![]() |
Re: MEGA DIFUZOR Ptr SPL By Dr ZOZO
Quote:
|
Quote:
|
SoundIdentity: noi doi vom mai discuta atunci cand vei invata sa vorbesti si cand vei invata sa nu te mai bagi unde nu iti fierbe oala. era o discutie intre mine si zozo. pe tine nu te-a bagat nimeni in seama. o sa ne intalnim in db drag si atunci o sa vedem ce si cum, pana atunci ramai un mare nesimtit.
|
baaaa
ce naiba...ajungeti imediat sa va luati la bataie mai hou amu... pana la urma urmei e doar un forum.... beti o bere, luati o gura de aer...si treceti mai departe! propun sa lansati o provocare...si vrem cu totii sa vedem rezultate de la toata lumea! hai sa va vad... |
Sandu...inteleg ca te bagi pentru oradeni, dar acum chiar trebuia sa-l lasi pe Zozo sa-si vada de probleme. Lauda de sine nu aduce bine. Era normal sa apara discutii si chiar nu erau legate de tine. Si cred ca e pacat sa existe tensiuni intre tine si altii cand efectiv nu e nevoie. dj81bas chiar nu avea nimic de impartit cu nimeni din cate am citit eu mai sus. Vroia doar un raspuns de la Zozo. Acum....tu stii ce si cum. De pe margine nu e tocmai clar.
Cat despre dj81bas, a participat in dB Drag inca de la prima etapa oficiala si nu a lipsit de la nici una, inclusiv cele de la Oradea. Nu cred ca ai dreptate cand il incadrezi in randul celor care vorbesc din spatele tastaturii si nu fac altceva. Daca e pana acolo a tacut si a facut mult mai mult decat altii si a facut drumul de Oradea si cand altii au stat acasa comozi. Sandu... de data asta atitudinea ta nu a fost tocmai corecta. Sari pentru oradeni....nu am zis nimic. Dar mai lasa-i sa se apere si singuri. Ca pana la urma capu' face, capu' trage. Aia care se bat cu pumnu in piept si nu fac mare lucru, aia care nu-ti plac tie de loc sunt de data asta pe langa tine, nu in spatele tastaturii. Si aia care au intrebat au intrebat cu motiv bun, avand ceva in spate. Doar fiindca nu sunt din Oradea nu inseamna ca nu au dreptate. |
Quote:
|
Quote:
|
SoundIdentity: Fac un efort deosebit incercand sa-ti citesc randurile. Verifica-ti gramatica ca din cate stiu e universala in toata tara. Acum chiar nu vreau sa ne certam, poate maine. Scuza-ma daca ti-am jignit inteligenta. Ramai asa cum esti. E mai bine pt toti. Succes
Cu drag. Albert :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
IO TAC SI FAC,
si multumesc alora care ma apreciaza de azi incolo am inchis usile garajului,si am dat afara pe toata lumea,voi lucra singur ca pe vremuri ca atunci mergeau mult mai bine treburile,voi f o masina singurel si asa cum trebuie ,nu mai am nevoie de ideile altora,cred ca am luat o hotarare buna |
Zozo, o fi bine, o fi rau, numai tu vei sti!
Motto-ul nostru este... un citat din Enzo Ferrari: "Vointa de a-ti urma ambitia reprezinta o forta ce poate depasi orice obstacol!" Eu iti doresc in continuare succes... si sa te avem printre noi la fiecare eveniment!!! Pacat ca moderatorii nu isi indeplinesc atributiunile la timp si lasa anumite discutii sa degenereze si mai ales sa persiste. A modera inseamna inclusiv a interveni atunci cand presimti ca discutiile amicale pot declansa discutii "incendiare" - daca imi este permisa exprimarea. Sper ca lipsa de timp este de vina si nu pur si simplu gandul de a nu lua parte la discutii picante... care de multe ori poate pot crea satisfactii unora... (mai, ca bine i-a zis-o... asa... sa il umileasca, ia sa vedem ce raspunde celalalt acum... ma duc sa imi pun de o cafea, ca devine interesant...) Inchei printr-un alt citat: "A fi impreuna este un inceput, A ramane impreuna este un progres. A lucra impreuna este un succes!!!" Henry Ford |
Sandu.... mi-am permis sa intervin din pozitia de moderator si nu din cea a unui membru din nu stiu ce trupa. Asa cum am mai spus si alta data, toti imi sunt prieteni atat cat isi doresc. Nu stiu sa fi tinut parte cuiva fara motiv intemeiat sau fara argumente si in nici un caz nu am facut-o pe fondul apartenentei la o trupa sau din cauza unor legaturi vezi doamne comerciale. Gandeste-te bine si o sa vezi ca am dreptate. Cred ca am fost unul dintre cei care ti-au sustinut proiectul cu Golf-ul GZ pentru simplul fapt ca si-a atins scopul. Obiectivitatea mea sprijina cand e cazul pe toata lumea, nu doar pe X sau pe Y. Si daca este sa gresesc imi scuz vina si-mi accept greseala. Mi-ar fi placut sa faca acelasi lucru toata lumea. Cand ne intalnim o sa-ti dau si alte detalii ca sa te mai lamuresc. :) Nu judec pe altii si doresc acelasi lucru.
Ale noastre le rezolvam telefonic, nu aici. Asa mi se pare frumos. Saptamana viitoare vin pana la Oradea... la un suc. ;) Cat despre Zozo si dB Drag, asta e altceva. TU ai fost unul dintre cei care au inteles si s-au conformat. Crezi ca daca Zozo participa in alta tara la dB Drag era curios cineva de cum a fost el obisnuit cu concursurile sau de vechimea lui in domeniu? Asta e partea faina la dB Drag. Exista reguli, exista invinsi si exista castigatori. Fara a se tine cont de nimic altceva in afara de rezultatul de pe Termlab. Cine stie, sa faca. Cine nu, sa invete. Cum tu ai inteles si ai reusit, asa pot si altii. Asa ca nu au scuze. Respect veteranii si munca lor. Cred ca am facut asta mai public decat se putea. Dar sa nu incurcam merele cu perele. Exista in lume N cazuri de oameni cu multa experienta in diverse domenii, dar fara sa fie cei mai buni vreodata. La o anumita varsta poti sa ajungi un meserias bun sau un meserias batran. In afara de rezultate, nimic nu se ia in calcul. Si astea sunt reguli universal valabile. Sa crestem mari si sanatosi! :) |
Partea Audio de pe 4tuning , ramasese singura neatinsa de certuri , orgolii , si alte porcarii...Lumea chiar ajunsese sa ne laude pt. faptul ca nu suntem ca "ceilalti" si ca aici , suntem mult mai saritori s.a.m.d ...
Hai sa revenim...ok? Zic ca o sa fie mult mai bine asa... |
mai baieti!!!vad ca am tensionat eu si cu craioveanu treburile!!!!eu am vrut o simpla chestie....sa mai opresc omu asta care tot critica si critica si isi prezinta masina cu rezultatul lui din curte...nu vreau eu sa fiu cel rau doar am vrut un stop contra lui zozo care acum e cu coada intre picioare si nu mai zice nimic ...ok se mai intampla sa nu reusesti cu tot efortul pus dar nu il jignim si azi si maine si poimaine s.a.m.d....au toate o limita....infine...eu opresc toate contrariile numa nu sariti pe omu care e la pamant...sincer relax si toti cei restu eu daca ma mentin la 150 cu alta configuratie in golf adica minus un 18" si tot minus un amplif si o baterie sunt mandru si imi ajunge pentru proiectu de acuma care nu va fi dedicat special db drag ci si de show ;) eu sunt genu care imi place ttoate stilurile de competitii tuning&sound si incerc o masina sa o incadrez in ambele categorii de aceea noi oradeni dam mult si pe estetica ;)...baieti bafta !!!!!;)
|
Quote:
|
Mey baietzi nu mai fiti ma asa tensionatzi , ca nu e bine, sunteti tinerei, vreti sa facetzi riduri de la varsta asta? :) Sau sa imbatraniti mai rapid?
Luati o femeie si relaxatziva, o noapte si apoi reluati discutia, cred ca va decurge altfel :)) Peace! |
Quote:
|
nu va mai racaitzi atata in p..... mea!
|
Sandu....ti-am inteles pozitia. Ce a fost, a fost. Mergem mai departe. Ne vedem saptamana asta!
In rest, ascultati sfatul lui black. Relaxati-va. :lol: |
Quote:
ACUMA RECENT CAND VA TUNA PLUTONIUMU CU 2 PASIVE IN GOLFULETU MEU :):):)Fetele de usa sunt facute deja din mdf cu 2 seturi pe fata toata dynamatizata numa incinta imi mai trebuie ;) la cluj relax de mai tii minte aveam gti-ul de la jbl si misca usile laterale si portbagaju acuma am inlocuit cu un ground zero de 1500 rms si asta cat pe ce imi deschide usile mi frica sa ma gandesc la plutonium ce scandal va putea face :):):)apropo;;am monitoare de tetiere la super pret de intereseaza pe cineva se pot vedea si live ca acum imi aduc in polo sa fie tot tacamu finalizat cred ca e ultimu lucru ce lipseste din el...de la ipod dvd navi psx 2 etc etc ...hai ca nu va plictisesc...paaaa.... |
ma baieti
nu sant cu coada intre piciore,si nici nu am fost niciodata,si nici nu voi fi. io treaba asta de db drag,nu o iau in serios ptr ca inca nu are rost,sint f putine masini deocamdata de db drag,si inca nu e un show apreciat ca in occident,vam mai spus din asta nu fac BANI si nici clienti,este doar un hoby,am sa fac si eu in curind o masina de db drag dar cu ce marca vreau eu nu cu ce sant OBLIGAT SA FAC,cred ca ati inteles,eu am primit un ordin lam executat si asta si atata a iesit,sory eu fac TUNING si SOUND din asta imi intretin firma si restul OK |
Quote:
Nu mai te scoate acum,ai avut masina Db Drag,Nu tea obligat nimeni sa vii cu M.N.C! Daca nu prea te intereseaza Db Drag de ce zici ,ce zici mai sus? Apoi zice lumea ca de ce se sare pe tine.... Accepta ca ai vorbit prea mult inainte sa demonstrezi, nu o zic cu rautate.... Peace! |
P.S probabil daca faceai incintele bune ajungeai si tu la 150db ;)
|
black: stai cuminte si nu te mai lua de zozo ca acum sare avocatul lui pe tine.:lol:
|
Quote:
|
apropo o afirmatie de ultima ora!!!!!
draga zozo precum de 3 zile nu te mai prind la telefon si nici nu mai stie orasu nimic de tine tzi-o spun scriptic:imi dau demisia din clubul tau w.w.w. din motive personale pe plan de ORADEA voi fi reprezentat sub sound identity iar in deplasare voi fi alaturi de W.S.R. ...am crezut ca in acest club chiar va fi ceva poate mai diferit dar vad ca e apa de ploaie si mai bine ma retrag...bafta si tzie si membrilor clubului tau!!;) |
Quote:
|
Ba da, Domy daca iti iei o fisa la OMV eu iti speli pe gratis masina acolo, si eu te voi sustine cu pancarde cu incriptia "Baga tare!" , dupa care ca si bun prieten putem schimba locul , adica iau eu fisa iar tu pancarda si o bag eu la spalatorie :-)
|
zozo nu o avut doar ideii de facilitati nu servicii de acel gen:):):)
|
Quote:
|
Quote:
|
oricum se apropie Tuning & Stereo...si va fi un eveniment la care ne prezentam ca si club.asa ca, domnu', ...te asteptam cu noi!
|
Quote:
|
nimic nu mai zic ....s-o lasam balta cu zozo gata e expirat!!!!:):):)
|
daca voi asa ziceti,ok
mai vedem noi. |
DR.ZOZO Tu ai magazin in Arad ca este un magazin de vopsele parca cu numele ZOZO..?
|
poate.
:) SANDU nute uit ptr cuvantul EXPIRAT nici in gluma sa nu mai zici asta. |
Quote:
|
in sfarshit s-au calmat spiritele!;)
asha va vreau baetzashilor! |
Mda, s-ar putea pune pozele cu svaitzerul lui zozo pe kitch tuning va rog? C-o merita cu varf si indesat 8) .
Induiosator patriotismul local, dar parca-i si mai frumoasa intorsatura a la Caragiale din "comitiul" din Oradea. Am citit 16 pagini cam degeaba :cry: . |
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning