![]() |
Re: E46 - B 55 RTK 318 ci
Da , aceea este pisica mea . :oops:
|
am stiut eu ce am stiut de m-am parcat acolo :D o sa ii dau o tura data viitoare stiind ca e a ta acum, ca de data asta ma cam grabeam
|
In ultima vreme au cam calcat-o hotii plus jegoasa = nu-i cine stie ce .
|
Drumul Taberei ?
|
~ dristor
|
Frumoasa sportiva ta :D.Am citit cateva pagini mai in urma si am vazut poze cu accidentul ... pentru varsta ta ai o masina destul de scumpa si pretentioasa.Bine ca ai puterea si buzunarul sa investesti in continuare.
P.S : Imi plac jantele si sticker-ele la nebunie :D |
tnx dev-ule :D
|
Bai e frumoasa masinuta ta. Oricum ai grija ca acum esti la facultate si e mai greu cu banii
|
1 Attachment(s)
mersi ma .. cu banii a fost greu dintotdeauna
updates: azi am inceput procesul de reconditionare al jantelor, care include: refacerea unor imperfectiuni la buze, polishat buzele, nichelat suruburile, si vopsit miezurile, jantele abia la vara o sa le mai pun pe masina, si cu alte anvelope, nitel mai stretch => anvelopele de iarna cu jantele de tabla (alpina) pe masina + tot azi un nou set de reising stickers, care dau cel putin 6 cai .. garantat |
2 Attachment(s)
+2 !!
|
zici ca e in fundul gol
|
Quote:
|
nu e cam devreme pt cauciucuri de iarna?..trebuia sa mai astepti vreo luna zic eu..
|
np, am mers si vara cu ele, acum sa zica mersi ca e cat de cat frig afara :D
|
VOPSESTE SI TU TABLELE ROSII :))))))))))))))))))))))
|
hahahah, sa fim recunoscuti mai usor nu ? :twisted:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
chill guys, nu ma apuc sa imi tunez tablele :)) le las asa, am shadowline ! ^ ^
|
Quote:
|
Quote:
|
=)))) clarrrrrr, ce 9j ? nu ne jucam aici, 12j sau nimic, si normal ca fara capacele cu spinnere nu esti boss in totalitate, esti doar 30%
|
6 Attachment(s)
azi a fost ceva soare, asa ca s-au pus restul stickerelor cu nike/puma etc .. :D
|
ala de pe parbriz trebuia sa fie pe partea ta....dar acum...o sa iti f**i stergatorul si o sa se duca , teoretic repede, practic nu se stie inca!
|
Quote:
Voi credeti ca stergatoarele sunt facute din plastelina, si stickerele din granit ? Eu am sticker sub stergator de 3 ani, si nu mi s-a futut nici un stergator, nici un sticker. |
Ce faci ma skillzule ? =)) Poluezi topicurile ? :))))))))
|
3 Attachment(s)
lasa ma ca nu se duce ..
+ azi au fost terminate jantele de pus la punct "tehnic" , si acum urmeaza estetic = desfacute, polishat buzele, vopsit miezurile si capacele, nichelat suruburile, si dupaia o sa fiu in cautare de niste anvelope mai putin late decat aveam, sa ma gandesc ce dimensiuni sa pun, are cineva vreun pont de unde pot sa iau niste anvelope calumea cand ma hotarasc ? cred ca tot sh o sa iau ca noi sunt prea scumpe, dar sa fie in stare cat mai buna + un alt set de suruburi pentru capace, ca, cele vechi erau cam duse estetic si pierdusem 1 din ele |
Quote:
|
ai spalat jantele cu spuma activa?
|
Daca "sezonul" urmator nu ai miezul vopsit un gri sobolan sau alta nuanta...ceva mai "less stock"...surubele aurii, chestii de genu...degeaba faci :) astea toate...+ gumele lasale tot asa STRETCH!!! si puneo low low low low
|
@ caius: nu, le-am ferit de spuma activa, oricum imi aparusera niste pete pe buze de la alte chestii presupun, dar mi-am luat o pasta de polish profi si au iesit, din alte motive le refac, o sa vorbim pe ym daca e
@ morph: inca nu m-am hotarat daca schimb culoarea, inca mi se pare ca asta se potriveste cel mai mult, acum ca le refac m-am mai gandit la chestia asta dar nu m-am hotarat pe nimic .. ca aia mi se pare ca vine cel mai bine pur si simplu, si in legatura cu gumele, vreau unele in stare mai buna, si mai stretch decat astea .. ca astea sunt foarte putin stretch, am precizat mai putin late, nu mai late :D |
9 Attachment(s)
+ un set nou de antifurturi
+ embleme carbon x3 + maine sa indrept una din jantele de tabla, ca topaie putin la verificat + in cateva zile tre sa-mi ajunga ceva pe led .. |
imbraca volanu..urgent:-P
|
n-are rost, poate o sa imi iau unul de m intr-o zi, si oricum e doar luciul luat, se simte foarte bine la mana .. pentru mine e ok, atm
|
azi am curatat discurile pe interior, ca mi se intamplase de 2 ori sa mi se infraneze o roata, si sa se incinga treburile pe acolo .. am luat alta emblema de volan albastra, ca pe a mea o rupsesem cand am scos-o ca sa o pun pe aia de carbon, si dupaia mi-am dat seama ca aia tre sa vina peste ea .. nu sa o scot, si statea aiurea aia de carbon, acum e ok, un polish la bara din spate ca aseara a lasat cineva o cutie pe locul meu de parcare in bezna totala, si n-am vazut-o, si o zgariasem putin, but again, it's ok now, si cam atat cu aventurile pe ziua de azi, si no pics ca am luat aparatul fara card in el = fail.
|
ce stil de "englez" ai ....numai cuvinte "Excentrice" folosesti pe topicul asta !!!
m-ai dat p spate :D:D:D:D:D:D defapt m-ai "PLICTISIT" :) |
normal frate, ori suntem "engleji" ori nu mai suntem
|
Quote:
:D:D:D e 46 1.8 turbo :D:D:D l-au tunat la drogherie https://www.youtube.com/watch?v=CedZb7h8SyY |
doamne, nebun esti ma :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning