![]() |
Re: E30 - 325 M-TECH 2
la ce sa ma bag...sa ma dau de 3 ori in 7 ore?....la grupa mea chiar nu avea rost....iar la libere ai vazut si tu ce nebunie a fost...3 milioane de skoda rs care se dadeau de 10 ori numai intre ei...lasa boss ca o facem la noi pe banda rulanta
|
Bobi poate dai si tu un telefon la urmatorul gratar.....nu de alta da n-am mai scos ursu' de o luna si ceva din garaj....poate mai vrea si el ceva actiune:lol:
|
Quote:
|
O seara de nota 10:D
Cupa Cocean de la Ploiesti are din ce in ce mai multi participanti:D(daca tot s-a amanat cea de la Alexeni)....dupa o luna de pauza ursu' si-a facut de cap din plin....asa ca in curand trebuie sa-l incalt pe spate pentru ca va fi nevoie.....:lol: Deci:.. vs E30 2.5 12V 1-0 vs E36 2.5 24v 0-1 (am ratat startul si nu am reusit sa recuperez pana la final) vs E30 2.6 1-0 vs BX 1.9 turbo 1-0 (adversarul a avut probleme tehnice in cursa...adica pe la 200 m i s-a deschis capota:-)....eram in fata lui dar recupera rapid si probabil altul ar fi fost rezultatul) vs E46 325 1-0 (diferenta mare de greutate) vs Astra Bertone 2.0 Turbo 1-0 (Aline mai bibileste turbina aia un pic:D) Am ramas dator pentru data viitoare sa ma dau cu o Honda Civic,un golf VR6 si un pisic 2.8 cu care n-am mai apucat din cauza aglomeratie de la start. |
Quote:
bafta cu ursu' si plimbal mai des ca merita e o bijuterie |
Quote:
|
cupa cocean drag race:twisted:......vreo 90+ de masini....doar bucurestiul cred ca a venit cu vreo 50:twisted:
bravo adi...se vede ca iti era dor de urs si el de tine. ar trebui totusi sa incalzesti mai mult cauciucurile la plecare |
Quote:
SI AM STAT DE VORBA MULT LA CUPA COCEAN :D NE MAI VEDEM CU CEA MAI MARE PLACERE FRATELE MEU :D MS MULT DE TOT TE SALUT !!!;) |
Quote:
|
dieselele de ieri au fost grave :-)
Abea te`am prins si eu aseara la start:lol: o data probleme la semafor si a doua oara mi s`au deschis flapsurile :lol: schimba bucsili si o ardem dubios iara :D si oricum .. la cum arata masina nu conteaza daca castiga sau nu ;) |
Nea Ady da-mi si mie un semn cand mai pleci spre Ploiesti ca vrea si VR6 le meu GANG BENG langa ursari ! bafta cu masina e spectacol
|
in fiecare vineri e cupa cocean...vino sa vad si eu vr6 cum se comporta;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
da cu EDU ce facem?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
O alta seara frumoasa chiar daca mai scurta ca de obicei din motive.......dezorganizatorice :lol:;)
Ursu' merge ok numai ca filtrul de aer imi ia din putere simtitor....trage aer cald si este atat de incins incat nu se poate pune mana pe el....trebuie sa-i fac neaparat o incinta separata daca vreau sa traga cum trebuie!!! Deci: vs E30 2.6 1-0 vs E36 2.8 0-1 (foarte tare trage pisica asta cu admisie de 2.5 si soft) vs Passat VR6 1-0 (in sfarsit ne-am dat si noi odata:D) vs E30 2.5 12V -egalitate- (e prima oara de cand ma dau cu Jaka si stam de la start pana la final bara la bara.....ne-am uitat unul la altul pe geam toata cursa de radeam amandoi de situatie:D....bun tare "softul" asta de acum nebunica..imi place:D) vs E30 25 24V 0-1( cel mai tare urs aspirat de 25 24v....e foarte rapid si nu pot decat sa-l felicit pe Madalin pentru ce a scos din masina...:-)) |
ai aceeasi problema ca si la mine......facem omleta pe filtru de aer:cry:
oricum...ursu trage grav si arata intr-un mare fel...stiam ca nu am ce cauta langa tine la start....dar..cuvantul FUN ne caracterizeaza:peace: |
Quote:
nuj cand ne mai vedem ca eu nu o sa mai am timp pt ploiesti :D:D:D oricum a fost frumos si aseara :D |
Las ca vi saptamana asta la Chop Shop si vedem ce si cum mai ajustam pe la el sa impinga mai bine.E un urs prea frumos care are potential.
Te pup si multumesc pentru aprecieri :hug: |
[QUOTE=ady_viteza;3520986]Maine seara daca vremea e frumoasa mergem la o noua editie din cupa coceanu':D[/QUO
:(( nefunctionala masina ! sparta o janta :( poate vinerea viitoare ! |
Quote:
[QUOTE=balann_jointt;3524495] Quote:
|
vs E30 25 24V 0-1( cel mai tare urs aspirat de 25 24v....e foarte rapid si nu pot decat sa-l felicit pe Madalin pentru ce a scos din masina...:-))[/QUOTE]
Vorbeste cu Danny LAf sa faca mai cresti putin in putere!Un soft ceva! |
3 Attachment(s)
Quote:
Am bagat ursu' la o inspectie tehnica generala pentru ca imi place sa stiu masina impecabila si estetic si mecanic. I-am schimbat uleiul din grup pentru inceput si am pus motorul pe tester sa vad daca e ok si merge foarte bine, mai putin evident filtrul de aer pentru care imi va face Madalin o incinta sa nu mai traga aer cald. Dupa ce am verificat tot ce inseamna suspensii si articulatii, am decis sa schimb suspensia complet si fata si spate(vreau sa ridic un pic masina pentru ca este foarte mult lasata pe fata)...tot ce inseamna bucsi la puntea spate(bucsi bara stab....bucsi punte...bielete antiruliu)...si bratul dr fata ai carui pivoti au decedat pe parcurs(bucsile de la brate le-am schimbat deja):D Cu permisiunea lui Radu in poze apare putin si ursul lui care este inca in lucru :D;) |
mie unul imi place foarte mult cum sta de fatza masina... am vazuto si eu live odata si statea bine bine pe roatele ei....faci cum crezi u...eu nu pot decat sa iti urez bafta si sa ai grija de ea fiindca e un exemplar superb!
|
Stiu cat de lasata este masina .. arata superb asa , pacat ca nu avem drumuri , sunt convins ca va arata bine si putin ridicata de bot !
Bafta cu ea ady ! |
O ridic foarte putin din motive obiective...adica de la arc de -80 pe fata trec la -60(am fix doua degete sub baia de ulei care este mai jos ca nivel decat spoilerul fata!!!)...pe spate va ramane la fel ca inaltime.
Este frustrant sa nu pot trece nici macar peste o amarata de cale ferata sau sa fiu nevoit sa ocolesc zeci de km sa pot ajunge undeva( prietenii mei stiu ce aventuri am avut pana acum:lol:) |
din gura e usor sa vb lumea...ca da bine...ca sta bine...bla...bla..bla...:blahblah::blahblah:...pun e 60 adi ca o sa fie treaba.....abia nu mai faci 3 ore pana la ploiesti;)
ne vedem diseara la cafele P.S.drumurile noastre nu sunt alea din Germania....nici alea de pe youtube...nici alea din NFS...sunt drumurile din Romania!!! stati voi o ora sa iesiti de pe o strada...si alta jum de ora sa incercati sa treceti o cale ferata...care dupa ce o harjai de 15 ori tot nu reusesti....sa vad atunci ce mai ziceti..... |
Quote:
|
Nici in Anglia nu's extraordinare drumurile, asa ca nu suntem singurii :D
Anyway, parca drumul spre Ploiesti era reparat? Sau s-a stricat din nou? |
Quote:
poate data viitoare am si eu timp de stat mai mult cu tine.:ciggy: apropo` am scos ursul pe strada azi in noua blana. poate o sa deschid si eu un topic cu brunul meu sa va spun ce aventuri poti avea cand te apuci de la 0 cu o masina... bafta |
de cand astept un nou topic gen "e30 - ..."
|
Quote:
|
te-am vazut astazi pe caramidari, ce sunet scoate..:oops:
|
I-auzi ma si te vaitai ca nu scoate sunet :lol:
|
prima data cand l-am auzit, ma intorceam acasa cu un tovaras de la piscina si am vazut un elicopter ca incerca sa se lase pe un teren...pana la urma a plecat, mergem vreo 10m si ii zic ca s-a intors, cand intorc capul vad ursul trecand :-s
|
4 Attachment(s)
Quote:
Ieri am lasat masina la Campina pentru modificarile de care am vb acum doua sapt.Abia astept sa vad cum va arata cu noile suspensii.....sper sa nu se ridice prea mult!!! |
Aha pui doar poze cu ursu lu Radu,ca e frumos asa vopsit cu jante alea alea ,la al meu sa nu ii faci ofticatule :bat: :D:D
|
Quote:
si pune-i niste arcuri de dacie :))):)):)) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning