Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz de Cluj - CJ 28 GEF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/1677-matiz-cluj-cj-28-gef.html)

ServaR 01-04-05 11:42

Super marfa mashina, dar nu ti-a zburat luneta de la muzica ? :))

GEF style 01-04-05 22:50

1 Attachment(s)
yte asa arata acuma

GEF style 01-04-05 22:58

apropo... inca nu mi-a zburat luneta...la tuning showul d la arad aveam un basulet acuma pot sa zic ca am si eu un bas si amplif care sa-i dea. sper ca luneta sa mai reziste

cristi_ubs 22-04-05 17:52

frumoasa treaba ai facut din matiz.nu-l vinzi? :lol: :lol: :lol:

Grecu 22-04-05 21:27

Acum am vazut si eu topicul asta. Belea rau Matizul, ai facut o treaba excelenta 8)

ZooM-ZooM 23-04-05 10:22

haidi bro',ce ai facut cu motoru ala?!:) baga si tu poze si eventuale modificari de la ultimu post...chiar sunt curios :)

GEF style 02-05-05 19:28

matizul e still under construction.....nu am deocamdata alte poze dar pe sapt. viitoare postez poze cu el gata...

ozzy 04-05-05 02:25

mai ....arata misto dar totusi pentru ce atata chin??? inteleg ca nu sunt prea multe matiz-uri modificate si lumea o sa te simpatizeze automat....dar totusi e tot un matizzz....o alta masina care nu inseamna nimic. scuze daca deranjez dar....matiz???

aleks 04-05-05 08:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ozzy\"
mai ....arata misto dar totusi pentru ce atata chin??? inteleg ca nu sunt prea multe matiz-uri modificate si lumea o sa te simpatizeze automat....dar totusi e tot un matizzz....o alta masina care nu inseamna nimic. scuze daca deranjez dar....matiz???

pai asta e ideea muah carcotasule... sa faci dintr-o masina terna stearsa si fara personalitate o bijuterie pe roti, dupa care sa te uiti cu placere, si despre care sa poti spune cu mandrie: uite asta e munca mea.
p.s.: vorbesc din experienta, nu-mi dau si eu cu parerea...

ozzy 10-05-05 13:04

:lol: :lol: :lol:
tu ma urmaresti??? mi-am dat cu parerea pentru ca sincer mie mi se face pielea de gaina la gandul de a ma plimba in tico sau in matiz, acum bine, daca el are o pasiune nebuna pentru ghetutze asta e. eu am o obsesie cu o skoda din '75 si nu m-am suparat cand mi s-a spus sa o vand repede la fiare vechi sa-mi scot banii care i-am dat pe ulei... :lol: :lol: :lol:

Piry 10-05-05 14:38

ozzy tu esti foarte negativist si nu vezi deloc partea buna a lucrurilor.

mircea pina la urma unde faci masina... sau o mai faci?

mai 22 :twisted:

Detman 10-05-05 23:23

gef, Vito cu luma tuning de la Flaviu l-ai luat??
mishto Matiz-u, l-am vazut de la inceput... de cand era mic copil pana acum, arata super. dar totusi, daca as fi avut eu banii aia, cred ca ma indreptam spre alta masina.

E frumos ce ai facut din Matiz.
bafta in continuare.

GEF style 15-05-05 00:37

yoooooo!!!!... ma bucur ca va placut matizul....DAR PROIECTUL MATIZ SE OPRESTE AICI!!! adica nu va mai avea wide body kitul ce vi l-am postat (am fost nevoit sa-l dau jos) ci va avea niste segmenti de golf II pe aripi...matizul nu-l vand, voi continua munca pe el (incet,incet). atentia mea este indreptata acum pe un opel vectra B care spun eu ca va face ceva, ceva senzatie. in nici un caz nu mi-am luat vito, am avut unul ALB cu un kit exterior comandat de la LUMA.
inca ceva ... pt ozzy fara sa fiu rau dar decat sa iau o masina cu care sa nu ma pot plimba prin tara fara sa mai vad inca 100 de clone ca ea mai bine am luat o masina de la care lumea nu se astepta sa vada un tuning pe ea si care sa pot zice ca am avut-o unicata(is tare curios sa vad cine va face un set de bari cel putin ca cele e care le-am avut pe matiz).
CAT SE POATE DE CURAND VOI POSTA POZE SI CU MATIZUL SI CU NOUA MACHETUTZA [/u]

Gabi 15-05-05 00:39

GEFule: kitu' pe care l-ai avut pe masina face acum senzatie in Craiova :) Si... cred ca da si \"ceva cp in plus\", ca fuge bine Matizu' lu' Cosmin! :lol:

Bafta cu nou' proiect! :wink:

ZooM-ZooM 15-05-05 13:45

cu motoru ala ce se aude?nu l-ai schimbat,nu?:(

ozzy 16-05-05 18:41

ma bucur

sincer imi pare bine de hotararea pe care ai luat-o \"unicat\". nu am spus decat ca e matiz. atat. daca asta e \"buba\" ta de pe creier felicitari. La mai mare, sper sa iti iasa. daca, da ai felicitarile mele si ai grija la viraje :lol: :lol: :lol:

TM-84-DMX 19-05-05 16:41

Re:

Quote:

Omule,u nu intelegi din cate se pare!Aiki este vorba despre pasiunea unui om pentru masina lui!Nu stiu c mai conteaza daca e matiz sau mercedes...important e ca este a lui si ca a reusit sa faca din ea o masina pe care multi o invidiaza sau isi doresc sa ajunga la aceeasi performantza(inclusiv JE :D ) ,asa ca mucles....!!!!Si lasa omu' sa isi atinga tzelul.
Gef eu am un Lupo :wink: ,poate ne intalnim odata,sa ma inspir si eu putin din munca ta :P
P.S: Intrebare pentru ozzy :TU MACAR AI O MASINA????Sau ai facut ceva la ea,k sa stii cum e?!?!?!

aleks 20-05-05 09:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TM-84-DMX\"
Omule,u nu intelegi din cate se pare!Aiki este vorba despre pasiunea unui om pentru masina lui!Nu stiu c mai conteaza daca e matiz sau mercedes...important e ca este a lui si ca a reusit sa faca din ea o masina pe care multi o invidiaza sau isi doresc sa ajunga la aceeasi performantza(inclusiv JE :D ) ,asa ca mucles....!!!!Si lasa omu' sa isi atinga tzelul.
P.S: Intrebare pentru ozzy :TU MACAR AI O MASINA????Sau ai facut ceva la ea,k sa stii cum e?!?!?!

calm calm dmx :lol:
a explicat omul motivul pentru care a zis asta... nici eu nu sunt deacord cu el, dar suntem o tara libera... :wink:

ozzy 20-05-05 10:23

dmx....nu am cuvinte, felul in care m-ai atacat ma lasa fara replica...
LOL :lol: mai nene, lasa-ne sa traim.mi-am dat cu parerea, am spus de ce am facut-o.faptul ca ai lupo nu inseamna nimic sa stii.daca vrei pot sa iti dau un sfat: pune-ti ochelari sa vezi tot ce scriu oamenii pe aici. da,am masina, luata din banii mei, mi-am luat ce am vrut si mi-am luat la misto pt distractie si sunt foarte multumit. cand o sa am bani de bagat in motor cati vreau o sa te caut special sa iti arat ce inseamna adevarata pasiune pt masina... daca vine un betiv sa faca pipilica intr-o seara la roata VW tau si se sprijina pe ea, ti-o rastoarna, asa ca.....

aleks 20-05-05 10:52

Re:

Quote:

dmx....nu am cuvinte, felul in care m-ai atacat ma lasa fara replica...
LOL :lol: mai nene, lasa-ne sa traim.mi-am dat cu parerea, am spus de ce am facut-o.faptul ca ai lupo nu inseamna nimic sa stii.daca vrei pot sa iti dau un sfat: pune-ti ochelari sa vezi tot ce scriu oamenii pe aici. da,am masina, luata din banii mei, mi-am luat ce am vrut si mi-am luat la misto pt distractie si sunt foarte multumit. cand o sa am bani de bagat in motor cati vreau o sa te caut special sa iti arat ce inseamna adevarata pasiune pt masina... daca vine un betiv sa faca pipilica intr-o seara la roata VW tau si se sprijina pe ea, ti-o rastoarna, asa ca.....

ozzy n-are rost sa intrati in polemica... exact cum ii spuneam si lui dmx, suntem o tara libera, nu va certati degeaba ca nu are rost

ozzy 20-05-05 13:43

ok mane. eu o las balta indiferent ce o mai zice omu asta dmx.ai dreptate

TM-84-DMX 24-05-05 15:38

Stii ceva....mai bine lasa!Nu ma simt delok atacat d ceea c ai zis,dar sa stii ca din cauza oamenilor k tine si a comentariilor voastre d *** acest forum pierde useri valorosi ,kre kiar au habar despre masini si nu vor sa auda numai comentarii aiurea si total offtopic.
Cat despre \"cand o sa am bani\"...nene,\"traim intr-o tara libera\",continua sa visezi!

ozzy 27-05-05 20:37

bai ***e-ai in masina maica-tii care ti-a luat-o daca am zis ca te las in pace ce mm mai vrei de la mine??? sa visezi nu e un lucru rau baiatule totul e sa stii unde se termina visul si incepe realitatea si daca vrei sa stii ceva, multe din masinile care au scris istoria automobilului au fost la inceput considerate doar niste vise irealizabile si daca in creierul ala mic al tau nu incape altceva decat un 5l la suta ramai unde esti. plafonatule.....cred ca nici nu stii ce inseamna :)) :lol: :lol: :lol: :lol:

scuze pentru offtopic

GEF style 28-05-05 20:07

nu fitzi rai!!!!!! in curand voi posta poze cu matizul gata si cu vectra ...mai sunt 9 zile

ZooM-ZooM 28-05-05 21:11

asteptam :D:) s-au incins tastele pe aici :D:))

aleks 30-05-05 07:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GEF style\"
nu fitzi rai!!!!!! in curand voi posta poze cu matizul gata si cu vectra ...mai sunt 9 zile

daca pe 28 mai erau 9 zile, azi mai sunt doar 7 ... :wink: asteptam cu interes :lol:

Gratzian 31-05-05 00:13

ozzy-dmx
sper ca s-a terminat disputa

ozzy 31-05-05 16:13

sigur sefu' :lol:
chiar am un inceput de curizitate sa vad ce poate iesi din matiz.
era o vorba : critica e constructiva.

aleks 01-06-05 08:47

mai sunt 5 zile si vedem pozele... :lol: :lol:

blak 12-06-05 22:13

Am si eu o intrebare referitor la muzica....
Cati watti rms sunt in masina?
Si cum ai facut cu alimentarea?
Ai schimbat alternatorul? AI mai pus o baterie sau cum?

ozzy 20-06-05 23:40

hai cu pozele alea!!! sau a murit pe drum??? nu mai e nimeni curios?

andysor2000 17-07-05 17:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Matiz nu are turometru...asa pot sa chem si eu 10 masini din cartier, amici buni, sa zica \"da, domne, a prins omu 220 cu motor de 1.4\"...oameni buni, voi nu va ganditi, presupun....da, inteleg, frumos MAtiz, muzica super in el, dar 170km/h cu motor de 800cmc si 51cp este dpd vd al legilor fizicii imposibil, doar daca matizu e prima masina care rupe toate canoanele fizicii si aerodinamicii...pai inseamna ca idiotii aia de n-au putut sa treaca de 170 la testele oficiale cu Logan 90cp sunt niste cretini imbecili...eu m-am lamurit de la faza cu chip MTM pe motor de Matiz care-i da 15-20cp in plus, una din cele mai mari imbecilitati spuse vreodata pe forumul asta...si nu sunt singurul care zice asta...mai dati-va cu apa pe fatza, mai reveniti-va fratilor...nu v-ati saturat de atatea aberatii? Pe bune acum...serios...

Dar 146 cu Tico credeti?

HolySoul 17-07-05 22:05

Re:

Quote:

cand o sa ai tu masina ta luata din banii tai ai sa realizezi ca si la un trabant muncesti o viata sa-l faci cat mai frumos ca-l IUBESTI ca e pasiune ca e munca ta !
asta daca esti pasionat de masini daca nu esti nu stiu ce cauti pe aici .
De multe ori chiar daca ai prima masina un trabant din 70 iti vine greu sa te desparti de el chiar daca iti iei Ferrari pe urma .

TND--TEAM 17-07-05 22:36

si yo am matiz si parerea mea e ca e o masina foarte buna
+ consum mic
+desing fain
+++++multe altele insa pt curse nu merge deloc :?

ZooM-ZooM 17-07-05 23:56

matizu stock,SE cu aer si geamuri electrice pe fata (am mentionat asta ca se mai adauga ceva la greutate acolo... :lol: ) cauciucuri stock (dar destul de uzate,deci aderenta acceptabila),1 om in masina (eu la 62 kg :lol: :lol: ) si rezervoru pe sfert duce la 147-148 km/h...e viteza maxima atinsa de mai multe ori... (bineinteles ca nu am tinut-o acolo mai mult de 1 min...ca rup motoru de tot! :D ),viteza unde taie benzina.
f probabil sa nu fie viteza reala,dar asta arata pe bord.

acu daca GEF o mai lasa nitzel,un CAI,o evacuare mai mare,si un chip (care sa fie setat pt CAI si evacuare mai mare)... sigur ia mai mult de 148 km/h....dar pe motoru stock nu prea ai ce face...zic eu...merita schimbat cu cel de Charade...cel turbo

@TND--TEAM:matizu merge la liniutze...dar cu masini apropiate...gen berlina,oltcit...sau altele pana in 60-65 cp...si cu o greutate de aprox 1 tona (sa compenseze cat de cat surplusu de cp,daca exista).
ca am facut passat TDI de 2 ori la stop...e partea a 2a,dar era soferu mai varzaz,a plecat cu scartz nesimtzit.
gata...am spus si eu ceva...ca in lipsa de poze noi se plictiseste lumea si incepe sa abereze :lol: :lol: :wink:
bafta

ozzy 20-07-05 10:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GEF style\"

au cam trecut alea 9 zile...esti in regula? nu ai patit nimic?

ozzy 20-07-05 10:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HolySoul\"
Quote:

cand o sa ai tu masina ta luata din banii tai ai sa realizezi ca si la un trabant muncesti o viata sa-l faci cat mai frumos ca-l IUBESTI ca e pasiune ca e munca ta !
De multe ori chiar daca ai prima masina un trabant din 70 iti vine greu sa te desparti de el chiar daca iti iei Ferrari pe urma .

nu vreau sa mai deschid discutia asta....citeste cu atentie ce s-a scris pe alte pagini ale discutiei si ai sa intelegi :wink: oricum parerea mea e doar a mea si daca el are vreo pasiune ascunsa pt matiz bv lui, bine ca nu baga in vena sau mai stiu eu ce. eu am piticii mei pe creier so....

da,am masina mea din banii mei, nu din 70 ci din 75....nu e trabant dar imi place la nebunie, plus ca nu sunt multe pe strada.din pacate nu sunt si bani de vreo 6 luni incoace am altele de facut....
si pentru baiatu cu 148 /h in matiz zoom-zoom .....era doar o eroare mergeam cu un matiz la 100-110 si a trecut o dacie ca vantu pe langa mine si am zis ca ma ia cu ea pe sus. efectul? de atunci nu am mai urcat in tico-matiz alte chestii decat prin oras unde nu prea ai sanse sa fii tractat fara voie :lol: :lol:

ZooM-ZooM 20-07-05 23:08

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"HolySoul\"
Quote:

si pentru baiatu cu 148 /h in matiz zoom-zoom .....era doar o eroare mergeam cu un matiz la 100-110 si a trecut o dacie ca vantu pe langa mine si am zis ca ma ia cu ea pe sus. efectul? de atunci nu am mai urcat in tico-matiz alte chestii decat prin oras unde nu prea ai sanse sa fii tractat fara voie :lol: :lol:

de acord cu tine,ca nu ai stabilitate la 148 km/h aia...dar eu am zis cat duce max...nu cum se comporta pe circuit :lol: :lol: (nu cred ca apuci sa iei 2 viraje cu matizu la viteza asta... :lol: )

ah!si depinde de dacie...SN ori Solentza...duc pana pe la 175-180 (valori pe bord) ca deh....are 75 cp :wink:

GEF style 22-07-05 23:15

1 Attachment(s)
mai mai.... nu mai fitzi rai cu matizu .... am meu cel putin ...dak am zis ca am mers 170km/h cu el am mers...mai jos dovada , am mers si 180 si 190(poate 190 si ceva ca acu statea mai jos d 180 cu mult) da nu asta conteaza. matizu poate fi si el masina d curse pt ca cu 4000 d euro scoti 128 d calutzi din motorul stock iar cu 8400 d euro scoti chiar si 183cp din motorul stock si ii poti adapta chiar nos.ok... nu imi spuneti voi ce masina sa tunaresc sau pe care nu dak am ales sa fak matizu a fost pt ca m-am saturat sa vad bmw care arata toate la fel, audiuri, vw,....etc. matizul va fii strict o masina custom care nu o voi vinde veci. d gata inca nu e deoarece dak tot m-am bagat la partea de caroserie vreau a iasa perfect.

bobo32 22-07-05 23:36

pe dabagau in jos logic ca merge pana in capat acul, indiferent ce masina ar fi :lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:57.

- Copyright 2026 4Tuning