Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Masina suprema (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/15881-masina-suprema.html)

3SGE 15-09-06 21:50

Re: Masina suprema

Quote:

Originally Posted by 05wnd (Post 554997)
in ciuda videourilor care circula pe net cu Ferrari facut de una alta(zic eu ca is false) Ferrari ramane Nr I.Cat despre Audi Bi-Moto cu un Skyline sau o Supra nu prea cred ca o sa le rupi in 4.

Good point!:D Ar trebui o comparatie stock, nu audi x tunat contra Japs stock! Sa nu fiu offtopic repet porsche 959 masina visurilor mele , pe 2 ar fi f40 iar pe 3 ar fi delta evolutione(editia martini).

George_P. 15-09-06 22:59

Ma rezum la mk2 GTI 16v si mk5 GTI...

Nu o dau in vise nerealizabile cum ar fi Gallardo sau un F50

:D

bogdan C.E.T. 17-09-06 13:15

as vrea sa le schimb parerea oamenilor , ca masinile mici nu's bune. as tuna o masina mica , la exterior sa aibe doar jenti, bijuteria sa fie motorul.

asta ar fi o msina suprema pt mine.^^^^^^.

George_P. 17-09-06 23:23

Quote:

Originally Posted by bogdan C.E.T. (Post 556646)
as vrea sa le schimb parerea oamenilor , ca masinile mici nu's bune. as tuna o masina mica , la exterior sa aibe doar jenti, bijuteria sa fie motorul.

asta ar fi o msina suprema pt mine.^^^^^^.

Imi place ca esti cu capul pe umeri si nu te arunci la masini care nici macar in vise nu le avem.

Respect ;)

Nautilus 18-09-06 00:29

Nici o masina stock nu poate avea pretentii la suprematie fiindca toate masinile omologate de un fabricant pentru a fi produse in serie mare sunt inevitabil compromisuri, facute sa impace si capra si varza, sa fuga dar sa se incadreze in Euro 3/4/5, sa nu consume prea mult dar nici putin, sa functioneze si cu carburanti buni si cu combinatia romaneasca apa-benzina, sa poata fi conduse la fel de bine si de un sofer talentat, si de unul normal, si de un incepator care are permis de o luna si multi cai putere sub fund :) tocmmai pentru a scapa de compromisuri s-a inventat tuningul

Exemple de masini care nu exista dar ar trebui inventate:

- Mercedes-Benz W124 cu motor V12 plus cutie de viteze manuala;
- Daewoo Tico cu motor de motocicleta de viteza si cutie cu rapoarte corespunzatoare (si marsarier, de care motocicletele n-au nevoie :) );
- Smart Roadster cu cutie de viteze manuala;
- orice VW cu un sistem 4x4 adevarat si nu un Haldex;
- Suzuki "new" Swift cu compresor (asta s-ar putea face, dar cu bani grei);
- Lotus Esprit V8 cu intercoolere (la fel, se poate face, dar costa..);

.........................

continuati voi :)

~Nautilus

iasi_drifter 18-09-06 01:02

eu m-as multumi sa am bani sa ma plimb toata ziua (inclusiv pana la piata) cu un WRC (Ford Focus WRC 2004 de ex :D ). Stiu ca ar fi total nepractic dar zic... daca as avea banii aia... poate ma infiaza si pe mine vreun seic arab :D .

Raekwon 18-09-06 03:30

eu cred ca masina visurilor mele este ELENOR :D (sper ca am scris bine) mustangul negru din filmul dispari in 60 sec

dak ma gandesc mai bine : SUNT SIGUR :-)

Raekwon 18-09-06 03:38

sau parca se scria cu doi 'n' in fine stiti la ce ma refer ....

imi pare rau ca ati uitat de masinile vechi

Nautilus 18-09-06 08:05

N-am uitat. Le fel de bine puteam adauga la lista Chrysler 300B cu un sistem de suspensie modern si pneuri pe masura :) sau ceva mai modern, care ar costa peste 100 000 EUR daca s-ar fi produs macar unul: Aston Martin Virage 6.3 cu caroserie Shooting Brake :p

~Nautilus

19tdi 18-09-06 10:06

s 65 amg .... lux , performanta ... n-am ce sa cer mai mult

George_P. 18-09-06 12:26

Quote:

Originally Posted by Raekwon (Post 557512)
sau parca se scria cu doi 'n' in fine stiti la ce ma refer ....

imi pare rau ca ati uitat de masinile vechi

ELEANOR...

AK-ZER 28-09-06 15:59

nush dk exista mashina suprema .. dar p un site k lumea de mashini (nu unu aiurea) spunea k pagani zonda f e probabil "the best car of them all" .. zonda a fost tinuta cam 11 ani in stadiu de proiectare , tunel aerodinamic etc pt k sa iasa cea mai bine fabricata mashina.. (calitatea fabricatiei lui zonda nu se gaseste in nici un supercar) e shi cam cea mai manevrabila dintre hyper-carurile actuale.. e facuta ca o opera de arta.. tot ce este p ea a fost gandit shi regandit de 100 ori k sa iasa ceva special care sa-i convina lui pagani..o bijuterie la propriu.. ;
mai este veyron-ul.. cea mai cea pana acuma cand vine vorba de performante lux confort.(la supercaruri+de serie) o mashina care mi-a placut ink din 99 cand s-a prezentat conceptul 18/4 cu 555 cp..(are o forma originala care imi place).. o mashina in care s-a investit ft. mult timp shi capital.. cu o tehnologie pretentioasa.. care vrea sa garanteze k cei 1050 de cai p care i scoate o sa ne tina mult shi bine.. in concluzie o mashina unik..mai degraba un gt luxos cu performante nemaivazute decat un racer de leMans pt strada:..
mai sunt americanele custom facute de foose sau boyd.. la care sunt lucrate artistic aproape toate piesele care alcatuiesc mashina
totushi cand vine vb de my favorite dreamcar.. este shi o sa fie intodeauna o cobra427 facuta custom dupa preferintele mele.. ceva in gen supercharged 427 engine 1000hp , greutate 1 tona shi detalii de design gandite de mine.. ceva sisteme prodrive k sa o tina shi p pista... shi probabil facuta de nemtzii de la weineck.. it's still a dream..

aKa BandiT 02-10-06 13:12

my dream car:
1. impreza wrx sti tunat doar la motor(sa aiba peste 400 cp)
2.mustang gt -Eleanor sau ceva similar...

r3sp3cT 02-10-06 16:33

Ce sa zic masina suprema pt mine ar fi un bentley continental :) !

Bogdan YBR 05-10-06 00:59

ceva urat dar super puternic ... prietenii stiu de ce !!! gen cielo al meu cu un motor super modificat :) dar care sa nu dea de banuit ca are ceva mai multi cai.... :P

George_P. 05-10-06 01:25

Quote:

Originally Posted by AK-ZER (Post 568524)
nush dk exista mashina suprema .. dar p un site k lumea de mashini (nu unu aiurea) spunea k pagani zonda f e probabil "the best car of them all" .. zonda a fost tinuta cam 11 ani in stadiu de proiectare , tunel aerodinamic etc pt k sa iasa cea mai bine fabricata mashina.. (calitatea fabricatiei lui zonda nu se gaseste in nici un supercar) e shi cam cea mai manevrabila dintre hyper-carurile actuale.. e facuta ca o opera de arta.. tot ce este p ea a fost gandit shi regandit de 100 ori k sa iasa ceva special care sa-i convina lui pagani..o bijuterie la propriu.. ;
mai este veyron-ul.. cea mai cea pana acuma cand vine vorba de performante lux confort.(la supercaruri+de serie) o mashina care mi-a placut ink din 99 cand s-a prezentat conceptul 18/4 cu 555 cp..(are o forma originala care imi place).. o mashina in care s-a investit ft. mult timp shi capital.. cu o tehnologie pretentioasa.. care vrea sa garanteze k cei 1050 de cai p care i scoate o sa ne tina mult shi bine.. in concluzie o mashina unik..mai degraba un gt luxos cu performante nemaivazute decat un racer de leMans pt strada:..
mai sunt americanele custom facute de foose sau boyd.. la care sunt lucrate artistic aproape toate piesele care alcatuiesc mashina
totushi cand vine vb de my favorite dreamcar.. este shi o sa fie intodeauna o cobra427 facuta custom dupa preferintele mele.. ceva in gen supercharged 427 engine 1000hp , greutate 1 tona shi detalii de design gandite de mine.. ceva sisteme prodrive k sa o tina shi p pista... shi probabil facuta de nemtzii de la weineck.. it's still a dream..

Poate sa scoata astia si mama lor de Pagani Zonda sau Veyron,pot sa faca dintr-o masina apartament si sa fie singura de acest gen,parerile tot ar fi impartite.

Fiecare cu ce-i place,ce-i convine,ce-si permite etc.

Trickz 06-10-06 23:33

mai...sincer sa fiu....as prefera ceva usor de intretinut dar cu performante mari....un ''fd'' sau un ford cougar ar mai merge......

neoStar 07-10-06 00:19

veyron daca e sa ma gandesc la alea mai scumpe.. si un CLS 55 din alea mai ieftine :D

teddy 07-10-06 02:04

chiar.. ford cougar, ce masina misto, cat de subestimata. si eu mi-as dori una. nu e chiar masina mea suprema dar... interesanta alegere!

andrei_patraucean 07-10-06 20:15

pt ocazii speciale ferrari enzo:D poate ca nu e cea mai puternica, dar se tine cel mai bine pe viraje;) si un m3 argintiu cu un super tuning estetic

andrei_patraucean 07-10-06 20:17

am uitat sa zic de un dodge charger de prin '70-'80 (chiar nu sunt pretentios la model, dar sa fie bine restaurat;))

Kolegosu' 09-10-06 11:32

Quote:

Originally Posted by George_P. (Post 575284)
Poate sa scoata astia si mama lor de Pagani Zonda sau Veyron,pot sa faca dintr-o masina apartament si sa fie singura de acest gen,parerile tot ar fi impartite.

Fiecare cu ce-i place,ce-i convine,ce-si permite etc.

Masina suprema banuiesc k este masina la care visezi. Pt un nene de la tzara care s-a plimbat toata viata cu carutza, masina suprema poate fi o Dacie din 2002 cu un Zambet d'al lui Iliescu. Pentru mine tot Skyline-ul GTR V-Spec Nismo ramane masina suprema.

br01tim 13-10-06 09:37

ptr mine masina suprema e un Ferrari F430 decapotabil!masina arata si fuge tare de tot dar costaaaaaaaaaaaa mult prea mult ca sa ma gandesc deocamdata sa o cumpar!poate la mana a 15-a :)

riptor 13-10-06 15:57

as zice orice ferrari ca sa fiu asa..mai modest..daca nu orice intre ferrari 288gto(1984),ferrari f 40(1987),ferrari f50(1995),ferrari enzo(2002).stiu,nu sunt practice,nu sunt folosibile zilnic,nu sunt confortabile,unele din modelele de mai sus nu au nici servodirectie (sa nu mai vb de alte smecherii electronice..) insa toate astea nu conteaza,pentru ca nu ai sa vezi pe nimeni sa aiba f40 si atat,nu? o masina de vis trebuie sa fie o sarbatoare,sa ti se ridice parul pe spate cand te sui in ea dupa ce ai mers o luna cu masina de zi cu zi..sa iti fie cald in ea,sa iti cante motorul in spate,sa faci bataturi de la schimbat viteze,sa te lupti cu directia,cu franele,si in momentul in care le-ai cucerit atunci dai de fericire,deci sa fie un eveniment trait la maxim din care sa iesi tremurand(opriti-ma careva! :) ),numai asa ai sa ti-o doresti zi de zi,imi vine greu sa cred ca un m3 te-ar putea atrage la nesfarsit,deci nu as putea sa spun ca e o masina de vis.ca sa inchei:adrenalina ma face sa vizez cel mai mult,nu 500 de cai ,aer conditionat,cd player,piele,cruise control,etc..gata ca m-am incins!

AdriANNO 22-10-06 00:30

Quote:

Originally Posted by teddy (Post 378010)
Nu e un topic de versus ci doar parerea fiecaruia. Care e, pentru fiecare, masina pe care si-o doreste si care simte ca l-ar satisface pe deplin. Pentru fiecare difera in functie de personalitate si preferinte: pentru unii va fi o supersportiva, pentru altii o limuzina, pentru altii o super masina de teren, etc.
Alegeti o singura masina (marca, tip, motor, generatie) si atat!

Ferrari F430 este masina suprema pt mine

br01tim 22-10-06 10:02

Quote:

Originally Posted by AdriANNO (Post 594042)
Ferrari F430 este masina suprema pt mine

si ptr mine la fel!mi-as dori sa vad una pe viu ca de condus.......nici vorba!

m_power87 23-10-06 02:46

masina suprema pt mine un m6 vopsit in blue interlagos si daca se poate si cu kit Hamman

thor 25-10-06 00:53

e voie sa visam?! Clar Bugatti Veyron....sau Slk McLaren Tunat de Brabus.....in perspectiva....M6......Good Hellp Me To Winn This Sunday :) :p

riptor 25-10-06 02:53

Quote:

Originally Posted by br01tim (Post 594244)
si ptr mine la fel!mi-as dori sa vad una pe viu ca de condus.......nici vorba!

eu cred ca daca te duci cu ceva mii de euroi pe la maranello te lasa sa o incerci..capu sus! nici sa visam nu mai putem...eu am zis ca in viata asta am sa fac sa ma sui intr-un ferrari macar si paote sa si conduc asa ceva

terentepmare 02-11-06 15:55

1 Attachment(s)
Shelby Cobra Gt500

WaRiO 04-11-06 08:04

MINE'S R34 Skyline GT-R...asta e ucigas de Ferrari ,BMW ,Mercedes si ce mai vret voi...:D

http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../cd/34nur1.jpg

"Best Motoring recorded a laptime of 57.7 seconds in the current MINE'S R34 Skyline GT-R demo car. For a comparison, the McLaren F1 does a lap on this track in 64 seconds."
http://en.wikipedia.org/wiki/MINE'S

smc07 02-12-06 20:56

pt mine ar fi multe da` m-am indragostit de un nissan skyline r34...nush ce am cu masinutza aia da e fantastica...are look...are sound...si unde mai pui da bine si cu tuning pe ea :D

Nemilosu 04-12-06 18:25

Audi coupe quattro an 1984.
3oo cp si tractiune de cuteaza asfaltul.
si mai are si vreo 900 kg.

Bogdy 05-12-06 11:00

masina suprema pt mine ar fi Un Nissan Skyline R34 GTR cu Motor 2.6 LTR, twin turbo HKS GT2530 , 600 hp (adica tunat de mines) !!

05wnd 05-12-06 19:49

Lancia Delta Integrale S4.Cunoscatorii stiu de ce.......

teddy 05-12-06 23:59

pentru cei care cred ca nu iti poti permite nici macar sa visezi la a te urca sau conduce vreun supercar in viata lor, cheer up.
in UK a costat 300 de lire sa conduc porsche 911 turbo, ferrari f430, maserati spider si audi RS4. in pachet au fost incluse si plimbari pe locul din dreapta in ferrari f50 si jaguar xj220 si bomba... masina de formula adaptata cu 2 locuri (unul in spatele celuilalt). toate astea pilotate de un race driver, of course.
senzatii, si nu scump... nu?

ps. cand am fost eu era la silverstone chestia asta, acum este in alta parte, o sa caut si o sa revin cu detalii. eu am aflat de asta rasfoind o revista auto asteptand metroul la leicester square :lol:

LE: pentru plimbarile cu race driverul la volan trebuia sa te consulte un cardiolog... tre' sa recunosc ca numai gandul asta m-a speriat rau :))

danelu 06-12-06 19:26

daca ar fi sa aleg masina suprema as fi in mare dilema, nu as stii .... la cate masini pot avea acest titlu....dar ma lupt sa aleg intre ford gto si enzo....doua masini formidabile

alexSHO 06-12-06 23:16

Quote:

Originally Posted by 05wnd (Post 649382)
Lancia Delta Integrale S4.Cunoscatorii stiu de ce.......

de ce? :rolleyes2

andrE1 09-12-06 21:28

RX-7 VeilSide fortune model e tot cemi trebe

Paulinho1st 28-12-06 14:59

pt. me mashina suprema ar fi Audi Le Mans.Partea exterioara fiind realizata din fibra de carbon,iar partea interioara te ia cu fiori.

All times are GMT +2. The time now is 18:27.

- Copyright 2026 4Tuning