![]() |
Re: INMATRICULARI BULGARIA
Quote:
|
valabil
|
Quote:
|
salut am si eu un audi a3 din 99 pe germania , am ramas fara numere si breaf mic din cauza ca numai aveam asigurare
intrebarea mea este daca pot sa o imatriculez pe bg , fara talon si numere adik doar cu cartea si daca da cat ma cost ms! astept un raspuns |
Quote:
|
ok astept pm
|
inmatriculari bulgaria...anunt valabil 0746180980
|
ca de obicei...iar m a servit ovi exemplar...recomand cu toata increderea...
|
Quote:
|
inmatriculari bulgaria!anunt valabil..aglomeratie mare la inmatriculat...oferim in continuare aceleasi servicii!0746180980
|
fara procura p numele meu merge?:\ doar v-c ? pot face cumva si o procura?
|
Quote:
|
Quote:
multumesc frumos |
Quote:
|
Salut , am si eu o pisicutza 316 ! Mi-au expirat nr rosii nu mai am nici un drept de circulatie. Masina se afla in Sibiu cat m-ar costa inmatriculatu + transportu pana in Bulgaria ! Si inca o intrebare masina se inscrie pe persoana fizica sau pe firma in bulgaria ? Stima!
|
salut..inmatriculatul te costa 400euro,iar transportul pana in cta te priveste,poti inchiria o platforma de acolo sau scoate nr de tzoll valabile 5 zile cu care poti ajunge
|
inmatriculari bulgaria.anunt valabil...0746180980 sau [email protected] sau [email protected]
|
sal, o prelungire de acte la o alfa 166 ,inscrisa la russe , se poate ? cat ma costa si cum se procedeaza ? tel 0721201455
|
Quote:
|
inmatriculari bulgaria,prelungiri acte auto bulgaria..
|
inmatriculari bulgaria..anunt valabil
|
Multumesc Ovidiu esti baiat descurcaret toate au mers cum am vorbit dinainte , recomand , om serios !
|
cred ca am mai postat undeva ,in fine ,as vrea sa fac treaba cu tine ,dar vreau sa-mi dai cateva detalii.pret, ce intra in pret de exemplu(platforma,legalizare,traducere,e.t.c.)in cazul meu (lipsa certificat proprietar) mi-o inm si apoi mi-o radiezi imediat sau ramane in circulatie ca una normala de ex. Masina este un e 36 coupe,an fab.1993.cmc 2.500 nv. Am si itp valabil; dar despre asta vb la tel cand o fi eventual.RESPECT.
|
inmatriculari bulgaria..anunt valabil..inmatriculez auto de provenienta Italia cu certificat proprietate lipsa si cele de Austria cu Tiepenschein lipsa..prelungiri acte auto fara prezenta masinii
|
inmatriculari bulgaria...valabil
|
anunt valabil..inmatriculari bulgaria,prelungiri acte auto bulgaria fara prezenta masinii
|
prelungiri acte auto bulgaria,inmatriculari auto bulgaria,procuri
|
A intrat in vigoare legea cu 90 de zile pe teritoriul romaniei cu numere de bulgaria?Sau este facuta doar sa sperie lumea?
Stiti pe cineva care si-a inmatriculat-o de curand? |
Quote:
|
prelungiri acte auto bulgaria fara prezenta masinii,procuri legalizate precum si inmatriculari bulgaria in doar 2-3 ore maxim fara costuri ascunse
|
inmatriculari bulgaria cu platforma inclusa in doar 2 ore.contract de vanzare si procura full traduse legalizat..prelungiri acte auto bulgaria
|
Cam cat ma ajunge un bmw 318 i din 2000? Are motor 1895 cm3, 118CP.
Daca poti sa imi scrii defalcat: asigurare, ITP, Impozit, Carte verde, comisionul tau, etc etc... Mentionez ca am numere rosii acum si voi ajunge cu ele la Constanta. |
ovidiu prelungire de acte cat ma duce? la un fiat `97 ?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Pe brieful mic e numele meu... o pot inmatricula in Bulgaria? |
Quote:
|
INMATRICULARI BULGARIA SI PRELUNGIRI ACTE AUTO BULGARIA FARA PREZENTA MASINII
|
Quote:
Ma intereseaza ce imi mai trebuie? Extinctor? Trusa Medicala (o am da nu am verificat daca mai e "valabila"? Vesta? Triunghiuri? |
Quote:
|
inmatriculari bulgaria,prelungiri acte auto bulgaria fara prezenta masinii,procuri legalizate..anunt valabil
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning