![]() |
Re: E30 - Un urs cuminte
te superi daca iti zic ca ai un urs perfect?:shock:
|
3 Attachment(s)
Quote:
in alta ordine de idei vineri am pus jantele pe masina si le-am rulat cam 250km in weekend :) am mai observat ca, consumul cel mai mic este la ~110 km/h si anume un 8% extern... |
Si tu ai grupul scurt, nu?
Absolut superbe jantele, iar ursul arata f bine8) Sa ai grija de ele/el:-) |
Quote:
|
Eu cu Getragul de pe acest 2.7 si blocant 3.91 am 3000 rpm la 120 si 3500 la 140 din ce am vazut ultima data inainte sa bag masina la demontat:rolleyes2
Am sa vad cum stau cu 3.64...poate ii dau tot bordul:D |
3 Attachment(s)
N-am mai scris pe aici de ceva vreme dar de ziua mea am primit cadou un kit de bas pt urs pe care o sa-l montez cat de curand si de pe ursul ce l-am adus pt piese am gasit un disc de ambreiaj zf pe care o sa-l pun la mine :), o sa schimb si rulmentul de presiune, al meu fiind cam stresat de cand cu noul motor, si tot dupa ursul argintiu as vrea sa-i pun si discurile + placute care sunt zimmerman noi, cel putin pana o sa ma hotarasc sa trec la 5 prezoane....
|
Crescatorie de ursi acolo:) bun cadou ai primit:) sa-l stapanesti sanatos! si hai cu discurile si abreiajul!!!
|
Super exemplar !:!::-)
|
masina e foarte frumoasa,felicitari.ar trebui sa o lasi asa cum e,daca vrei modificari mai ia un urs si schimba pe ala ce vrei,e pacat de masina .
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Daca tot n-am mai facut nimic la urs, macar sa traga si el cu ochiu putin la ceilalti ursi :) ca iarna asta nu cred ca mai iese din garaj...e pedepsit :)
|
Quote:
|
e pedepsit sau hiberneaza? asta n-ar trebui sa hiberneze ca e mai special... trebuie scos la aer din cand in cand! apropo.. frumoase poze:)
|
superb ursul, felicitari!
Cat te-au dus jantele? |
Quote:
|
ce mai face masinuta? ai mai facut ceva pe la ea?
|
marfa ursu ,asteptam poze noi :-)
|
3 Attachment(s)
Quote:
alexxpassat2003- nu e chiar asa marfa, se poate si mai bine, poze noi nu prea am ca nu am mai mers cu el... 2 poze mai vechi de cand am montat subwooferul (prin vara) si discuri si placute spate, urmeaza si pe fata discuri si placute, am si o suspensie pentru el (in sfarsit) arcuri ac schnitzer si amortizoare bilstein. |
4 Attachment(s)
ieri am reusit sa schimb alternatorul, acum incarca 14v :) si tot ieri am montat si un obc mare care arata si cati l de benzina mai ai in rezervor :))
|
hai ca revi pe calea ce-a dreapta:) mai putin pe o parte..sti tu care >:)
|
Ia uite ca merge OBC-ul. :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
ps. e criza in rezervor :) |
frumos proiect si frumoasa masina. felicitari.
|
Quote:
|
dupa parerea mea .....cum arata masinutza aia vazuta LIVE , mi se pare una dintre cele mai frumoase e30 de pe la noi ...
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
sa il stapanesti sanatos si sa ai parte de ea
frumos exemplar |
Salut!
Foarte frumoasa...jantele ii vin ca o manusa O masina de dat exemplu,ingrijita,curata.."tratata" cu piese de calitate PS:sambata,mai bine iei si ursu cu tine :D |
Hai cu ceva noutății, nu ai mai scris de mult!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Cateva poze de azi cu cartoanele, suspensia si discurile,din pacate mai sunt multe de facut....anul asta cred ca o sa revin la motorul original....
|
Quote:
si eu am pus motorul original, dar l-am pus fiindca vreau sa dau ursul pt un coupe/cabrio si tind sa cred k din cauza 2.5-ului nu-l cumpara nimeni. acum este ok la serii poate stau altfel treburile... dar altfel am fost foarte multumit de 24V, ba chiar pot zice k imi pare rau dupa el. |
Quote:
nu erai impotriva la 12v? |
Quote:
|
capitonajele portbagaj si capota
poti sa-l faci 2.7 si nu te doare capu acte de 2.0 nu stie nimeni ce-i in el |
Quote:
|