![]() |
Re: E60 - 535d
Quote:
|
pai asha intentionez sa vin.ca vin cu CSR Team.si venim mai multi.deci in plan mi sa vin doar daca nu se schimba ceva.o sa fi si tu pe acolo?cine este organizator?
|
Quote:
|
Quote:
Organizator este Alin , presedinte la Night Shadows . da-mi PM daca vrei numarul lui. daca ai nevoie de detalii despre show de-mi un PM si iti raspund eu. |
de unde l-ai luat si cu cat ca ma intereseaza si pe mine unul !!!
merci |
baietii ne vedem maine la alba.sunt prezent dar din pacate nu voi avea grilele pe fatza ca idioti de la reprezentanta nu mi l'eo adus.l'am luat de la un baiat din valcea si am dat 22 de mi pe ea.abea astept sa vad cum o sa fie la alba
|
am vorbit cu organizatorii , vor fi 63 masini , am vrut sa intru si eu maine dar nu mai erau locuri. Va iesi ok cred..
|
thx pt add ! :D
|
1 Attachment(s)
o poza de la mine;)
|
dragutza poza facuta asa :D
|
am vazut masina prin mall dar tu erai absent :)
|
cine stie pe unde eram.ce parere ai de ea?
|
10 Attachment(s)
ceva poze de la alba de la tuning show
|
nu ai gasit grile pentru ea ? cred ca am eu ceva.. imi plac jantele , sunt deosebite si motorul e pe treaba lui :)
|
maine imi ajung grilele ca m'o amanat astia de la reprezentanta cum is negre nu or fo numa pe comanda si de o luna si ma tot amana.sper sa ajunga maine.jantele or sa vina schimbate oricum.o sa fie ceva mai frumos,mai excentric
|
Quote:
|
eu cred ca masina pare asa masculina in comparatie cu tipa care ii acolo ... :D
|
daca intereseaza pe cineva eu vreau sa imi vand jantele.undeva la 1200 euro cu tot cu cauciucuri.245 35 19 si 295 30 19
|
mie nici grile nu mi`ar mai trebui daca as avea-o pe don`soara creatza ;))
|
eu te cred man.dar nici cealalta domnisoara nu se prezinta rau
|
Quote:
so...ce jante vor veni pe masina?:) |
asta va fi o mare mare surpriza.ce pot sa spun ca vor fi toare tari.si o sa fie cu buza :D
|
waiting...:-)
tot 19"?:lol: |
cred ca tot 19 ca daca as pune 20 o sa fie cauciucu prea mic pentru drumurile noastre si nah...si asa pe 19 mi se pare mic cauciucur dapai pe 20.daca am avea drumuri ar veni 20 clar dar mnah
|
cristiane m-ai facut tare curios :D
|
aveti rabdare :D ! si cum a spus si cristi , nu avem drumuri asa de bune si nu merita investitia ! daca era doar o masina de show , mai merita o janta de 20 , dar ca masina de daily use nu are rost sa o chinuie ! 19 e ideal pentru e60 !
|
o sa pun poze cu jantele pe forum la momentu potrivit !
pana atunci va tin in suspans :D:D:D |
Salut , si tu ai o masina super misto si imi place, e sora mai mare la a mea, in rest aceiasi inima :P hehe ... Mersi mult pt invitatie, ce sa zic daca mai gasesc 2-3 insi de aici sa venim la tine la cj la expo cu mare placere iti onorez invitatia , mai rar ca tine ... Ciao si numai bine
|
Quote:
Rautate de om ce esti :)))) |
va astept pe toti care puteti veni la show la cluj!!!
si nu sunt rau >:P |
foarte faina masina, la 18 ani una de asta, e ceva...
bravo tie... bafta cu ea |
Quote:
Ce faci raule ? :D nu vii si la sibiu sa ne intalnim la expo ? ca e relativ aproape :P .... |
cand e la sibiu ?
|
Quote:
|
baieti tuning show-ul de la cluj s-a amanat.deci cel mai probabil o sa fiu la sibiu.dar nu vreau sa zic 100%
|
Imi place sa vad cum numarul posesorilor de 3.0d biturbo se mareste , sper ca in 2 luni aproximativ sa ma alatur si eu acestui grup , dar mai intai sa mi revin putin financiar dupa noua achizitie !
Cristi sa mi spui si mie ce firma sunt angel eyesurile pe care le ai pus pe masina ! |
mie mi le'a adus un prieten de aici care se ocupa cu de astea si angel eyesurile si xenonu in proiectoare si lunga auxiliara pe led.3 mil paremise ca o fo angel eyesurile,ma refer becu din far nu desfacut faru si schimbat cu totu,decat becul
|
Quote:
|
o sa il intreb ce marca ii.a meu ii de 6000k.baiatu de 335d-ul.mergi la sibiu la show?daca mergi s'ar putea sa apar si eu.eu ma gandeam sa nu mai vin ca nu prea are rost.dar daca zici ca vi s'ar putea sa apar si eu.ai pus pachet-ul M si alea alea?
|
o sa se aduna ceva lume la sibiu :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:12. |
- Copyright 2026 4Tuning