![]() |
Re: Sunt si ceva pescari pe forum?
Quote:
Felicitari !!! ;) |
Quote:
|
limita maxima am depasit'o?:lol: sunt si din delta prinse dar si din lacurile de langa cluj....
|
Quote:
Cu gandirea "lasa ca are balta peste" nu o sa mai putem pescui decat pe MV, pesti cu 20 gauri de ace, vorba cuiva de mai sus. Nu sunt de acord nici cu C&R, imi place sa duc un peste acasa, dar nici cu sistemul "luam tot ce prindem", indiferent de cantitate si dimensiuni. |
http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/.../dn/ebro/pd/1/
Cine are posibilitatea, sa mearga acolo, nu cred ca o sa regrete :).Daca ati vazut si emisiunea Monstri Apelor de pe Discovery din seara asta, cu atat mai bine :). |
Quote:
Sunt mai multe oferte pt Ebro. O saptamana, cu tot cu echipament de pescuit si campare + mancare costa cam 300-400 Euro de persoana si ai garantat un somn de minimum 50 kg. Deci cam merita... |
Da... si pe mine ma tenteaza o excursie acolo dar nu stiu daca pretul este asa mic.. eu auzisem ca sare de mia de Euro.
|
haideti sa facem o echipa sa mergem in spania:lol:
|
Daca nu sunt scoruri exagerare eu ma bag dar nu intre 1-8 iulie, atunci sunt in Ungaria, tot la pescuiala.
|
Luasem un link de pe pagina lui Jeremy Wade de pe facebook (ala de pescuieste Duminica la ora 22 pe Discovery) si costa super putin. Cred ca asa a fost si el.
Costa transportul pana acolo, dar restul este inclus. Depinde de ce pachet alegi, este si cu mancare inclusa si fara mancare. Dar cam asa costa de persoana, hai sa zic maxim maxim 500 de Euro pentru 7 zile de pescuiala... |
Lanseta GoldStar TGV Boilie
Caracteristici: Lungime:3,60m Nr.tronsoane:2 Material:compozit Putere:3 lbs Inele:SIC Lungime de transport:185 cm Greutate:460 g Ii ceva de lanseta asta ?? Si ma lamuriti va rog la ce se refera putere de 3 lbs, atata rezista sau ii altceva ? |
Se refera la Test Curve (testul de curbura).
In functie de valoarea acestuia lanseta este mai moale sau mai rigida. In general, cele cu TC mare sunt mai rigide si iti permit aruncarea cu plumbi mai grei. La 3lbs parca 120g e maxim; 3.25 - 140g; 3.5lbs - 160g; 5lbs - 225g (in general spodurile au TC-ul atat de mare). Aici depinde de la pescar la pescar, sunt cei care prefera sa arunce foarte departe si aleg lansete mai rigide sau sunt cei care pescuiesc mai aproape dar vor placerea drill-ului si aleg lansete cu TC mai mic. E mult de povestit pe acest subiect si la fiecare lanseta trebuie o alta abordare in drill. Gasesti pe net informatii daca vrei sa aprofundezi :D Despre lanseta nu stiu prea multe.. dar mi se pare cam grea pentru 3.6m si 3lbs. |
Multumesc de lamuriri .
|
Nu prea ma pricep la pescuit dar nu inteleg cum prindeti pestii astia???Eu doar la japca stiu sa dau..:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si pana la urma ce lansete folositi???Ce fir???Ce momeala??? |
Quote:
P.S:Nasol ca de acuma in vreo 2 saptamani vine PROHIBITIA!!!!!!!! |
Quote:
Ca momeala.. folosesc de toate.. Boilies pe fir de par, pelete, seminte etc pentru nadit. Depinde foarte mult de balta, nu exista o momeala general valabila. |
Quote:
|
Destui... nu as vrea sa-mi fac calculul :)) dar cuprinde asa:
- 3 lansete Shimano BeasMaster 3.9m; 3lbs - 3 mulinete Shimano BBLC + 3 tamburi de rezerva - Husa lansete Daiwa Infinity pentru 6 lansete echipate - 3 senzori Delkim TXI-Plus + geanta de transport - 3 Delkim DuoCarb - 3 Delkim NiteLite Pro - 3 Delkim QuicLock - Statie Delkim - RodPod Fox Ranger - 2 lanterne frontale: Petzl Tikka Xp2 + LedLenser H7R - Spod Shimano BeastMaster - catapulta + Spomb + Cobra - Minciog cu deschidere mare - plasa cauciucata - Saltea de primire - Saltea de cantarire - Cantar - FBox pentru riguri cu tot ce trebuie (crosete de toate felurile (eu le am de la Korda); foarfeca, burghie, stopere, fire de forfac, ace etc. - Penar pentru riguri - Gentuta de plumbi Trakker + multi plumbi - Gentuta pentru tamburi - Gentuta pentru Dip (2 bucati) + borcanelele aferente - Geanta Nash Caryyall Max - Haine: - Nash Second Skin; Trakker 5 in 1 Combo; Hoodie+pantaloni Trakker; Combat Traousers Trakker, Tricouri+Sepci; manusi; bocanci; sosete; ochelari de soare cu protectie. - Camping: Trusa de mancare Trakker; trusa de igiena; Nash Bivy Table; Sac de dormit Prologic, Rucsac etc. - alte prostioare de care nu mai stiu acum. counter etc. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
El este un fel de VR6 al baltilor :))) ... eu sunt un motor disel de 986 cmc :)) dar daca te relaxezi merge si asa ...
|
Quote:
|
Conteaza sa te relaxezi ..dar daca si prinzi ceva calumea ii si mai fain ..:D
|
Quote:
|
Aveti idee cat costa permisele de pescuit pentru elevi ?
Si de unde pot cumpara in Timisoara ..:D |
Quote:
|
Si il poti folosi pe orice rau ?
Side unde lai luat ?? ii ceva magazin special sau se poate lua de al magazinele cu articole de pescuit ? |
Quote:
|
Ok ms .. Inca nu am carnet sa merg la distante mari dar trece bega la 300 metri de blocu meu si mas duce dupa-masa putin cand nu am de lucru ..:D
|
Quote:
|
La sediul agentiilor au si undite de vanzare ?? adc alea care le confisca le vand ei la pret bunicel dupa ?
|
Quote:
|
Salutare.
Vreau sa ies in weekend la un peste... cum nu am mai fost de vreo 2 ani... as vrea sa ma duc spre movilita, zona aia... bitina, chiroiu... Mai merg baltile din zona aia ? daca da, ce recomandati ? :rolleyes2 |
Quote:
|
as merge la rapitor....stie cineva vreo balta buna?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning