![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Gratzian: nu cred ca as putea,he's irresistible! Daca mai are si replici de agatat gen \"Ce faci papusha?\" atunci sigur ma topesc toata! :oops:
:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug |
avand in vedere ca topicul se cheama \"pentru fete...!!! Cum agăti un baiat...\" ia sa te aud pe tine cum ai agata un baiat asta bineinteles daca ai avea vreodata curajul sa faci asta. ;)
pe mine unul nu ma caracterizeaza replica aia si in general vreo replica anume. nici macar nu cred ca e asa de important ce spun ci mai mult felul meu de a fi si starea pe care o dau celor din jur. sa folosesc o replica asa cum ai zis tu ar insemna sa nu respect femeile. eu insa le respect si prefer sa le fac sa rada si sa se simta confortabil in preajma mea asa ca replica aia o fi pentru \"baetzii\" de cartier care \"e\" fericiti numai sa-si bata joc de femei si sa se duca seara acasa la Dra Mana Dreapta. Evident ca voi nu ma cunoasteti si par ca ma laud cu \"neadevaruri\" :) dar esenta a ceea ce am zis eu era alta si anume ca: 1. nu imi plac fetele care profita de naivitatea baietilor si se folosesc de ei facandu-i sa spere degeaba la o combinatie. 2. o spun cu mana pe inima ca nu ai nevoie neaparat de masini sau motociclete ca sa ai succes la femei. intre un tip nu foarte bogat care o face sa se indragosteasca de el, care e bun la pat si fata de care simte o conexiune speciala si un alt tip cu bani si masini dar care o lasa rece pe care il va alege? Care e cel la care va tine cu adevarat si care e cel de care se va folosi? Iar cand sa zicem va trebui sa aleaga pe care il va alege dintre cei 2? Bineinteles ca e bine sa ai bani si masini dar stii si tu si o stiu si celelalte fete ca banii si masinile respectivului nu sunt cele care va aduc fericirea alaturi de el. Nu toate femeile vor acelasi lucru. Unele femei cauta iubire altele cauta partida de sex a vietii lor si un tip care sa le innebuneasca de placere dar ma indoiesc ca vor fi cu adevarat atrase de un tip care cu toate ca are masina tunarita sau motocicleta japoneza e un lamer care agata cu \"Ce faci papushea? Nu vrei sa mergi cu taticu' la plimbare? Uite aici puicuto 250 de cai are masinuta asta. Mama ce bulan misto ai manca-tzi-as\" Daca nu esti de acord cu ce am zis eu poti sa-mi spui dar stii ca e asa |
deja incepe sa se abereze din ce mai mult.. de la topicul initial.. cum agata fete... s-a ajuns la discutii de genu \"saracu\" vs. \"bogatu\"
|
1) M`ai inteles gresit, nu vroiam sa fiu rautacioasa sau artagoasa, dar tu ai plecat cu stangul in discutiile astea cand ai spus ce fel de femei ai avut. Imi pare rau ca nu am dispozitia necesara sa`ti spun tot ce ar trebui...
2) \"pe mine unul nu ma caracterizeaza replica aia si in general vreo replica anume. nici macar nu cred ca e asa de important ce spun ci mai mult felul meu de a fi si starea pe care o dau celor din jur.\" Si eu ma bazez foarte mult pe atitudine, nu sunt genul care sa se modeleze dupa anumite comportamente, imi place sa fiu naturala si sa ma comport normal. Daca ii place ceea ce vede, comportament, felul de a fi, atunci imi dau seama si pot eu sa fac urmatoarea miscare. Daca nu e interesat e la fel de vizibil... In general, baietii se uita prima data la aspectul fizic, de aceea ei sunt cei care \"agata\", in consecinta cea mai buna metoda e sa te lasi agatata :mrhappy: Din pacate ma caracterizeaza o stare de \"haz de necaz\" acum, deci prefer sa revin la subiectul asta, nu cred ca ma pot exprima prea bine... |
Citat:
\"Exista cateva dispozitive care cresc dorinta sexuala, in special la femei. Cel mai important dintre acestea este Mercedes-Benz 500 SL.\" * Lynn Lavner Asta a spus-o o femeie... :wink: |
asta probabil ca e valabil in cazul ei :lol: sau poate a platit-o mercedes benz ca sa faca reclama la 500SL :lol: :lol: :lol: :lol:
sunt genuri si genuri... fiecare difera ... toata lumea presupun ca stie asta... |
depinde prea mult de la fata la fata ca sa se poata face vreo generalizare
sunt unele care nu accpeta sa n-ai eu stiu ce masina, sunt altele care atataa timp cat ai O masina cat de cat ingrijita asat e tot conteaza, sunt altele care nu conteaza daca ai masina sau nu. Si aspectul fizic conteaza mult, si in general fetele o sa se uite si la asta, si daca asta le place, trec la alte chestii, cum ar fii masina. Ema, ia zi, ai iesii cu unu care n-are masina , nici Dacia, nici Trabant, nimic ? |
ia auzi la ele
mai fetelor .... nu am masina, nici motor nici bicicleta si nici role .. adik nu am nik cu roti ..... adik voi vreti sa ziceti ca ma preferati pe mine decat pe unu mertz bicicleta si role ? :D haideti sa fim seriosi ... cate fete bune da bune de ... sa nu zicem s-au vazut in compania tziganilor si a mosnegilor cu bani ? cel mai bun exemplu Andreea Marin care e fufa lui Ion Tiriac .... mai e o femeie BUNA da BUNA si uitati ce a ales .... s-o mosneagul care nu si-a mai vazut-o decand Ceausescu o bulanea pe nevastasa ...... deci .... in ochii unei fete scazi daca nu ai costum versace, masina cat mai mare si curata ..... ceas de aur si 2-3 mobile ...... :D .. sincer si eu caut o fatuca care sa ma placa asa cum sunt ... chiar daca astept mult sper sa aiba efect asteptarea ..... |
Uite IS 18 BOG o sa mergi cu mine la agatat per pedes. S-ar putea sa iti dau peste cap conceptiile. :)
fara motor fara bicicleta fara role, fara mertz sau orice cu roti, fara costum versace, masina cat mai mare si curata ..... ceas de aur sau 2-3 mobile ... Nu port bijuterii, am un Alcatel 311, o Dacie de care nu am nevoie sa aduc vorba, role nu am iar bicicleta nu cred ca ar face vreo diferenta. Imi iau tzoale care sa imi placa si sa fie de calitate iar mai departe nu ma intereseaza ce scrie pe eticheta. Si am o prietena care ma iubeste numai pt. mine iar partea materiala nu conteaza deloc. Isi plateste intotdeauna tot si daca ar fi dupa ea ar sta tot timpul cu mine. Eu insa nu sunt omul care la momentul de fata sa umble numai cu una chiar daca pe 25 facem 6 luni de cand suntem impreuna. Si in plus cred ca e foarte frumoasa. Daca vrei pot sa iti dau o poza cu ea daca imi ceri in PM |
femeile umbla dupa 2 chestii : bani sau p**a.... in 1ul caz stau pana le dai afara, in al 2lea pna knd gasesc alta mai \"buna\" :D Rare sunt cazurile cand e iubire...
Imi place sa cred k pt fete nu conteaza banii...dar nu as fi realist,nui asa?! Si conteaza sa dai si cu papagalu.... cu cat dai mai bine (nu va ganditi la prostii) compensezi lipsurile... Conteaza sa gasesti o fata care sa te placa pt ceea ce esti,nu sa iti iubeasca bmwul si vila cu piscina.... parerea mea :drunk: |
Corect
|
Re:
Quote:
|
Nu trabant.. BMW :P :lol:
Jokin' |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
AM avut ocazia(poate unica) vara asta sa am un sl500 la dispozitie vreo 2 sapt. E genul de masina in care trebuie doar sa zambesti, atat.Nu sunt vreun macho gen Chip&Dale(sper sa fi scris ok) :P, insa intr-o zi de plimbari(ce-i drept cam scumpa distractia la cat consuma masinuta :d) am stabilit o gramada de intalniri. Eeee pai daca mergeam pe jos sau in vreo masina mai \"slabuta\" nu ramaneam intepenit de atata \"zambit\" toata ziua? :shock: Si toate astea s-au intamplat in cateva din statiunile litoralului nostru! Asa ca, fetelor altfel zambiti unuia dintr-un SL decat unuia dintr-o masina mai \"slaba\". Nu vreau sa generalizez,exista si fete pentru care chiar nu conteaza daca e SL sau altceva(nu ca nu i-ar place mai mult SL) da' toti avem pretentia mereu la ceva mai bun. |
Sa fi vazut cand am iesit pe strasse odata cu un volvo xc 90...ce de zambete atunci... :lol: :lol: Daca eram cu Dacia, ma lua si la-njurat probabil... :lol:
|
Re:
Quote:
|
Daca vrei sa faci impresie sau daca iesi la agatat clar masina e unul din principalii factori ai succesului :P!
Din masina deriva: imbracamintea, si nu in ultimul rand telefonul. Nu tre sa fi Fat-Frumos sa agati si sa faci impresie in conditiile astea,insa nici sa fi prost gramada ca atunci...............poti sa ai tu mama masinilor, totul o sa fie bine pana deschizi gura :P ! |
Re:
Quote:
daca ar fi asa nu ai avea timp sa scrii atata pe internet, dar te credem oricum... :bored: |
Sunt femei si femei unele se uita dupa masini si cat de gros e teancul altele pur si simplu se uita dupa tine nu trebuie sa generalizam acest lucru!!!Ca sa fie cel mai bine intr-un cuplu nu trebuie sa existe diferente prea mari de clasa sociala si venituri ca in acel moment apar aceste divergente!!!
Cel putin asa cred eu!!!! |
voi prea generalizati chestia cu femeile se uita doar dupa bani, masini tari sau p*** cum ft frumos se exprima unii....
prietenul meu nu are masina sau cine stie cati bani .... mie sincer nu-mi place k de fiecare data cand iesim impreuna sa plateasca numai el... |
generalizam sau nu..astai realitatea..na zis nimeni ca toate fetele sunt asa..dar majoritatea..si cam asta este adevarul..defapt cinei nui in ziua de azi dupa interes :wink:
|
eh lasa , o sa incerc sa iau aparatu la mine cat mai des , sa vezi cate frumuseti isi irosesc o mica parte din viata cu bosorogi sau grasi cu ghiuluri la mana si lantz de aur de 5 kg la gat... ;)
|
eu zic ca e important sa ai masina... nu conteaza marca... e mai nasol fara.. ca doar nu duci fata pe dealuri cu autobuzu :lol: si... sa vedeti cum plang aia cu bmw-uri cand zambeste unu frumos dintr-un tico.. :twisted:
|
si fara masina te descurci, dar e mai greu si nu gasesti chiar ce ti-ai dori; cu masina decenta e ok, poti gasi orice daca ai si ceva bani, poti merge \"pe dealuri\"; cu masina tare e f usor sa gasesti orice vrei ,daca mai ai chef sa cauti...
|
Fa suparare.
FEMEILE VOR DOAR ****,BANI SI BAUTURA ........ :)))))))))))))))) ! Asa e femeia de azi: O CURVA ! :) (eh...bine mici exceptzii)[/b] |
:)
Stie cineva vorba lui NAPOLEON ???
\"TOATE FEMEILE SUNT CURVE,INAFARA DE MAMA SI SORA MEA,DAR CUM SI ELE SUNT FEMEI,TREBUIE SA LE INTELEGEM\" :D |
Fetelor sa va dezvalui cea mai buna metoda de a agata baieti, le aratati sanii daca ii aveti mari si frumosi daca nu impuscati-va. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
looooooool ... ce-i asta mai ?? pe tine te poate atrage o femeie care vine la tine si iti arata sanii ?? paia aia e curva mai inteligentule .. tu crezi ca alaturi de asemenea femeie iti poti cladi un viitor si o familie ??
daca la mine vine o femeie si imi arata sanii asi footeo dar nu asi lua-o de nevasta ...... eu sunt de parere ca mai exista un pic de romantism in fetele si baietii din ziua de azi .... |
bine epox.... :roll:
|
Adevarat grai BOG...... :))))))) ! cum am zis si mai sus orice femeie este curva. :)
|
Mai baieti daca voi de la varsta asta va ganditi la casatorie sunteti nebuni, traiti-va viata ce draku. Deci eu m-am referit in gluma pt. ca niciodata nu am vazut asta pe strada si cine stie poate e vreo blonda pe aici care ma ia in serios :lol: :lol: :lol:
|
ye luca :)
|
:? bre ... femeile sunt curve si baieti is curvari! e cea mai stupida conceptie pe care o stiu!
voi astia care sunteti asa masculi mari si sustineti aberatiile astia ... asa de curios ... a-ti agatat vreodata o gagica cu textele astea? |
Re:
Quote:
in RO, kam 70% dintre asa zisii \"barbati\" au in ei doar texte demne de cocina porcului \" ce faci gagico..mai f*** \" sau cine stie ce alte prostii de tarani cocalari imputiti... ma rog, proaste sunt si alea care baga in seama tipu asta de om... dk voi vedeti multe fete frumoase si va e frik k nu va baga in seama, asta nu inseamna k sunt curve.... a! si baietii sunt mai curve dkt femeile :wink: :wink: 8) |
Quote:
Quote:
Da mai sunt si exceptii dar acelea ori au parinti cu bani, ori chiar sunt fete de treaba, care sunt cam rare. |
Re:
[quote=\"luca\"]
Quote:
eu cred ca suferi de un complex ceva! sincer! :roll: daca tu imi gasesti un singur exemplu de genul asta real ... eu iti dau o lada de bere! |
Eu am intalnit fata cu care aveam tot timpul discutii cand era vorba sa iesim undeva, parca se nascuse cu curul in masina, chiar si baieti (prieteni, daca se uita pe aici isi da seama de cine e vorba).
Deci exista dar cred ca tu traiesti intr-o lume a viselor. Sper sa nu iei asta ca pe o cearta, fiecare isi spune parerile ok? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning