![]() |
Re: Multa munca pentru o...pisi...
mda...multmumesc....nu stiu inca ce o sa fac pentru ca am vorbit la asigurari si o sa vada masina dupa sarbatori...(au zis k vor sa'si faca linisititi sarbatorile)..eu sper la dauna totala...pentru ca reparata nu cred k mai iasa masina decat cu alta caroserie(pe care o am..da' neinmatriculata)
|
Stai ma linistit ca e totala.... din moment ce ai stalpul indoit....:rolleyes2
|
mmmmmmmmm
imi pare sincer rau si mie era o super pisica pacat de atata munca succes cu alta poate |
Nashpa .. nashpa rau ... ce pot sa spun ... sti ptr ce e pacat ? Ptr toata pasiunea cu care ai facut masinutza asta ... Sa speri acum ca aia de la Casco o sa iti dea dauna totala si o sa ti-o evalueze la pret mai mare ...
|
Da...a fost multa munca...pasiune...si...asta e...a renascut si a murit in "zilele de glorie"...
|
nasol:(...capul sus ca o sa faci una si mai frumoasa...Sarbatorii fericite tuturor...
|
bai frate nu imi vine sa cred.pacat crezi ca o mai poti face ????
|
Pacat :( . Bafta multa cu asigurarea , la ce firma o ai asigurata ?
|
bagami-as **** in locu ala......
|
Locu' ala ti'am zis k e cimitiru' cu surprize...la Asiban e asigurata
|
nasol rau, imi placea masina super mult, ce pot sa zic decat bafta cu asigurarea si sa fii sanatos sa te apuci de alta
|
da...sper si eu sa ma apuc cat d curand d alta..da' stau la mana asigurarii deocamdata...
|
sa ma ..... pacat; ala e un loc unde multe masini si-au gasit sfarsitul; era unul dintre putinele bmw-uri pe gustul meu :(
sper si eu sa iti dea totala ca sa iti dea toti bani pe ea; oricum e cu cantec; nu vreau sa te sperii, dar nu conteaza cat de rau e indoita, ci conteaza cat ar fi costul de reparatie la service pt ca asa se da totala (am un amic care a avut o octavia facuta praf rau in spate si i-au reparat-o cu deviz de 240 mil); unde e masina acum? |
nasol rau de tot :( bmw-ul tau si cu al lui piticu erau singurele care imi placeau din cr , sa ne tii si pe noi la curent cu ce planuri de viitor ai , poti sa dai mai multe detalii despre acident probabil majoritatea sunt curiosi nasol omule :(
|
Quote:
Bafta multa si sa dea Domnu` sa-ti dea dauna totala(sa il stimulezi pe agentu ala cu o sticla de wiskey neaparat) si sa faci o pisi cel putin la fel de tare ca asta ! :( Sarbatori fericite ! |
ms la fel Sarbatori Fericite si voua (masina e in garaj)
|
mare pacat ...era una din pisicile cele mai reusite...si nu conteaza k a murit in zilele de glorie...nu trebuia sa moara...era prea frumoasa k sa i se intample ceva....mult noroc la urmatorul proiect
|
Mihaitza Fara Suparare Schimba Culoarea...poate Ea O Fi Ghinionu De Nu Ai Parte De Ele....
|
sa stii k ai dreptatea ta....
|
De ce nu incerci un negru perlat....parerea mea k ar da bine! Bafta;)
|
Quote:
INCREDIBIL.....fa-o mah MARO...ba nu....GRI....nu nu....verde....nuuuuuuuu.....stiu....alba....offff f |
pai si pana la urma tot portocalie o face ? sau nici el nu stie..
|
Quote:
|
sa inteleg k te-ai apucat sa o refaci?sau nu m-am prins eu de aluzia lui XXS???
|
va salut pe toti.....vreau sa iti spun in primul rand felicitari ptce ai putut sa faci din pisikutza asta ....chair a iesit sueper mijto....multi si-ar dori o astfel de masina....pacat insa ca nu ai apuakt sa te bucuri de ea....nu eshty singurul ...suntem multi cei care au patit chesti de genu asta.....pacat...insa parerea mea...akum nu stiu n uam fost la fata locului...dar cred k in accidentul tau este vb de lipsa de experienta....nu zik k eu as avea....nu vrea sa va suparati [pe mine....dar lipsa de experienta face cele mai multe victime mai ales celor cu bmw-uri....din fericire am si eu 4 bmw:D multa abfta...si sper ca dupa sarbatori sa se finalizeze ceva cu cei de la asigurari si sa ne anunti......SARBATORI FERICITE:D
|
inca nu m'am hotarat ce o sa fac cu masina....cat despre lipsa de experienta....nu stiu cum ai ajuns u la o asemenea concluzie...da' nu e suparare la mine...dupa sarbatori sper sa se rezolve situatia
|
apropo...o fac verde cu 1 dunga roz
|
Important ii ca ai reusit sa o faci cum trebuie...si Doamne fereste un eveniment neplacut!
|
Quote:
Bafta Mihai !!! |
mihaita ce zici de un alb perlat ... nu prea gasesti asa ceva pe BMW-uri uita-te cum arata B 14 BYE mi se pare :!: :!: :!: si bafta in contiunare cu pisi speram sa o readuci la viata :2gun: :peace:
|
ba frate .... pare rau pt masina ta... si eu am patzit ceva de genul numai ca a mea este mai subtzire ... las ca ne descurcam noi vedem ce si cum facem si rezolva iar pt toti idiotii terminativa in plm cu culorile voastre omu are un necaz (nici macar nu va imaginatzi ce inseamna sa pui suflet intr-o masina si sa muncesti ca sclavu la si pt ea) si voi insistati cu niste culori!!!! vopseste-o frate cacanie si gata sau las-o in spritz si sa moara masa ai vazut masina aia ...... alooooo terminatzi ca ma facetzi sa-mi dau foc la misna dracu mai luatzi o portzie de nfs carbon cu damage off si gata lasati-ne!!!
|
mihaitza imi pare rau pt ce-ai patit sa stii k imi pare rau dar asta e
sincer sa-ti spun knd am vaz pozele cu masina asa busita am avut o mica durere d inima serios:sad: :D las k o faci u mult mai frumoasa dekt era |
da...e usor sa faci o masina din vorbe...cand o sa scot masina din garaj o sa fac mai multe poze in care sa va dati seama cum e
|
lasa-i ma sa vorbeasca. sunt foarte multi care vorbesc dar habar nu au ce inseamna sa faci o masina de la cap surubel cu surubel.
|
sorry mihaita de commentul anterior dar am citit gresit am avut impresia k ai cam "indreptat tabla" vb aia las k tabla se indreapta noi sa fim sanatosi sa putem sa o facem... mult succes in continuare si sorry dak am deranjat cu commentul
|
am zis...la mine nu e cu suparare...La Multi Ani tuturor !!!
|
La Multi Ani si tie si bafta in continuare cu PISI ... !!!!!Sa auzim numai de bine de ea in 2007 ... MULT SUCCES ..:-)
|
La Multi Ani europenilorrrrrrrrrrrrrr
|
La multi ani si tie, speram sa fie piese mai ieftine pt masini :D
|
Quote:
aaa....si cateva....poze daca s-ar putea :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:13. |
- Copyright 2026 4Tuning