![]() |
2 Attachment(s)
am terminat joku de 4 ori :) so.. o sa vedetzi 4 masini tunate diferit..
Prima este un RX-7.. |
3 Attachment(s)
masinutza mea de drift..
|
2 Attachment(s)
micutzu meu golf.. d'asta mi-as lua daca-as avea bani.. :D
|
3 Attachment(s)
Nice Golf...
Iete-te niste cerculetze... :lol: |
2 Attachment(s)
noul meu record la drift! :)
|
3 Attachment(s)
Best of mine(pana acum!):
|
NFSU 2
http://www.eagames.com/official/nfs/...me001tann2text ce parere aveti? cred ca e mai tare ca primul |
eh fir-ar sa fie.... azi termin jocul si va arat ce or sa poata mashinile mele... :evil: ultima oara ajunsesem la 109/111 si am formatat :( acum o iau de la 0
|
1 Attachment(s)
N-am mai jucat NFSU de pe la inceputul anului. Mai precis de cand am reusit FULL RACE DRIFT (10 ture un singur drift pe circuitul 2). Nu stiu cum l-am terminat ca dupa turul 8 imi tremurau degetele pe tastatura de parca aveam o criza.
|
al meu cel mai bun drift a fost de 64 si ceva de mii ...dar a trebuit sa formatez ca am luat un virus ! si terminasem jocu :cry: :cry: :cry: :cry:
|
86 de mii cu , subaru ..
|
Re: NFS: Underground.
10 Attachment(s)
Poze mai vechi ,mai noi, se vede ....de ex. pozele cu scoruri sub 2.000.000 is facute abia dupa revelion 2006 ... cele peste 2.000.000 is din vacanta 2006 ..ce mai nopti :twisted: plin cu ceata si fum si gaze:twisted: :twisted: :twisted:
|
Nu cumva sunt facute cu ajutorul unui trainer???
|
Fraps marimea unelor poze e mai mare ca am fotografiat in timp ce ma uitam la film ..nu de alta dar cum sa fac pozele in direct mai ales ca abia e juma de metru de la linia de sosire,
|
Stiu si eu ce e fraps[face print screenuri imediat];)...am zis daca nu ai folosit vreun trainer...sau ai editat img in photoshop :lol:
|
Nuu ,nu am folosit prosti de cheaturi extra,-sau cu Photoshop sau Photoprint sau ce mai sunt din astea :ballbounc timp bun de antrenamente .,acum am nevoie la clinica dezintox/ numa ca nu prea exista pentru asa ceva:drunk: :dribble:
|
Exista clinica de dezintoxicare pt cei care se joaca prea mult pe calc in Amsterdam ;)
|
BULLSHIT!... nu ai cum sa faci atatea puncte [ nu ai timp ]...cum zicea sl1v3r... nu cumva ai folosit un trainer...defapt sigur ai folosit un trainer!
|
2 Attachment(s)
Da bravo ...nici nu sti despre ce e vorba si comentezi...ma rog ...asta nu e o bomba asa ca am 'timp' cat vreau si depinde de stil pe care il folosesti ...daca nu sti exista 'fast drift' cu acest stil termini mai repede traseul si mai putin e scorul ; 'show drift' e favoritul meu ... unde scorul e mare si timp mai lung pe traseu....daca vreau stres de timp bag cateodata un Rallyu (RBR)...acum cateva zile am incercat sa dobor recordul meu vechi ( peste 2.500.000) am vrut peste 2.600.000:sad: nu ma interesat cu cat ,numa un pic oricat numa sa trec peste dar...nu am reusit:sadblinky ...dar dupa cum vedeti in poze la sfarsit am avut o surpriza mai mica ...primul meu record de peste 10 minute ,chiar daca cu 1 sec si ceva e tot peste 10 minute de concentrare non stop :peace: ...am vrut un record la scor ,dar am facut record la timp...cel mai lung drift :rockon: ...nu sti niciodata ce se poate intampla...:weee: :2gun: asa ca nu povesti la mine despre timp:burn:
|
Quote:
|
Scrisul nici NU trebe sa fie 'centrat' pe mijloc ,esti bolnav? ...daca ar fi pe mijloc pe tine nu te ar deranja? adica 7 numere ce se misca non stop ( creste scorul ) ar fi prea stresant mai ales ca ar trebui sa fie 'centrat' pe mijloc cum zici tu... dar cel mai probabil erai beat ultima data cand rupeai (ma rog ...incercai si tu ca cei mai multi disperati)pista in drift si nu vedeai bine...ce lucruri paranormale ai mai vazut ? ceasul kilometraj era in colt sus stanga? ...masina era un tanc? Lasati dracu coadele , alcolul, nu mai visati atata si apucativa de drift technic8)
|
1 Attachment(s)
Era sa uit...Mii de multumiri lui 'Singurelu' pentru pontul 'cutia de viteza setat pe manual' ....e superb frate ...cu manual e putin mai usor driftu ,dar asta depinde si de preferintele jucatorului....cu acest pont am ajuns mult mai aprope de 2.600.000 ...pe aceasta poza se vede si 'bila mica verde' ce imi zice pot sa o bag in a 3 (daca vreau:mrhappy: ) THX again 4 tip
|
Poi asa se face drifu`,cu manuala ;),cu automata nu are nici un farmec :lol:
|
Quote:
|
Nu stiu ce sa mai fac cand intru la Wide Body Kit imi iese din joc si imi da eroare stie cineva de ce? :( :(
|
Vai nu-mi vine sa cred ca mai sunt oameni care chiar joaca, prostia asta. E un rahat de joc. Credeti ca daca poti sa pui o bara pe masina, un eleron, niste jante.... gata sunteti gata pt strazi?
Se vede incultura..... Toyo.... te lauzi cu miliarde de puncte la drift..... tin sa te anuntz ca driftu in NFS, NU E REAL..... poate nu ti-ai dat seama inca. |
Poate ca oamenilor le place "prostia asta de joc".....
|
Quote:
Si....tu acum vrei sa spui ca nu e acelasi lucru driftul real cu cel din NFS....vai....si noi care chiar credeam asta :| Oamenii credeau ca daca stiu sa joace gata se pot baga direct pe avioane de 1000+ cai... Hai te rog explica-ne si lumineaza-ne...cum e treaba in realitate? :) |
Quote:
Ca sa nu mai zic driftu, care.... nu prea poti sa te lauzi cu ceva de genul cand stii foarte bine, ca maine/poimaine vine altu, si face cu mult peste tine. NFSU este un arcade. Poate unora chiar le place. Eu mi-am exprimat opinia referitoare la acest joc. Ti-as recomanda sa incerci LFS, si apoi vom discuta in legatura cu opinia ta fata de NFS. link: www.liveforspeed.net |
Am incercat si LFS....nu-i asta problema...de fapt...eu nici nfsu nu m-am mai jucat de vreun an sau doi...dar desi LFS-ul e mai realist tot nu se compara cu realitatea. Poti sa ai si cel mai bun volan...si cel mai bun pc...si tot nu te invata cum trebuie.
|
N-am zis ca te invata cum trebuie.... dar... jucand LFS poti avea o alta conceptie asupra motorsport-ului in general. Din NFS nu castigi nimic decat timp pierdut. In LFS iti poti creea o idee, ce si cum trebuie facut, intr-o situatie.
LFS nu este intr-u totul realistic, dar asta pentru ca simulatorul este inca BETA. Pana la S3, mai e cale lunga. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning