![]() |
Re: Dacia B 98 TEI
in certificat scrie dimond silver... am inteles ca nu e problema. atat timp cat culoarea ramane aceasi nuanta poate sa difere
|
N-aţi observat că în talon nici nu se obosesc să dea prea multe detalii legate de vopsea...
|
Hehehe..o daciana cu un nr ca al meu. :D
Ai muncit ceva la ea dar s`au si observat roadele muncii... ;) Sa`ti zic un pont legat de nr tau (si al meu :lol: ), sotiei fostului proprietar al masinii mele ii ziceau anumite persoane "pupaza din tei" :lol::lol:... Bafta in continuare cu planurile d viitor ale "TEI`ului" !;) P.S. Borduri pt oltcit ai mai facut? La ce pret daca da? :D |
Quote:
|
oricum cred ca ce vopsea ai tu in talon e ultimul lucru la care se uita... deci pot sa ii dau folie gri fara nici un stres...
ceasuri de oltcit nu am mai facut. oricum manevra e la fel la toate trebuie sa ma uit sa vad cam ce loc e pe acolo |
Sal` ! Imi plac ceasurile :>
U le`ai facut? |
dap... am mai avut unele pe care le-am dat
si momentan lucrez la inca 1 set pt cineva de aici de pe forum |
11 Attachment(s)
cateva poze cu daciuta asa ca sa nu moara topicu de tot
saptamana viitoare va intra la vopsit si voi avea ce sa va zic deocamdata pauza |
1 Attachment(s)
daca tot o bagi la vopsit eu zic sa te gandesti bine la ce-i mai faci, ma refer mai ales la umflat aripile, k poate te saturi de jante si vrei altceva ,ceva intors-lat , sau pe 14 ,15 si e bine sa le faci aq.doar o parere.appropo eu as scoate aerisirea asta k tot ai usile facute.bafta
|
misto masina....arunc-o la fier vechi da-o dreacu =)) ia-ti un trabant ca ala te reprezinta=)):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::l ol:
|
Quote:
vreau sa ma duc sa latesc jantele astea acu sa vedem.. |
1 Attachment(s)
azi mi-am luat semnale albe si am prins toba de ejapament ca se desfacuse din alea 3 suruburi de la saxofon
|
Quote:
|
da da .. cat cat ? :))
|
60... sunt din plexi din ala folosti pt scuturile jandarmilor... deci slabe sanse sa se sparga
|
Quote:
|
nu e vorba ca vine sa mi le sparga cineva... dar la mine este presat de aripa, de far, de bara protectie si de suportu de la far... deci se poate crapa oricand... plus ca eu parchez in stil francez dau pana se indoaie gardu, masina sau ce am eu in fata si dupaia mai dau inapoi putin
in afara de asta sunt multi neatenti pe strazi... pana acu am gasit-o de 4 ori lovita in parcare... |
in caz de bubuiala raman semnalele intregi ;)
|
Quote:
|
m-am rugat ba de altii sa isi faca si nu au vrut
|
Quote:
|
sigur ca da 70 de ron si sunt ale tale
|
punele ma pe masina :D..numai face afaceri pe forum 8)
|
le pun maine...
|
1 Attachment(s)
o poza cu semnalele... nu sunt definitive deoarece am un semnal cu oglinda si unul cu plastic... am observat abea dupa ce am spart geamurile portocalii asa ca le-am pus provizoriu pana iau 2 semnale la fel
|
frumos...8)
|
1 Attachment(s)
de asta am uitat
|
ala de pe stanga sta cam aiurea
|
ce inseamna "aiurea" la tine :)
|
se asorteaza bine semnalele cu culoarea masinii , incearca si pe spate sa le faci gri , sau macar un vt sa vezi cum ar arata ... bafta omule
|
bv bv stef....faci treaba buna acolo in umbra:twisted:
|
fac pe naiba.. :)) nu vezi ca nu se misca nimic... poate saptamana viitoare o sa iasa ceva sa ma pot madri si eu cu masina ca deocamdata a ajuns cotet...
azi ce-am mai facut pe la ea in sensu ca mi-a adus cineva niste laterale de plastic pt woofer si niste bari de protectie pt difuzor... ca imi era frica de fiecare data cand puneam bagaj in portbagaj... |
Frate.. serios.. dacia nu e o masina facuta pentru tuning ! daca vrei sa faci o treaba buna, mentine-o cat mai originala si standard dpdv estetic si mecanic fata de cum era cand a iesit din fabrica. mie personal mi se par mult mai atractive daciile intretinute originale decat ciorbariile astea modificate. sper ca nu e doar opinia mea oricum !
|
acelasi lucru il repeti pe fiecare topic . nu te-ai plictisit?
|
nu dacia 1310 este o masina gen tico facuta din topor... i-au facut "facelift" aiurea in tramvai cel putin "zambetu"... eu nu il suport
daca vrei sa pastrezi o daice originala iti iei 1300 aia e masina care merita restaurata si mentinuta asa cum a iesit din fabrica... dacia asta am luat-o pt a invata sa conduc pt a invata meanica si pt a experimenta asa, cand imi voi lua o masina mai rasarita, voi sti ce e de facut si cum, ce se poate face si ce nu |
Ce-mi plac mie minorii plini de "experienţă" şi care ne dau sfaturi "bătrâneşti"!
ON: Old boy, am să fiu sincer cu tine :)... Maşina ta, are potenţial mai ales pentru că ai salvat-o deja de la rugină (asta din ce am citit până acum), dar nu îmi place badboy look-ul. Este din topor. Îmi place cum îi stă lăsată şi ar cam merita o vopsea cap-coadă. Îţi urez multă putere de muncă! |
pai badboyul e facut din topor pt ca nu se aliniaza capota cu aripile si pt ca stiam ca o voi vopsi deci nu avea rost sa ma complic atunci
ma voi duce la remat sa caut niste aripi de fabrica sa ii trag linia la bot apoi voi face si badboyul asa cum trebuie... |
bad boyu....trebuie decat finisat.....fiindca nu este deloc....s-au tras 2 maini de chit de fibra...si apoi vopsea si lasat pt cand ii va venii vremea sa vopseasca toata masina.....:D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning