![]() |
Re: Cielo DJ-90-KTL
2 Attachment(s)
Azi 2 cauciucuri 195/60R14 care asteapta primavaraaa ! :joy:
|
1 Attachment(s)
Alarma si inchidere centralizata Pilot , cea veche nu mai e "pe porcii ei" ,inchide si deschide usile care le vrea ea si urla de dispera vecinii , fara ca cineva sa o atinga.Maine urmeaza montajul la cea noua
P.S asta seara am trecut pe la prietenul meu Mike la garaj si tot maine imi pregateste o surpriza de proportii (zice el) :D |
Asteptam sa vedem ce surpriza ti-a pregatit:lol:
|
cred ca banuiesc despre ce surpriza e vorba,dar astept sa ma conving ! :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
...=>
Azi s-a montat si alarma ...merge brici :D ! |
Unde-i bara fata ma? Sa-ti fie rusine! :lol: Bine ca ai rezolvat cu alarma, si inchiderea, sa nu mai ai stres cu ele! :)
|
Quote:
|
Golan mare ce esti!:lol:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
* zilele viitoare cand mai vin banuti imi iau si o statie CB sau pun o instalatie Bixenon? :D |
Statia CB:lol:
|
Bi-Xenon!!! :twisted: De 6000k sa fie!!! La pachet va rog, il montez eu acasa :lol:
|
Deci parerile sunt impartite:lol:
|
Quote:
bi`xenon sa fie ! :)) |
O instalatie bi-xenon mai bine :)
Mi-am pus eu recent pe cielo de 8000k bi-xenon si sunt foarte multumit de investitie :D 300 ron |
7 Attachment(s)
M-am gandit bine baieti .. :D bixenon 6000k o sa fie , cb-ul o sa il primesc cadou de la taica-meu prin martie.m-a incantat cu noua lui statie CB astazi pe Craiova-Severin-Tg-Jiu-Craiova si am scapat de toate radarele datorita colegilor de trafic :-) foarte utlia !
nameless20 ...va bucurati de zapada zilele astea ...pun niste poze de azi de la Ciresu , cu masina lu taica-meu (nu prea au legatura cu topicul dar m-am distrat bine azi la voi in zona) |
Atunci bi-xenon sa fie!!:lol:
|
De ce de 6000 k si nu de 5000 k sau chiar 4300 k, daca gasesti? Mi se pare compromisul cel mai bun design/utilitate. Diferenta mare se vede pe asfalt ud sau ceata, unde 6000 k are o luminozitate mai slaba, fiind o culoare mai "nenaturala".
Eu iti recomand 5000 k. |
4 Attachment(s)
Geo o sa ma interesez si de cele de 5000k sau 4300k cum zici tu , eu am auzit ca ar fi toata lumea multumita de 6000k in faruri normale de cielo .
* => :joy: |
Arata foarte bine 8) . Urmeaza cea de pe spate ? :>
|
Da... depinde de el cand o mai vrea sa mearga fara bara!
|
Quote:
ma descurcai ba si cu numaru` , prima data degresat, lipit banda pe numar ,tinut pe calorifer, si dupa lipit "la mare arta" cu feonu :D |
Quote:
|
frumos a iesit :D
|
Quote:
|
Quote:
La tine a durat 2 zile si lu riciu ii zici 4-5 a? |
Quote:
*Alynush - nu il lasi si tu pe taica-to 4-5 zile fara bari ?:D |
Quote:
toate cele bune ! =)) |
Quote:
Quote:
|
A iesit super! E mult mai agresiva acuma:lol:
|
Quote:
Quote:
|
bun lucru la dumneavoastra!!!:peace:
vad ca te ti tare...si nu-l lasi pe Mike deloc la odihna si la caldurica...;) bafta si numai bine:!: |
Quote:
|
Hai ca a iesti foarte tare!!! :shock: Daca astupai si proiectoarele dadea si mai bine... dar asta deja e in functie de gusturi (si utilitate). Bafta la examene, si numa sanatate lu Mike :D Asteptam si bara cealalta :)
|
Quote:
:joy: |
arata bine si cu proiectoare,ar fi aratat mai bine( zic eu ) fara dunga aia de sub proiectoare,dar e Ok si asa ! :D
hai cu xenoanele ! :)) |
cu ce ati astupat santurile ?:d
|
te vazui azi pe la lunca. arata bine masinuta. o faci toata clean?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning