Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Intalnire cu posesorii de BMW si nu numai.. (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/166600-intalnire-posesorii-bmw.html)

CRyS` 11-12-11 16:09

Re: Intalnire cu posesorii de BMW si nu numai..

Hello!

Cu cine pot vorbi despre un E46 318i cu motor de 2.0i de 140 CP, an 2002 si 200 000 km in bord? Vreau ceva sfaturi,pareri,probleme si altele de genul sa aflu ...!

Emiliannec 11-12-11 16:21

cu mine de exemplu :-)
Daca vrei o parere, pot spune ca este ok motorizarea, nu te va da pe spate, dar nici nu vei simti lipsa cailor putere daca o vrei ca masina de zi cu zi. In mare trebuie verificat sa vezi daca are reviziile la zi, KM nu pot fi intotdeauna probati ca fiind 100% reali. De asemenea este indicat de mers la un service de incredere, urcata pe elevator si verificat daca exista pierderi pe la diferential/planetare, cutie, daca articulatiile sunt ok. Oricum si dupa un drive test, iti poti da seama de multe din posibilele probleme (cum intra in viteze, cum se accelereaza, daca franeaza drept, pozitia volanului pe drum drept, de asemenea daca exista joc in caseta de directie sau batai/trepidatii suspecte). Merita aruncata si o privire in compartimentul motor, uitat atent daca exista pierderi de ulei la motor sau la caseta, de asemenea verificat sa fie dreapta tabla si tampoanele (un indiciu in cazul unor impacturi frontale).
Cam astea imi vin acuma in minte, oricum succes! :D

CRyS` 11-12-11 16:43

Masina ce vreau sa o cumpar, e de la un coleg de serviciu (lucram la BMW TRADO MOTORS). Si stii tu cum e: toti colegii imi zic ca e super buna si super ok,ca nu are probleme. Eu vreau sa stiu problemele acestei motorizari din partea unor oameni din afara Trado Motors. A celor ce nu stau intr-un service dedicat ci a unor simpli utilizatori. O pot verifica aici,dar ma lovesc de faptul ca eu sunt mai nou in firma iar colegul are vreo 8 ani si atunci sa nu pic de prost si sa iau ceva ce ma pune sa mai bag 2-3-4 mii de euro in ea. Si ma gandesc sa o iau intr-o zi si sa ma intalnesc cu voi,sa o vedeti,sa o ascultati ca de verificat mecanic,am unde sa o duc. Ce spuneti?

Emiliannec 11-12-11 17:13

La un final de saptamana cred ca se poate aranja o intalnire. Nu-i prolema :-)

CRyS` 11-12-11 17:28

Perfect! Ca asa sunt liber si eu! Lasa-mi te rog in privat un nr de telefon!

CRyS`

Emiliannec 11-12-11 17:30

ok :-)

mihayyy2000 29-01-12 11:07

Quote:

Originally Posted by Emiliannec (Post 4772235)
ok :-)

A fost cumva o intalnire in zapada? As fi vrut si eu sa vin...

Emiliannec 29-01-12 12:17

una mai de mica amploare... si preponderent pe gheata :o Vor mai fi! :D

Emiliannec 17-04-12 18:39

AMR mai putin de 2 saptamani pana la Etapa a 2-a etapa din CND - adica cea de la Iasi. Speram sa ne reintalnim in format cat mai extins cu aceasta ocazie :D - sa vedem care mai suntem, ce am mai facut la masini (raspunzand la intrebarea lui Loco) si sa ne simtim bine (ca pe vremuri :P)

Cu privire la urmatoarea intalnire, am pus cateva detalii pe site :rolleyes:

Emiliannec 23-04-12 20:57

:arrow: a ramas mai putin de o saptamana pana la startul unei noi etape din CND. Cei interesati si care doresc sa mearga impreuna cu noi la eveniment pot veni in parcarea Kaufland Pacurari, Duminica, ora 10. Pe curand! 8)

Emiliannec 28-04-12 20:44

Ramane cum am stabilit:

Maine dimineata - ora 10 - Parcarea Kaufland Pacurari sau 0747 86 40 20 (nr. meu) :rolleyes:

Dan101 28-04-12 20:52

Will be there:D

Emiliannec 28-04-12 21:07

good :joy:

Emiliannec 30-04-12 03:33

Poze de la intalnirea de ieri

Multumesc celor care au venit, cu care am discutat si fara de care atmosfera nu ar fi fost aceeasi 8)
Felicitari si celor care au participat la partea de Expo si care s-au facut remarcati prin munca si pasiunea depusa :D
Mai multe detalii despre deznodamantul acestei zile gasiti la linkul de mai sus.

In curand urc si filmele ;)

Emiliannec 30-04-12 21:17

am urcat si filmele pe site :D

ionut_ukw 10-06-12 17:05

Ceva intalniri se mai fac ? :D

Emiliannec 11-06-12 11:33

Din pacate nu. Sunt destul de aglomerat cu programul.. altfel cu cea mai mare placere.
Poate doar daca ar prelua cineva initiativa si ar dori sa organizeze in continuare.

e30_lmv 15-06-12 14:30

Salutare... Scuze ca scriu aici, dar am vazut k voi va ocupati cu intalnirile BMW in Iasi si m-am gandit ca m-ati putea ajuta! Daca stie careva sa-mi spune un email sau nr de tel al fostului proprietar al IS-27-EMI, Chindris Emilian Vasile, un BMW 520i rosu! Va rog sa ma ajutati pt ca am ajuns in posesia masinii si as vrea sa mi-o trec pe nume! As vrea sa vorbesc cu el pt ca am nevoie de un fiscal de la el!

Stima si scuze inca o data!

Emiliannec 15-06-12 18:45

personal nu retin sa fi vazut vreodata in IS, un 520i rosu.. dar poate, vreun coleg de-al meu sa te ajute daca are vreo informatie in acest sens.. :rolleyes2

e30_lmv 15-06-12 20:58

Quote:

Originally Posted by Emiliannec (Post 5067136)
personal nu retin sa fi vazut vreodata in IS, un 520i rosu.. dar poate, vreun coleg de-al meu sa te ajute daca are vreo informatie in acest sens.. :rolleyes2

poi chiar asta e dak cumva exista cineva care sa il cunoasteti pe domnul respectiv (Chindris Emilian Vasile de pe strada Bradului) va rog sa ma ajutati si sa-mi lasati si mie un offline cu numarul de telefon sau emai-ul lui!

Va multumesc anticipat! Stima!

aalex691 16-06-12 00:21

La o simpla cautare a numelui pe google, i-am gasit de la numar de telefon ( daca o fi bun) pana la MX, CNP si numarul apartamentului. Cauta si tu si gasesti tot ce ai nevoie...

e30_lmv 16-06-12 06:02

Quote:

Originally Posted by aalex691 (Post 5067499)
La o simpla cautare a numelui pe google, i-am gasit de la numar de telefon ( daca o fi bun) pana la MX, CNP si numarul apartamentului. Cauta si tu si gasesti tot ce ai nevoie...

Am cautat, am gasit si eu numarul care nu e bun, iar cnp si serie de buletin am deja! Dar e o distanta destul de mare din SM pana in IS ca sa imi asum riscul de a ma deplasa pana acolo si sa ma intorc fara nici un rezultat! De aceea am apelat la solidaritatea voastra!

aalex691 17-06-12 20:17

Ah, imi cer scuze atunci. Eu unul nu il cunosc, doar am incercat sa iti ofer un "pont".
Succes in gasirea datelor...

e30_lmv 18-06-12 19:22

Quote:

Originally Posted by aalex691 (Post 5069283)
Ah, imi cer scuze atunci. Eu unul nu il cunosc, doar am incercat sa iti ofer un "pont".
Succes in gasirea datelor...

Multumesc!

t811 26-07-12 23:52

buna!cunoaste cineva un mecanic sau service de calitate si serios in iasi.vreau sa imi schimb suspensia si as nevoie de ceva sfaturi.
multumesc.

ionutukw 27-07-12 06:50

Quote:

Originally Posted by t811 (Post 5117035)
buna!cunoaste cineva un mecanic sau service de calitate si serios in iasi.vreau sa imi schimb suspensia si as nevoie de ceva sfaturi.
multumesc.

Emi - 0747876365, recoman cu incredere

CRyS` 27-07-12 16:27

HA!!!! Caught in the act! De cateva zile bune vad noul BMW Seria 1 (F20) ce se pare ca se plimba prin Iasi nestingherit sub un numele altui dealer,ce nu e din Iasi, pentru ca din cate stiu si din informatiile "oficiale" Trado Motors nu mai vinde celebra marca! Sa fie noul dealer BMW din Iasi? WOW ar fi fain,poate in sfarsit BMW va avea un showroom pe masura si un service la standardele cerute de BMW!!!
https://www.facebook.com/media/set/?...9807201&type=3

Dan101 28-07-12 11:51

Quote:

Originally Posted by t811 (Post 5117035)
multumesc.

Autocrom din Valea Lupului!

Emiliannec 25-09-12 21:49

Pentru cine mai intra si la aceasta sectiune (sper ca nu sunt singurul) si isi aduce aminte de intalnirile organizate la Iasi... am un anunt de facut :rolleyes:

Acestea se vor relua incepand cu data de 7 octombrie 2012, Duminica, ora 16. Locatia de intalnire va fi Rond Agronomie - o locatie mai mult decat accesibila pentru toata lumea.

Sper sa ne revedem in numar cat mai mare! Si daca mai sunt probleme, intrebari de dezbatut le puteti posta in aceasta sectiune :)

Alte detalii pe site.

http://bimmerfans.files.wordpress.co...meet_07_10.png

P.S. CryS' noul dealer autorizat BMW va fi APAN Motors (reprezentant pe zona Galati, Braila). Urmeaza o serie de evenimente dedicate marcii si deschiderea ulterioara a unui showroom.

CRyS` 25-09-12 22:38

Stiu,ca tin legatura cu ei 8)

Emiliannec 25-09-12 22:39

ma bucur ca suntem mai multi care tin legatura ;)

CRyS` 25-09-12 23:45

In mine bate inima unui BMW iar Renault-ul meu e uns de BMW 5W40 LL 04 :lol: Serios vorbesc!

Emiliannec 25-09-12 23:50

foarte tare! :)) Inseamna ca esti pe drumul cel bun.. nu se stie cand faci schimbarea de baricada pe toate planurile :lol:

MihaiCsl 30-09-12 22:48

Emi, nu mai faci vreo intalnire ca as veni cu drag sa studiez matza aia visinie lasata pe burta si parcata mai la vale de mine. ::)))

Emiliannec 01-10-12 21:21

Mihai, te-ai uitat putin mai sus?.. :rolleyes2
Duminica aceasta... suntem cu totii la rond Agronomie - ora 16 :arrow:

Quote:

Originally Posted by Emiliannec (Post 5187359)
Pentru cine mai intra si la aceasta sectiune (sper ca nu sunt singurul) si isi aduce aminte de intalnirile organizate la Iasi... am un anunt de facut :rolleyes:

Acestea se vor relua incepand cu data de 7 octombrie 2012, Duminica, ora 16. Locatia de intalnire va fi Rond Agronomie - o locatie mai mult decat accesibila pentru toata lumea.

Sper sa ne revedem in numar cat mai mare! Si daca mai sunt probleme, intrebari de dezbatut le puteti posta in aceasta sectiune :)

Alte detalii pe site.

http://bimmerfans.files.wordpress.co...meet_07_10.png

P.S. CryS' noul dealer autorizat BMW va fi APAN Motors (reprezentant pe zona Galati, Braila). Urmeaza o serie de evenimente dedicate marcii si deschiderea ulterioara a unui showroom.

MihaiCsl 02-10-12 09:59

Ah, scuzele mele atunci, era tarziu. Vine si vem-ul ?:))

nick_jmen 02-10-12 14:28

Ma primiti si pe mine ..... ? Mi'ar prinde bine niste sfaturi legate de masina . :D8)

Emiliannec 02-10-12 23:05

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 5194638)
Ah, scuzele mele atunci, era tarziu. Vine si vem-ul ?:))

Nu stiu daca vine si Mihai :lol: Oricum cu siguranta stie de intalnire...

Nick, evident ca te primim 8) Ne auzim duminica! ;)

nick_jmen 03-10-12 10:19

Ok ... ne vdm duminica :)

Emiliannec 06-10-12 11:18

a mai ramas o zi. Ne auzim maine la ora 16, in Rond Agronomie, impreuna cu toata lumea interesata :D

All times are GMT +2. The time now is 07:37.

- Copyright 2026 4Tuning