![]() |
Re: Freehand Design - Provocari
Salutare,
Ce ziceti de o noua provocare ceva ce nu a fost demult pe sectiunea aceasta?hmm..hai ca o bag...astept cat mai multa lume sa participe. --Tema: o motocicleta(orice marca de motocicleta este acceptata) --Termenul : Termen 12 zile,respectiv 28.04.2010-09.05.2010 Astept cati mai multi sa participe, Va urez Bafta!! |
Daca nu te superi am vorbit cu cativa baieti si propun 20 de zile termen, preferabil...
Deci termenul pe 17 Mai 2010 la ora 22:00 ;) |
Deci termenul la Tema: motociclata,
Se prelungeste din 29.04.2010 pana in 17 Mai 2010 la ora 22:00 |
Hmm nu este o idee rea cu motocicleta,dar cred ca multi oameni ar vrea sa deseneze masini...:rolleyes2
|
Nu este obligat nimeni sa participe ;)
|
sunt relativ nou pe aici... si nu am inteles bine... la aceste competitii poate participa oricine??? kte desene pe aceasta tema avem voie sa postam??? va multumesc anticipat pentru raspunsuri....
|
deci..poate participa oricine daca cel care lanseaza tema vrea asta..poate provoca o persoana sau pe toata lumea
-cu desenele..sa fie un singur model de masina/motocicleta numai sa fie din mai multe perspective sau doar una..nu cred ca ar vrea cineva sa vada mai multe marci odata desenate din aceeasi perspectiva asa`i? daca am gresit ceva rog pe cineva sa ma corecteze |
iti multumesc frumos SILVIUN95... si as vrea sa imi anunt si eu dorinta de a participa la competitie... asta dak ma accepta cel care a organizat-o....
|
da te accepta..e provocare pentru toti
|
1 Attachment(s)
acesta este desenul meu, ast sa ma criticati la sange
|
1 Attachment(s)
e prima motocicleta pe care o desenez :D
|
1 Attachment(s)
Salut,se baga cineva(de preferat o singura persoana sau maxim 3) la un Trabant 601 tunat?
|
cred ca este o idee buna cu trabantul...trebuie neaparat cel din fotografie?
|
Nu..Daca am zis tunat ii faci tuningul cum vrei.Termen:4.mai.2010-11.mai 2010.
|
INTRU SI EU LA TRABANT !
|
Trabant a mai fost, macar puneti un termen lung, nu doar o saptamana.
|
inca nu s`a terminat termenul la motocicleta..
|
Teo, pai ziceai ca nu vrei sa mai fie multe challenge-uri deodata. Pai acum sunt in desfasurare cel cu motocicleta si cel cu C-klasse-ul.
+ca nu demult a fost challenge cu Trabant, la care au participat destul de multi :). |
Asta am zis si nu e contradictoriu... Sa se faca dar cu termen mai lung, dupa cel cu motocicletele.
Si à propos: De acuma, cu Ace Axel am decis ca nu toate provocarile vor avea poll, doar cele ce primesc acordul. Acord dat de echipa de moderare la expirarea termenului. Decizia de a creea un poll va pepinde de urmatoarele criterii: - Calitatea generala a lucrarilor prezentate - Numarul de participanti - Tema interesanta |
in cazul in care se accepta competitia cu trabantul as vrea sa ma inscriu si eu... dak nu ata ete.... o zi placuta tuturor...
|
Cel cu mototcileta pana cand e? Eventual se mai poate prelungi in caz ca e nevoie? Mersi.
|
pana pe 17 mai
|
la provocarea cu motocicleta trebuie neaparat sa fie prezentat in lucrare un chopper ???
|
=nu
--Tema: o motocicleta(orice marca de motocicleta este acceptata) Bafta..si astept pe cati mai multi sa participe Termenul 29.04.2010 pana in 17 Mai 2010 la ora 22:00,deci mai este ceva timp..!!! |
cred ca am facut o mare prostie ca mi-am afisat lucrarea atat de repede.
|
Quote:
Si nu mai pot posta replici directe(fara quote),adica nu mai apare casuta de jos unde ai go advanced sau sumbit reply.Ce are?Daca pt voi este o intrebare retorica nu ma jigniti! |
cintezam: Nu ai facut nici o prostie daca vrei mai poti ameliora lucrarea ta, sau sa faci alta, inca nu e gata termenul ;)
Dacia_1310: Poti da reply apasand pe butonul pe stanga in dreptul numarul paginilor (este un buton si sus si jos). A fost vorba mai demult sa se scoata functia Quick Reply pentru a se evita floodul pe topicuri (posturi de genul "uaa, tare", "nu-mi place", "sustin"). Presupun ca acesta este motivul pentru care administratorii au desfintat aceasta optiune. |
1 Attachment(s)
Am terminat si eu motorul....
|
Quote:
|
dap ....de acord cu tine dar e pe A3 si nici un aparat foto klumea nu am , ca fac cu telefonu :cry:
|
Incearca sa faci poza atunci langa un geam, la lumina naturala. Asa faceam si eu cand faceam pozele cu telefonul...eventual cateva ajustari in PS mai apoi, daca e nevoie ;)
|
Quote:
|
As dori sa modific termenul de la motocicleta pana pe 20.05.2010 ora 18:00,sunt plecat de acasa in alt judet...
Multumesc... |
Auziti...nu am inteles o chestie mica...eu pot face o provocare?Ca mi-a venit o idee de masina.(Cumva cine castiga ultima porvocare poate propune urmatoarea masina:?: )
|
La challenge trebuie sa castigi ca sa propui tema. La provocari poti sa propui chiar daca nu ai castigat ultima provocare.
Insa postarea poll-ului se face doar daca moderatorii considera ca provocarea si lucrarile sunt relevante ;) |
3 Attachment(s)
Rog moderatorul sa faca un poll pentru urmatoare:
Tema: Motocicleta Termenul: 28.04.2010-20.05.2010 Participanti sunt: 1.pgapac 2.silviun95 3.cintezam |
Daca-mi permiti... ma bag cu un scuter (sa termin jantele) si fac pollul noaptea asta.
|
1 Attachment(s)
Bag si eu Trabantul...Punctele alea din fata(jos) sunt punctele de sudura de la gaurile becurilor de semnalizare a directiei,in caz ca nu ati inteles ce e cu ele.
|
Desigur evo...si maine este bine..Graba strica treaba....Mai bine incet si bine!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:10. |
- Copyright 2026 4Tuning