![]() |
Re: E36 - coupe tex
Quote:
|
auzi dar tu cati ani ai ? (dute la nevastata :)) )
|
Quote:
|
mda .. eu nu sunt analfabet , dar chiar nu mi`am dat seama acolo.. ca de cuvantu' ala nu ma folosesc chiar deloc , scuze daca te`am suparat .. te intrebasem cati ani ai ptr ca mama stie ca sunt pe forumu asta si cand ma uitam la masina ta a vazut`o, a spus ca se poate sa te cunoasca , ca se poate ca tu sa fii fost q ea in clasa
|
Quote:
prietene ia si tu o vacanta te rog !!! |
Quote:
|
am asteptat un an de zile sa aud si sa vad 50 de pisici nervoase! si...plm! de 2 ani am masina asta si n-am facut nici macar o pana,nu sa se defecteze ceva!! si din toate zilele chiar azi i-au venit pandaliile!:cry: nu se mai face un drum pan' la brasov?? poate ati uitat ceva!!;);)
|
Quote:
|
Parerea mea ramane k ti-au deochiat-o cei de akolo,aia mai invidiosi asa....:lol:
|
Quote:
|
Hello, kittenish! (If the car is your cat:-), I understand that you're the kitten.):d. I hope you succeed to live your own life and not one that you will like other people.....referitor la masina....no comment.because I do not know about cars. bye bye...
|
Quote:
|
Superb coupeul, tot respectul pt. ce ai facut cu pisi si la cati mai multi km fara incidente. Sper si eu sa iasa ceva frumos din a mea.
Te salut:-) |
1 Attachment(s)
o poza de la e36 meeting! care pt mine s-a incheiat mai repede..din pacate!:cry:
|
m-am tot chiombat p'aici pe forum si am ajuns la o concluzie! a mea,e cea mai frumoasa!! tot modest am ramas! eheee!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
anuntati-ma cu cateva zile inainte,sa am timp sa-i mai''trag''un polish! mi-ar place zau! poate ne vedem intr-o seara prin Romana...s-o mai admirati si voi!!:lol::lol:P.S.lumea'mi spune modestu'! asa o fi? nu stiu nu stiu cre' ca nu stiu!:lol::lol:
|
Quote:
|
O sa iesim ku siguranta dar sa ne mai lase nitel ploile astea....Poate facem la noi aici un gratar...si la un sprit sa mai glumim nitel pe seama asta!!!!:lol:
|
Quote:
|
azi mi-a intrat apa la calculator,am vb cu sprinter m-a mai invatat cate ceva despre problema asta[nu ca n-as sti] si m-am apucat de treaba! sa-l scot din locul lui de acolo,sa ma uit cu mare atentie la el sa vad daca are apa sau umezeala pe dansu'! avea ceva broboane de apa pe carcasa aia,condens cred si eu am tras concluzia ca are si prin'untru! da' l-am lasat asa si vad ca merge acum! da' surpriza unde este,atentiune Sprinter,printr-un truc numai de mine stiut a devenit M3[LA PUTERE MA REFER] siiiiii,biturbo,eu cre' ca sare de 400 de cai!:D:D vise...;)
|
Quote:
|
Foarte frumoasa masina.sa ai grija de ea si mult succes in continuare!
Sa ii spui u te rog lu` domnisoara creolita ca i-a ramas niste engleza la coltu` gurii,ca eu nu imi permit. . . :)) Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
Quote:
superba masina domnu tex;) |
Quote:
|
ce mai face masina liviu ? :d ceva modificari?
|
Quote:
|
cu mare placere ! chiar vroiam sa te intreb daca ma faci si pe mn o tura mica :D , trimite`mi pe privat id tau sau nr de tel :D
|
Ce norocosi sunt tinerii bucuresteni :lol: :twisted:
|
Salut! Ma bag si eu pe aici printre voi ... capota si plafonul e colat Liviu ?
trec si eu pe la tine sa ma dai o tura ... vin si eu din Constanta! :)))) Hai noroc. Numai bine. |
Quote:
|
Quote:
|
oo daaa :x te astept. :D prin ce parte a Litoralului Romanesc te-ai gandit sa te cazezi :):) ai grija si pe unde vii ca e cam aglomerat ... mai ales in mamaia faci o ora jumate 2 de la intrare pana la iesire. app... vremea e numai buna de plaja. Drum bun. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: