![]() |
Re: E36 - 318i DNY
da de ce nu iesi cu ea pe zapada cand acum ai prileju sa faci gogosi cu ea fara sa uzezi gumele :D
|
Avem un primar mai puturos si nu si da interesul sa ne asigure un trafic bun . Adica zapada si gheata mai peste tot , noroc cu soarele asta ca a inceput sa faca el ordine . Iar in perioada asta nu am nevoie de masina , vine ma ia prietena cu masina sau parintii ei , mergem la bunici etc .
|
mare sef ... am crezut ca ai masina stricata.. k de knd sunt in practica.. nu am vazuta sa isi mute coada...hai odata cu caldura si cu 'TIMPU" sa facem treaba... k si eu abia astept sa lucrez.. si pt mine .. si pt tine .si la ursoi(SAM 4.4 V8 )
|
Quote:
Sa vina odata primavara aia, si te ajut cu toata placerea si la urs si la dacie :) si sper ca te tii tinut de cuvant sa faci o sedinta foto la pisicutza mea :) |
da boss ..fratele meu.. ce sa iti zic pe vara.. am avut in mana o suspensie MOMO la 100de iepurashi.. care a ajuns pe pisica WAL.. daca o stii dar n ue bai ca mai gasim noi..
|
Quote:
|
e lo' a lu valus.. si app de folie pe geamuri... te rezolv tot eu .. mana de lucru. moca sa se mai puna putin soarele afara si o rezolvam..(asta la garaj clar)
|
Quote:
|
cea mai verde pa sistem daca gasesc arcurile mele alea stock ti le trimit prin posta fac eu o donatie catre tatal meu !!!:)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am ceva pt tine ...
|
Quote:
|
nu comentez totusi e b.m.w numele spune tot.
|
salutare !!! frate tin sa te anunt k vad masina zilnik pe fundeni si e o masina superba .. bafta in continuare cu ea si fara incidente
|
Quote:
Daniel, te-ai mutat mă? :lol: |
Quote:
:shock: :shock: :shock: dany_NAC - cred ca confunzi masina :) Eu nu sunt din Bucuresti :D |
in descriere pe prima pagina apare cu clima manuala dar bordul din poza nicidecum nu seamana cu cele cu clima reglabila manual.
|
Quote:
|
felicitari pentru masina , tuneazooo , chit de m , oglinzi ;)) e frumoasa rau culoarea ! felicitari inca o data !!!
|
5 Attachment(s)
Quote:
Poze mai recente cu ea , nu am ... doar cateva de asta toamna in vizita la cineva . |
Quote:
|
Foarte frumoasa culoarea.
Merge putin lasata de fata si e ok. |
Quote:
|
Quote:
|
tare frumoasa e asa stock...daca ai reusi sa iti faci rost de o buza ptr bara stock si sa o lasi putin mai jos ar da si mai bine :X
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
o buza cum e pe ala rosu (cred ca e alpina) , putin mai lasata si stopurile facute putin fumurii ,folii ar schimba total masina :) :)
|
Quote:
|
Quote:
Sonny™ - Nu e graba , ai adresa mea :) |
Quote:
|
Quote: