![]() |
Re: GTA San Andreas 4Tuning
Quote:
|
Quote:
|
Cel mai tare server de samp din Romania ....IP:94.176.163.16:7777 !!! Serverul este Role Play
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
Salut la tot..
Am facut un mik story`u.Initial este vorba de o Dacia 1310 TX din "87 abandonata si distrusa...in primel 3 poze vdetzi ca usa e p bancheta,usa din dreapta fatza idnoita si am sters dummy`ul de la usa din fatza.O roata e pe acoperis...si masca in fatza e fara surub in dreapta. O ia cineva de acolo si o duce udeva unde o desasambleaza si o repasa... Enjoy si sper sa va placa!! |
Esti foarte tare omule!:D Imi poti face si mie o Dacie Break,daca te rog?:oops:
Astept raspunsul tau,ca sa iti pot pune la dispozitie poze cu break-ul :D |
Ce nr si cum arata breakul tau?Sigur!
O fac.Da PM. plas!ar ce model de break?Zambetu` ui ILIESCU,1310 TLX,1310 L?Oricum dai PM. |
Quote:
|
Pai el imi face Dacia la fel ca masina unui prieten,cu nr cu tot ... da-i un PM si roaga-l sa iti faca si tie o masina "unica",personalizata,sa fie numai a ta.:-P:D
|
1 Attachment(s)
salut imi faci si mie un trabant asa te rog mult!!!! dar s-ai pui niste jante de wrc oz!!!te rogggg!!!!multumesc
|
Masina este gata va puteti juca cu ea:)
https://i622.photobucket.com/albums/t...tshake/5-5.jpg https://i622.photobucket.com/albums/t...esentation.jpg DOWNLOAD http://www.4shared.com/file/uWqaYSgg...AG_75_YAD.html |
cine imi poate face o dacia 1300 break??
|
Salut cum ai pus garajul ala super ca vreau si eu si o harta cu drift va rog frumos sa-mi spuneti si mie sau sa-mi dati pm !!!!
|
Quote:
|
multumesc sau kilometraj daca stiti cum sa pun
|
Dac vrei sa bagi garaj ca acesta in joc si multe alte lucruri instaleaza-ti alicis'imig editor. si dai import la fisierele care te pune sa le schimbi din arhiva pe care o iei de pe inside gta de la mods/buildings si,, dac e nevoie fiecare fisier aproape are un readme. fisier in care intri ,, si dac sti putina engleza te descurci cu instalatul.
P.S:chilometrajul :-? pai,,, la unele chilometraje trebuie sa ai instalat cleo.. cauta in chilometraj alb care trebuie dezarhivat in fisierul jocului intri in el ca are o iconita care iti permite deschiderea lui il activezi pana sa intri in joc si apoi rulezi jocul si vei avea chilometraj:D. |
Multumesc
|
Fratilor, sunteti tari, adica serios, am cautat un oltcit mai de Doamne ajuta o gramada si doar stock ce am gasit, acum azi l-am vazut pe ala albastru de pe prima pagina, abia astept sa-l pun in joc asta imediat de cum reusesc sa instalez iar jocul pe pc, poate intre timp isi face cineva timp sa-mi modeleze si mie oltcitu' pt gta?:rolleyes2 voi atasa niste poze mai tarziu daca se ofera cineva....eu am incercat macar culoarea s-o fac dar e rau ca unele modele nu au partile delimitate ca sa le vada tot omul, si m-am lasat pagubas de reskin pe vehicule in GTA, totusi o sa pun niste screen-uri cu niste trenuri By EDW:))
Multa Bafta. |
O Dacia Liberta :D
|
o masina cine imi face si mie fa rog fumos!!!!!!ID DE MESS: adycodrini
|
Multa munca anevoioasa pentru a crea o masina nu cred ca se inghesuie lumea sa va ajute :D dar totusi se pricep cativa pe aici o fapta buna nu face nimeni?:-"
|
va rog frumos!!!
|
Salut vreau si eu un program sa modific o masina sa ii pun ploape si chesti dastea!!!????Stie cineva???
|
Salut vreau si eu un program sa modific o masina sa ii pun ploape si chesti dastea!!!????Stie cineva???:))
|
6 Attachment(s)
salut am decis sa mai modific si eu masini pt gta sa.Si m-am apucat de dacia berlina 1300 turbo intercooler fiind masina lui npeti https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...age-3.html.mai am jentile si parbizu cu luneta de facut sper sa va placa
|
Salut imi faci si mie o dacie te rog frumos!!!!
|
Quote:
|
ok dar nu e foarte detaliata dacia!!!
|
Nu prea imi place.....:D
|
Quote:
Respecta si tu macar munca omului,ca nu e asa usor sa lucrezi la modding . |
Ma da tu ce te bagi in p*** mea?? Mi-am dat doar parerea ..asa ca taci!! :D
|
ma baieti fara cearta nu stiti sa rezolvati nimik?
nu conteaza cat de detaliata e dacia incercam sa descifram peacolo:D si adeline fao u mai bine daca poti eu numai atata am putut |
2 Attachment(s)
Deci dacia este visinie,are ploape din capota dar nu i le face galbene visiniu,are nr pe capota 15,nr de inmatriculate este B 03 TRT si unde scria dacia 1310 bla bla bla le are date jos si este toata partea aia neagra,are suspensi si jantele sunt originale si vopsite alb!!!Scuze dar nu ma asteptam sa imi faca cine vasina si daia nu am poze!!!si toba e ceva in genu e atat de mare si ovala cum e in poze !!!!Scuze de poze
|
Si are angel eyes!!!Scuze!!!
|
Quote:
|
Sau uite id meu de mess vb acolo daca nu ai inteles!!!Id:adycodrini
|
Quote: