![]() |
Foto aeroport Craiova
12 Attachment(s)
Felicitari PEPY !!!!!! si clubului SpeedLine !!!!!!!!
|
Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!
Quote:
|
Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!
A luat locul intai la grupa lui(Grupa C)si a trecut la grupa superioara D ,unde a ajuns sa se dea cu finalistul Bogdan cu Opel Tigra care a luat locul I,iar baiatul cu R5 a luat un fel de premiu de onoare ;)
|
Quote:
|
Quote:
apropos: peugeot 1.4 hdi - 70 cp, ce cauta acolo la a1? |
Asta nu ma intereseaza pe mine ce si cum gadeste fiecare.
Ideea este ca ei au fost incadrati dupa regulament korect la gr. A1 ! Despre Peugeot habar nu am ce motorizare a avut. |
1 Attachment(s)
am si eu o intrebare: cand apar filmuletele?
in legatura cu incadrarea pe grupe , tico rs are dreptate, peugeot nu avea ce sa caute la a1. |
Quote:
se incadreaza la ce scriein certificat ..acum ce vrei poti sa ai si 4 carburatoare cum deduci tu ca au 70de cai trebuia sa ai un dyno la tine ...atunci lucurile ar fi stat altfel iti spun mai toate grupele s-ar fi modificat un pic dar nu isi are rost testul pe dyno deoarece de asta sunt curse nu ??? iar acel peugeot avea 1,1 nu 1,4 eu asa am inteles |
foarte fumoasa cursa
am ajuns si noi cu bine acasa dupa ce ne a oprit militzia de vreo 2 ori (au zis ca merge cam tare loganuu :lol: ):oops: frumoasa si organizarea totusi putzine curse libere si totusi masini puternice la grupele superioare f f putzine aproape inexistente felicitari participantzilor si organizatorilor si la mai mare |
Quote:
|
Liberele se mai tzineau cel putzin o jumatate de ora.. adik cel putzin de ink 3 - 4 ori, dar dupa cum shi voi jtitzi a luat foc o masina, si imediat am avut o discutzie cu doamna Nitza, Jandarmeria, Aeroportul si am cazut de acord sa mai lasam 5 cateva masini ca apoi sa incheiem.. ;) ne pare bine ca v-a placut! ;)
|
Quote:
Vreau sa mai adaug si eu ceva: bineeeeeee Johnyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!! bine Virgiiiiil!, da la tine mai putin pana se lasa cu cupe :D. De asemenea au avut o prestatie remarcabila baietii din Timisoara(2 masini 2 grupe, nu e rau :D), SGM(masina de fum :)) )care a facut din nou senzatie, Pepy care a mers excelent(traiti-ar masina :D). |
Quote:
|
3 Attachment(s)
a fost frumos, si organizarea parca a fost mai buna, pacat ca ZUM nu a participat ca a ajuns tarziu, eu il inteleg ca a muncit toata saptamana la masina si abia in noaptea aceea a terminat-o, vroiam sa-l vad castigand tot ( stiti la ce ma refer ).:twisted:
|
44 Attachment(s)
ceva poze pana apar cele profesioniste :lol:
|
Quote:
Si nici eu nu vreau sa fiu ironic...dar cred ca esti unul dintre mecanici. Si tu ai idee cati bani am bagat eu in masina mea care totusi este un tico? Nu cred... SGM-ule mama tu de ce nu te-ai bagat la A1 sau A ca luai si tu un premiu 1 ca se poarta acum. |
Si la B luam premiul :) Pacat ca sunt corect. Nu ma incanta sa bat masini mai slabe, Dacia poate mai mult.
|
Quote:
|
Quote:
si mai ales ca logic kw in cp pentru turbo=cp*1.6 adica 62 cp*1.6 = 99.2 cai asa ca ...pune si tu la tico 2 carburatoare si sa vedem care pe care ;) |
Quote:
si oricum cu turbo nu puteai intra la A1 sau A degeaba zice leutzu ;) te mai asteptam pe la noi |
1. pai asta e : la craiova sunt 1/2 oltcit si 1/4 cielo exe, normal sa fie grupele asa, de ce nu e a1 la 60 cp? ca ii rupe supernova...
2. peugeot ala era 1.4 hdi 70 cp 150 nm, am stiut asta de cand EU i-am cerut sa ne dam, pt ca simteam ca pot sa il iau, si a avut noroc ca m-a facut, deci as fi fost bula sa il contest... 3. era vorba nu ca nu e regulamentar, ci ca nu au OO sa se bata pt premiu ci il vor sigur, ma jur ca daca luam grupa ceream la cursa urmatoare grupa imediat superioara, interesul este sa faci masini din ce in ce mai tari, sau macar sa te tii de ele, nu sa te lauzi ca ai facut o masina de 41 cp si 60 nm cu 2 METRI... |
Quote:
|
Quote:
3. Si tot nu au luat premiul. De ce? Pentru ca au fost altii mai buni. |
Quote:
|
A fost motorina proasta,am luato de la gunoieri, de aia imi dadea atata fum ! :) data viitoare bag euro 5
|
|
Quote:
|
Quote:
|
a fost beeeton. ne cerem scuze ca am plecat asa dar eram foarte obositi, nemancati de dimineatza de la 5 si mai aveam inca vreo 4 ore de mers pana in bv. vor mai fi ocazii sa facem "neshte carnati". Felicitari inca o data pentru Jony (pt show si pt masina) :D
poze: http://antique.rdsbv.ro/gaby/craiova.rar r5 vs evo9: http://antique.rdsbv.ro/gaby/video-0001.mp4 |
Quote:
si sa nu ramana lumea cu impresii gresite din toate posturile astea: a fost una din cele mai bune organizari de pana acum din tara si cred ca cea mai tare din craiova de pana acum, cu plusurile si minusurile aratate mai sus... felicitari organizatorilor... |
Quote:
|
Quote:
iar leutzu zicea de sgm de ce nu participa la grupa mai mica ....atunci daca era pe asa participa si stn (nova bej) si toti care au turbo sau compresor la grupa inferioara si iesea pe primul loc NU?? ;) |
3 Attachment(s)
ma baietzi, filmele alea nu mai apar odata?
|
Quote:
momentan poze ....: https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=434 |
imi pare rau ca nu am venit :(.dupa cate am auzit chiar merita sa vin ,dar asta e ,data viitoare nu mai chefuiesc pana dimineata :D
felicitari lu dany_pmd si sgm-ului ,am auzit ca chiar ii trage masina beton , |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mi se pare aberant ce ai spus tu, neavand nici o legatura cu ce am postat eu. In primul rand am mai fost la curse la Craiova, dar din nou, nici o legatura. Daca atunci am fost nemultumit de grupe si nu am postat nu inseamna ca acum nu am acest drept, si atunci fiind nemultumit. Nu are nici o legatura faptul ca ma dadea sau nu o anumita masina cu ce mi s-a parut mie foarte aiurea: INCADRAREA UNOR MASINI DE PESTE 85 cp, respectiv Cielo DOHC 16v 86 cp in grupa de 85. Ce conteaza cine castiga cu ce am spus eu? Astept nerabdator un raspuns, poate chiar de la organizatori |
Eu am fost unul dintre cei care nu sustin asta si nu o data la cursele noastre am dat in sus cu aceste Cielo 16v, dar daca asa s-a impamantenit sa se dea la grupa asta si asa a vrut si majoritatea ma conformez. Intelegi acum?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning