Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Masinile si userii nostrii (https://forum.4tuning.ro/195-satu/17077-masinile-userii-nostrii.html)

juana_man 13-03-07 10:36

Re: Masinile si userii nostrii

Quote:

Originally Posted by toyoman (Post 794670)
Eu am un TDDi de 90 de cai, merge super, desi nu imi plac dieselurile, dar urca orice panta in a 5-ea si la 180/h inca am demaraj...de consum nu mai zic nimic ca mi-e rusine...

ink tot nu miai trim idul tau de mess k sa vb despre setu ala de spoilere

toyoman 13-03-07 17:07

ba ti l-am trimis demult si chiar i-ai dat add...(al tau este cristian_XXXX'X ? )oricum ti-l mai dau o data: bogdans3500

SoundIdentity 13-03-07 21:21

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 795353)
felicitari sandule pentru ejecturi :D se anunta un proiect interesant.ce ne povest despre sonorizare,hmmm?ia sa auzim

multzam ;) zisem lui szambi sa se uite si el daca vrea :):):)

juana_man 14-03-07 07:59

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 796564)
multzam ;) zisem lui szambi sa se uite si el daca vrea :):):)

:twisted: :twisted: pffff lasal sandule nu fi rau k il apuca plansu dupa masina cand il vede :d

juana_man 14-03-07 08:03

Quote:

Originally Posted by toyoman (Post 796030)
ba ti l-am trimis demult si chiar i-ai dat add...(al tau este cristian_XXXX'X ? )oricum ti-l mai dau o data: bogdans3500

da,acuma vad k il am deja,da un buzz cand esti online

FantomaSM 14-03-07 13:07

sal all,cand aveti si voi antalniri?

FantomaSM 14-03-07 13:54

3 Attachment(s)
in primul rand vreau sa-mi prezint masina. este un BMW 325ci din 2004 pe care lam acizitionat in decembrie.dotarile nu cred k conteaza mult deoarece ext si motoru conteaza.motoru are 67.000 km si e de 191 ps,ceace e destul de putin pt me asa k urmeaza sa pun o evacuare noua si cateva modificari la motor.la ext nu vreau sa ma ating deocamdata pt k are deja Mpaket 2 p el ,eventual alte jenti mai mari.masina inca nu e inmatriculata in ro deoarece am cetatenie dubla ger/ro.
asa asta mie bijuteria acuma urmez eu. de 20 de ani traiesc in germania dar mai mult am fost in germania deoarece aici im sta iubita (viitoare sotie) in rest...iubesc viteza si dupa ce am suferit un accident grav acu 2 ani p 2 roti am trecut p 4 roti.in viitor as dori sa intru si eu in NLR si sa particip la antalnirile voastre.

Devi 14-03-07 20:05

2 Attachment(s)
Hy for all!!! As dori sa-mi prezint si io mashina, nu e mare scula pe bascula, nu de mult l-am cumparat de la un prieten, si vreau sa-l fac asa calumea ;) .
E un ascona b cu motor schimbat 2l 115kp, tractiune pe spate. In rest nimik interesant.
M-as alatura si io de club daca ma primitzi si as iesi ia io la o intalniri cu voi daca se poate.
Cand mai termin ceva pe masina va trimit poze daca vretzi.
bye for all!!!

Spark 14-03-07 20:10

bine ai venit devi ...
am si eu o intrebare ...
asta nu e ascona care statea in parcarea de sub podu` decebal ... ceva vreme ?

Devi 14-03-07 20:13

nu, e fosta masina lui gabi (mecanicu lui zsolti) si nainte era a lui un tip de la turbo center

attilaboot 14-03-07 20:47

Da, da. Numai ca Zsolti dde la TurboCenter avea jante de aliaj pe el.

juana_man 15-03-07 08:10

Quote:

Originally Posted by Devi (Post 798219)
Hy for all!!! As dori sa-mi prezint si io mashina, nu e mare scula pe bascula, nu de mult l-am cumparat de la un prieten, si vreau sa-l fac asa calumea ;) .
E un ascona b cu motor schimbat 2l 115kp, tractiune pe spate. In rest nimik interesant.
M-as alatura si io de club daca ma primitzi si as iesi ia io la o intalniri cu voi daca se poate.
Cand mai termin ceva pe masina va trimit poze daca vretzi.
bye for all!!!

esti binevenit si te asteptam sa te inscrii in NLR

Devi 15-03-07 08:49

Mersi Juana_man

Devi 16-03-07 19:34

2 Attachment(s)
Dupa o saptamana de slefuit si vopsit, mi-am terminat gentile... :rolleyes2
Before - after

raul_rebelul2005 16-03-07 19:44

frumos ti-au iesit gentile...bafta in continuare

Devi 16-03-07 19:53

Mersi raul

Devi 16-03-07 20:12

1 Attachment(s)
Tweeterele mele:
2 boxe de 30cm, 600w buc
1 amp (micutz) 400w
1 condilau
Incinta facut de mine, calculat si invelita cu piele.
Mai ramane de schimbat firele, findca is urate (au fost montate pt test), pus un amp. mai mare si finish.

SoundIdentity 17-03-07 08:14

pot sa iti dau un sfat?schimba cablurile alea si incearca basi si invers in lada...iar tot un sfat dxaca vrei sa stii realitatea acelor difuri la wati iti zic io amplifu 200 rms in punte iar acele difuri daca is mnc atunci max 200 rms ;)

Devi 17-03-07 09:15

Soundidentity, aia e problema ca incinta e prea fixa, daca pun boxele invers imi ia din incinta si nu mai suna asa cum imi place mie. Problema e ca nu m-am gandit la asta cand am inceput sa fac cutia. In mare parte imi place hip-hop, si imi place cand basu suna putzin mai lung si mai jos decat ar trebui, daca intorc boxele, basu e mai curat, dar nu ajung la aceias performanta cu ele (cred ca din cauza incintei). Am un test de subwofer, cu boxele montate asa cum e acuma, pot ajunge la frecvente pe care nu mai le aud, numai simt ca imi crapa plamani, iar daxa pun un pahar cu apa pe bord, in 3 secunde e gol. Daca intorc boxele, in pahar apa numai valuri face.
Am incercat cu amplifu hurrican 600, ai de p..la mea. E diferentza foarte mare. Daca ascult muzica tare, cu amplifu asta, si ii dau volum treptat, de la un nivel numai mediile si inaltele imi cresc, amplifu e la max, boxele inca dorm.
M-am gandit si io la varianta sa mai iau inca un amplif cum am acuma, findca is faine, si daca ii dai cox distorsionarea e atat de mica ca aproape nu-l auzi.
Si atunci daca is 2 amplifuri le pot lega in punte. Tu ce zici de varianta asta?
As prefeta tot mnc, findca tot ce am pus e mnc. Am incercat si combinatii, am pus amp. jbl, dar... nu suna prea bine.
Cablurile care vin de la player is ecranate, numai ce merg la boxe (30cm) is slabe, si ce e la cond... daca ascult mult timp muzica mai tare, atunce se incalzeste firu, ar trebui mai gros.

holdo 17-03-07 18:35

devi bine ai venit pe forum...te asteptam la intalniri nu suntem multiinca dar incet incet evoluam!
masina o cunosc putin era cum zici tu al lui gabi, are ceva cox in el :)

Devi 18-03-07 12:21

mersi holdo, voi apare si io la intalniri, si cu incetu va evalua si team-u. Sunt multi care nu stiu ne NLR, si io am prieteni care ar apartine de team daca ar stiu ca exista. Dar de acum incolo voi face reclama ;)
Sper ca la urmatoarea intalnire ne vom vedea live.

Spark 18-03-07 12:39

si eu is mai demult pe aici .. dar ink nu`s inscris in club ...

Cheetos 18-03-07 21:56

1 Attachment(s)
Dupa parera mea nu neaprat tre sa fi inscris in club,puteti veni si daca nu santeti inscrsi,principal ii sa fim cati mai multi.
In sfr am primis kit'u o poza numa sa va arat,bara fata,urmeaza si alte poze

toyoman 18-03-07 22:00

marfa! ai grija cum montezi plasa

Alex2Fast4U 18-03-07 22:09

arata bine bara.. ai grija de ea... stii cum ii cu gropile :( ... bft in continuare cu masina.. ;)

valineamtsm 18-03-07 22:11

Re: masinile tari din sm....by Criwar

Toate ca toate dar sa va arat si eu cateva masinute care sunt si altele care au fost ale mele :P

valineamtsm 18-03-07 22:32

4 Attachment(s)
Deci! Asta e masina mea de zi cu zi... adica de care ma folosesc zilnic :) Acuma e la modificat total! Suspensii sport de la williams discuri de frana la cele 4 rotite :D
Jenti o sa vedeti :) Tot de la Renault Williams originale!
Motorul a fost schimbat saptamana trecuta! Calutzii deocamdata sunt originali la motorul pe care l-am bagat :)
Tin sa mentionez ca motorul care tocmai a fost introdus este scos dintr-un R19 editie speciala. Mai multe o sa vedeti cand il scot peste 2 saptamani in orash... oricum deja trebuie sa recuperez cerculetele din sens :)
Culoarea va fi schimbata... numerele la fel... vor fi mai.... patrate :D
Deocamdata este in procesul muncii :P

valineamtsm 18-03-07 22:47

5 Attachment(s)
Asta e bijuteria mea! o am in curte! o pretuiesc zi de zi o mangai! :D
Motorul va fi schimbat in maxim 2 luni! Motorul asteapta saracul! Este in garaj, de opel calibra 2000cc 16 valve 150cp si un "pachet" de carburatoare de competitie care va face minuni, proaspat cumparate! Evacuare nu se pune problema! Suspensii: cele mai tari cu discuri de frana la toate rotile desigur si etriere cu cate pistonase ramane de vazut:D toate sunt pregatite deja! doar imi trebuie timp sa ma ocup de el :D
Daca nu o sa aiba performantele scontate cel putin o sa fiu tare suparat! va rog nu ma intrebati ce fel de carburatoare ii pun! Asta e secret! Go Trabi Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

valineamtsm 18-03-07 22:54

Urmeaza sa-mi pun mertzanu (viitorul meu mertan ca deocamdata e a tatalui meu), sa mai pun camionul Iveco (drift maschine, cu care am facut de ras un matiz! i-am dat clantza!), urmeaza sa pun poza cu r5 pe care l-am avut si inca nici acuma nu mi-a trecut dorul dupa el, poza cu dacia jxx aia alba cu scaune de porsche si jenti de competitie etc, urmeaza sa pun poze cu skoda octavia pe care am cam rupto cand nu mi-a acordat un tampit prioritate, etc

valineamtsm 18-03-07 22:56

1 Attachment(s)
Iaca skoda!
Dar e langa trabi :P

Cheetos 19-03-07 08:46

2 Attachment(s)
Inca o poza cu masinuta mea,inainte de a intra la vopsit!!!!

valineamtsm 19-03-07 14:09

1 Attachment(s)
Deci Mercedesul meu :D

valineamtsm 19-03-07 14:14

Iveco-ul meu :)

valineamtsm 19-03-07 14:28

1 Attachment(s)
nah acuma bag poza cu IVECO.... am si turbo pe el :D Lojic:D

attilaboot 19-03-07 18:53

Da, in poza cu IVECO in spate se vede servizul COMPLEX PHILADELPHIA.
Iveco-ul este la Parc Auto GALANT...
Renaultul o sa vopsesti portocaliu cu albastru.....
Moldi a facut barile de pe masina .....
Horvath iti vopseste masina....
:-)

etc , etc ....

attilaboot 19-03-07 18:54

Scuze, linga GALANT.

valineamtsm 19-03-07 19:20

1 Attachment(s)
Poza de azi cu trabi-ul meu decaposmecher inainte de a intra in lucru :D

valineamtsm 19-03-07 19:26

Quote:

Originally Posted by attilaboot (Post 806540)
Scuze, linga GALANT.

Noroc ca ti-ai cerut scuze :P ca poate faceam urat :D
Oricum esti partial informat bine ... dar si putin dezinformat ce stiu eu de cine :D Dar imi place ca lumea vorbeste :D Aproape ca ma simt vedeta... dar numai aproape :P
Fii iubit! si la mai mare :D

raul_rebelul2005 19-03-07 19:27

[QUOTE=valineamtsm;805257] poza cu dacia jxx aia alba cu scaune de porsche si jenti de competitie etc,
pacat de dacia aia Vali,cum o aratat si cum arata acuma vai de capu ei de masina...pacat ca o ajuns pe asa maine de tarani prosti....

valineamtsm 19-03-07 19:39

[QUOTE=raul_rebelul2005;806623]
Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 805257)
poza cu dacia jxx aia alba cu scaune de porsche si jenti de competitie etc,
pacat de dacia aia Vali,cum o aratat si cum arata acuma vai de capu ei de masina...pacat ca o ajuns pe asa maine de tarani prosti....

Stiu Raul. Am tinut doliu si dupa masina aia dar ma bucur ca am scapat de ea ca am schimbat de doua ori motorul in ea. O data de exemplu mi-a explodat motorul, in baia de ulei au fost 2 litri de apa, 2 pistoane topite si blocul motor fisurat in 3 parti!
Stii de ce arata masina aia asha? pt ca am dat-o la un pret de *** si stapanul nu a stiut sa o aprecieze! Am dat-o la 900 euro la atata am batut palma... si functiona perfect (ulei mobil1, placute frana brembo, etc) asha am dat-o! Dar omu mi-a dat doar 800 in mana si cica o sa-mi dea inca 100 ... apoi daca tu i-ai vazut asha i-am vazut si eu...

All times are GMT +2. The time now is 17:38.

- Copyright 2026 4Tuning