Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Sound Of Speed Galati (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/158466-sound-of-speed-galati.html)

Ene'Andrei 07-01-10 11:30

Re: Sound Of Speed Galati

stii? poi intreaba dac monteaza pe masina mea....

racinGTI 07-01-10 11:36

Motor de swap, 2,8 VR6 + asta
2.8 VR6 Kit Turbo
- T3/T4 Turbocompresorul (wastegate extern)
- Mergi cu Dumnezeu Type-M intercooler (20.5x6x2.75)
- Kit Tevi aluminiu + furtunue siliconice + Coliere
- Galerie de evacuare din inox
- Blow OFF Valve BOV
- Regulator presiune benzina, Boost controller
- Ulei Furtune Kit, flansa temperatura Senzor
- Turbo Timer, Oil poate capturilor, ventilator
- Ulei Kit cooler, filtru benzina sport aluminiu,
- Reductii Accesorii, garnituri,, etc

Total, 2500 oiro.
Varianta asta o iau UE + kit de ambreiaj
*********************************usurata volanta
*********************************upgrade de soft

PS: zi baiatului k Trebuie sa-si mai cumpere si un autoblocant k s-ar putea sa nu-i mai plece Masina de pe loc si dc eventuala vrea niste discuri mai mari si un sistem de franare compatibil sa se poata opri ... ca astia isi tuneaza motorul si se opresc in stalp :D

MauS 07-01-10 11:38

Quote:

Originally Posted by Ene'Andrei (Post 2954070)
stii? poi intreaba dac monteaza pe masina mea....

Masina ta merge executata cu un C20XE atmosferic sau daca vrei ceva mai profi, C20LET (2 litrii turbo -204 caluti). Singura problema ar fi eleronul si stickerele laterale. :sad: NU poti schimba motorul daca vrei sa pastrezi astea. Ne auzim pe privat pentru mai multe detalii.

daniwmk 07-01-10 11:38

Quote:

Originally Posted by tzapul (Post 2954034)
110:....si eu ce am zis mai devreme? ca nu e nevoie sa te chinui prea mult ca sa mai castigi inca vreo 15 cai in plus (110+15=125....ai si tu partea ta de dreptate...sunt 125 nu 130 :)))))) )

iar la partea cu bavarezii ce am zis? "nu or fi ei bavarezi dar sunt buni si aia"

nu vreau sa fiu rautacios sau sa jignesc....da ori iti iei ochelari ori meditatii la citit

stai linistit nu ai cu ce sa ma jignesti

ai zis ca ai tdi de 130 cp ... nu ai ... defapt nu ai nici 125 dar vrei sa aflii cum sa ai faci :D

bmw este constructorul bavarez
vw este constructorul din wolksburg - tot nu intelegi ? nu e nimic atunci ramane asa

shadowro 07-01-10 11:47

@tzapul ... daca ai golf 3 td inseamna ca nu ai injectie deci un soft iese din calcul. deci la tine nu exista metoda simpla de a creste puterea :)

racinGTI 07-01-10 11:55

Citat:
Originally Posted by Ene'Andrei
stii? Puncte de interes intreaba CAD monteaza pe masina mea ....

Masina Ta merge executata Cu un C20XE atmosferic sau daca vrei ceva mai profi, C20LET (2 litrii turbo -204 caluti). Singura problema ar fi eleronul si stickerele laterale. NU poti schimba motorul Daca vrei sa pastrezi astea. Ne auzim pe privat pentru mai multe detalii.

Radu stie ce spune dar propunerea lui te costa cat masina ... Daca vrei ceva la ea eu zic sa-ti faci o admisie de aer buna, completa o evacuare (cu serpisori daca se poate) mai usurezi din volanta si faci si o Resoftare ... cred ca iti ajunge si vei fi multumit

tzapul 07-01-10 12:00

bai maus.....apropo.....am auzit ca ai fost in clasa cu mine in generala....

Quote:

Originally Posted by tzapul (Post 2953973)
nu exista standard
dar cu o mica modificare mai castigi usor inca 15 cai. si poate nu or fi ei bavarezi da is buni si aia in plus acolo

eu o tin pe a mea.....asta ca sa iti demontrez ce ziceam mai devreme.....ori iti trebuie ochelari ori lectii de citit....

am zis k ....repet a 3-a oara,...."NU SUNT EI BAVAREZI DAR SUNT BUNI SI ASTIA..."

CE DOAMNE IARTA-MA NU AI INTELES????

ESTI SAU TE FACI????

Ene'Andrei 07-01-10 12:07

ok...la gradinita cu voi :)) ca numai de club nu se vorbeste aici

tzapul 07-01-10 12:10

Quote:

Originally Posted by Ene'Andrei (Post 2954154)
ok...la gradinita cu voi :)) ca numai de club nu se vorbeste aici

da nu ma andrei da acuma pe bune.....cum pana mea sa nu te enervezi ma?....knd vezi k omul o tine pe a lui?.....deci sa mor eu....are dreptate andrei....la gradinita cu voi....face omul o replica informativa si voi incepeti sa o calculati si criticati de parca as imbolnavi juma de romanie cu replica aia.....revenitiva oameni buni....

Ene'Andrei 07-01-10 12:12

gradinita e un thread pe zona galati braila...:D si acolo puteti face chat...sau alte conversatii

madalin89 07-01-10 12:13

eiiii poate nu sa trezit bine inca ......pentru mine e inca dimineata poate si pentru el :D

tzapul 07-01-10 12:17

i-auzi.....eu garai de atata munca si el abia s-a trezit.....:))

madalin89 07-01-10 12:21

Quote:

Originally Posted by tzapul (Post 2954181)
i-auzi.....eu garai de atata munca si el abia s-a trezit.....:))

asta e frate .....am iesit la pensie mai devreme si imi permit .....hai sa lasam chatul :))

tzapul 07-01-10 12:24

revelionul te-a scos la pensie mai devreme iti zic eu.....:))=))

Gabi TAZ 07-01-10 12:29

Quote:

Originally Posted by racinGTI (Post 2954120)
Citat:
Originally Posted by Ene'Andrei
stii? Puncte de interes intreaba CAD monteaza pe masina mea ....

Masina Ta merge executata Cu un C20XE atmosferic sau daca vrei ceva mai profi, C20LET (2 litrii turbo -204 caluti). Singura problema ar fi eleronul si stickerele laterale. NU poti schimba motorul Daca vrei sa pastrezi astea. Ne auzim pe privat pentru mai multe detalii.

Radu stie ce spune dar propunerea lui te costa cat masina ... Daca vrei ceva la ea eu zic sa-ti faci o admisie de aer buna, completa o evacuare (cu serpisori daca se poate) mai usurezi din volanta si faci si o Resoftare ... cred ca iti ajunge si vei fi multumit

man, nici acum nu te-ai prins cum sa dai QUoTE!!!!!!!!!!!!!

poti sa dai si multiquote daca vrei sa raspunzi la mai multe mesaje. ai in drepta acolo niste butoane, tine cursorul pe ele si vezi ce scrie. unul este multiquote-ul si pe altul scrie mare QUOTE.
FOLOSESTE-LE!!!!

C20LET rulzz. dar nici cu C20xe nu o sa te plictisesti, dar dupa un timp cred ca o sa vrei si tu sa faci Fzzz Fzzz , cum ai sa vezi din ce in ce mai des pe strazi sau pe la curse, si ai sa vrei Turbo. Deci mai bine strangi din ce vrei tu , si iti pui C20LET-ul din prima!:D

este un espero C20LET de Ct de vanzare. Masina s-a descurcat minunat la legalele de anul trecut!

daniwmk 07-01-10 12:57

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 2953914)
pui pe el un motor de tdi si de acolo ai foarte mult de castigat.

Quote:

Originally Posted by tzapul (Post 2953933)
da este TDI....cu 130 cai

Quote:

Originally Posted by tzapul (Post 2953973)
nu exista standard
dar cu o mica modificare mai castigi usor inca 15 cai. si poate nu or fi eu bavarezi da is buni si aia in plus acolo

ai zis ca ai TDI de 130 cp acum nu mai ai (OK)

hai sa incercam altfel
ce inseamna la tine cai bavarezi ?

tzapul 07-01-10 13:09

ba nu iti mai zic nimic ca vad ca vorbim impreuna si ne intelegem separat.....nu stiu ori eu sunt ori tu esti....da ideea e ca nu e bine asa k hai sa o lasam asa

daniwmk 07-01-10 13:11

ok ramane asa

ps - mai lasati spice ul asta ca nu face bine

racinGTI 07-01-10 13:13

Gabi Taz nu ma chinui sa nu imi pierd timpul cu oameni ca tine...daca ai ceva de spus inteligent te ascult daca nu papa ca sa te faci mare

Gabi TAZ 07-01-10 13:23

pai am frate ceva de spus. invata sa folosesti QUOTE-ul, ca sa nu mai dai copy si paste la ce am scris noi, cand vrei sa ne raspunzi!!!!

si cred ca te grabesti cand scrii. TE GRABESTI RAU!

KarFanatik 07-01-10 15:01

Gabi Lasa copiii in pace!nu are rost sa te arunci in dispute cu ei pentru ca mai intotdeauna cei frustrati au de castigat....asa ca ei dau din gura noi dam din pedala si GATA! :)) o zi buna iti doresc gabi si chill ;))

Vrei sa te astepte baietii in fata blocului?=))))) vezi ca sunt periculosi....:)))))):rolleyes2:rolleyes2:lol::sho ck:

marius3030 07-01-10 16:23

mai bine ati lasa vb rele si intepaturile si ati fi on topic.

racinGTI 07-01-10 23:09

e ultimul meu comentariu pe dinafara si imi cer scuze dar ... Gabi Taz esti mai limitat decat prevede Legea

PS: fanaticule sa sti ca eu nu am inceput Nicio Controversa ... frustrati sunt altii

Azerty 08-01-10 07:16

Astept cu nerabdare locul si ora la care va intalniti maine. Cine stie cine mai apare...

shadowro 08-01-10 08:51

Quote:

Originally Posted by Azerty (Post 2956646)
Astept cu nerabdare locul si ora la care va intalniti maine. Cine stie cine mai apare...

da .. cine stie .... nino nino :))

U_TUNING 08-01-10 09:12

nino nino danonino:))))

Ene'Andrei 08-01-10 11:10

Sambata 08/01/ seara la statuie, ora 20:00, noroc ne gasim acolo!

shadowro 08-01-10 11:38

gasiti alt loc , nu la statuie.

racinGTI 08-01-10 11:55

Bogdan are dreptate ... nu e bine acolo ... aproape sigur o sa fim deranjati ...

MauS 08-01-10 12:01

La spitalul 9? :) Sau in parcul rizer. Acolo e mai underground :)

Ene'Andrei 08-01-10 12:20

ok, ceva mai underground...atunci ne gasim in curba deosebit de periculoasa de la faleza superioara pe platou langa gradina botanica...stie toata lumea unde e locul asta?

geo_s.o.s 08-01-10 13:28

salutare la toti baietii,pro sau contra clubului "Sound Of Speed".de cateva zile urmaresc forumul,mai nou mi-am facut si cont ca sa iau parte la unele discutii,in unii am vazut putina rautate,in altii prietenie,colaborare,infratire s.a.....acum ceva timp nu credeam k o sa se ajunga aici...speram totusi ...impreuna cu andy am infiintat clubul...veneam la intruniri poate kiar si singuri in unele sambete. si uite k speranta nu a fost in zadar...toti mai multi baieti au fost interesati,au venit o data,de doua ori,le-a placut,au devenit membri,acum sunt prieteni nostri.....respect pt cei care stiu de unde au plecat
pt cei ce ma cunosc "george" pt cei ce se intreaba cine sunt "ala cu calibra"

madalin89 08-01-10 14:56

salut george

Azerty 08-01-10 18:27

Ok... voiam sa nu ma amestec in alegerea locului si a orei, pana la urma e o intalnire a clubului vostru, la care s-ar putea sa mai vina cateva fete noi, pentru voi. Dar...
Locul ales e ok, dar daca vin cateva masini. Sper sa fie putin mai mult decat cateva masini maine ;). Ce ziceti totusi de parcarea de la Danubius? Ora ramane aceeasi.

Ene'Andrei 08-01-10 18:31

atunci parcarea de la danubius ora 8 seara

tzapul 09-01-10 07:47

poate vin si eu :D

Ene'Andrei 09-01-10 13:14

te asteptam tzapule..apasa pe nos sa ajungi repede :)))

chiper 09-01-10 14:03

Prezent cu muzica....:D

tzapul 09-01-10 14:49

Quote:

Originally Posted by Ene'Andrei (Post 2960198)
te asteptam tzapule..apasa pe nos sa ajungi repede :)))

mda....nu fac decat vreo 5 ore

Azerty 09-01-10 20:48

Multumesc tuturor celor care au reusit sa vina. Imi cer scuze ca a trebuit sa fug atat de repede. Sper sa ne mai putem vedea curand, poate chiar mai devreme, sa putem sta putin mai mult de vorba :).

All times are GMT +2. The time now is 06:58.

- Copyright 2026 4Tuning