Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - FDM (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17006-golf-2-fdm.html)

CJ-01-WOB 26-09-06 20:25

Re: Golf 2 - FDM

Quote:

Originally Posted by OaSe (Post 566204)

**wob - masina arata binishor si inainte, p langa alte golfuri, dar in pozele puse aici nu era pusa in valoare. intreaba-l p "bizonu", p GGD si alti care o stiu d dinainte. intradevar, nu se compara vechiul cu noul FDM, dar nici d aruncat nu era. Si....ms pt felicitari :D

:) pe Bizonul ir respect pt munca depusa la masina lui si pt multitudinea de variante pe care le-a montat / demontat pe mk2iu ala (care desi nu e de revista arata bine )

si pe tine la fel !! a iesit bine (cel putin in poze ) finisajul si ma bucur ca ai avut puterea financiara sa il aduci in stagiul asta !

andrey17 26-09-06 20:36

Scuzele mele pt. OaSe...normal ca am observat si mashina se poate....Felicitari si pt. mashina..e de la Frumoasa in sus :P:P.....Sa o stapanesti sanatos..

OaSe 26-09-06 20:39

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 566213)
:) pe Bizonul ir respect pt munca depusa la masina lui si pt multitudinea de variante pe care le-a montat / demontat pe mk2iu ala (care desi nu e de revista arata bine )

si pe tine la fel !! a iesit bine (cel putin in poze ) finisajul si ma bucur ca ai avut puterea financiara sa il aduci in stagiul asta !

in poze sau real, cert e k toata lumea intoarce capul dup ea. cum spune "tatae" "k pana si cei neinteresati gasesc interesant";)

GolfuletzS 27-09-06 13:31

7 Attachment(s)
NEW PHOTO ! :D

VW GOLF FDM Underground

MaTzA 27-09-06 13:37

ca de obicei...trebuia sa na incanti ochiul cu niste poze marca GolfTuning....exceptionale...ar trebui sa mai cauti locuri ca acela din poze...sau eventual un loc unde se pot face grafuri...k de vopsit se rezolva...;) sper sa ma fi inteles...multa bafta

claudiu lucian 27-09-06 18:53

ce mai frate....frumusete d masina:lol:
golf, imi plac pozele la nebunie, dar ti-am zis...snt gelos:P
esti profesionist omule(mai ales la excaladat gardri ):))

bv oase pt masina, bine au zis vecinii nostri cand ai luat golfu'..."in sfarsit o sa vedem si noi un golf frumos", mare dreptate au avut.
te felicit ink odat si sa stii k te poti baza p mne in continuare ;)

tng 27-09-06 19:44

desi unele poze au iesit miscate , editarea compenseaza lucru asta
felicitari oase si golfuletz ! ;)

BULLETTT 27-09-06 22:29

Mere golfu...mici exceptii......
nu ai de gand sa schimbi motoru,macar un gti 16v sau un g60?

CJ-01-WOB 27-09-06 23:42

sunt vopsiti butucii galben? sau nu vad eu calumea

EvLSant0S 28-09-06 00:30

tare rau masina : /

----

felicitari ptr locatie ... golfule, chiar .. oarecum reusita..

in rest...
cand mai vrei sa faci ... :) intreaba-ne frate.. cum e cu blending mode`urile, cu glow`u .. ca-ti spunem ... nu-i pb ... vorba aia .. Adibas n`o sa fie vreoadata Adidas cum nici Naichi n-a fost vreoadata Nike ...
pozele.... noaptea .. se fac fara blitz prietene .. in plm ..
nu mai zic nimic
btw , al tau aparat.. are prea mult mult noise.. in poze, "prostii astia de-a facut fotosopu,a facut acolo o functie , DEnoise - " daca stii sa umblii pe acolo , scapi si tu de .. noise ;)
bafta

Al3xius 28-09-06 02:47

Nu mai fi ma rautacios ! :)

claudiu lucian 28-09-06 13:08

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 567786)
sunt vopsiti butucii galben? sau nu vad eu calumea

snt vopsiti verde, aprins. si....ne gandeam sa le shimbam culoarea, c culoare crede-ti k se potriveste?....uite evlsantos, k te-am ascultat.

de multe ori chiar nu se poate sa puna intrebari. snt aks si ma suna oase..."mi s-a pus pata, azi mergem si luam....d'alea" intreb toata lista d mess, dar p forum dureaza pana se posteaza un raspuns.

P.S. unde gasim stiker cu 4tuning?:rolleyes2

MaTzA 28-09-06 14:54

dk zici k stai in berceni...poti sa vii in dristor??? k am eu unul...si pana o sa-mi trebuiasca o sa mai am ocazii sa iau ;)

dubmaniacks 29-09-06 13:30

Oase ... Felicitari ... cred ca esti mandru de GOLF ...

P.S. Respect

Bizonul 30-09-06 22:20

dorule pune si tu cateva poze pe bune cu masina, asa cum este ea cand o scoti din garaj.daca poti sa faci sunt curios de un profil.in rest foarte ambitios proiectul si foarte reusit.100% schimbare

bafta si sa auzim de bine

MaTzA 02-10-06 13:17

nu am mai vb...ai gasit de unde sa-ti iei???...dk nu...eu nu-l mananc :D

claudiu lucian 03-10-06 20:37

13 Attachment(s)
si nishte poze facute la repezeala:lol:

OaSe 03-10-06 20:43

6 Attachment(s)
si pe astea le-ai uitat
uite bizonule, sa nu zici k e manarie cu pozele facute d golfuletz ;)

MaTzA...ne vdm in seara asta;)

ziber.....nici nu-ti dai seama cat d mishtoe sa te felicite toata lumea pt ce e al tau, cand se vad roadele muncii. snt multumit ;)

Xel'Naga 05-10-06 01:33

da ma frumoasa masina ... v-am zis si in seara asta ... pacat ca nu am tras niste poze cu FDM si BORA mea .... poate next time :lol: ... se pare ca in Berceni sunt cele mai tunate masini din Bucale :lol:

Mishu-f 05-10-06 14:07

am reusit si eu sa vad masina aseara .... felicitari Oase sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de incidente neplacute...............super frumoasa masina
a si mi-a facut placere sa te cunosc

P.S.vreau si eu sa fac poza cu ,,harbu meu" si cu bora si fdm :lol: pls

Bizonul 05-10-06 19:27

da frate, astea da poze ...frumos de tot realizate.ce mai ai de facut pe la ea ?eleronul il mai pui?
bafta

Mario_Dub 05-10-06 20:21

man pe stalp ce autocolant ai pus ca am avut si ieo inainte de vopsire si acum parca lipseste ceva de pe masina mai ales cand o sa-i pun si folie pe geamuri?

OaSe 07-10-06 11:35

multumesc pt felicitari tuturor!!! si bora ta e criminala cosmine, NO COMENT! dar...dak poti, scoatei limitatoru' ala, crek si u vrei asta :D

*tru_astra..p stalpi e autocolant negru mat, asa se pune la stalpi, sau cel putin mie asa imi place, am vazut masini si cu autocolant lucios, depindfe d preferinte.

*bizonule...o sa pun si eleronu' d la u, sa vad cum ii sta, nush dak o sa-l pun definitiv, sa vad cum ii sta. mai am d pus si eleronu' ala d GTI(sapcutza) si pleoapele in fata(sus si jos) o sa-i schimbe f nmult aspectul, GARANTAT

Seal 08-10-06 23:51

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 439072)
au venit si pozelee...
+cateva poze cu interiorul ;)

Masina e tare

Turbo110 09-10-06 03:07

imi zic si eu o parere...precizez ca in gustu omului nu faci treaba mare fiecare isi face masina asa cum simte.
1 arata mai bine cu bara de 90 si cu prelungirea de vr6 decat cu bara asta
2 o masina fara suspensie si jante nu arata nimic.
asta vad eu ca ii lipseste la masina sper sa nu supere propietaru ....
culoarea este foarte tare.

N1ghtG3o 11-10-06 21:47

am vazut azi golfuletu :D langa budimex..eram in 76 si a trecut pe langa mine cu neoanele aprinse :D am i right ?? ce pot sa spun .. nmk:D dekt FELICITARI pt masinuta :shock: :shock: :shock:

MaTzA 11-10-06 22:15

intradevar e frumoasa masinutza :D :D :D...apropo ai pus tot ce mai vroiai sa mai pui?

Xel'Naga 11-10-06 23:56

[QUOTE=OaSe;578039]multumesc pt felicitari tuturor!!! si bora ta e criminala cosmine, NO COMENT! dar...dak poti, scoatei limitatoru' ala, crek si u vrei asta :D=QUOTE]

merci man si masina ta e super frumoasa ... poate facem niste poze impreuna :lol:

OaSe 12-10-06 11:59

Quote:

Originally Posted by Turbo110 (Post 579940)
imi zic si eu o parere...precizez ca in gustu omului nu faci treaba mare fiecare isi face masina asa cum simte.
1 arata mai bine cu bara de 90 si cu prelungirea de vr6 decat cu bara asta
2 o masina fara suspensie si jante nu arata nimic.
asta vad eu ca ii lipseste la masina sper sa nu supere propietaru ....
culoarea este foarte tare.

mereu vor exista pareri pro si contra, nu poti sa faci o masina p placul tuturor! de ex bora lui cosmin....cred k stii continuarea, e crima d masina, dar fiecare are pareri pro si contra.

nici u nu poti sa-ti faci treaba mare in gustul meu nici eu in al tau, ma intelegi? am avut bara d care zici u p masina, cu tot cu prelungire si am vrut o schimbare, iar schimbarile le-am facut si eu dupa buget si deokmdata raman astea. in viitor o sa o fac sa arate si ea ceva, k pana acum saraca trece neobservata, o sa umblu si la jenti si la suspensie, am mai zis-o d nenumarate ori in topicul asta, dar nu are nimeni timp sa citeasca. Si....d c zici k nu are jenti?stii c jenti are golfu stok?exact rotile d dacie iar astea snt 195/50/15, k nu iti plac asta e altceva.

deci in concluzie, sa inteleaga toata lumea voi schimba JENTILE

Turbo110 12-10-06 14:45

ma bucur ca ai inteles ce am vrut sa zic ...spor la modificat

claudiu lucian 14-10-06 19:10

10 Attachment(s)
poze!!!!:peace: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :peace:

alex_fan_bmw 14-10-06 19:20

demential...felicitari pt munca depusa

OaSe 14-10-06 19:48

of Doamne....ca fotogenica mai e:D

P.S. ms alex;)

Bizonul 15-10-06 12:02

frate indreapta bratul de la stergator ca arata aiurea rau de tot.ai facut atatea si ai omis asta
vezi ca-l poti face la cald acasa..nu trebuie sa te duci la stiu eu cine

MaTzA 15-10-06 19:05

frumos...frumos... dar cred k ar da mai bine daca si tamburii de frana au aceeasi culoare ca si caroseria ;) in rest...cum am mai zis...foarte frumos...felicitari

Bizonul 15-10-06 21:42

nope, nu merge in culoarea caroseriei ar fii prea kitch..mai bine vopsite in negru pe spate dar cu alte jante evident (care sunt sigur ca vor venii, nu?)
bafta

RaZv 16-10-06 02:11

Frumusel Golfuletzu', principarea preocupare cred ca va fii un motor mai puternic care sa "implineasca" acest proiect;)

OaSe 17-10-06 20:56

Quote:

Originally Posted by Bizonul (Post 586295)
frate indreapta bratul de la stergator ca arata aiurea rau de tot.ai facut atatea si ai omis asta
vezi ca-l poti face la cald acasa..nu trebuie sa te duci la stiu eu cine

frate....nu il indrept, o sa se vada aiurea, urme de ciocan, nu se indreapta calumea, o sa-l schimb cand o sa gasesc unu frumos;) stii cum e....TOATE LA TIMPUL LOR.

motorul...m-am gandit la el, ma gandesc la ceva periculos:rolleyes2 dar deocamdata meditez:D

juana_man 18-10-06 12:57

felicitari pt masina arata ......frumos,chiar imi place, dar impostant e k iti place tie,timp de 2 luni cat am fost absent ai avansat mult si vad k masinile noastre, cu toate k is modele diferite , au multe in comun.ink 1data felicitari!

ps. cand ii vad culoarea aia ma ia draq dc n-am schimbat si eu culoarea la polou meu :(

NightClubRacer 18-10-06 21:23

Nota 10 frate pentru munca depusa, a iesit super tare! dar mergi cu neoanele aprinse doar prin cartier, sau peste tot? Mie unu imi place, mai ales culoarea. ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning