![]() |
hehe..lol..tare miodrag asta, vine la intalniri doar cand se da de baut :twisted: :P
|
Corse :poke: Mio
multumesc de felicitari baieti, ......meeersi Cioli :peace: |
La multi ani !
|
sanatate si virtute
|
Pe foamea(si setea) asta! :lol:
|
Pt. Corse e msg-ul de mai sus,ca nu stiu cum sa atasez ce a scris el pt a se putea vedea carui text i se adreseaza raspunsul!Uhhh,hai ca ma doare capul deja vorbind asia de elevat!Corse :chainsaw:
|
multumesc Speedy si Akimoto, altii, careva :P :?: mai sunteti, ultima strigare.....
Adjudecat P.S. azi e ziua mea, si eu ma tarasc pe sub masina :evil: |
Eu cum am fost rupt de lume(fara net)vreo 2 saptamani,akum am aflat!!!
Pai,LA MULTI ANI!!!! si de abia astept sa vina seara :lol: |
multumesc pentru felicitari tuturor, a mai trecut un an, si sper sa treaca cat mai incet timpul akuma k v-am cunoscut pe voi si fac si eu parte din RR, sper sa ma bucur cat mai mult de ce nu am avut parte pana acum(auto, curse, tuning, curse, auto, tuning,.... :twisted: si nu in ultimul rand de prieteni k voi)
The End :P |
mio dat o lacrima
|
Florin,trebuie sa iti multumesc pt cartofii aia crocanti cu cascaval si....mMmMm si acum incep sa salivez daca ma mai gandesc la ei! :lol:
|
Cu pla
nu mai zi k akuma merg la masa :dribble: |
Re:
am zis luni dar nu stiu citzi atzi auzit,l-amrugat ci pe cioli sa posteze dar vad ca nu a facut-o deci
NE VEDEM JOI(MIINE) LA ATU SA BEM PE LA 20.30 SI INVATZATZI SA CINTATZI LA MULTZI ANI PREZENTZA OBLIGATORIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
sorry sebi kiar acuma ma gandeam la asta
okei , las ca mai trag io de ei si ii anunt pe toti stai linistit ca atunci cand e vb de beut pe gratis sa vezi kum sar toti :shock: |
Daca nu La Multi Ani,cantam traiasca berea,k aia cred ca stiu mai multi....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning