Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   EUROPENE (https://forum.4tuning.ro/400-europene.html)
-   -   Na, că Trabant nu era ! Este acum! (https://forum.4tuning.ro/400-europene/16474-na-trabant.html)

MM 04 RSC 06-02-08 17:22

Re: Nah ca Trabant nu era ! E akuma!

bravo stefane ! m-am tot uitat la topic si mi-a placut ce am vazut :) ... si apropo de motor, nu te-ai gandit la un motoras de pe trabant 1.1, stii tu, ala de polo ? ... sau era pe trabi.ro unul care isi pusese de tico :) singura problema este ca toata mishcarea cu schimbarea motorului mi se pare ca trebuie facuta la un service autorizat TRABANT :))) ceea ce nu stiu unde gasesti ;)) ... succes in continuare :)

St3FaN 06-02-08 17:26

4 Attachment(s)
am revenit cu noutati :) inca nu e pus la linie, dar e cat de cat la locu lui :)

Danutz Bratosin 06-02-08 22:13

ai schimbat aripa nu?
cred k aia nu mai aveai cum sa o repari:)
bafta in continuare!!

Angel 5 07-02-08 08:30

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 1340401)
ai schimbat aripa nu?
cred k aia nu mai aveai cum sa o repari:)
bafta in continuare!!

Pai la Trabi nu prea ai cum sa repari o aripa, pentru ca se rupe/sparge, nu se indoaie ca sa zici ca o indrepti.

Bafta St3FaN-e in continuare!!!

St3FaN 07-02-08 10:25

2 Attachment(s)
multumesc pentru sustinere :) iata si poze cu aripa veche :d

St3FaN 09-02-08 15:08

5 Attachment(s)
gata vopsita... luni montez pe ea si e gata
scuze poze facute cu telu

Angel 5 10-02-08 17:06

Stefane, mai zi-mi si mie odata ce marime au jantele care le-ai pus ca am uitat :D. Sunt cumva 6Jx14"? :)

St3FaN 11-02-08 17:26

Da dimensiunea aia sunt! Am terminat Trabi... azi l`am scos o sa revin maine cu poze acum ma duc la plimbare :D

JunKer_hP 12-02-08 15:54

la 18 ani si eu imi doream chiar si un trabant ai girja daca vrei sa-l modifici sa-l modifici cu cap sa nu iasa kitch ,

St3FaN 12-02-08 19:09

3 Attachment(s)
poze cu trabi de azi :) cam mult glod pe el ...

Danutz Bratosin 13-02-08 13:02

imi place cum a iesit:)...e bine k ai putut sa dai aceeasi vopsea si pe aripa sa nu fie in 2 nuante...frumos;) bafta!

golidix 13-02-08 14:32

e diluant de pierdere... de aia nu se obs diferentza oricum ai gusturi te felicit si bafta in continuare daca mai modifici ceva la ea sau el :lol:

St3FaN 13-02-08 16:17

nu se observa pt ca a fost vopsita cu aceeasi vopsea de atunci... mi`a mai ramas cam juma de cutie... acu tre sa schimb semnalizarea cu una transparenta :)

Paul_89 14-02-08 23:16

1 Attachment(s)
Aripa de trabi, se repara, niste fibra de sticl asezata cu grija la locul ei , slefuita revopsita, dar stefan a facut o alegere mai buna, pentru k aripa actuala e dintr-o bucata, si poate iese cu ea mai ieftin decat repararea celei vechi.
Am vazut in posturile anterioare ca ai pe ea toba sport, felicitari, dar cu uleiul cum stai? (cel din toba)
Te-ai gandit sa mai scoti din foile de arc (suspensie)?
Oricum imi vine sa-l strang de gat pe fratemeu pentru k la dat pe al lui la fier vechi(metal) , amici cu alte trabi (restul).
Ai facut o treaba super buna si imi place ca nu te-ai oprit, banuiesc k ai crescut printre chei inelare si pistoane :D.
Appo vezi fisierul atasat, nu te gandi la "a cumpara", ci la "a creea"

St3FaN 15-02-08 12:51

Deocamdata nu ma intereseaza aspectu cu uleiul :) pana cand o sa se infunde... poate nici nu o sa mai am motoru asta pe ea, si la urma urmei daca schimb motoru pun si alta toba.

Paul_89 15-02-08 16:25

Cred ca daca schimbi motorul in lipsa de "$timp$" poti pune pe toba asta arzatorul, mai scoti de-o tigaie de ulei :D
Surpriza cum ti sa parut?

St3FaN 15-02-08 20:58

Faina surpriza dar costisitoare :)
Am pus si un anunt la bursa: http://wartburg.anunturi-auto.4tunin...mc-125857.html
NU, nu ma las de trabanteala daca iau banii ceruti pe el il dau si imi iau un 1.1 cel cu motor de polo :)

Scoop 15-02-08 22:27

Gata te-ai saturat de el?? :(

alex* 16-02-08 10:36

ce sa zic felicitari...am citit de la inceput pana la afrsit tot...no comment a iesit super bravo!!!

St3FaN 16-02-08 15:05

Mersi alex* ... gata nu mai e de vanzare m`am enervat il dau expirat si de la bursa... sa se incalzeasca si mai fac cate ceva pe la el! O zi buna

Paul_89 17-02-08 20:30

Stefane dc zici k e costisitoare? Te-ai uitat la preturile balamalelor pe bune? Mare greseala. Eu ink nu am masina proprie personala si deci nu am pe ce sa incerc. Dar ai nevoie doar de niste tabla sanatoasa fier beton bormasina aparat sudura, si ce e cam greu, un autogen.

St3FaN 18-02-08 07:21

Da kit de lsd in Suceava cel mai ieftin 11 mil :|

f3lics 23-02-08 10:28

Quote:

Originally Posted by St3FaN (Post 391383)
am si eu un Trabant din 87 adika e a lu taimiu da mi l`a dat mie find minor inca il mai conduce el ! aceti si niste poze cu el ! Sper sa nu radeti de mine dar este o masina grozava !

da de unde ai bordul ala, am si eu un din 86 dar are bordul mult mai sumar....
sper sa revin su cu nishte foto sa vd exact care e ideea.....
si inca ceva, as vrea sa tiu de unde as putea sa gasesc nishte faruri pt trabant 601, astea vechi sunt cam duse...

St3FaN 24-02-08 10:18

Stiu ce fel de bord ai tu, eu asa l`am avut de original! Daca vrei faruri intra pe www.trabi.ro la sectiunea Forum(a nu se considera reclama) !

St3FaN 19-03-08 14:59

5 Attachment(s)
am revenit cu poze... din pacate nu am mai facut nimic la el numai bagat bani in benzina si ulei :D

Danutz Bratosin 20-03-08 12:17

frumos foc!:-P

St3FaN 20-03-08 16:29

si un filmulet scurt cu relantiul :) s`a schimbat sunetu la toba acuma bubuie mai tare... inca nu am aflat cauza :)

St3FaN 20-03-08 16:50

Scuze am uitat sa pun si linkul : https://www.youtube.com/watch?v=KKYUW1UqSxM

sly_waz 27-03-08 10:58

felicitari pt trabant ai bagat in el l-ai facut frumos dar pasiunea nu cunoaste limite bravo tie si eu ma batea gandu inaine de logan sa imi iau un trabant dar nu au fost de acor parintii . felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lol::lol::l ol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::l ol::lol::lol::lol::lol::lol::rockon::rockon::rocko n::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon: :rockon::rockon::rockon::rockon:

St3FaN 28-03-08 15:58

Flacari : https://www.youtube.com/watch?v=Trw7FVGlxio

aleyx_oltcit 28-03-08 18:26

bv wa...ai cel mai smecher trabant , ai si ceva muzik in el...da cum de is asa mari flacarile

St3FaN 30-03-08 10:09

Mi`am pus NOS wet shot!

St3FaN 03-04-08 16:46

Si acum unul la gratar:) https://www.youtube.com/watch?v=k4wnHeN0_3A

andrey_20052002 01-05-08 18:49

frumos trabantu
vreau sa-mi i-au si eu unu ,sa mearga numai motoru restu nu ma intereseaza, as vrea sa il tin in vara asta si cand fac 18 ani oricum imi iau alta masina, si cu motoru vreau sa fac un Buggy

Danutz Bratosin 05-05-08 14:31

Quote:

Originally Posted by andrey_20052002 (Post 1509604)
frumos trabantu
vreau sa-mi i-au si eu unu ,sa mearga numai motoru restu nu ma intereseaza, as vrea sa il tin in vara asta si cand fac 18 ani oricum imi iau alta masina, si cu motoru vreau sa fac un Buggy

te-as sfatui la alt motor dak vrei sa-ti faci buggy....e cam mic cel de traby si mai merge si cu amestec....benzina si ulei...poti lua unu mai maricel putin si care nu merge pe baza de amestec;)

St3FaN 05-05-08 15:50

Nu am mai zis nimic pentru ca nu am mai facut nimic la el. Momentan strang bani si de aici in colo secret:D

St3FaN 09-06-08 15:21

1 Attachment(s)
ca sa mai reinvii topicu :) de la Tuning Show Suceava

aleyx_oltcit 09-06-08 15:57

baaaa....cata flacara !!! smecher

MM 04 RSC 09-06-08 19:22

Quote:

Originally Posted by St3FaN (Post 1580920)
ca sa mai reinvii topicu :) de la Tuning Show Suceava

ma lamuresti si pe mine ce e cu lantzul ala de la butucul de la portbagaj ? ca nu-mi dau seama :))))

riv_gms 09-06-08 23:40

tupeista aia mica

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning