![]() |
Re: Tico B-99-SAA
Iti intra complet playerul? Fix pana unde trebuie, pana la capat?
|
Din poze SKR* cred ca da,tu ce prob ai?
|
Quote:
Quote:
|
Sa-l stapanesti santos Liviule...cum se aude ? E ala care ziceai ca e la oferta in Grand Arena? Un pm cu pretul daca se poate si cand ai drum pe la mine dai un trrr sa il vad si eu ca si la mine merge cu bordu' :D
|
Misto piesa. Arata foarte bine!
Sa iti incante urechile de acum incolo. Ce iti mai trebuie cd cand ai usb? Trebuie sa facem ceva cu ceasul ala ca nu se vede uniform (si eu aceeasi problema am). |
Am inteles ca mai poate fi si din cauza RCA-urillor ca sunt prea lungi.Si la tico in spate la cd-player trebuie RCA tip L...sper ca ati inteles la ce ma refer:lol:
|
Da, aia e problema la mine, dar nu din cauza RCA-urilor, fiindca sunt prelungite, mufa nu intra in spatele playerului, cel putin iesirea pentru subwoofer. Pentru celelalte iesiri imi trebuie L.
Si inca... tot nu intra pe adancime, mai ramane jumatate de centimetru. Asta al meu e mai masiv, are in spate un radiator de 1cm cu cooler. |
Pai spune ca playerul tau e mai masiv:))
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Acum mai este doar 0.5cm in afara, dar tot nu imi place, ca nu e la fata cu rama de la aer. Curand trebuie sa imi dai secretul arcurilor fata (masura) :lol: |
Quote:
Quote:
|
Felicitari pt achizitie. mai devreme mi`am luat si eu unul tot fara Cd.
Stii cumva daca se potrivesc la fix mufele care ti le da la el ? sau mai trebuie cumparat ceva ca as il montez? |
Stiu ca te cheama tot Liviu (am rasfoit topicul putin :oops:) . Eram pieton :-).
On topic : Frumos playerul si culoarea ..se potriveste de minune cu celelalte luminite din bord ;) |
Quote:
Quote:
|
e bine ca a, ajuns la tine jucaria...a fost si pe oltcitu meu, dar l-am dat ca imi pun muzica mai grea :D oricum e super bun si e fix ce ai nevoie....Oricum care mai vrea cass dasta, au la norauto, pretu fiind mic undeva la 100ron :D cu garantie etc. Oricum ca lungime e mai mic decat un casetofon normal, ca nu are unitatea de cd, deci e perfect pentru spatiul mic :D Sa il stapanesti sanatos!
|
1 Attachment(s)
Am si eu un player la fel, dar nu prea sunt multumit de el pt ca se aude prea incet. Fratele meu are unul la 140 RON care se aude mult mai bine decat asta.
|
Imi pare rau pt evenimentele alea neplacute .. dar dupa rau vine si bine sa nu uitam .. `a... era sa uit misto tico` sa ai bafta multa si spor la bani ca fara ei suntem "0"..
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
sal din fericire pt mine :D...l am convins pe tata sa si cumpere un ticoas si sa renunte la vechea dacie ;)) asa ca ticoasul meu o sa ramana si el nu o sa mai fie dezmembrat :D! noul tico e un sx si vreau sa te intreb ce functie are butonul acela ECO ca am vzt ca si tu ai?ms
app fain casetofonul....de unde l ai achizitionat? |
Quote:
|
Nu am mai vazut model ca a`l tau..mai aveau model ca a`l meu si inca un model la 159 RON .
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
centurile alea omp :D au acolo ceva marfa buna...bani sa fie!
|
Am si eu o intrebare tot vad ca au toti la semnatura masinile desenate sa zic asa cum le ati facut ?
|
Vai vai..ce tico frumos.Multi km cu ea si fara probleme colegule;)
|
Quote:
Quote:
|
Sarbatori fericite Liviule si bafta cu ticozaurul:D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hai Craciun Fericit! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Dimineata era foarte frumos afara, mi-am zis ca e perfect pentru baie la masina+poze... pana la pranz cand am crezut ca va fi si mai bine, era tocmai invers! :cry: Oricum, masina tot am spalat-o, am dat si cu aspiratoru. Poze n-am facut foarte multe, eram inghetat, si nu era contextu bun, trebuie sa gasesc data viitoare o locatie mai frumoasa :D In ultimele 3 poze se vede ce-am mesterit acum cateva zile... lampa de lumina in portbagaj :D Am pus pe ambele parti, dar se aprinde doar una pentru ca nu mi-a ajuns firu sa leg si la cealalta, o s-o rezolv anu asta :lol: Pozele.... |
Imi plac stopurile, jantele, culoarea masinii;) Urgent trebuie sa vopsesti spatarul banchetei ca a ruginit si aripa dreapta ca are cateva zgarieturi si tabla e destul de sensibila la Tico. Cat despre capota, merge insa ar tb. in culoarea masinii. Parerea mea.;)
|
OOOOOO Blue beauty!!!!:D Arata super.
Stiu ca ai scris in topic dar nu mai gasesc acum .....arcurile le-ai taiat? Daca da cu cat si cum se comporta :oops::oops: scuze ca te mai pun sa scrii :) |
Frumos ticariciul,chiar imi place...incearca sa vopsesti jantele astea de tabla albe si o sa dea super misto parerea mea:) te astept si pe la galbejita mea cu o parere ceva!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning