![]() |
Re: Diverse Discutii
cristinooooooo chiar daca e noua.. daca nu e ceva facut de manutza mea la ea... nu merge ;)
|
ma slay3r ...ai zis ca pui motor de golf, acum de nova , maine cred ca pui de infinity..:) glumesc...eu zic sa iti un golf si sa ii pui motor de dacie :)
|
acum am revenit pe forum dupa ce am lipsit cateva zile...vreau sa o salut si eu pe Cristina..Bine ai venit !!!
|
si eu sunt din buzau dar parca la mine nu se vorbeste asa> "cristinoooooo", crede-ma nu suna bine deloc
in alta ordine de idei ca tot nu am zis...BINE V-AM GASIT!(pe toti) SALUTARI! |
:)))) nici nu te`a facut taran :))))))
|
nu cred ca asta a fost intentia... dar fie. daca mo facut tzaran... asta e. o rasplatesc.;)
|
dj ice. faza este ca eu as pune un motor d tanc. dar pe ala nu il fac rost mok. intzelegi?
|
da ma..eu am glumit...:) doar nu te-ai suparat...da hai si tu pe la april in seara asta..sa mai stam de vorba..vi?
|
hello...baietii...nu mai zice nici unu nimic? un subiect de discutie ceva?..
|
poate ca e din scurt dar in seara asta ar fi fost o treaba daca ne-am fi adunat ceva masini sa facem o plimbare pana la monteoru sau pe undeva prin apropierea orasului. cand ii vad pe astia cu motoarele cum se plimba in grup imi vin pandaliile!
|
Re all.... sunt cam nou pe aici :)
|
esti chiar foarte nou. bine ai sosit!
|
hihi ... si am si 12 ani :)
|
slay3r... iti zic de acum ... mai bine puneti un motor de renault 19 mai vechi... si o sa-ti mearga dacia bethon
|
re all din nou... bagati-ma si pe mine la voi in mess.. id : barichello_ug
|
ce sa-i faci mai dragos...eu cred ca fara masina nu mai vin la april
|
salut barichello....12 ani? .....bine ca esti pasionat de pe acum de masini. Parintii tai detin ceva? sau pur si simplu iti plac masinile?
|
slay3r .... mai zi ceva...ce-ti mai face maseaua?
|
barichello...la cat de obosit sunt...acum imi dau seama ca ai un megane..sa-l stapaniti sanatosi.
|
multam :) i-am zis eu lu slay3r cu maseaua :D
|
sunt pasionat si de mashini ... stai sa vezi cand oi avea 20 de ani :D
|
saintdick... poti sa imi zici si mie unde sunt cursele la bz pe 1 si 2 sept ? si unde e April la tuning in BZ?
|
pe 1 in dragaica traseu indemanare, pe 2 pe soseaua brailei liniute. april e un bar in a carui parcare stam, vis a vis de casa alba
|
s-ar putea sa ne imbogatim cu inca o fata pe forum, speram sa intram si in club ;)
|
ia sa va vad ... ;) re si io. am lipsit zilele astea. nu am fost la munca si nu am avut timp sa mai intru pe net.
|
ce mai e nou? saintdick ati fost sambata seara la plimbare? cum a fost?
|
nu am mai mers nicaieri. cred ca asa ceva se planifica din timp. am zis poate week-end-ul viitor, cand sunt si eu mai liber si are si lumea cunostinta din timp. la un mic la o bere la un suc, dupa caz
|
cum media de varsta a celor de aici nu depaseste 20 de ani ma gandesc ca ceva constructiv mai greu se va intampla in urma discutiilor, dar, totusi, as vrea sa stiu cati dintre voi ati fi dispusi la o iesire la iarba verde eventual week-end-ul viitor, impreuna cu baietii de la NSL ploiesti (adica i-as invita si pe ei ptr ca s-au aratat dispusi).
|
:( sambata sunt de serviciu
|
tocmai am fost zilele trecute aksa...dar nu am avut masina :(. cel mai probabil o sa mai ajung peste 2 sapt
|
SaintDick .. eu sunt dispus.. abia ma mai detasez de bac .. ;)
|
m-am tot uitat peste discutiile astea si am vazut ca toata lumea si-a lasat ID-ul de mess. ar fi intelept sa-l las si eu: draculya20
|
rudolf, ramane discutia deschisa, sa vedem cine se mai arata valabil. sa vad ced prieteni mai aduc si eu....etc
|
dap.. gata,ma bag la somn.. nu`i problema ,dau bac :D
|
succes la bac... :)
|
andu, schimba-i culoarea ca lumea inca se uita dupa tipa care a avut masina inainte sa o vada la volan ;)
|
http://www.ziarulcn.com/article/aid/...NI-LA-POLITIE/ pt buzoieni :D
|
cunoastem problema
|
...:)) no coment...oricum interesant dar nu mi se pare corect..
|
iti truchez io o poza si o trimit la Politie...jale....daca am boala pe unu il parchez unde vreau eu..:)numa pe interzis..ce naiba..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning