![]() |
4 Attachment(s)
prima mea vectra...cea de-a doua...etc...
|
Aia cu numere de franta e ata? :D
|
faine mashinile... shi aia albastra era GT?
|
mi-a placut masina aia cand am vazut-o
|
era a mea inainte sa o vand...eu am facut-o si am vandut-o unor tipi care au smuls efectiv eleronul de pe ea, au smuls pragurile etc si apoi a ajuns undeva prins salaj la ceva dezmembrari...asta e...unii nu apreciaza...mai vin si altele..acuma am in lucru o toyota MR2...voi pune si ceva poze cu aia...pana la faza finala mai dureaza dar iese frumos...bafta
|
MR2?????? :shock: :shock: :shock: holy shit, asta nu vezi toata ziua pe strazi... sau ii aia roshie, generatzie ceva mai veche....
|
vlad hai sa ne intrecem .eu fac acuma o mazda mx5
acum e la tapitat in piele rosie |
cre`ca
|
bah 'tui...nu am avut baterii la camera dijitala si omu' o plecat cu masina inainte sa ii fac vreo poza...da o iesti bine...tipu ii din alba...da mereeee....pfuai ce tare merge masina aia...m-am dat cu ea prin cluj un pic si oioioi...ma rog...ce ati facut la intalnirea de aseara?suna muzica la vio?mie mi s-o deformat acoperisu' la garaj de la 'reglajele' facute aseara....pfuai...tre sa refac garaju' :P...Muciulica Ground Zero rulez...hehehe...bafta
|
2 Attachment(s)
ultimele ipostaze 8)
Si Norocosul Shofer :ciggy: .. in persoana lu Frate-mio |
1 Attachment(s)
O alta masina care Merita luata in considerare !!! GARANTEZ :!:
|
:D La a 2-a poza se uita daca a bagat-o in gard cu spatele? :)
|
sebi... o lovit frateto aripa sau asha era?
|
aripa stanga .. o intrat un dobitok in mine cu 1 sapt inainte sa parasesc teritoriul Ro ... si am carpit/o numa asa nii.. ca mi-o lasat ala bani dar .. i/am trimis in alte directii :roll: ... si aripa dreapta .. a fost vina mea acu vreo 2 ani .. ,,, tot asa .. carpit! :?
Dupa ce trece frigul /// masina o sa intre la o refacere totala .. inclusiv vopsit(ca acuma e dezastru)! .. asa ca mai asteptam cate-va luni 8) |
ea.. ok, credeam ca a aranjat-o frateto :lol:
|
1 Attachment(s)
Hai sebi ca si eu am una pt voi...1.8 ohc...
|
1 Attachment(s)
motor...
|
1 Attachment(s)
audio...mai are de lucru....
|
la audio foarte fain ii facut ala din fibra da,dupa cum ai zis si tu mai are de lucru
|
Mda...Spor la lucru!Mai ai ceva. :D
|
1 Attachment(s)
o recunoasteti ?...
|
da! E superba Nova lui Fred :D
|
Re:
de ce shi-a pus plexi la geamuriledelaportierele spate? :shock:
|
scapi de greutati...macarale etc...plus ca lumea se intreaba: de ce si-a pus plexi pe geamurile din spate ?)...bafta
|
1 Attachment(s)
novatech tuning :D
|
Re:
Quote:
oricum... mishto mashina... mai deemult prin C mai auzeam pe cate unuu... ai vazut bah ce tare ii bmw-u ala albastrtu :lol: |
mah tekno sa stii ca scapi de ceva kilograme...(vreo 5-10) plus ce o mai castigat prin scoatere banchetei si altele.... si ajuta mult....!
|
shtiu man am intzeles ideea... :wink:
|
nu te oftica asa ca numa ti-am zis... :lol:
|
np man.... nu am oftic dedloc :lol:
|
1 Attachment(s)
Faza cu BMW-ul poate e putin adevarat in treaba asta....
|
e doar o bara nu e toata mashina... cum **** comfunnzi linia unei dacii cu una de bmw :roll:
|
Eventual mai confuzi cu bmw ursulet(asta e valabila doar noapte la intuneric, ziua tre sa fii bou ca sa il confuzi cu un bmw) :shock:
|
1 Attachment(s)
uite aicea
esto macho papiiiii ! cat ca asta are flapsuri si fred nu |
Degeaba mai, cine mai are ursulet ca al meu? :lol: :lol: :lol:
|
trebuie sa recunoastem ca ursuletu tau rulles buahahaha :lol:
|
Super...masina adevarata...muscle sub capota! :D
|
1 Attachment(s)
pe asta o uitat sa o puna fratemio :wink:
|
Misto poza...panorama :D
|
vin albanezii pe noi baieti
bah or innebunit astia din Alba...vin calare si vin tare din spate...dupa ce am montat pe o nubira o pereche de praguri si pe toyota MR2 un spoiler pe spate si praguri, ieri la poarta atelierului meu erau 4 masini cu numere de AB si 7 oameni toti albanezi...ma simteam ca si la Vatican \"stat in stat\"...pe o strada din cluj o mica zona de alba...hmmmmmmmmm...am in lucru un Espero care trebuie facut full...hotarati baietii...stie careva ce se intampla aici?...mi-e frica...brrrrrrrrrr...hahaha....o sa pun poze...bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning