![]() |
Re: Virtual Tuning
1 Attachment(s)
am facut ceva modificari novei lui aml ;) poate ia amite si face si el ceva la masina sa nu mai apara pe celeala sectiune ;)
|
Mda sa sti si la baieztii dan spate le place!!:D
|
asa da >>>
|
nu e bun spoilerul ala pentru drumurile romanesti :D...
|
TNG-ule, astept si eu o culoare frumoasa pe Vectra si un eleron (nu d-ala de neam... stii tu de care...), ceva finutz asa...
|
don`ule...yo zic sa`ti fak vt`u la toate cele...vopsea...spoilareala...eleron...si ce mai aveai u de gand sa faci pe masina ...akuma inainte sa o vopsesti`...si vopseaua aia ...60% cu 40% culorile...!!!
|
Lasa mah... sa vad intai ca ideie culoarea aia shmekera si pe urma sa vad cat ma costa s-o fac la service-ul ala destept ;) (kitul tuning ramane in discutie pe urma... depinde de bani ;))
|
5 Attachment(s)
m-am ocupat de culoare ... am amestecat culorile de mi-a venit rau :D
nu prea iese k-lumea |
tare rau portocaliu` ala....la culorile cu perla ai de munk si n`o sa`ti iasa cum ar trebuii...e mult prea greu`...dar portocaliu` e super tare....:))
|
Sa faci si albastrul ala cum e pe RC-ul lui Kostas cu perla rosie te rog...
|
si putin verde :)
|
Am vorbit cu Cip de la PEX si cu ceilalti baieti si mi-au spus ca nu e o alegere buna sa vopsesc masina perlata.
In caz de accident sau zgarieturi in general e foarte greu sa-mi mai faca cineva vopseaua la acea nuantza. Vopseaua perlata e pretentioasa. Ma gandesc ca au si ei dreptate si atunci as vrea s-o fac aceiasi culoare doar putin mai deschisa. Vopsitorul a zis ca-mi aduce paleta de culori si sa-mi aleg de-acolo ce as dori. Deci... TNG-ica, te-as ruga sa-mi faci mai multe nuantze de bleu si albastru ca sa vad cam ce ar veni mai bine. Multumesc! |
faci ce vrei ....dar oricum arat asuper bine .....culoarea pe care o ai
|
DONU
Aici au dreptate baietii ... pai nah .. pex power :) ... dar cu o vopsea perlata iesi repede in evidenta si te deosebesti de celelate culori normale si monotone. Iti fac cateva modele putzin mai incolo .. ;) later edit : .. daca tot o vrei culoare normala... de ce nu incerci ceva mai excentric, un portocaliu frumos.. mai inchis |
2 Attachment(s)
Tng ..
.. Daknu Te Superi Poti Sa Fc Ceva Si La Harbul Meu .. Multumesc |
3 Attachment(s)
GMNS`ule ... citeste cu atentie regulile pt poze
ti-am facut ceva asa ... sa nu zici ca-s bulake :P :D modificari:grila radiator,semnale albe,capota peste faruri,capota neagra |
Quote:
|
Quote:
O voi face bleu si mai vad pe urma ce-oi mai pune pe ea ;) |
donule ti am povestit eu cu ..........culorile
cum sta treaba .....asteapta macar 2 saptamani sa imi fac si eu masina sa vezi cum arata si daca iti place am sa incerc sa te ajut de materiale ca sa ti o faci si tu |
Don cum ramane cu albastrul de octavia rs?
|
a pikt....blue` rs`u...!!albastru mai deschis dekt e akuma shtiam je k a ramas...abia ashtept s`o vad gata:)
|
toata lumea asteapta :D
|
Rabdare baietzi, rabdare!!!
|
Droopy , fa-ti topic si pune si pozele pe el .. sa discutam frumos
.. nu aici pe Virtual Tuning ;) |
1 Attachment(s)
m-am jucat si eu cu niste culori prin photoshop :rolleyes2
|
pai pune mha si originalul! ;)
|
1 Attachment(s)
de ce, vrei sa o lucrezi si tu ? :-)
|
vroiam sa vad diferentele ;) dar poate p fac si eu :mrgreen:
|
1 Attachment(s)
m-am jucat si eu cu poza ;) sper sa va placa :mrgreen:
|
:lol:
Super shmeker Shantzu asta! Lasa ba tuningu' virtual si invata draq pentru sala ca ai examen..., 'tu-tzi fatza aia!!! |
NSL Opel Vectra 2.0 "LET" : DONU', daca vrei sa mai modific ceva, spune si se rezolva, da' vezi ca se dubleaza si tarifu' (daca acum ai de dat o bere, dupa urmatoarele modificari ai de dat 2 :lol:).
:-P |
Gabi...nice work....data viitoare...vezi dak poti sa elimini..."surplusu`" din poze...pt cei ce se vad in poze....sorry!:)))
|
Frate, eu m-am axat pe modificarea masinii, nu si pe cea a fundalului. Daca este nevoie, ma chinui putin si schimb si fundalu' :lol: :-P
|
nu`i problem man....glumeam stai linishtit....ti`a ieshit super...mai ales intercooleru` ala e belea rau
|
2 Attachment(s)
10 caractere
|
imi place a lui gmn . chiar ar sta bine ceva de genu asta , dar si a lui gabi e marfa ....
hmmm... eu propun sa iti faci ambele kituri si sa le iei cu schimbul :lol: a doua poza asemanatoare cu a lui gabi . e a lui ady |
Pai in a 2-a poza e chiar lucrarea mea la care s-a schimbat culoarea :-P
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un polo :arrow:
|
3 Attachment(s)