![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
eu il apreciez pe maryus pentru tot ce face se vede ca da tot din el am gresit deoarece am vazut 3 loganuri unu rosu unu albastru si unu gri si deacea am crezut ca sunt 3 membrii care lucreaza la unul singur :D sorry
aveti un RX7 pentru 1.2.1 pentru ca cel dat de baiatul de mai sus am uitat ce name are nu mi-l primeste imi da erroare ! dupa site-urile date de oi am intrat si cand incepe downloadu imi arata wait 500 seconds sau ceva de genu si dupa o ia de la capat :evil: am sa caut sa fac o serie FnF :D A incercat careva sa inlocuiasca masinile stock ale jocului ? adica sa le stearga si sa puna masini cu renume ? ma zapaceste de 3 zile la magazinul auto si la joe dealer imi apar numai E30-uri si einvangen ala |
1 Attachment(s)
nu am mai putut da edit si vreau sa va prezint ce mi-a venit in minte sa fac sper sa va placa ;)) poate vreti decalul :))
Attachment 1466143 Sper ca va amintit de Lancerul politiei de pe autostrada :)) |
6 Attachment(s)
foarte tare am facut si eu un bmw
|
1 Attachment(s)
blondule` sa inteleg ca ai acelasi urs ca al meu de pe pagina anterioara, mie noaptea mi se vad luminile varza, si orice masina as avea mi se vede alba pe texturi.. am inteles ca ar fii de la ursu respectiv, insa tie`ti merge bine...what the fuck??
LE : da o sa pun acu o poza, expertii sa si dea cu parerea...ca vad ca nu ar fii de la masina...:oops: LE : detaiile sunt maxime si la mine...n ar fii aia problema...totusi am o placa video prea buna ptr jocu asta, 7600GT... |
Quote:
|
nu stiu sigur, stiu ca am toate detaliile la maxim, si folosesc verisiune 221 cu le2mwfinal nu stiu daca am scris corect :)), si placa mea video este un 9600gt 512\256
|
4 Attachment(s)
Cer scuze nu am putut sa dau edit nu stiu de ce nu a mers, am facut un update la masina, am adaugat niste xenoane foarte ciudate se poate observa la o poza ca bate si in fata dar si in spate :)), si niste decals....
|
2 Attachment(s)
Cinciarel`
ps: e mai negru ursu` meu :-P |
7 Attachment(s)
Uite ca am reusit sa`l fac mai frumos ca al tau, cred... lasam pozele sa vorbeasca
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
seamana cu KYL`ul...dar nu e cabrio :-P
-- si uite ptr jante ...nisthe borbeturi nu ar strica pe ursar. |
7 Attachment(s)
Ceva "micuts" si de la mine :lol:
RedGolf |
@StreetStyle22-in legatura cu headcover-ul dacie: as vrea sa il fac da nu stiu sa bag link in cfg, poate daca ma ajuta cnv de pe gom sa vad...in legatura cu headcover-urile tale, te pot ajuta la partea 3d(modelat, texturat) cfg si java sunt cam bata cu ele :)
@SST 06-trimite-mi pm cu id tau ca sa iti fac niste setari la grafica si sa te invat cum sa instalezi corect jocu si ce versiune sa iti bagi :) @Job20-schimba driverul la placa video pt ca vad ca nu iti vede reflectia CHROME :) @bLoNduL-intrati in nvidia control panel(daca aveti placa video N-vidia), sau aty catalyst control center(daca aveti placca video ATI) -->3d settings-->advanced si dati Antialiasing si Anisotropic Filtering la maxim :) |
e un low ride? :D frumos foc.
|
am ultimu driver de la nvidia :oops:...
LE : pai mancatzias... sa fac atatea ptr ca sa mearga chrome`ul noaptea? ... am sa incerc...ms oricum. |
Quote:
|
Quote:
Eu nu ma inteleg cu rpk'urile deloc :lol: Oricum ar fii misto sa-ti iasa headcoverul. :D Ceva in genul cum e la Audi R8. Vineri ma pun sa fac scripturiile in java pentru motoarele 1.4 8v,1.6 8v si 1.6 16v.Sper sa-mi iese sa le fac cat de cat apropiate de realitate. |
7 Attachment(s)
ce ziceti de acest e38? Bestial Loganul Maryus good job :D
|
3 Attachment(s)
danny125 - frumoss..;)
Pareri ? |
Quote:
|
Quote:
Buna treaba ! tot asa si esti Bo$$ :)) Quote:
|
Quote:
as dori "PINKS in every night race", este pe gom site (unde am vazut ca esti si tu acolo cu lucrarile tale) la linku' asta ii lipseste linku de dowload...daca stii cine l-o facut il poti vb cu el te rog ca il vreau neaparat....sau daca il ai tu....ms |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Cand bagi un patch/mod/masina , si apoi intrii in joc si iti da erroare. Foarte frumos te duci si stergi ce ai bagat si ar sa iti mearag ;))
|
Quote:
|
Quote:
|
FesnicIlie : nu era pentru tine era pentru toti playeri care nu stiau asta
TFK : Am scris ca sa vada toti man ! |
@danny125-interesant :)...sunt curios ce harta e aia :D
@capa`-ffff frumos man, mazda e bestiala :) @SST 06-in primu rand nu trebuia sa scrii cu 25 ca nu suntem chiori, in al 2-lea rand mai invata si tu romana ca vad ca nu prea le ai cu scrisu...si chestia asta cred ca o stie toata lumea, e ceva logic...inca ceva, usor cu iesiri dastea de "zmeu" ca din cauza asta a fost celalalt topic inchis ;) |
1 Attachment(s)
Motor Dacia 1.4 Mpi 8v.
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Masinile mele:arrow:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Wallpaper:arrow:
|
Quote:
|
Va rog frumos urcati Renault 19 :rolleyes2.Multumesc anticipat.
|
renault clio` exista ? :oops:
|
Quote:
|
daca nu cer prea multe imi dati si mie un program cu care pot creea masini ? si un serial :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
+ Nu cred ca suntem asa de "Prosti" incat sa nu stim asta, e o chestie logica ;). |
multi nu stiau :D un exemplu clar este baiatul de pe pagina anterioara care a zis ca risca sa isi strice jocul bagand acel patch daca stia ce si cum nu mai considera ca " se strica jocul "
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning