Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe tex (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/175104-e36-coupe-tex.html)

liviu tex 11-06-10 14:55

Re: E36 - coupe tex

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 3432324)
ce se mai aude de masina liviu?

se aude..tare ca am finala de carbon!! da' nici verisoare n-ai??:lol::lol::lol:

sYdanyel 11-06-10 17:30

auzi dar tu cati ani ai ? (dute la nevastata :)) )

liviu tex 12-06-10 01:22

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 3433997)
auzi dar tu cati ani ai ? (dute la nevastata :)) )

mai tinere bavarez,nu mai ma indrumai odata?? fi atent aici''nevasta-ta'' ai vazut liniuta aia!! foloseste-te de ea,nu mai sta pe net...stai la scoala ca'i tara plina de analfabeti!:sad:

sYdanyel 12-06-10 11:01

mda .. eu nu sunt analfabet , dar chiar nu mi`am dat seama acolo.. ca de cuvantu' ala nu ma folosesc chiar deloc , scuze daca te`am suparat .. te intrebasem cati ani ai ptr ca mama stie ca sunt pe forumu asta si cand ma uitam la masina ta a vazut`o, a spus ca se poate sa te cunoasca , ca se poate ca tu sa fii fost q ea in clasa

Marian_nebunu 12-06-10 13:21

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 3435272)
mda .. eu nu sunt analfabet , dar chiar nu mi`am dat seama acolo.. ca de cuvantu' ala nu ma folosesc chiar deloc , scuze daca te`am suparat .. te intrebasem cati ani ai ptr ca mama stie ca sunt pe forumu asta si cand ma uitam la masina ta a vazut`o, a spus ca se poate sa te cunoasca , ca se poate ca tu sa fii fost q ea in clasa

prietene ia si tu o vacanta te rog !!!

liviu tex 12-06-10 22:34

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 3435272)

nu sunt suparat,stai linistit! 33!! se poate!:D

liviu tex 12-06-10 23:42

am asteptat un an de zile sa aud si sa vad 50 de pisici nervoase! si...plm! de 2 ani am masina asta si n-am facut nici macar o pana,nu sa se defecteze ceva!! si din toate zilele chiar azi i-au venit pandaliile!:cry: nu se mai face un drum pan' la brasov?? poate ati uitat ceva!!;);)

sprinter 13-06-10 03:28

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3436597)
am asteptat un an de zile sa aud si sa vad 50 de pisici nervoase! si...plm! de 2 ani am masina asta si n-am facut nici macar o pana,nu sa se defecteze ceva!! si din toate zilele chiar azi i-au venit pandaliile!:cry: nu se mai face un drum pan' la brasov?? poate ati uitat ceva!!;);)

In afara de frumusetea drumului nu ai ratat nimic foarte foarte special ...

Florin F L R 15-06-10 00:35

Parerea mea ramane k ti-au deochiat-o cei de akolo,aia mai invidiosi asa....:lol:

liviu tex 15-06-10 07:14

Quote:

Originally Posted by Florin F L R (Post 3441699)
Parerea mea ramane k ti-au deochiat-o cei de akolo,aia mai invidiosi asa....:lol:

:lol::lol::lol::lol:

Creolita 15-06-10 18:00

Hello, kittenish! (If the car is your cat:-), I understand that you're the kitten.):d. I hope you succeed to live your own life and not one that you will like other people.....referitor la masina....no comment.because I do not know about cars. bye bye...

liviu tex 15-06-10 20:59

Quote:

Originally Posted by Creolita (Post 3443359)
Hello, kittenish! (If the car is your cat:-), I understand that you're the kitten.):d. I hope you succeed to live your own life and not one that you will like other people.....referitor la masina....no comment.because I do not know about cars. bye bye...

ooohoooo! iata ca avem o englezoaica printre noi!! pai daca nu sti despre masini de ce ai comentat aici? cre' ca ai vrut sa intri pe face book si'ai nimerit prost! creolita..p.s. nu stiai cum sa-ti demonstrezi cunostintele acumulate la oxford? sau ti-au murit laudatorii??:???:

oxyde 16-06-10 00:58

Superb coupeul, tot respectul pt. ce ai facut cu pisi si la cati mai multi km fara incidente. Sper si eu sa iasa ceva frumos din a mea.
Te salut:-)

liviu tex 22-06-10 22:31

1 Attachment(s)
o poza de la e36 meeting! care pt mine s-a incheiat mai repede..din pacate!:cry:

liviu tex 29-06-10 12:52

m-am tot chiombat p'aici pe forum si am ajuns la o concluzie! a mea,e cea mai frumoasa!! tot modest am ramas! eheee!

sprinter 29-06-10 12:58

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3479511)
m-am tot chiombat p'aici pe forum si am ajuns la o concluzie! a mea,e cea mai frumoasa!! tot modest am ramas! eheee!

Hahahahha d aia m-ai intrebat care e a mea? :))

liviu tex 29-06-10 13:00

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3479535)
Hahahahha d aia m-ai intrebat care e a mea? :))

da frate,am simtit o amenintare..timida,in ceafa!:lol:

sprinter 29-06-10 13:02

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3479546)
da frate,am simtit o amenintare..timida,in ceafa!:lol:

Lasa ca il iau intr o zi pe john si facem un drum pana la voi acolo sa fie amenintarea mai mare:dance:

liviu tex 29-06-10 13:21

anuntati-ma cu cateva zile inainte,sa am timp sa-i mai''trag''un polish! mi-ar place zau! poate ne vedem intr-o seara prin Romana...s-o mai admirati si voi!!:lol::lol:P.S.lumea'mi spune modestu'! asa o fi? nu stiu nu stiu cre' ca nu stiu!:lol::lol:

sprinter 29-06-10 13:39

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3479608)
anuntati-ma cu cateva zile inainte,sa am timp sa-i mai''trag''un polish! mi-ar place zau! poate ne vedem intr-o seara prin Romana...s-o mai admirati si voi!!:lol::lol:P.S.lumea'mi spune modestu'! asa o fi? nu stiu nu stiu cre' ca nu stiu!:lol::lol:

Te anuntam cu o saptamana inainte ca sa ai timp sa o aranjezi sa mai imbraci ceva in carbon, o janta, o antena, o atentie, o maslina :). Ne vedem cu cea mai mare placere, cu florin m-am mai intersectat, vorbeste cu el si poate convocam o intalnire asa intr o seara, da sa nu ploua. Ma daca asa zice lumea, inseamna ca asa si e :lol:

Florin F L R 29-06-10 17:30

O sa iesim ku siguranta dar sa ne mai lase nitel ploile astea....Poate facem la noi aici un gratar...si la un sprit sa mai glumim nitel pe seama asta!!!!:lol:

liviu tex 04-07-10 11:22

Quote:

Originally Posted by Florin F L R (Post 3480284)
O sa iesim ku siguranta dar sa ne mai lase nitel ploile astea....Poate facem la noi aici un gratar...si la un sprit sa mai glumim nitel pe seama asta!!!!:lol:

al dreacu,tu cu gandu' la mancare si bautura! ce sa glumim,ca eu vb serios!!:lol:

liviu tex 06-07-10 17:02

azi mi-a intrat apa la calculator,am vb cu sprinter m-a mai invatat cate ceva despre problema asta[nu ca n-as sti] si m-am apucat de treaba! sa-l scot din locul lui de acolo,sa ma uit cu mare atentie la el sa vad daca are apa sau umezeala pe dansu'! avea ceva broboane de apa pe carcasa aia,condens cred si eu am tras concluzia ca are si prin'untru! da' l-am lasat asa si vad ca merge acum! da' surpriza unde este,atentiune Sprinter,printr-un truc numai de mine stiut a devenit M3[LA PUTERE MA REFER] siiiiii,biturbo,eu cre' ca sare de 400 de cai!:D:D vise...;)

sprinter 06-07-10 17:59

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3497626)
azi mi-a intrat apa la calculator,am vb cu sprinter m-a mai invatat cate ceva despre problema asta[nu ca n-as sti] si m-am apucat de treaba! sa-l scot din locul lui de acolo,sa ma uit cu mare atentie la el sa vad daca are apa sau umezeala pe dansu'! avea ceva broboane de apa pe carcasa aia,condens cred si eu am tras concluzia ca are si prin'untru! da' l-am lasat asa si vad ca merge acum! da' surpriza unde este,atentiune Sprinter,printr-un truc numai de mine stiut a devenit M3[LA PUTERE MA REFER] siiiiii,biturbo,eu cre' ca sare de 400 de cai!:D:D vise...;)

Vezi ca tre sa mi faci si mie aceeasi combinatie :lol:. Gluma gluma, dar acum serios, lasal sa se usuce cat de cat si incearca sa il bagi in ceva sa il protejezi de apa pentru ca o sa cedeze la un momentdat si e pacat sa dai bani aiurea pe o tampenie, in loc sa mai pui acolo 2 - 3 turbine :lol::lol::lol:

sharkylete 09-07-10 11:18

Foarte frumoasa masina.sa ai grija de ea si mult succes in continuare!
Sa ii spui u te rog lu` domnisoara creolita ca i-a ramas niste engleza la coltu` gurii,ca eu nu imi permit. . . :))

Restu` e CanCan!
:paper:

liviu tex 09-07-10 23:17

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3504715)
Sa ii spui u te rog lu` domnisoara creolita ca i-a ramas niste engleza la coltu` gurii,ca eu nu imi permit. . . :))

Restu` e CanCan!

s-o fi bazat pe ''cine vede si nu stie zice c'asa tre' sa fie''! plm,asa se da romanu'n stamba!:Dms frumos! la fel!:D

dog99 10-07-10 02:26

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3405575)
o zi intreaga m-am chinuit sa bag masina'n curte! sa manance si ea..

:lol:buna asta.

superba masina domnu tex;)

liviu tex 10-07-10 20:29

Quote:

Originally Posted by dog99 (Post 3506772)
:lol:buna asta.

superba masina domnu tex;)

da,da,merci colegu'!:D

sYdanyel 15-07-10 23:04

ce mai face masina liviu ? :d ceva modificari?

liviu tex 16-07-10 22:04

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 3521386)
ce mai face masina liviu ? :d ceva modificari?

face bine tinere! daa,modificari multiple,azi spre exemplu i-am verificat presiunea la roate!! p.s.sa treci pe la mine sa te dau o tura!:D

sYdanyel 19-07-10 11:50

cu mare placere ! chiar vroiam sa te intreb daca ma faci si pe mn o tura mica :D , trimite`mi pe privat id tau sau nr de tel :D

Snoopz 19-07-10 20:49

Ce norocosi sunt tinerii bucuresteni :lol: :twisted:

CT.20.KTL 19-07-10 21:20

Salut! Ma bag si eu pe aici printre voi ... capota si plafonul e colat Liviu ?

trec si eu pe la tine sa ma dai o tura ... vin si eu din Constanta! :)))) Hai noroc. Numai bine.

liviu tex 19-07-10 21:39

Quote:

Originally Posted by CT.20.KTL (Post 3529394)
Salut! Ma bag si eu pe aici printre voi ... capota si plafonul e colat Liviu ?

trec si eu pe la tine sa ma dai o tura ... vin si eu din Constanta! :)))) Hai noroc. Numai bine.

salut! colant este prietene! vino ca sunt scaune goale!! m-am uitat sa vad cati ani ai,daca aveai si tu 14 ani schimbam numele thread-ului,puneam ''LUMEA COPIILOR''!P.S.vin eu sambata la mare,ce sa mai te deranjezi tu!!:lol::lol:

sprinter 19-07-10 21:56

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3529451)
salut! colant este prietene! vino ca sunt scaune goale!! m-am uitat sa vad cati ani ai,daca aveai si tu 14 ani schimbam numele thread-ului,puneam ''LUMEA COPIILOR''!P.S.vin eu sambata la mare,ce sa mai te deranjezi tu!!:lol::lol:

Disneyland :lol: vi ma si tu sa dau un suc?

CT.20.KTL 19-07-10 21:58

oo daaa :x te astept. :D prin ce parte a Litoralului Romanesc te-ai gandit sa te cazezi :):) ai grija si pe unde vii ca e cam aglomerat ... mai ales in mamaia faci o ora jumate 2 de la intrare pana la iesire. app... vremea e numai buna de plaja. Drum bun. :D

liviu tex 19-07-10 21:59

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3529504)
Disneyland :lol: vi ma si tu sa dau un suc?

maine seara ma'mbrac fromos si ies la oras!:D imi iau 5 ron la mine si...gata!! te sun maine!:D

Bmwaldo 19-07-10 21:59

Quote:

Originally Posted by CT.20.KTL (Post 3529508)
oo daaa :x te astept. :D prin ce parte a Litoralului Romanesc te-ai gandit sa te cazezi :):) ai grija si pe unde vii ca e cam aglomerat ... mai ales in mamaia faci o ora jumate 2 de la intrare pana la iesire. app... vremea e numai buna de plaja. Drum bun. :D

cate posturi fara ...rost

liviu tex 19-07-10 22:01

Quote:

Originally Posted by CT.20.KTL (Post 3529508)

ce mamaia frate! la Tuzla,la gazda!p.s. la mamaia vin frate sa-mi eliberez flatulatiile printre smecheri!:lol:

Bmwaldo 19-07-10 22:01

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3504715)

Restu` e CanCan!

domnisoarei pe la gura, tie pe la maini ....;)

All times are GMT +2. The time now is 16:05.

- Copyright 2026 4Tuning