![]() |
Re: Ce nu vrei sa auzi din gura unei femei?
Din ce observ eu fritz are in continuare o problema cu scurtul. Pacat, putea sa o rezolve cu 30 ron.
Slava Domnului ca macar nu vrea copii... |
Quote:
La noi, cum e salaru de 180 de euro pe luna, deci gindestete ca o femeie trebuie sa-si ieie din banii aia, ce ? crema de maini sau de fata, pudra de fata, ruj de buze, lac de unghii, parfum, pampers - ce se foloseste cind iti vine ciclu, vopsea de par, rimel sau magarie din aia cu ce se fac pe ochi, tigari, cafea, ca fara cafea nu-si pot deschide ochii dimineata, si nici n-au putere, zici ca-s lesinate, etc etc etc. Deci toate astea costa bani. Din 180 de euro, daca mai ramine cu vreo 90 de euro. De ce numai cu 90 ? Pt ca numai tigarile costa 45 de euro pe luna, am socotit un pachet la doua zile, care costa 3 euro. Plus restu mentionate mai sus, inca 45 de euro. Si cu restu banilor ramasi, adica 90 de euro, trebuie sa platesti mincarea si cheltuielile, care nu ajung. Daca mai are si un copil, atunci aia e. Si atunci ce face femeia ? Isi prinde un fraier cu bani, - care sa o duca in concedii, care sa-i cumpere cadouri, care sa o plimbe cu masina, care sa-i plateasca facturile la bloc, hopaaa, mai este si copilul care nu e al tau. Eu ma descurc cu 180 de euro pe luna, pt ca nu fumez si nu consum alcool, si nici nu dau bani la femei, si n-am nevoie de creme si pudre si vopsele si restu magariilor. Asa ca cine de cine depinde ? Noi de femei, sau ele de noi ? Auzi la ele, numa figuri si pretentii, vor asta, si vor aia, mai rau ca si copii. Si eu vreau multe, de ex : o femeie cu buze groase, cu fund mare, sa stie sa faca mincare ca si bunicamea, sa vorbeasca numai cind e intrebata, sa fie curva in pat, sa aiba locuinta proprie, de ce ? Pt ca nu vreau sa fie dependenta de parinti sau de un alt barbat, ea sa se stie descurca singura, asa cum si eu ma descurc singur. Naa cam astea ar fi pretentiile mele. Dar cu durere in suflet, nu gasesc asa ceva. Asa cum nici femeile n-o sa gaseasca niciodata barbatul potrivit din toate punctele de vedere, asa cum vor ei sa fim noi. Deeeeci ....... Hoopaa, pardon, eu mi-am gasit femeia visurilor mele, e in visul meu. Deseori am vise erotice :D :D Acolo este EA, femeia din vis, ma excita rau de tot, nu are pretentii si nu are figuri in cap, si nu vorbeste. Din asta femeie vreau si in realitate. Poate ca exista, dar aia are pretentii, si vrea si bani. Stiti poezia aia de la Parazitii ? Vreau sa am bani, bani multi, unde mi-s banii? Toate buzunarele-mi sint goaleeee, toaaattteeeeeee . :D :D :D Dca-i spui la o femeie ca, ai un servici slab si prost platit, si ca locuiesti cu parintii, asa fuge de tine, de parca ai fi zis ca ai cancer, sau ca esti impotent. Dar ia zii ca ai locuinta proprie, ai masina si un servici bine platit, sa vezi atunci cum dispera dupa tine, asa se lipeste de tine ca o lipitoarea. Cind spui la o femeie ca stai bine material, asa le atragi ca si mustele la caca. Iubire ? Ce-i aia ? Eeee la-s ca aia vine cu timpu, si cum a si venit, asa o sa si plece. Eeeee, lasa ca om imbatrinii si noi, si om mere la beserica, si om face reclamatii la ala de sus, cum ca viata pe care am planuito, nu a decurs asa cum am vrut noi. Vreau copii, vreau permis auto, vreau si masina. Ca sa nu auzi asa ceva din gura unei femei, exista o solutie - femeia muta - sa nu poata vorbii. Aia ar fi ideala pt noi. :D Care cind vii acasa de la munca, sa fie in pielea goala cind iti deschide usa, si cind intrii in locuinta, sa ........... stiti mai departe. :D :D :D :D |
Quote:
Eu nu inteleg cum cineva poate sa scrie atat, dar totusi sa nu aiba nici un sens sau rost.. nu-ti mai toci dejtele pe tastatura degeaba, scrisul, vorbitul, explicatul nu sunt punctele tale forte... Sa nu mai zic cat de agramat esti, ma dor ochii ce citesc. Plus te-as ruga sa nu mai poluezi si alta sectiune cu idioteniile tale. O faci destul pe VERSUS. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A-ti stricat si topicul asta cu certurile si supraestimarea de sine :)) curand si la "Buna ziua" o sa existe cate cineva sa-ti intoarca ceva peste ochi..gen: "Buna ziua!" "Buna ziua-i mata ma!" :)))))
|
Parca Fritz statea in Germania si era insurat cu nevasta mecanicului lui, cum dracu acu' castiga 180 de eur si nu vrea s-auda de insuratoare? :twisted::twisted:
Si tu, Sasha, mai baietel, tu sa nu te iei cu oamenii mari in gura, da? :lol::lol: |
Quote:
cu riscul de a mai face inca un off topic:lol: bai eu am ramas un pic socata cum de nu l-a pedepsit nimeni pana acum pe tati acesta de mai sus, adica las-o-n PLM.ro de treaba, poate la Satu Mare se vorbeste asa, dar nu pe un forum public :) ca sa fiu on topic eu imi sustin ideea de mai sus! :) |
Quote:
|
la dracu' ! nu am fost pe faza... :sad:
|
Sasha, a mai avut concediu acum ceva vreme, dar s-a intors in forta, dupa cum observi.
Si eu am observat faza cu 180 E. Ma pregateam sa zic ca poate 180 castiga el... Imi amintesc ca era un Austria, parca, sofer pe dubita, castiga 600E pe luna. Parca asa ceva spunea acum ceva vreme... OnTopic (in sfarsit) : Am acum parte de o tipa de care m-am despartit acum ceva vreme si imi spune ca ma iubeste, ca ii e dor de mine, ca ar vrea sa ne vedem, dar nu vrea o relatie oficiala. Ce dracu inseamna asta??? |
Quote:
|
Asa ceva, dar nu am vrut sa par arogant :))
Aleks, vezi ca e prietena cu tine pe facebook, mai bine ai grija!! :)))) |
Quote:
|
Cred ca niciun barbat nu vrea sa auda din gura unei femei urmatoarea fraza: "hai sa mergem in vizita la ai mei" :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si mie imi place la parintii ei! Maica-sa gateste extraordinar de bine si chiar imi place sa o vizitez :twisted:
|
Deşi sună ciudat, cel mai urāt lucru pe care poţi să īl auzi din gura unei femei poate fi numele tău. Cānd ţi-a zis pe nume să ştii că urmează o ceartă ca īn filmele cu proşti. :))
|
Quote:
|
Subscriu si eu :cry:
|
Quote:
|
Si cu siguranta nu sunt placute... :))
|
Quote:
e valabil si vice versa :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning