![]() |
Re: Mazda MX5 1.6l 16V 116 HP (My Mia)
pai si de a 3 nu zice nimc:D
|
smartyyyyy :rolleyes2
|
hey:D
super faine mashinile, Probe-u imi place cel mai mult la exterior, iar ca motor si implicit tractiune MIA :X:X:X e bine ca sunt un impatimit al drifturilor:X:X:X:X, dar pacat ca nu pot avea parte de ele pt. ca am un Polo amarat de 45 de cai, macar de ar avea tractiunea pe spate :))) P.S. vino vineri la intalnire sa ma mai holb putin la mashina dak nu te superi :"> |
vine iarna, daca ai stii ce faci cu un polo de 45 de cai pe zapada :)) vrei sa te distrezi puneti cauciucuri de iarna doar pe fata :))
|
Pinky pana acum nu am postat pe nici unul din threadurile tale dar imi pare rau. Azi am spicuit asa istorioara lui MIA & i just love it. Masina nu ma atrage atat de mult (e feminina :oops: nu de alta, sa nu fiu inteles gresit) dar faptul ca e drift spec, japoneza, pentru o fata...it fit's u like a glow!!! Imi place ca mergi la sigur, fara compromis (idem probe).
De astazi urmaresc si eu fiecare pas care'l faceti :) si abea astept sa te vad la etape. Mult mult mult succes sa ai!!! P.S. SR e o alegere fff buna! ps2...one day iau si Probele de la un capat la altu :) |
Quote:
Quote:
Nu stiu daca ai fost vinerea asta la intalnire dar ne-am cam distrat putin :lol: Daca nu ne vedem vinerea viitoare! Quote:
SRul zic si eu ca este cea mai buna alegere dar inca nu am banii necesari pentru el. La p.s.ul 2...uuuu acolo ai cateva pagini de citit :lol: |
14 Attachment(s)
Nu am mai postat de ceva vreme aici, nici nu stiu de unde sa incep :lol: am facut destul de multe in timpul asta.
In primul rand am mai achizitionat inca o Miata (o adevarata Miata nu un MX-5) care in prima faza m-am gandit sa o folosesc pentru pise (Hardtop, servo directie, jante, etc) dar pe parcurs am decis sa o fac functionala si mai mult de atat sa incerc un kit turbo pe ea. Zis si facut. Inca lucram la setarile motorului cu turbo pe el, deoarece s-a dovedit a fi putin pretentios din cauza debitmetrului care se pare ca intr-un final ar trebui eliminat si montat un ECU (stand alone). Intre timp: - am reconditionat Hardtopul (vospeaua era cam deteriorata si crapata in unele locuri) - am rectificat arborele cotit si am montat cuzineti noi (R1) , segmenti, garnituri, simeringuri etc. - am montat kitul turbo. Masina nu este inmatriculata dar m-am decis sa o usurez si sa o folosesc pe ea la viitoarele competitii. Deci in paralel sunt 2 MIA deacum incolo. :lol: Daca totul merge bine voi muta motorul Turbo pe Mia (MX-5) si pe viitor totusi visez la un SR20DET sau altceva pentru competitii si Miata (cea neinmatriculata) Am sa revin cu mai multe poze si detalii! |
|
hmmm deci tu la alta mia ii puneai turbo :lol: felicitari pt achizitie!
frumoase gogosele faci tu acolo :twisted: din ce in ce mai bine...bafta in continuare! |
Quote:
Mersi! |
nu imi vine sa cred...ai tot respectul pentru ceea ce faci...bafta...
chiar as vrea sa zic ceva dar...nu mai am cuvinte... |
nu am mai citit demult threadu asta...si acuma am ramas :shock: cat au avansat lucrurile, nu stai deloc o clipa :D spor in continuare la mestereala!
|
Quote:
Cam in 3 saptamani va fi facuta si harta la REVO. Acum tot ce sper este sa fie dupa asteptarile mele. Quote:
|
2 Attachment(s)
Ceva dragut, astazi la spalatorie :lol:
|
kitul de turbo e bolt on? ce motor are noua jucarie? :D pe motor de 1,6 turbo cu ECU sare la vreo 250 de cai si nu cred ca motorul nu duce... Felicitari! Da-o de'a latu! :peace: FORTZA :peace:
|
E buna treaba care o faci si e bine ca poti suporta financiar,tine-o tot asa si spor la treaba.
|
felicitari .....frumos! bafta in continuare
|
7 Attachment(s)
sper ca te-ai distrat :twisted: pacat ca nu ati stat mai mult :cry:
multa bafta in continuare! |
Cat de ciudat suna e adevarat: E singura masina, a ta dp tot forumul din toata tara care am visato...:| ma jur...nu stiu de ce, nu inteleg...doar masina...si un pian, care a cazut pe ea si a facuto praf (se mai vedea rollcage cumva)...
...si dupa vii tu care zici "noroc ca o am pe cealalta" ...si dupa mam trezit ...ciudat. M'am gandit sa'ti zic dupa etapa...poate esti superstitioasa de fire si sa nu crezi ca D. fereste pateai ceva pe acolo...din poze vad ca allgoood deci ma bucur. Oricum :) ai grija :)) tot nu inteleg cum de MIA ta :-?? |
vise taica vise :lol:
p.s. vezi ca downpipe-ul ala e cam colturos acolo langa turbina :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sincer nici nu ma asteptam la alt raspuns :P
o sa functioneze binemersi :P dar sa nu te intreci cu presiunea , inca :D |
Multumesc mult baietilor si organizatorilor pentru sprijin si la anu cum am promis, ne dam grav :D pana atunci practice practice si muschi la Mia.
|
felicitari te-am vazut ca erai cam zambareata la fiecare tur de traseu :)) mie unu mi s'a parut ca masinuta ta ori e prea usurica sa faca driftul ori iti era oleaca frica....
oricum bv, prima fata care am vazut'o sa faca drift;) |
:D ușoară nu e. Are 950 kg, chiar este grea si puterea īncă ii lipseste. Frica, nu pot sa spun ca īmi era frica, īncă nu o cunosc in deajuns iar experiența mea este putina, deacea am fost si mai precauta, nu as fi vrut sa o lovesc, am scos ce am putut eu mai bine din ea. Dar intradevar, m-am distrat!
|
Quote:
Spor cu turbata :twisted: |
bafta pe viitor:D
spor cu turbina:D |
Parerea mea (desi ai mai zis-o tu in posturile anterioare, deci o voi repeta :D ) e ca ai nevoie de mai multa putere. Te-am vazut si sambata, si duminica. Inca e nevoie de mai multa putere; in rest, toate celelalte lucruri se invata cu timpul si "mergand de-alatu' " si grav.
Succes pe viitor. |
1 Attachment(s)
Mersi!
Grav, da :lol: am invatat si eu un cuvant nou! Clasamentul: Cam jos, sper pe viitor sa urc si eu mai sus ... |
e bine unde esti,nu trebuie sa fii printre primii dintr-o data ;)
Felicitari! |
incet incet o sa ajungi cat mai sus pe lista aia :D multa bafta!
|
5 Attachment(s)
De sambata de la atrenamente ;)
|
Multumesc pentru poze!
Cam murdara era Mia :D |
Quote:
Quote:
|
O masina foarte speciala :) bafta in continuare cu proiectul tau
|
Felicitari...s`o miscat foarte bine Mia si in linie dreapta :D la mai multe participari de genu!!
|
ahaaa deci a ta e MIA :))) cam tarziu aflu si eu dar e bine mai tarziu decat niciodata :) sa o stapanesti sanatoasa ;) si sa ai grija de ea .
|
Am citit tot topicul cu mare atentie . Tot ce pot spune " GRAV TARE" :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:12. |
- Copyright 2026 4Tuning