![]() |
Re: Provocari
Quote:
|
Quote:
|
da am vb............. o zis ca vine pe 9 la chisinau-cris nui nici 1.9 nici 2.5 ii 2,4 jtdmvb acolo ..ps sati iei miuta de euro la tine ...........:D
|
cei ala jtdmvb????? aaa inca ceva masina mea nui gata pe 9...putem face in alte zii nui problema....deci ramane asa ??
|
ii 2.4 jtd multijet ..................... cand ii gata vb:D
|
Da mai sus cu cateva posturi ziceai ca ii 1.9...acuma ii 2.4 ?
|
are 2 alfe una de 1.9 una 2.4 o zis daca el si-a schimbat motoru atunci el vine cu 2.4 daca ramanea motoru vechi care toti il stiam ce poate venea cu 1,9...................:D ......................oricum ii diesel nui benzina2.2 vetec asa ca so nu se planga ca are si mai multi cai:rolleyes2
|
no cristi ce ai facut la oradea ce loc ai lua?
......... nu prea ai plecat bine ultima .............nu pleaca bine nissanu?.............dam ni noi cand ii gata a mea? |
Alfele alea nu prea s-au prezentat...
|
Quote:
|
nu au putut veni:cry: ................la unu nu io fost gata si celalalt nu stiu de ce no venit ........... oricum pacat ca nor venit ca faceu multe la oradea:lol:........... am vazut ca iti merge masinuta tristane dai cu alfa cu care ai mai dat sau si cu cealalalta de 116 cp?:?:
|
cu care vreti voi... cu ambele...
|
cad vii:?: ..........................................deseara sunama si stabilim o ora k:?:
|
la legale...la legale :wink:
|
lasa legalele ca aste is din an in pasti ............................si pe deasupra si se fura mai ales timpu................... daca masina merge merge tot timpu .. sau a ta nula la legale o pregatesti sa mearga?
|
la legale...la legale...:wink:
|
Quote:
|
Am si eu un logan 1.4 usor modificat...cine are masina de 75 cp(si ii din Arad) il invit la o liniutza sa imi testez putin masina.
|
Quote:
|
masina lu eVo ii pe steroizi :D:D nu mai mintii cu caii aia =))
|
atata are, si 1,6 are 92 de cai 1,6 16v 105 cai parca
|
Quote:
|
Quote:
|
cine mai are masini si mai da liniute prin arad.,.................. anuntatima si pe mine ............... nu avem cu cine da:cry:
|
mai un pic.....pune poze cu masina aia alfa jtdvgzyuasd...
|
am auzit tekin ca ai facut cunostinta cu alfa ........................... :D
|
nu mai scrie asa lumea intelege altfel......am vazut masina inca nu am facut cunostinta facem in curand.......
|
Evoluti0n ce numar ai pe loganul ala? tu erai la stop la intim turat?... ieri parca
|
tekin ne vedem diseara la 4 benzi sa facem cunostinta cu masinile?
|
Quote:
ar fi fost posibil sa fiu eu daca era mai spre seara pt ca de era zi nu aveam cum sa fiu eu pt ca lucrez pana pe la 5-6 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sorry .. n-am observat cum e coltul de bordura acolo decat urmatoarea zi cand am fost si eu pe banda aia:)
|
ti-am vazut masina Tekin in seara asta pe centru.....vai cum se aude toba aia :rolleyes2 insane
|
acuma se aude asa ca are pus silenceru...sa o auzi fara :)
|
Uai Tristane ti-am auzit azi toba cand ai trecut pe Crasna pana ai urcat podul,ce beton suna acuma de cand ti-ai pus silentio 8) :-P :lol:
|
Sa vezi daca-mi dau jos silenceru' :lol:
|
nah...bine...atunci imi dau si io jos toba cu totu :">
|
tristane hai sa incepem cu tobele se vedem......
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning