor si altele)

pai decupata! nu m-am gandit altfel! dar sa fie teava rotunda!

SUN 21-08-06 13:28

Da sunt de acord dar intre doua tevi sub buclier sau una cu diametrul mare si decupat din buclier cum am si vazut cred k as alege-o pe a doua...era foarte de efect!

SUN 23-08-06 15:03

1 Attachment(s)
Oamenii mei ce faceti...ati murit sau iar ati plecat in vacanta?...intre timp voi pune eu o poza cu SUNu...un mic preview ;)...Enjoy:

DVDValy 23-08-06 15:09

nice :D :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Reme 23-08-06 16:29

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 529395)
Oamenii mei ce faceti...ati murit sau iar ati plecat in vacanta?...intre timp voi pune eu o poza cu SUNu...un mic preview ;)...Enjoy:

care ti-a facut grila aia asa? :(

SUN 23-08-06 16:34

Melcozauru de MadSkilz....

NightRider 23-08-06 16:37

Shizzzle me dizzle ma nebunule, arata beton :D

GolfuletzS 23-08-06 16:42

7 Attachment(s)
ma primiti si pe mine ?! :D (tata) :P

am si eu un clio 2001 1.4 8v :D

just virtual tuning :D

NightRider 23-08-06 16:44

1 Attachment(s)
Un mic preview la mine :D, spoiler spate carzone specials samurai + evazari 2 cm pe fiecare parte, daca totul merge bine, poimaine e gata...

SUN 23-08-06 17:16

E jmeker rau nepoate....sa'l stapanesti sanatos ...asteptam sa-l vedem vopsit si cu evacuarile facute ;)

Reme 23-08-06 17:34

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 529544)
ma primiti si pe mine ?! :D (tata) :P

am si eu un clio 2001 1.4 8v :D

just virtual tuning :D

welcome! misto idei pe virtual!

Toto - BOD 23-08-06 18:27

pacat ca acea grila nu se poate pune in practica ca ar arata bestial!

@NightRider: wow! :D

All times are GMT +2. The time now is 08:31.

- Copyright 2026 4Tuning