Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova! (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/16757-14-2006-cursa-viteza-lucky-racers-organizata-south-racers-craiova.html)

BadaranU 15-05-06 15:22

Foto aeroport Craiova

12 Attachment(s)
Felicitari PEPY !!!!!! si clubului SpeedLine !!!!!!!!

Lucian 15-05-06 15:25

Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!

Quote:

Originally Posted by B - 85 FMD
Mi se pare foarte corect ca se faca repartizarea dupa puterea reala din talon, nemaicontand ce face fiecare la masina lui, una peste alta incurajand tuning-ul, dar ar fi frumos sa se pastreze aceste reguli. De exemplu, Cielo bej castigator la grupa A avea, chiar si dupa spusele lui 86cp(in talon).
O alta nemultumire ar fi repartizarea tuturor grupelor in afara de A1, A, B la fel ca la LEGAL RACING, dupa parerea mea decizie luata in special pentru a avantaja Cielo-urile 16v si Oltcit-urile.
Nu vreau sa fiu inteles gresit, BRAVO Oltcit-ului care a facut o treaba super buna si probabil s-ar fi comportat foarte bine si daca A1 ar fi fost pana in 75cp, la fel si Cielo-ului, care era o masina frumoasa care trage bine.

Totusi, decizii ca acestea cred ca vor atrage de la sine o participare locala foarte importanta, si din ce in ce mai putine masini care sa parcurga distante mari pt a participa.

In rest o organizare buna, care a permis o desfasurare rapida. Sper totusi ca pe viitor sa se instaleze peste tot sisteme de cronometrare, dupa parerea mea cel mai corect sistem.

BROVO Timisoara, SGM, AEW, Pepy.

Foarte mare dreptate are Dragos in ce spune aici !

TM-84-DMX 15-05-06 15:26

Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!

A luat locul intai la grupa lui(Grupa C)si a trecut la grupa superioara D ,unde a ajuns sa se dea cu finalistul Bogdan cu Opel Tigra care a luat locul I,iar baiatul cu R5 a luat un fel de premiu de onoare ;)

Gabi 15-05-06 15:43

Quote:

Originally Posted by TM-84-DMX
A luat locul intai la grupa lui(Grupa C)si a trecut la grupa superioara D ,unde a ajuns sa se dea cu finalistul Bogdan cu Opel Tigra care a luat locul I,iar baiatul cu R5 a luat un fel de premiu de onoare ;)

Carla (kandya), Johnny a luat 2 cupe, asa cum pepy a luat 3. Nu e nimic in neregula in mesajul meu :wink: :P

tico_rs 15-05-06 17:30

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8
Eu nu pot sa imi dau seama cum dupa atatea curse organizate inka nu se cunoste regulamentul !!
Incadrearea se face in grupa dupa puterea din TALON.
Daca este alt motor montat pe masina se incadreaza dupa puterea motorului respectiv.

Daca pe un motor de EX de dacie ai montat TURBO suflanta se va inmultzi puterea de fabrica a motorului de ex. la mot de 1600 care are 72 de cai cu 1,6

Daca ai montat turbo compresor se va inmultzi cu 1,3.

Daca ai NOS cu 2 !!

Ce o fii atat de greu de inteles.

Aici nu se pune problema modificarilor !Ca de aceea sunt curse !

el se referea ca nu sunt fair-play si ca nu ii tine sa se dea cu unii de teapa lor si prefera grupe mici, kwx de ce nu face la fel? ca nu e bul*****...

apropos: peugeot 1.4 hdi - 70 cp, ce cauta acolo la a1?

EVOLUTION8 15-05-06 17:52

Asta nu ma intereseaza pe mine ce si cum gadeste fiecare.
Ideea este ca ei au fost incadrati dupa regulament korect la gr. A1 !

Despre Peugeot habar nu am ce motorizare a avut.

stefi_2212 15-05-06 19:04

1 Attachment(s)
am si eu o intrebare: cand apar filmuletele?
in legatura cu incadrarea pe grupe , tico rs are dreptate, peugeot nu avea ce sa caute la a1.

bodyspeed 15-05-06 19:38

Quote:

Originally Posted by Leutzu_
Felicitari participantilor cat si organizatorilor...o singura remarca negativa am: Ce cautau cele 2 Oltcit-uri de la grupa A1 (cel rosu si cel albastru) cand aveau 2 carburatoare dublucorp montate pe ele si pe putin 70CP? Unii nu inteleg spiritul competitional...prefera sa nu aiba candidat decat sa lupte pentru un loc pe "podium" (nu imi sariti in cap dar asa este)...din pacate :(
.

incadrarea se face pe ce scrie in certificat neavand turbina .,,,, sau nos
se incadreaza la ce scriein certificat ..acum ce vrei poti sa ai si 4 carburatoare cum deduci tu ca au 70de cai trebuia sa ai un dyno la tine ...atunci lucurile ar fi stat altfel iti spun mai toate grupele s-ar fi modificat un pic
dar nu isi are rost testul pe dyno deoarece de asta sunt curse nu ???
iar acel peugeot avea 1,1 nu 1,4 eu asa am inteles

Flow 15-05-06 20:02

foarte fumoasa cursa
am ajuns si noi cu bine acasa dupa ce ne a oprit militzia de vreo 2 ori (au zis ca merge cam tare loganuu :lol: ):oops:
frumoasa si organizarea
totusi putzine curse libere
si totusi masini puternice la grupele superioare f f putzine aproape inexistente
felicitari participantzilor si organizatorilor si la mai mare

basy 15-05-06 20:04

Quote:

Originally Posted by 86vrg
da mah nene!, a fost o super cursa!!!am trecut la dosar un leon inca un leon si inca un leon si una bucata honda 2.4l(se stiu ei...scuze nu pot fi putzin ironic?)si apoi a fost cald:lol: :lol: :lol: :lol:

Da ma bravo!!! Prima ta finala? Mai vrem. Ai un Speedster de mancat, baga mare. Si zii in ce club esti!!!!

BoSsuL3TZ 15-05-06 20:20

Liberele se mai tzineau cel putzin o jumatate de ora.. adik cel putzin de ink 3 - 4 ori, dar dupa cum shi voi jtitzi a luat foc o masina, si imediat am avut o discutzie cu doamna Nitza, Jandarmeria, Aeroportul si am cazut de acord sa mai lasam 5 cateva masini ca apoi sa incheiem.. ;) ne pare bine ca v-a placut! ;)

basy 15-05-06 20:23

Quote:

Originally Posted by B - 85 FMD
Mi se pare foarte corect ca se faca repartizarea dupa puterea reala din talon, nemaicontand ce face fiecare la masina lui, una peste alta incurajand tuning-ul, dar ar fi frumos sa se pastreze aceste reguli. De exemplu, Cielo bej castigator la grupa A avea, chiar si dupa spusele lui 86cp(in talon).
O alta nemultumire ar fi repartizarea tuturor grupelor in afara de A1, A, B la fel ca la LEGAL RACING, dupa parerea mea decizie luata in special pentru a avantaja Cielo-urile 16v si Oltcit-urile.
Nu vreau sa fiu inteles gresit, BRAVO Oltcit-ului care a facut o treaba super buna si probabil s-ar fi comportat foarte bine si daca A1 ar fi fost pana in 75cp, la fel si Cielo-ului, care era o masina frumoasa care trage bine.

Totusi, decizii ca acestea cred ca vor atrage de la sine o participare locala foarte importanta, si din ce in ce mai putine masini care sa parcurga distante mari pt a participa.

In rest o organizare buna, care a permis o desfasurare rapida. Sper totusi ca pe viitor sa se instaleze peste tot sisteme de cronometrare, dupa parerea mea cel mai corect sistem.

BROVO Timisoara, SGM, AEW, Pepy.

Nu prea ai dreptate. Nu mai stiu exact daca ai mai fost la curse in Craiova dar la noi deja a devenit o traditie kestia cu grupele aranjate astfel si eu am fost printre cei care au propus asta. Mi spare corect sa dai o sansa si la Dacii si Oltcituri. Cat despre castigatourl grupei este prima data cand aceasta masina a fost castigatoare, in rest batalia s-a dat intre Dacia Supernova/Solenza si Oltcitul nostru care din pacate a avut ceva probleme. Sambata mergea f bine, iar la cursa a avut probleme. Asta e! Si oricum nu stiu cat de mari erau sansele tale cu Solenza neagra.
Vreau sa mai adaug si eu ceva: bineeeeeee Johnyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!
bine Virgiiiiil!, da la tine mai putin pana se lasa cu cupe :D.
De asemenea au avut o prestatie remarcabila baietii din Timisoara(2 masini 2 grupe, nu e rau :D), SGM(masina de fum :)) )care a facut din nou senzatie, Pepy care a mers excelent(traiti-ar masina :D).

basy 15-05-06 20:28

Quote:

Felicitari participantilor cat si organizatorilor...o singura remarca negativa am: Ce cautau cele 2 Oltcit-uri de la grupa A1 (cel rosu si cel albastru) cand aveau 2 carburatoare dublucorp montate pe ele si pe putin 70CP? Unii nu inteleg spiritul competitional...prefera sa nu aiba candidat decat sa lupte pentru un loc pe "podium" (nu imi sariti in cap dar asa este)...din pacate :(
Felicitari SGM pentru spectacolul oferit.

Nu vreau sa fiu ironic, dar cine te tine sa-ti pui si u? E corect cum e. Eu inca sustin sa nu se adauge nici un fel de coeficient, nici macar pentru NOS, turbo etc. Omul a muncit, a bagat bani in masina aia, bravo lui.

stefi_2212 15-05-06 21:00

3 Attachment(s)
a fost frumos, si organizarea parca a fost mai buna, pacat ca ZUM nu a participat ca a ajuns tarziu, eu il inteleg ca a muncit toata saptamana la masina si abia in noaptea aceea a terminat-o, vroiam sa-l vad castigand tot ( stiti la ce ma refer ).:twisted:

Flow 15-05-06 21:01

44 Attachment(s)
ceva poze pana apar cele profesioniste :lol:

Leutzu_ 15-05-06 21:40

Quote:

Originally Posted by basy
Nu vreau sa fiu ironic, dar cine te tine sa-ti pui si u? E corect cum e. Eu inca sustin sa nu se adauge nici un fel de coeficient, nici macar pentru NOS, turbo etc. Omul a muncit, a bagat bani in masina aia, bravo lui.

Basy...atunci ce rost isi mai au grupele?
Si nici eu nu vreau sa fiu ironic...dar cred ca esti unul dintre mecanici. Si tu ai idee cati bani am bagat eu in masina mea care totusi este un tico? Nu cred...
SGM-ule mama tu de ce nu te-ai bagat la A1 sau A ca luai si tu un premiu 1 ca se poarta acum.

UniculSGM 15-05-06 21:48

Si la B luam premiul :) Pacat ca sunt corect. Nu ma incanta sa bat masini mai slabe, Dacia poate mai mult.

Lucian 15-05-06 21:58

Quote:

Si nici eu nu vreau sa fiu ironic...dar cred ca esti unul dintre mecanici. Si tu ai idee cati bani am bagat eu in masina mea care totusi este un tico? Nu cred...
SGM-ule mama tu de ce nu te-ai bagat la A1 sau A ca luai si tu un premiu 1 ca se poarta acum.

Sincer adevarul e undeva la mijloc. A pus doua carburatoare si ramane in grupa pt ca nu te impiedica nimeni sa-ti pui si tu. Da ? Pai eu , SGM si mai stiu cativa am pus turbo . Ce te impiedica sa pui si tu ? De ce lupta Daciilor turbo sa nu se dea la grupa cailor dati de fabricant ... restul sa fie meritul proprietarului ? STN (Nova din Craiova) e alt exemplu ... Deja sunt 3 dacii daca mai punem si COX si cealalta nova turbo din Bucuresti ... Dar ma rog ... asa se incurajeaza tuningul la motor la noi in Romania ! Cine isi pune turbo pe masina e pus in grupa cu un motor turbo facut de o fabrica gen Renault . Smecherie !

bodyspeed 15-05-06 22:07

Quote:

pentru ca daca calculezi si tu un pic si anume turbo se pune ;)
si mai ales ca logic kw in cp pentru turbo=cp*1.6
adica 62 cp*1.6 = 99.2 cai
asa ca ...pune si tu la tico 2 carburatoare si sa vedem care pe care ;)

bodyspeed 15-05-06 22:09

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM
Si la B luam premiul :) Pacat ca sunt corect. Nu ma incanta sa bat masini mai slabe, Dacia poate mai mult.

ai dreptate si felicitari pentru prestatia de pe airport
si oricum cu turbo nu puteai intra la A1 sau A degeaba zice leutzu ;)
te mai asteptam pe la noi

tico_rs 15-05-06 23:23

1. pai asta e : la craiova sunt 1/2 oltcit si 1/4 cielo exe, normal sa fie grupele asa, de ce nu e a1 la 60 cp? ca ii rupe supernova...
2. peugeot ala era 1.4 hdi 70 cp 150 nm, am stiut asta de cand EU i-am cerut sa ne dam, pt ca simteam ca pot sa il iau, si a avut noroc ca m-a facut, deci as fi fost bula sa il contest...
3. era vorba nu ca nu e regulamentar, ci ca nu au OO sa se bata pt premiu ci il vor sigur, ma jur ca daca luam grupa ceream la cursa urmatoare grupa imediat superioara, interesul este sa faci masini din ce in ce mai tari, sau macar sa te tii de ele, nu sa te lauzi ca ai facut o masina de 41 cp si 60 nm cu 2 METRI...

basy 15-05-06 23:27

Quote:

Grupele sunt ca sa se remarce niste masini in care s-au bagat bani fata de altele care sunt stock. Vreti sa nu mai fie ca la romanica sa fie ca in vest? Aveti grija ce raspundeti ca nu prea cred ca vor mai fi asa multe masini. Nu trebuie sa raspundeti pentru ca ar mai ramane decat masinile foarte foarte puternice si poate la tractiune fata ar mai fi ceva maisni sub 200 cai.

basy 15-05-06 23:32

Quote:

Originally Posted by tico_rs
1. pai asta e : la craiova sunt 1/2 oltcit si 1/4 cielo exe, normal sa fie grupele asa, de ce nu e a1 la 60 cp? ca ii rupe supernova...
2. peugeot ala era 1.4 hdi 70 cp 150 nm, am stiut asta de cand EU i-am cerut sa ne dam, pt ca simteam ca pot sa il iau, si a avut noroc ca m-a facut, deci as fi fost bula sa il contest...
3. era vorba nu ca nu e regulamentar, ci ca nu au OO sa se bata pt premiu ci il vor sigur, ma jur ca daca luam grupa ceream la cursa urmatoare grupa imediat superioara, interesul este sa faci masini din ce in ce mai tari, sau macar sa te tii de ele, nu sa te lauzi ca ai facut o masina de 41 cp si 60 nm cu 2 METRI...

1. Da proasta impresie ai despre Craiova. Au fost masini mai multe de alta marca nenationala decat Oltcituri. Ia cauta singur care e aia.
3. Si tot nu au luat premiul. De ce? Pentru ca au fost altii mai buni.

basy 15-05-06 23:33

Quote:

Chiar ca pacat ca esti corect. In locul tau m-as bate singur sa nu mai fiu asa corect. :D

UniculSGM 16-05-06 00:44

A fost motorina proasta,am luato de la gunoieri, de aia imi dadea atata fum ! :) data viitoare bag euro 5

ZoliaT 16-05-06 01:34

poze :

https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=434

maine si filmele

Lucian 16-05-06 08:16

Quote:

Originally Posted by bodyspeed
pentru ca daca calculezi si tu un pic si anume turbo se pune ;)
si mai ales ca logic kw in cp pentru turbo=cp*1.6
adica 62 cp*1.6 = 99.2 cai
asa ca ...pune si tu la tico 2 carburatoare si sa vedem care pe care ;)

Tu CLAR nu ai inteles ideea . Vorbeam de modificari ale motorului care daca le-am facut eu teoretic le poate face si altcineva . Abia cand vei lasa masina la care proprietarul a montat turbo sau compresor sau chiar nos in aceeasi grupa din talon ... abia atunci vei incuraja tuningul. Atunci cei care vor sa faca performanta la curse vor fi nevoiti sa modifice si ei motorul. Asa ... e frectie cu Diana .

gpk 16-05-06 08:18

Quote:

Tot respectul pt SGM ! Un exemplu demn de urmat. V-ati gandit vre-o data de ce e asa de apreciat ?

BMW-M-Power 16-05-06 08:24

a fost beeeton. ne cerem scuze ca am plecat asa dar eram foarte obositi, nemancati de dimineatza de la 5 si mai aveam inca vreo 4 ore de mers pana in bv. vor mai fi ocazii sa facem "neshte carnati". Felicitari inca o data pentru Jony (pt show si pt masina) :D

poze: http://antique.rdsbv.ro/gaby/craiova.rar
r5 vs evo9: http://antique.rdsbv.ro/gaby/video-0001.mp4

tico_rs 16-05-06 09:00

Quote:

1. Da proasta impresie ai despre Craiova. Au fost masini mai multe de alta marca nenationala decat Oltcituri. Ia cauta singur care e aia.
3. Si tot nu au luat premiul. De ce? Pentru ca au fost altii mai buni.

chiar nu am o impresie proasta, dovada ca am fost la o singura indemanare facuta de midnight la prisma in bucuresti si atat, intotdeuna am preferat provincia si mai ales craiova, dovada ca nu cred sa fi lipsit la prea multe curse din craiova...
si sa nu ramana lumea cu impresii gresite din toate posturile astea: a fost una din cele mai bune organizari de pana acum din tara si cred ca cea mai tare din craiova de pana acum, cu plusurile si minusurile aratate mai sus...
felicitari organizatorilor...

DJ-24-ALN 16-05-06 09:19

Quote:

A fost motorina proasta,am luato de la gunoieri, de aia imi dadea atata fum ! :) data viitoare bag euro 5

DIESEL POWER!!! :)) :)) :)) :))

bodyspeed 16-05-06 18:49

Quote:

Originally Posted by Lucian
Tu CLAR nu ai inteles ideea . Vorbeam de modificari ale motorului care daca le-am facut eu teoretic le poate face si altcineva . Abia cand vei lasa masina la care proprietarul a montat turbo sau compresor sau chiar nos in aceeasi grupa din talon ... abia atunci vei incuraja tuningul. Atunci cei care vor sa faca performanta la curse vor fi nevoiti sa modifice si ei motorul. Asa ... e frectie cu Diana .

lucian ce vruiam eu era sa subliniez ca orice modificari ai aduce la masina tot in grupa din certificat esti incadrat numai pentru cine are compresor ,turbo , nos se calculeaza
iar leutzu zicea de sgm de ce nu participa la grupa mai mica ....atunci daca era pe asa participa si stn (nova bej) si toti care au turbo sau compresor la grupa inferioara si iesea pe primul loc NU?? ;)

stefi_2212 16-05-06 21:30

3 Attachment(s)
ma baietzi, filmele alea nu mai apar odata?

bodyspeed 16-05-06 21:32

Quote:

Originally Posted by stefi_2212
ma baietzi, filmele alea nu mai apar odata?

maine:cry:
momentan poze ....: https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=434

rada_ady 16-05-06 21:35

imi pare rau ca nu am venit :(.dupa cate am auzit chiar merita sa vin ,dar asta e ,data viitoare nu mai chefuiesc pana dimineata :D
felicitari lu dany_pmd si sgm-ului ,am auzit ca chiar ii trage masina beton ,

ZoliaT 17-05-06 03:06

Quote:

Originally Posted by ZoliaT

FILME :

https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=437

bodyspeed 17-05-06 20:47

Quote:

Originally Posted by ZoliaT

a filmat cineva si de la start ????:rolleyes2

stefi_2212 18-05-06 11:41

Quote:

Originally Posted by bodyspeed
a filmat cineva si de la start ????:rolleyes2

si eu as vrea sa vad filmari de la start, daca are cineva il rog sa le puna pe site, please.

B - 85 FMD 20-05-06 22:38

Quote:

Nu prea ai dreptate. Nu mai stiu exact daca ai mai fost la curse in Craiova dar la noi deja a devenit o traditie kestia cu grupele aranjate astfel si eu am fost printre cei care au propus asta. Mi spare corect sa dai o sansa si la Dacii si Oltcituri. Cat despre castigatourl grupei este prima data cand aceasta masina a fost castigatoare, in rest batalia s-a dat intre Dacia Supernova/Solenza si Oltcitul nostru care din pacate a avut ceva probleme. Sambata mergea f bine, iar la cursa a avut probleme. Asta e! Si oricum nu stiu cat de mari erau sansele tale cu Solenza neagra.
Vreau sa mai adaug si eu ceva: bineeeeeee Johnyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!
bine Virgiiiiil!, da la tine mai putin pana se lasa cu cupe :D.
De asemenea au avut o prestatie remarcabila baietii din Timisoara(2 masini 2 grupe, nu e rau :D), SGM(masina de fum :)) )care a facut din nou senzatie, Pepy care a mers excelent(traiti-ar masina :D).

Mi se pare aberant ce ai spus tu, neavand nici o legatura cu ce am postat eu.
In primul rand am mai fost la curse la Craiova, dar din nou, nici o legatura. Daca atunci am fost nemultumit de grupe si nu am postat nu inseamna ca acum nu am acest drept, si atunci fiind nemultumit.
Nu are nici o legatura faptul ca ma dadea sau nu o anumita masina cu ce mi s-a parut mie foarte aiurea: INCADRAREA UNOR MASINI DE PESTE 85 cp, respectiv Cielo DOHC 16v 86 cp in grupa de 85. Ce conteaza cine castiga cu ce am spus eu?
Astept nerabdator un raspuns, poate chiar de la organizatori

basy 21-05-06 19:55

Eu am fost unul dintre cei care nu sustin asta si nu o data la cursele noastre am dat in sus cu aceste Cielo 16v, dar daca asa s-a impamantenit sa se dea la grupa asta si asa a vrut si majoritatea ma conformez. Intelegi acum?

All times are GMT +2. The time now is 14:50.

- Copyright 2026 4Tuning