![]() |
Re: E46 - By Snacks
6 Attachment(s)
Noi modificari: :-)
Nuca schimbator de M (short) iluminata Power dome capota,tip M3 Interior piele ,sport cu incalzire din piele neagra Trimurile din interior le-am vopsit in culoarea masini Partea proasta ii ca dupa ce am luat-o de la facut, mi-a picat pompa de injectie :cry: am ales sa cumpar noua , va trebui sa schimb si injectorul cu fir,dar deocamdata nu mai sunt $$ .... Poze cu jantele in lucru, scaunele inainte de montare . si pompa cea nou :D |
Sunt fortaaaa jantele dar si scaunele:lol:
Ce culoare faci miezul ? |
Jantele or sa fie cu buza polishata si miezul negru lucios :-P sau poate culoarea masini,inca nu mam hotarat .......
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu stiu cum le are KOX,o sa ma uit.
Inca o poza cu ce am mai pus pe masina |
Faine scaunele !!
Nu fa jantele negre , nu se va vedea bine ! Incerca un gri putin mai inchis . Poate te ajuta cineva cu un VT . |
am si eu niste jante identice cu ale tale si vreau sa le polishez nu e nimeni la voi in zona pasionat de shlefuit ? :D
|
frumoase piese...mai ales scaunele..
dar si jantele o sa ajunga ceva senzate daca le faci cu cap;)....negre nu ii cea mai buna varianta ca parca o sa para mai mici polish la buza in interior o culoare excentrica dupa cum s-a mai spus poate ceva imitatie KOX....dar si negru ar fi ok.. bafta in continuare si hai sa le vedem on |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Nu pui jantele ? Sunt foarte curios cum or sa arate :D
|
interesanta masina. sunt curios cum va veni cu jantele.
bafta multa. |
6 Attachment(s)
Ultimele poze.... masina trece la vanzare :(
|
Pacat..ce s-a intamplat ca ai o masina de nota 100..
|
nu sa intamplat nimic,dar vreau ceva mai nou :-) si mie imi place la nebunie masina ,mai ales ca ii facuta de mine....
|
Salut , de unde ai luat farurile? am nevoie si nu gasesc la un pret accesibil..
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning