![]() |
Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO
6 Attachment(s)
Quote:
Daca cu jantele vopsite anul trecut ai trecut iarna si intemperiile fara probleme,vopseaua de pe astea rezista de 5 ori mai mult. |
Se pot rectifica niste jante de aliaj daca au gaurile ovalizate?
|
Quote:
Quote:
|
Salut,
Am lasat un set de jante BBS la dvs si mi-ati spus ca sunt gata luni sau cel tarziu marti ....am incercat sa va sun dar aveti telefonul inchis . Va rog sa ma contactati. |
si eu trebuie sa ridic un set de jante azi si vroiam sa le ridic de ieri si ma chinui sa dau de el de marti...am dat si mail si nimic,nici un raspuns.astazi ma duc sa vad daca gasesc garajul
|
am si eu aceeasi problema trebuia sa ridic Jantele de Vineri l-am sunat si mi-a zis Luni Marti si are telefonul inchis.
Va rog sa imi spuneti si mie daca cumva gasiti atelierul sau dati de el. Multumesc! |
Quote:
Stiu ca zicea ceva de Bd Basarabia nr.65, daca nu o sa il gasesc o sa merg la politie, sper sa nu fie nevoie si sa aiba doar o problema ca parea serios. Multumesc! |
Quote:
am tot incercat sa sun dar bineinteles telefon inchis...mi-a lasat privat msj un client de-al lui care a mai facut jante si a zis ca e serios....ultima discutie am avut-o vineri si mi-a spus ca luni / marti sunt gata ...din cate am inteles (de la acest client )ca ar fi avut un accident(dupa o convorbire cu nevasta /prietena) si ca o sa revina cu telefon,iar de atunci telefon inchis...macar de ar fi intrat el....sau unul din angajati sau oricine sa posteze un mesaj ..in care sa anunte ce problema s-a ivit sau daca e vreo problema cand intram in posesia jantelor.... |
eu sambata dimineata ma duc la garaj.care vrea sa mearga cu mine sa ma anunte!!!
|
eu sambata dimineata ma duc la garaj.care vrea sa mearga cu mine sa ma anunte!!!
|
Eu am facut 2 seturi de jante la adi, om super serios si am primit lucrari de foarte buna calitate, lucrari comandate pe clubul bmw unde este foarte apreciat.
Si eu mai am un set de jante la reconditionat acum dar stiu din surse sigure ca a avut un accident de motor pe la inceputul saptamanii si este in spital operat la umar parca. Pe ale mele le poti aduce ultimile,vad ca ai altii mai nerabdatori inainte... sunt bogdan cu M6 negru ;) |
Quote:
Si eu mai am un set de jante la reconditionat acum dar stiu din surse sigure ca a avut un accident de motor pe la inceputul saptamanii si este in spital operat la umar parca. Pe ale mele le poti aduce ultimile,vad ca ai altii mai nerabdatori inainte... sunt bogdan cu M6 negru ;) |
Eu am intrat in posesia jantelor....sunt ok....a durat atat pt ca duminica seara a avut un accident de motocicleta,are umarul,clavicula rupte...a fost internat in spital si nu a putut vb la tel si nu a avut acces la net...
|
Quote:
Acum am reusit sa vb cu el...intr-adevar a avut accident de motocicleta....si jantele sunt gata...urmeaza sa le ridic(indata ce iese din spital - luni ,marti) si toti cei care stau pe ghimpi...sa fie linistiti ..vor intra curand in posesia lor.... |
eu am nevoie urgent de ele...cum pot intra in posesia lor sambata sau diminica??aveti idee?
|
Salut am luat si eu legatura cu el astazi, a avut intr-adevar un accident de motor este in spital si mie mi-a zis sa il suni Marti seara ca sa intru in posesia lor.
|
17 Attachment(s)
Reconditionat jante Borbet A,indepartat chimic lacul care era exfoliat,incarcat cu sudura juliturile de pe buzele jantelor si rectificate,polishate buzele si vopsit argintiu oem.
|
18 Attachment(s)
Reconditionat jante thomason,rectificat juliturile si coroziunile de pe buze si spite,aplicat grund anticoroziv,vopsit gri carbon perlat.
|
17 Attachment(s)
Reconditionat buzele jantelor care erau lovite de borduri si vopsit numai cu produse de top de la Glasurit.
Aplicat un strat de mov perlat,2 straturi de violet/siclam,aplicat 4 starturi de lac cu perla xiralic pentru un flip-flop mov violet. |
Quote:
Salut,imi plac cum au iesit Jante pe 15 tabla/iarna...exact ca cele din poza,un pret te rog |
Quote:
Salut,au iest frumos Jante pe 15 tabla/iarna...sa le faci ca cele din poza si procesul care e mai exact...un pret te rog |
Salut,au iest f frumos jantele din tabla/iarna
Pt un set de jante pe 15 tabla/iarna...facute la fel,un pret te rog,si care este procesul mai exact ? ms |
Salut,un pret pt un set de jante pe 15 tabla/iarna,exact ca cele facute de tine cu 2 pagini in urma
|
Cer scuze pt atatea posturi,nu stiu ce s-a intamplat dar nu aparea nimic din ce scriam.
Fastbiker,ms pt p.m |
Buna ziua,
Am nevoie sa reconditionez (vopsit) 4 jante pe 18, au fost indreptate deja zilele trecute, nu au sparturi sau fisuri. As dori curatarea pina la metal(sablare sau chimic), au mai fost vopsite de-a lungul vremii. Daca se poate un pret pentru vopsit in gri metalizat de fabrica sau polishat metalul + lacuire. Multumesc! |
2 Attachment(s)
Cat imi iei sa fac jantele gri albastre si cele albe gri carbon?
|
1 Attachment(s)
super multumit de jante,a iesit perfect.a meritat asteptarea.NU ARE NICI UN DEFECT plus o culoare incredibila!multumesc
|
1 Attachment(s)
Salut,
Un pret pe PM te rog pentru a reconditiona aceasta janta. Mersi. |
La fel de julita si a mea. Doar ca e pe 16.
Un pret si mie / bucata te rog? |
2 Attachment(s)
Salut, cat ma costa vopsirea unor jante Alpina 15". Ele sunt negre si le vreau cum sunt din fabrica (gri+negru) Astept PM.
|
Quote:
Multumim pentru intelegere. |
Quote:
|
salut. de vopsit interiorul jantelor in negru lucios? jantele sunt copii bbs lemans
|
15 Attachment(s)
Quote:
Reconditionat jante matiz,indepartat chimic lacul,rectificat buzele julite de borduri si coroziunile,roluit la cald 2 dintre jante,vopsit alb polar,aplicat 3 straturi de lac si polishat buzele. |
Vreau sa zic,ca aceste jante le-am vazut refacute de tine. Au iesit intr-un mare fel. Felicitari pentru munca depusa.
|
Salut,
OZ Titan 17x7, 5 bucati, de indepartat vopseaua existenta (inclusiv pe capacele centrale), diverse zgarieturi inclusiv pe buza, dar nimic major, vopsit (aici o sa am nevoie de ajutorul tau pentru culoare, o sa iti dau detalii cand vorbim direct). Am nevoie de un pret per bucata pentru operatiunile de mai sus. Merci! |
30 Attachment(s)
Ti-am lasat mesaj privat.
Reconditionat jante 19' Bmw care au fost stricate cu vopsea electrostatica. Indepartat mizeria de vopsea electrostatica care dupa un an si jumatate a crapat si a inceput sa sara bucati din ea,decapat,rectificat,indreptat,aplicat mai multe straturi de grund,vopsit argintiu perlat si aplicat 3 straturi de lac de buna calitate. |
27 Attachment(s)
Reconditionat jante Opel OPC,rectificat buzele care erau lovite de borduri si aveau lipsa de material,aplicat grund,vopsit negru perlat cu xiralic stelar si dunga subtire alba pe buza,aplicat 4 straturi de lac glasurit.
|
30 Attachment(s)
Reconditionat jante G Power,rectificate buzele julite de borduri pana la metal curat pentru o vopsire fara chit,indreptate,sudat o fisura de 12cm,rectificat coroziuni pe fata jantei,vopsit gri carbon deschis,aplicat 2 straturi de lac perlat.
|
25 Attachment(s)
Reconditionat jante Opel,rectificate buzele lovite de borduri,vopsit alb polar,aplicat 2 straturi de lac,reconditionat nichelajul de pe capacele centrale.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning