Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   GTI vs. everyone (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/16566-gti-vs-everyone.html)

SpeedeR 17-10-06 19:53

Re: GTI vs. everyone

dap...are p p**a lui zgb 270cp :D
..din ce am vazut in filme... fusco are dreptate mai mult de 250 nu are.... fac comparatia cu mine vs achim si gtiu asta vs achim....eu ii stau la spoilerul spate p 400m , iar asta o masina si cva in fata....si stiu cum merge unul de 240cp...dci nu are peste , parerea mea.....

meme...e varianta de 180 cp cu soft,cel putin? si e quattro sau nu?

Achim 17-10-06 20:17

mai nush ce sa zic... pe vremea aia nu prea era nici un 2TFSi resoftat la noi... oricum... voi stiti cel mai bine ;) si alta kestie... masina mea dupa asta s-a mai lasat mult, deci eu tind sa cred ca diferenta ar fi fost mult mai mica intre mine si el dak acea cursa ar fi avut loc in ian-feb...

meme 18-10-06 00:09

Quote:

Originally Posted by SpeedeR (Post 589021)
meme...e varianta de 180 cp cu soft,cel putin? si e quattro sau nu?

Daca m-ai intrebat daca e 180 cp nu tre sa ma mai intrebi daca e quattro !
Raspunsul da - e 2.5 tdi quattro 180cp - si da am soft - vreo 3 versiuni :) cred ca daca accepti provocarea o sa merg cu ceva autohton !

SpeedeR 18-10-06 00:45

merge atunci :D ne vedem noi prin oras :p
intrebam k mam dat cu unul de 150cp urcat cu inca 70 cai peste si era quattro si il depaseam p a3a... iar stiu d a4 tot de 150 fara...nu stiam k asta de 180 are numai quattro :)

vec 19-10-06 04:54

..................bauuuu

Achim 19-10-06 15:01

aoleo.... :D

AcSchnitzer 24-10-06 09:34

baietii vin la cursa la craiova?
SpeedeR, parca vruiam sa incercam si noi nu?:-)

Achim 24-10-06 16:33

eu nu vine :p din pakte, pt ca o sa imi scot masina imediat dupa si o sa ii "ofer un mic rodaj" ;)

AcSchnitzer 25-10-06 09:06

Ramane pe alta data;)

erikk 31-10-06 19:14

http://www.hoppenmotorsport.com/Golf5_2.0T.htm
uitati site-ul celor de la mTm....iar unul din golfurile gti din craiova,cel mTm de care vorbeam..chiar are 272 cai...chiar dak nu va vine sa credeti....
din cate vad se poate si mai mult...dar cum ati spus si voi....nu doar din soft...
am mai pus cateva avi-uri....
in primul este -ZoZ- ... de la bacau..in ultimul raliu de la cr...l-a facut un R5
al doilea este golful mTm...tot cu un R5...invingator GTI
al 3-lea este cu un VR6 invingator GTI
iar ultimul este GTI vs porsche...invingator porsche...care are de 2x puterea golfului...

erikk 31-10-06 19:44

4 Attachment(s)
uitati si filmele...

EVOLUTION8 01-11-06 08:43

Quote:

Originally Posted by erikk (Post 606091)
http://www.hoppenmotorsport.com/Golf5_2.0T.htm
uitati site-ul celor de la mTm....iar unul din golfurile gti din craiova,cel mTm de care vorbeam..chiar are 272 cai...chiar dak nu va vine sa credeti....
din cate vad se poate si mai mult...dar cum ati spus si voi....nu doar din soft...
am mai pus cateva avi-uri....
in primul este -ZoZ- ... de la bacau..in ultimul raliu de la cr...l-a facut un R5
al doilea este golful mTm...tot cu un R5...invingator GTI
al 3-lea este cu un VR6 invingator GTI
iar ultimul este GTI vs porsche...invingator porsche...care are de 2x puterea golfului...

Vazi ca la Craiova nu a fost nici un RAliu ;)
A fost : Acceleratie pe 400 de m(LINUTZE) !!
Daca acel golf are 272 bhp,sau chiar o avea dar asa prost trage,ca Burchel stie sa mearga cu ea, cum iti explici ca un CTR de 200 de bhp si 198 de NM s-a tzinut la 2 masini de el ????

erikk 01-11-06 10:22

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 606707)
Vazi ca la Craiova nu a fost nici un RAliu ;)
A fost : Acceleratie pe 400 de m(LINUTZE) !!
Daca acel golf are 272 bhp,sau chiar o avea dar asa prost trage,ca Burchel stie sa mearga cu ea, cum iti explici ca un CTR de 200 de bhp si 198 de NM s-a tzinut la 2 masini de el ????

:)...ma rog...liniutze...
nush cum sa tinut acea masina de el...poate avea mai multi cai....cert este ca a facuto' si pe aia :)
si Burchel chiar stie sa-i dea la masina aia a lui...

EVOLUTION8 01-11-06 11:45

Quote:

Originally Posted by erikk (Post 606786)
nush cum sa tinut acea masina de el...poate avea mai multi cai....cert este ca a facuto' si pe aia :)

:)))Facem offtopic aici.
Exact asta am zis eu: Burchel stie sa PILOTEZE pt. ca are o licentza.
Il cunosc de foarte multi ani pe Burchel ;)

zGb 01-11-06 15:10

iar simt marea nevoie sa ma repet

are pe **** mea 272 de cai

Razvan P 01-11-06 18:36

loool ! te pup ;)

Achim 02-11-06 02:15

Quote:

Originally Posted by erikk (Post 606786)

nu are mai multi cai, ba dimpotriva... la data respectiva motorul nu era inca "rodat" (sau cum vrei sa ii spui tu) de tot, si de abia dupa ceva timp a atins potentialul "maxim"... deci eu consider ca dak as repeta cursa, rezultatul ar fi "mai putin de doua masini" ;)

erikk 02-11-06 11:57

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 607838)
nu are mai multi cai, ba dimpotriva... la data respectiva motorul nu era inca "rodat" (sau cum vrei sa ii spui tu) de tot, si de abia dupa ceva timp a atins potentialul "maxim"... deci eu consider ca dak as repeta cursa, rezultatul ar fi "mai putin de doua masini" ;)

ai si u dreptate...dar stii cum e...finish-ul conteaza...

zGb 02-11-06 12:13

te pup razvan...i love u bitch

si in cazul in care CUMVA CINEVA a uitat CEVA...golfu ala are pe **** MEA 272cp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Achim 02-11-06 12:47

Quote:

Originally Posted by erikk (Post 608170)
ai si u dreptate...dar stii cum e...finish-ul conteaza...

n-am zis ca nu ma bate... dar nu la o diferenta de "72 de cp" ;)

imi place perseverenta lui zgaiba :D

EVOLUTION8 02-11-06 12:50

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 608244)
n-am zis ca nu ma bate... dar nu la o diferenta de "72 de cp" ;)

imi place perseverenta lui zgaiba :D

Si nu numai caii.CUPLUL !
Este un motor turbo vs aspirat.

Razvan P 02-11-06 22:43

Te pupa tata, cristi !
Auzi tzutzu ....chiar crezi ca are 272 cai golful ala ? :lol: :) :) :) :)

STIprdr 02-11-06 23:51

Bre zgaiba sa inteleg ca golful ala nu crezi ca are 272 cp? :) :) :) :) :) :)

Achim 03-11-06 03:09

da' kiar... cati cai are !? :D :D :D

SpeedeR 03-11-06 05:21

272 masurati de domnul zgaiba :lol: :lol: :lol:

bogdan_kwx 03-11-06 13:55

Quote:

Originally Posted by Razvan P (Post 608986)
Te pupa tata, cristi !
Auzi tzutzu ....chiar crezi ca are 272 cai golful ala ? :lol: :) :) :) :)

salutare!
vad in poza o masina Volvo foarte frumoasa.mi-ar face placere sa incercam o paralela.daca e integrala poate o incercam asa de pe la 20-30 km/h.Sincer nu stiu ce putere are masina ta si sper sa nu fac o boacana cu aceasta sa -i zicem "provocare".
toate bune.
Am uitat sa-ti zic daca mai e cazul ca am un R5Turbo

Razvan P 04-11-06 01:17

:) nu e cazul sa specifici , stiu ce masini ai de cand au inceput legalele pe splai si accept provocarea
din mers nu cred ca are rost , e prea grea masina mea , cam de doua ori greutatea masinii tale
puterea pe banc la vitan a fost de 287 cai
https://i5.photobucket.com/albums/y16.../dynovolvo.jpg
nu stiu daca e relevant sau nu , masina trage acceptabil ; putem incerca intr-o seara , doar sa fie conditii de aderenta
toate bune

bogdan_kwx 04-11-06 16:28

Quote:

Originally Posted by Razvan P (Post 610035)
:) nu e cazul sa specifici , stiu ce masini ai de cand au inceput legalele pe splai si accept provocarea
din mers nu cred ca are rost , e prea grea masina mea , cam de doua ori greutatea masinii tale
puterea pe banc la vitan a fost de 287 cai
https://i5.photobucket.com/albums/y16.../dynovolvo.jpg
nu stiu daca e relevant sau nu , masina trage acceptabil ; putem incerca intr-o seara , doar sa fie conditii de aderenta
toate bune

ok! incercam oricum pentru spectacol

razvan_gti 17-12-06 13:46

in legatura cu golful ala de se aude ca are 272 de cai:
nu cred ca are cum doar din soft,evacuare si admisie sport (asta daca o avea).am si eu un glof 5 gti si am o gramada de modificari ,unele facute in germania si masina mea pe dyno nu a scos niciodat mai mult de 260 de cai.daca ar fi avut 272 de cai cred ca nu ar mai fi plecat de pe loc asa cu pleaca in filmuletele pe care lea-m vazut.scuze daca am deranjat pe cineva.

SpeedeR 17-12-06 15:24

si care ar fi gramada aia d modificari p care o ai? :)

razvan_gti 17-12-06 16:36

evacuare B&B TUNING + o clapa pe evacuare care se deschide in ture mari si da gazele afara imediat dupa catalizator,admisie PIPERCROSS VIPER modificata in asa fel incat sa imi traga aer de langa proiector(am facut eu o gaura se vede si la avatar daca te uiti atent:-) ), chip sa aspad(am primit ceva mai special de la ei), bujii de platina Ngk la care am modificat deschiderea ,furtune samco.am stat toata vara cu masina pe dyno la autotest si mi-am reglato cat de bine s-a putut.oricum motorul asta TFSI e foarte ciudatel ,nu e chiar asa simplu sa faci modificari la el :sad: .a am mai avut si blow off valve de la forge da pierzi cai cu prostia aia chair daca nu iti vine a crede mi-am testat eu masina si am pierdut 7 cai .pe grafic la dyno masina descarca in 4500 cu blow off-ul pus,fara linia de putere urca normal.

-ZZ- 17-12-06 16:51

Quote:

Originally Posted by razvan_gti (Post 664590)
evacuare B&B TUNING + o clapa pe evacuare care se deschide in ture mari si da gazele afara imediat dupa catalizator,admisie PIPERCROSS VIPER modificata in asa fel incat sa imi traga aer de langa proiector(am facut eu o gaura se vede si la avatar daca te uiti atent:-) ), chip sa aspad(am primit ceva mai special de la ei), bujii de platina Ngk la care am modificat deschiderea ,furtune samco.am stat toata vara cu masina pe dyno la autotest si mi-am reglato cat de bine s-a putut.oricum motorul asta TFSI e foarte ciudatel ,nu e chiar asa simplu sa faci modificari la el :sad: .a am mai avut si blow off valve de la forge da pierzi cai cu prostia aia chair daca nu iti vine a crede mi-am testat eu masina si am pierdut 7 cai .pe grafic la dyno masina descarca in 4500 cu blow off-ul pus,fara linia de putere urca normal.

so...nu mai sta toata ziulica la dyno si vezi si tu la paralele cum stai...ca pe hartie nu pierzi aderentza ;)

de ce ti-ai modificat tu acolo pe la proiector cate ceva ca sa tragi aer...cand exista kit complet de la forge care vine numa bine ? :rolleyes2

cu bujiile cum te impaci ? ...ca eu trebuie sa le schimb pentru ca am probleme din cauza lor :sad:

si prostia aia de bov e foarte buna,pt ca itzi protejeaza turbina,dar supapa de gti de pe masina e cam slabutza cu al ei arc prea moale care descarca cam des.....asta daca ti-ai montat corect bov-ul ca din cate vad eu ..tu scrii ca izti descarca la 4500 :shock: ...normal nu trebuie sa itzi descarce decat cand vrei tu :???: ...si anume ...cand se ia piciorul de pe acceleratie sau la treapta inferioara...

apropo..unde vad si eu filmele alea despre care zici u ?

razvan_gti 17-12-06 17:14

cu bujiile greu.e a 3 oare cand le schimb :sad: .astea par sa fie bunicele deocamdata.eu am filtru pipercross viper din carbon si e legat cu un furtun siliconic sa imi traga aer rece de langa proiector.ai zis tu ceva de un kit de la forge ,nush ce sa zic l-am vazut la nick racyng si era ceva de genu ca iti scoteai carcasa si venea el cu o teava in care bagai debitmetru si pe urma teava aia cobora undeva intr-o zona cu aer rece.ma rog ideea la un chit de admisie e ca treb sa observi daca temp aerului din admisie e mai rece decat la cea din fabrica(se vede pe laptop).cum kitul ala de la forge era cu tevile alea din inox ,alea se incalzesc de poti sa prajesti pe ele daca ai chef :) ,eu cred ca ar treb sa fie invelite cu un material termoizolant.admisia pe care o am eu pe masina chiar ofera un aer mult mai rece ca cel de fabrica,cat despre cai castigi cam 10.daca vrei o sa fac niste poze si ti-le trim pe mail.te rog sa ma crezi cand zic de blow off ,nush daca tu ai dar cu ala de la forge pierzi ,si arcul e moale dar atunci de ce fara el nu descarca in 4500?
la liniute stau destul de bine zic eu :) ca doar nu stateam cu masina doar pe dyno :)

zGb 17-12-06 17:41

pai iesi cu masina pe strada lasa teoria :)

WPP 17-12-06 17:50

Quote:

Originally Posted by razvan_gti (Post 664613)
la liniute stau destul de bine zic eu :) ca doar nu stateam cu masina doar pe dyno :)

Te invit eu la o plimbare pe 400m

razvan_gti 17-12-06 19:17

@wpp
nush daca mai stii dar ne-am dat mai demult pe chei,aveam doar chip pe atunci.

WPP 17-12-06 20:02

Quote:

Originally Posted by razvan_gti (Post 664765)
@wpp
nush daca mai stii dar ne-am dat mai demult pe chei,aveam doar chip pe atunci.

Stiu, daca credeam ca iti trage la fel avea rost sa ma mai dau cu tine??? sau crezi ca un urs 2.5 aspirat nu trage???
Deci.....

razvan_gti 17-12-06 20:13

nici nu am zis ca nu iti trage masina.oricum din cate am vazut eu in seara aia chiar iti tragea chiar tare.

WPP 17-12-06 20:28

Quote:

Originally Posted by razvan_gti (Post 664850)
nici nu am zis ca nu iti trage masina.oricum din cate am vazut eu in seara aia chiar iti tragea chiar tare.

Masina trage ceva mai bine acum si sunt curios sa vad cum stam, astept un pm sau ceva ca zilele astea o sa ma apuc de schimbat admisia ( un mic upgrade) si nu cred ca mai scot masina vre-o 2 saptamani.

SFW 18-12-06 01:41

Quote:

Originally Posted by razvan_gti (Post 664613)
cu bujiile greu.e a 3 oare cand le schimb :sad:

De curiozitate ... ce probleme iti faceau celelalte bujii ? cum se manifesta.
Intreb pt -zz- :-)

All times are GMT +2. The time now is 18:41.

- Copyright 2026 4Tuning