Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - TDI, soft by Bitnet (Halchiu Project) (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/182965-golf-3-tdi-soft-by-bitnet-halchiu-project.html)

450yfz 01-12-10 16:41

Re: Golf 3 - TDI, soft by Bitnet (Halchiu Project)

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3861145)
Poate gasesti o varianta mai buna pana atunci :D
Nu de alta dar un diesel cu hydrolock e un diesel fara motor :)

BTW imi place semnatura ta.De cunoscator :)

ma bucur k iti place ...ce sa fac si eu dak pasiune exista dc sa nu ma apuc si de softuri asa k o colaborare cu powertech si hop top powertech exista si in brasov

bluey 01-12-10 17:02

Normal ar fi ca fiecare tuner sa aiba cel putin o masina reprezentativa pe strazi si la curse.
Nu numai pe hartii si pe forumuri.
Sa te dai pe ym sa imi mai expui dn planurile tale in privinta masinii.Poate mai apare o idee, doua daca se gandesc 2 oameni ;)

450yfz 02-12-10 21:55

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3861274)
Normal ar fi ca fiecare tuner sa aiba cel putin o masina reprezentativa pe strazi si la curse.
Nu numai pe hartii si pe forumuri.
Sa te dai pe ym sa imi mai expui dn planurile tale in privinta masinii.Poate mai apare o idee, doua daca se gandesc 2 oameni ;)

autoblocant stie cineve de unde pot sa comand!!

Sebastian.C 02-12-10 22:14

Pot sa te ajut eu.. ebay....

bluey 03-12-10 06:57

Eu am luat de la racing nick si a fost ok.
Singura chestie ca trebuie sa fii pregatit cu prezoane serioase.Nu neaparat ARP. Si o presa de 10tf min.

450yfz 03-12-10 07:48

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3865672)
Eu am luat de la racing nick si a fost ok.
Singura chestie ca trebuie sa fii pregatit cu prezoane serioase.Nu neaparat ARP. Si o presa de 10tf min.

sa sti k auzisem ceva de racing nick doar ca nu stiam daca am auzit bine!!!oricum o sa il comand inainte sa dau jos cutia si sa o desfac toata bucati si sa o reconstruiesc cu tot ce trebuie nou si calumea

bluey 03-12-10 08:06

Schimbi raportul final??

bobby_gsi2 03-12-10 09:28

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3865102)
autoblocant stie cineve de unde pot sa comand!!

Nu ai taine cu nea` Puiu Rusu? Poate are el vreunu ratacit prin garaj :)

450yfz 03-12-10 10:03

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 3865902)
Nu ai taine cu nea` Puiu Rusu? Poate are el vreunu ratacit prin garaj :)

am mai vb cu nea Puiu doar ca nush este cam dificil si sincer sa ma duc sa ma milogesc pt ce mai bine imi cumpar si gata dar sa sti ca nu este exclus sa merg sa vb cu el doar ca ma repet este foarte greu si iti trebuie nervi de otel.....si Bluey nu stiu daca sa il schimb o sa ma consult cu un meserias in cutii o sa ii explic despre ce este vorba si sa vedem ce sfat imi da si el!

RENAULTts 03-12-10 20:14

Salut! Ce tip (cod) de motor diesel are Puiu Rusu pe Golful 3?

450yfz 03-12-10 23:12

Quote:

Originally Posted by RENAULTts (Post 3867538)
Salut! Ce tip (cod) de motor diesel are Puiu Rusu pe Golful 3?

1.9tdi R este kit car de uzina

Bengy_BLS 04-12-10 02:46

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3867957)
1.9tdi R este kit car de uzina

Off-topic : 1 ca este Kitt Car de uzina , iar VW chiar a alergat cu ea la ceva competitii in configuratia masinii pe care o detine Puiu Rusu si 2 Masina este de vanzare si costa 27000 de euro + ca acea masina chiar isi merita banii pe deplin. printr-o absurditate , daca aveam banii , o cumparam , doar de dragul de a o detine.

On-Topic : Bravo mah , felicitari si la mai mare ! Abia astept sa o faci ca am un client cu un VR6 care il tot ridica in slavi si vreau sa ii arati ce inseamna DIESEL POWER . NU sunt fan diesel , toata viata mi-au placut si imi plac masinile pe benzina , dar un diesel care trage grav , lasa fum in spate ca Uzinele Carpatica , nu are cum sa nu imi placa .
Multa bafta , noroc si sanatate in ceea ce vrei sa faci , am mai vb noi mai demult pe privat , nu uita.

450yfz 04-12-10 08:56

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 3868228)
Off-topic : 1 ca este Kitt Car de uzina , iar VW chiar a alergat cu ea la ceva competitii in configuratia masinii pe care o detine Puiu Rusu si 2 Masina este de vanzare si costa 27000 de euro + ca acea masina chiar isi merita banii pe deplin. printr-o absurditate , daca aveam banii , o cumparam , doar de dragul de a o detine.

On-Topic : Bravo mah , felicitari si la mai mare ! Abia astept sa o faci ca am un client cu un VR6 care il tot ridica in slavi si vreau sa ii arati ce inseamna DIESEL POWER . NU sunt fan diesel , toata viata mi-au placut si imi plac masinile pe benzina , dar un diesel care trage grav , lasa fum in spate ca Uzinele Carpatica , nu are cum sa nu imi placa .
Multa bafta , noroc si sanatate in ceea ce vrei sa faci , am mai vb noi mai demult pe privat , nu uita.

mersi foarte mult si stiu k am vb si stiam k esti fan benzina dar incurajarile tale ma fac sa cred altceva!

450yfz 04-12-10 08:58

In ceea ce priveste masina lu Puiu si eu dak aveam 25000 o luam numai k sa o tin tinant cont ca cutia lui de pe masina noua coasta in jur de 70000 si tinand cont de ce piese se mai dau impreuna cu masina.Puiu a reusit cu masina aia sa fie undeva la o secunda distanta de Mitube si eu zic ca este bine pt un TDI.Daca o sa pot sa ma duc sa vb cu el si daca am si noroc sa fur vreo 2 3 poze pe la motor o sa le postez imediat aici!

ph88bas 04-12-10 09:01

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 3868228)

balosule, ovi si in configuratia actuala mananca la micul dejun orice VR6

giany_TM 04-12-10 09:36

M-am dat si eu cu TDI_ul si merge foarte tare masina .....,insa se pare ca totusi detin o masina destul de rapida pentru un 1,6 :D.
Bafta la proiect pe mai departe si cine stie poate ne mai vedem...

450yfz 04-12-10 09:56

Quote:

Originally Posted by giany_TM (Post 3868510)
M-am dat si eu cu TDI_ul si merge foarte tare masina .....,insa se pare ca totusi detin o masina destul de rapida pentru un 1,6 :D.
Bafta la proiect pe mai departe si cine stie poate ne mai vedem...

salut giany...si sa sti k pt tine am pastrat fisa dyno din configuratia in care mam dat cu tine....si o sa ti-o trimit.....masina in momentul de fata este total alta total!!Dar am auzit ceva de turbo pe masina ta???daca e tubro sunt tare curios cum merge si atunci vreau un 402 metri ne vedem la vara

450yfz 04-12-10 10:04

Luni vine si pompa de injectie de la revizie(a fost desfacat si ultimul surub chiar dak nu era nevoie spalat toate piesele importante gen piston de avans sonde etc etc etc au fost puse noi originale bosch garnituri noi capul de pompa cel pe care il aveam eu de 11 mm se pare ca nu a fost cine stie ce calitativ asa ca lam schimbat cu unul foarte bun)in concluzie pompa este ca noua numai buna de o vara plina de ture!

bluey 04-12-10 10:52

Cat ai RPM maxim acum?

450yfz 04-12-10 13:13

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3868715)
Cat ai RPM maxim acum?

5500 limitat din soft!

450yfz 04-12-10 13:24

saptamana viitoare vine si filtrul de aer de la PiperCross

bluey 04-12-10 13:34

Ar mai fi loc de ceva rpm daca poate sa arda complet motorina.
Exista o limita peste care motorina nu mai are timp sa arda.Dar mi se pare ca e peste 6500.
Cu filtrul ce faci??? :D

Bengy_BLS 04-12-10 16:33

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 3868410)
balosule, ovi si in configuratia actuala mananca la micul dejun orice VR6

ooo , domn BASu' , ce faci mah ? nu ai mai onorat prezenta la start asa des cum o faceai in trecut , scoate bestia la primavara ca am doi concurenti numa buni pt tine.
Stiu ca masina lu Ovi , HALCHIU RR TDI trage de mananca norii , dar e mai incitant cand il lasa pe ala la 4-5 sate distanta....

ph88bas 04-12-10 19:50

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 3869601)
ooo , domn BASu' , ce faci mah ? nu ai mai onorat prezenta la start asa des cum o faceai in trecut , scoate bestia la primavara ca am doi concurenti numa buni pt tine.
Stiu ca masina lu Ovi , HALCHIU RR TDI trage de mananca norii , dar e mai incitant cand il lasa pe ala la 4-5 sate distanta....

pai bas-ul meu e la bara spate la TDI-ul asta grav cu sute de cai si NM cat trenu pe 400m si la 200m am ceva masini in fata .....Deci BAS-ul e activ si asta vara am fost la cupa coceanu de cateva ori dar cred k nu ai fost u prezent
no ofence ovi:-P

450yfz 04-12-10 21:08

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 3870202)
pai bas-ul meu e la bara spate la TDI-ul asta grav cu sute de cai si NM cat trenu pe 400m si la 200m am ceva masini in fata .....Deci BAS-ul e activ si asta vara am fost la cupa coceanu de cateva ori dar cred k nu ai fost u prezent

nu comentez nimic asa este esti la bara mea spate....la vara vom face ceva curse la brasov si sa vedem atunci cine ce a mai lucrat la masina

450yfz 04-12-10 21:09

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 3870202)

nu comentez nimic asa este esti la bara mea spate....la vara vom face ceva curse la brasov si sa vedem atunci cine ce a mai lucrat la masina

Si cu filtru de aer ce fac???poi am nevoie de el k la mine isi trage aer din gaura aia din aripa dar singurul filtru de acolo este debitmetru de aer cu plasele lui alea 2 in rest nimic si deja nu vreau sa ma mai risc daca tot se face ceva profi pai profi sa fie cu piese profi!

450yfz 04-12-10 21:58

bmw 325 turbo

https://www.youtube.com/watch?v=nXg7B1vn0cY

ph88bas 05-12-10 08:08

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3870473)

spor la treaba ovi... si poate pun si eu mana pe let-ul ala ca sa fim turbati amandoi

450yfz 05-12-10 09:52

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 3871264)
spor la treaba ovi... si poate pun si eu mana pe let-ul ala ca sa fim turbati amandoi

era si cazul,nu se poate sa fi acolo in carti in fiecare vara fara sa nu faci nimic!

ph88bas 05-12-10 16:55

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3871466)
era si cazul,nu se poate sa fi acolo in carti in fiecare vara fara sa nu faci nimic!

kadetul e in carti de cava ani si nu am schimbat nimik la el

Predator 05-12-10 16:57

Sunt pe fuga momentan.

Vreau sa stiu cat te-au costat bolturile ARP si de unde le-ai luat.

450yfz 05-12-10 20:29

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 3872742)
kadetul e in carti de cava ani si nu am schimbat nimik la el

e nu mai e s-au schimbat masinile deja 1.8turbo 2.0tfsi honde vtec etc etc etc nu mai merge a inceput lumea sa dea de gustul tuningului mecanic

450yfz 05-12-10 20:30

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 3872748)
Sunt pe fuga momentan.

Vreau sa stiu cat te-au costat bolturile ARP si de unde le-ai luat.

140 de dolari din america sunt aduse de pe www.intengineering.com

450yfz 06-12-10 12:34

3 Attachment(s)
si a venit si pompa de injectie si am cumparat si o baterie noua pt masina daca tot vine mutata in portbagaj sa fie si noua

dra bv26nba 06-12-10 13:59

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3874880)
si a venit si pompa de injectie si am cumparat si o baterie noua pt masina daca tot vine mutata in portbagaj sa fie si noua

BV felicitari si mult succes in continuare,adik mult succes la amandoi ca avem amandoi lucruri marete de facut!!!

450yfz 08-12-10 15:40

A sosit si filtru de aer Piper Cross Model Viper

bolidu' 08-12-10 17:36

Pompa de injectie cea noua prin ce difera de cea veche ?cumva debit si presiune mai mare?

450yfz 08-12-10 21:57

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 3880634)
Pompa de injectie cea noua prin ce difera de cea veche ?cumva debit si presiune mai mare?

Nu e gresit spus de catre mine pompa cea noua...este tot pompa originala a masinii doar ca s-a desfacut si sa facut tot in ea tot ce era consumabil si s-a modificat capul hidraulic de la ea s-a facut de 11 mm

Yackone 09-12-10 22:34

o sa ajungi cu fumul ceva de genu...

https://www.youtube.com/watch?v=CpjPIj1YF0M

https://www.youtube.com/watch?v=vcN9z...eature=related

450yfz 10-12-10 09:02

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 3884492)

vai de ........e cremenala masina.....mai scoate si timp bun 12.4

All times are GMT +2. The time now is 16:04.

- Copyright 2026 4Tuning