![]() |
Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO
33 Attachment(s)
Vopsit argintiu si aplicat 2 straturi de lac perlat pe spite si pe buze.
Vopseaua albastra aplicata cu trafaletul,fara luciu si in coaja de portocala a fost facuta electrostatic Nu in atelierul nostru. |
34 Attachment(s)
Din cauza supraglomerarii cu jante la reconditionat imi rezerv dreptul de a refuza unele lucrari mai dificile.
Multumim pentru intelegere. |
14 Attachment(s)
Alezari interior jante pe strung industrial,roluiri si indreptari,rectificari..absolut tot ce tine de jante putem realiza in atelierul nostru.
|
27 Attachment(s)
Reconditionat jante Nissan,indreptat,rectificat,vopsit negru perlat,aplicat 3 straturi de lac perlat cu aspect de oglinda de foarte buna calitate.
|
salut,unde pot sa aduc jantele pentru vopsit....zona? program? stima
|
17 Attachment(s)
Roluit la cald,facut sanfren si sudat fisuri jante M BMW,rectificat aplicat grund.
|
4 Attachment(s)
Salut !
Sunt pe 16 si vreau sa arate ca noi. Au mici semne. vreau un pret Poze: |
Quote:
|
38 Attachment(s)
Quote:
Reconditionat jante care au fost stricate cu vopsea electrostatica,indepartat porcaria de vopsea electrostatica,indreptat la rece,sudat 7 fisuri,rectificat buzele atinse de borduri,aplicat vopsea OEM pentru jante M Bmw,aplicat 2 straturi de lac perlat. |
10 Attachment(s)
Cat ar costa sa reconditionam jantele si sa le vopsim in culoarea originala? (vopsire interior - exterior + lac)
|
22 Attachment(s)
Quote:
Reconditionat inca in set de jante de honda crv..si vopsit un argintiu/gri asa cum a dorit clientul. |
Quote:
|
poate pui si o poza cu jantele mele sa vad cum au iesit pana le ridic :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Le aduc maine sa le vezi,daca nu iti plac ti le fac intr-o singura culoare,oricare o doresti tot in banii astia. |
31 Attachment(s)
Reconditionat jante bmw e90,indreptat,incarcat cu sudura multiplele julituri de pe buze,rectificate pe strung,aplicat grund anticoroziv,vopsit argintiu OEM pentru jantele de bmw si supra supra lacuit 4 straturi pana la un aspect de oglinda,rezultatul....
|
Quote:
hmmmm..... abea imi astept rotitele mele :) |
Quote:
S.C. ADY MAR COMPANY S.R.L. ofera servicii complete de reconditionat jante -vopsit jante 1 sau mai multe culori,perlat,flip flop,supralacuite -polishat aluminiul pana la aspect de oglinda -sudura in mediu de argon jante sparte,fisurate -rectificat buzele jantelor FARA CHIT prin incarcarea cu sudura si rectificate pe strung -indreptat la rece pe masini profesionale sau roluite la cald indiferent cat de strambe sau lovite sunt jantele. Singurul atelier din romania care ofera servicii complete la reconditionatul jantelor. Vopsit si reconditionat jante FARA CHIT la acelasi pret cu cei care folosesc chit pe jante NOU indreptat jante care sunt strambe din butuc sau din spite NOU roluit perfect jante din tabla pe masina profesionala de roluit |
Quote:
nu ma grabesc....astept sa vad auriul ala sa stiu cum imi fac alea :D |
1 Attachment(s)
Salut.Cat mar costa sa imi vopsesti si mie jantele din poza in culoarea gri perlat,jantele sunt pe 15"
|
salut,ia zi te`ai gandit cu bandourile alea sa mi le faci si mie in culoarea masini asta pe langa jantele care sunt la tine :).mc stima astept un raspuns.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Salut.Pt un set de jante brock b1 pe 17,au prindere 5x112,poti sa le faci alte gauri in 5x100?daca da cat costa si cat dureaza?
|
1 Attachment(s)
Salut.un pret pentru reconditionarea a 4 jante pe 18 bmw style 32?
jantele au fost sablate si doar lacuite cu lac pentru aluminiu..buzele nu au fost rectificate sau incarcate..au ceva defecte optice.Imi doresc o nuanta de gri carbon si foarte mult lac :D Un pret te-as ruga si o durata de executie?multumesc. |
Revin,cu o idee...ai avea cum sa-mi polishezi buzele?pret?..de spite nu intreb pentru ca sunt multe si subtiri..costisitoare:-?
|
1 Attachment(s)
sal cat m-ar costa si pe mine sa vopsesc si eu 4 jante albe pe 17"
|
Quote:
nu merg polishate Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Salut, vreau sa reconditionez 4 jante pe 15 astfel:
1. Gaura de centrare marita la 73mm la toate 4. 2. Doua jante trebuie verificate daca sunt drepte, indreptate daca e nevoie si refinisate (au zgarieturi minore, primele doua poze) 3. Doua jante au fost indreptate si zgariate pe buze de cel care a facut operatiunea, trebuie refinisate (ultimele 4 poze) 4. Revopsite in aceeasi culoare. Da-mi un pret si te sun sa stabilim unde si cand ti le aduc. Mersi! |
Quote:
40 lei/buc. indreptat 30 lei/buc. rectificat buze julita/lovita etc. 100 lei/buc. vopsit,lacuit orice culoare sau nuanta. |
9 Attachment(s)
S.C. ADY MAR COMPANY S.R.L. ofera servicii complete de reconditionat jante
-vopsit jante 1 sau mai multe culori,perlat,flip flop,supralacuite -polishat aluminiul pana la aspect de oglinda -sudura in mediu de argon jante sparte,fisurate -rectificat buzele jantelor FARA CHIT prin incarcarea cu sudura si rectificate pe strung -indreptat la rece pe masini profesionale sau roluite la cald indiferent cat de strambe sau lovite sunt jantele. Singurul atelier din romania care ofera servicii complete la reconditionatul jantelor. Vopsit si reconditionat jante FARA CHIT la acelasi pret cu cei care folosesc chit pe jante NOU indreptat jante care sunt strambe din butuc sau din spite NOU roluit perfect jante din tabla pe masina profesionala de roluit |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
Ai spus ok sa le indrepte cat mai bine si cand a demontat miezurile erau fisurate in zeci de locuri cand tu ai spus ca are 3-4 fisuri a totalizat cativa metri de sudura..te-am sunat si ti-am zis care este situatia si ai zis bine. Vina nu-mi apartine deloc deoarece erau practic gunoi de aruncat la fier vechi,asa cum sunt indreptate daca le pui pe masina e poti folosi..ca nu poti tu sa le polishezi asta este alta treaba si ti-am zis de la inceput ca in halul in care se prezinta merg doar vopsite. Am poze care demonstreaza ca au fost indreptate si sudate si ti le-am predat demontate asa cum ai cerut sa le faci tu acasa |
2 Attachment(s)
salut....am revenit pe la tine :).am o mica/mare problema cu jantele de pe masina(nu sunt alea care le`am facut la tine,sunt alea originale de megane) au buza putin indoita cat ma duce sa le fac pe toate? astept un raspuns mc. asta e ce`a mai indoita restul sunt doar putin atinse.
Attachment 2317531 Attachment 2317532 |
Quote:
Problema este ca indoitura este pe fata jantei,este posibil sa crape vopseaua sau daca trebuie incalzita o sa se arda vopseaua in locul in care se indreapta. |
2 Attachment(s)
salut de vopsit jantele din poze in rosu?si capacele de la oglinzi?
|
3 Attachment(s)
Quote:
Am un rosu foarte frumos si extrem de rezistent,cu lac incorporat...se face sticla pe jante. |
Quote:
|
Quote:
Baza de grund pe care se aplica vopseaua,grund+activator+diluant 150 lei pe litru,vopsea+diluant 250 lei pe litru ,diluant pentru spalatul pistolului dupa fiecare operatiune,curent pentru compresor,curent pentru cabina,lumina si caldura,prepararea cu smilgher inainte si dupa grunduire,lavete,costum de hartie antistatice,manusi,masca de vopsit 2 zile de munca platita manopera...daca stai sa aduni toate cheltuielile nu ramane mare lucru. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning