Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   CJ 66 HAN (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/166204-cj-66-han.html)

uN_DuC 02-07-11 21:34

Re: CJ 66 HAN

4 Attachment(s)
nu nu :) ...

uN_DuC 20-08-11 19:35

9 Attachment(s)
din lipsa de ocupatie am zis sa nu mai bata asa criza pe aici :)
masina inca se mentine pe drumurile patriei destul de bine ....

Cosmin-SNR 21-08-11 22:08

Quote:

Originally Posted by uN_DuC (Post 4537496)
din lipsa de ocupatie am zis sa nu mai bata asa criza pe aici :)
masina inca se mentine pe drumurile patriei destul de bine ....

vinzi ceasurile alea turcesti? am unele de injectie impecabile, si cu lumina alba sus, da-mi pm daca vrei, si mai dau si o mica diferenta:D

uN_DuC 24-08-11 17:22

nu le vand, imi plac si mie :) am tot fost si pe la rematuri prin cluj dar nu prea am vazut la nici o dacie parasita ceasuri cum am eu ....

rasta_boy40 02-09-11 12:44

Dragut stickerul de pe luneta.Imi pare foooarte cunoscut:))

uN_DuC 02-09-11 15:43

traiasca mesagerul de cluj ! :))

valy1233 13-09-11 21:19

dc nu o faci low,sau e in plan?:D

uN_DuC 14-09-11 20:28

nu recomand la nime ;)) la ce drumuri avem .... si asa se mai freaca cu burta de jos pe anumite "drumuri" din cluj

Old_boy 14-09-11 20:46

are prelungiri si praguri unde sa o lase mai jos?

uN_DuC 16-09-11 19:10

adevaru ii ca odata ma batea si pe mine gandu sa o las jos , dar mi-a venit mintea la cap ... nu ca nu ar arata mult mai bine , dar asta este, cui pe cui se scoate ;)) decat sa imi fac de lucru cu drumurile noastre mai bine niste jante dragute in 3 prezoane :P sau un kit xenon sau multe altele :))

uN_DuC 02-10-11 21:49

am si eu o problema si nu ii dau de cap nicium, imi intra gaze de la motor in masina ...... si nu imi dau seama din ce motiv, prima data am crezut ca pe la locasurile pe unde vine caldura la picioare dar se pare ca degeaba le-am astupat cu burete ca gazele tot apar si nu pe acolo, un lucru stiu sigur iasa de sub bord dar nu imi dau seama de ce si pe unde intra in masina
acest lucru se intampla periodic dar mai ales la turatii mai mari de 2000 si cand urc pante....
modelu masiinii e din 98 cu bord CN
daca ma poate ajuta cineva cu ceva raspunsuri pentru ca eu nu prea pot sa ii dau de cap

DJBOSS 04-10-11 00:54

Quote:

Originally Posted by uN_DuC (Post 4620334)
am si eu o problema si nu ii dau de cap nicium, imi intra gaze de la motor in masina ...... si nu imi dau seama din ce motiv, prima data am crezut ca pe la locasurile pe unde vine caldura la picioare dar se pare ca degeaba le-am astupat cu burete ca gazele tot apar si nu pe acolo, un lucru stiu sigur iasa de sub bord dar nu imi dau seama de ce si pe unde intra in masina
acest lucru se intampla periodic dar mai ales la turatii mai mari de 2000 si cand urc pante....
modelu masiinii e din 98 cu bord CN
daca ma poate ajuta cineva cu ceva raspunsuri pentru ca eu nu prea pot sa ii dau de cap

aceeasi problema o am si eu :lol:

uN_DuC 04-10-11 09:15

pai eu azi sper sa ii dau de cap cumva, scot tot afara din ea si incerc sa observ pe unde intra gaze ... unii zic ca se poate de la garnitura de la galerie sau ceva imbinari de la tobe ma rog , important ii sa descoper pe unde anume intra

b08ygs 04-10-11 09:27

O gaura mai ai intre habitaclu si cumpartimentul motor, pe unde trec cablurile electrice:-P este o gaura maricica, chit ca trec putine cabluri...

Sunt gaze de esapament? Sa nu ai vreo toba care rasufla si vreo gaura in podea pe unde sa intre:-P Foarte lejer poate sa intre si prin portbagaj, am mers odata cu portbagaju deschis si la viteza iti vor intra gaze de esapament in masina.... Verifica garnitura de la porbagaj sau vreo gaura in aceeasi zona

uN_DuC 04-10-11 20:29

azi am incercat sa descoper miracolu, am desfacut toata consola din mijloc sa vad daca nu cumva pe la schimbator intra dar se pare ca nu pe acolo .... m-am uitat cat am putut pe sub mocheta si nimica totul pare inregula, m-am uitat pe sub masina intradevar sunt ceva gaurici , dar alea sunt la toate daciile banuiesc ca pentru scurgerea apei sau ceva de genu.... nustiu acuma seara dupa ce am montat la loc tot am mers o tura si parca nu se simtea miros de gaze
Maine o sa ma uit si la garnitura de la galerie si la locasurile pe unde intra cablaraile in masina sa vedem ce pot face si pe acolo si incet sper sa scap de aceasta hiba :D
pe la portbagaj nu cred ca intra pentru ca se vede ca prin fata pe undeva intra :)

uN_DuC 08-10-11 19:10

problema rezolvata ;)

uN_DuC 15-02-12 17:17

6 Attachment(s)
masina s-a facut cu niste jante :) in prima poza se prezentau cum le-am luat iar in restu cum au iesit dupa o zii de munca pe ele .... ;) maine punem gumele si le pun sus !

silvyu_92 15-02-12 18:00

Quote:

Originally Posted by uN_DuC (Post 4882465)
masina s-a facut cu niste jante :) in prima poza se prezentau cum le-am luat iar in restu cum au iesit dupa o zii de munca pe ele .... ;) maine punem gumele si le pun sus !

Poze din timpul lucrarii nu ai , am si eu modelul asta de jante si tot la capitolul vopsea sunt si eu , daca esti amabil sa imi dai niste detalii as fi recunoscator .:D
Ma interesaza cu ce le-ai vopsit cum ai izolat si pe mijlocul jantei daca e tot vopsea ?

uN_DuC 16-02-12 14:46

4 Attachment(s)
pai am cumparat o pasla am puso pe flex si am lustruit mijlocu pana a iesit lucios, dupai am dat cu polis, pe urma cu smirghel fin cel mai fin cu apa apoi iar polis si dupaia 2 straturi de lac :D si au iesit asa

nu prea am claritate ca sunt facute cu telefonu dar o sa revin cu poze mai elegante :D

Old_boy 16-02-12 17:02

o sa se indegreasca de la sare si o sa iti sara lacul ala... iti zic din propia experienta

uN_DuC 17-02-12 07:17

da ? nu stiam :) sper ca nu patesc asa dupa o zii de munca :) oricum nu prea circul cu ea foarte mult in perioada asta pentru ca am foarte multe curse cu duba :) dar sa speram ca nu le afecteaza la cat umblu pe zapada aceasta, dar in cazul in care le afecteaza la primavara le fac din nou

angorik 17-02-12 08:56

frumoase jantele dar mai bine le-ai pastra pt la vara

uN_DuC 17-02-12 12:04

pai nu m-am putut rabda sa le tin in garaj, oricum urmeaza sa le duc putin la indreptat ca 2 dintre ele nu imi plac cum se comporta se simte un pic de trepidatie usoara dar nu foarte tare, mai spre primavara le duc la facut si o sa iau niste gume de vara noi iar pe cele de tabla o sa pun gumele astea de iarna si bine a fii :D

rzv_82 17-02-12 16:17

ai descoperit pe unde iti intrau gazele in masina? prin ce loc?

uN_DuC 17-02-12 17:51

3 Attachment(s)
am prelungit furtunu de la gaze mai pe la mijlocu masinii si s-a rezolvat problema gazelor :) probabil intra pe undeva prin fata :) nu stiu sigur sa zic pe unde intra.
ceva poze mai clare ... dar murdare ;)) ca e iarna

rasta_boy40 17-02-12 19:16

fa ceva cu rugina aia....

uN_DuC 18-02-12 18:18

iasa la spalat :)

uN_DuC 23-02-12 17:41

9 Attachment(s)
ceva soare si zapada de actualitate si plictiseala !

Sonny™ 23-02-12 18:25

Quote:

Originally Posted by uN_DuC (Post 4895217)
ceva soare si zapada de actualitate si plictiseala !

plange dupa o vopsea....

uN_DuC 23-02-12 18:38

masina e din 98 si momentan e cu vopseaua cu care a iesit pe poarta uzinei dacia :D deci ai dreptate plange ea dupa vopsea momentan :)

DJBOSS 23-02-12 21:46

si-asa arata bine,imi place ;)buna achizitie ai facut cu acele jante,bafta in continuare in ceea ce=ti propui

uN_DuC 25-02-12 22:56

ma bate gandu sa ma bag mai serios in motor ;)) acuma nustiu sa vedem sunt multe posibilitati :D trebuie doar gandita o treaba

Bogdan_94 10-04-12 13:45

4 Attachment(s)
Cateva poze spion cu "hanul" :)

Marius XJX 10-04-12 17:29

Quote:

Originally Posted by uN_DuC (Post 3150279)
cateva secvente din munca recenta :)

rectificat chiuloasa + supape de 1.6

e doar o parte din munca recenta ( plus ca mai urmeaza ceva modificari ) dar o sa postez intregul filmulet cat de curand, iar pana atunci mai astept critici, sugestii din partea voastra
intrebare: stie cineva un mecanic in cluj care sa mi-o coboare putin spre asfalt ? ;)) o vreau putin mai joasa si daca poate sa imi zica cineva cam cat ar costa intreaga lucrare

cum ai vopsit jantele???cu ce?

uN_DuC 10-04-12 21:00

jantele nu sunt vopsite.... sunt pregatite pentru vopsit cu tot tacamul, le-am lustruit bine de tot cu o pasla pe masina de gaurit dupaia curatate bine cu smirghel fin si 2 straturi de lac :) interioru negru si cam atata deocamdata, vor fi vopsite inainte sa pun gumele de vara :)

R.Equinox 10-04-12 21:09

Se pare ca rugina o iubeste pe masina asta.....Incearca sa scapi acum de ea inainte sa intre mai tare in tabla....acum vad ca sunt daor niste "pete"...Hai ca nu e greu...slefuiesti bine...un grund si apoi o vopsea si gata....

uN_DuC 11-04-12 19:03

nu e stres :) a fost peticita si anu trecut inainte de itp dar vad ca iar iasa pe alocuri tinand cont ca e vopseaua din fabrica.... se rezolva cu un polish si putin kit si festea nu e mare scofala doar ca nu am avut timp .... va urma si treaba asta

uN_DuC 02-10-12 08:27

8 Attachment(s)
de vanzare : dacia 1310 anul fabricatiei 1998, 124000 km, chiuloasa refacuta + supape 1,6; aprindere electronica; trapa; alarma + inchidere centralizata; portbagaj electric; motorul merge destul de bine am fost foarte multumit nu am avut probleme cu el. Necesita o revopsire totala deoarece masina ii cu vopseaua din fabricatie. Interiorul a fost foarte ingrijit nu are rupturi si alte prostii. Masina nu a fost lovita, a circulat in familie eu sunt al 3-lea proprietar.
pret: 1300 lei negociabil. masina se vinde si cu jantelele actuale dar se mai adauga 300 de lei la pret, in caz contrat se vinde cu jantele de tabla.

NR de contact : 0742 653 097

DJBOSS 02-10-12 14:23

asta-i pomana curata la pretul asta :cry: dece asa ieftina ?

uN_DuC 02-10-12 15:44

am luat un ford .. si momentan nu le pot tine amandoua.... dar cu siguranta in maxim 2 ani revin cu alta dacie :) .... dupa ce imi revin financiar

All times are GMT +2. The time now is 18:01.

- Copyright 2026 4Tuning