![]() |
Re: Street Racing Squad
Ma gandeam la mai multe cu el ,Racer-e:))...Anyway,nu uitati diseara....intrunire:>:>..o sa dau mesaje la toti acum
|
foarte frumos baietii` respect de la baiamare
cati membri sunteti ? |
SALUT PUSTIMEA NE VEDEM DISEARA LA FARFURIE:pistoles: SA VA VAD PE TOTI
|
TAZZ si-a implinit visul:lol::lol:!!!
Vineri seara era in extaz:lol::lol::lol:!!! |
Cred ca eram toti:D dar cum ai spus tu el era cel mai fericit:D
|
...............da:D.........
dar trebuie sa recunoasteti ca a fost frumos.vinerea viitoare m-au anuntat mai multi ca vin:D....deci:>:>..... |
iar vin baietii si "nu au ce sa faca" aduci inimi mai mari ca sta lumea pe margine ce dracu....
|
nu uitati poate imi aduceti si mie formularele alea
trag de voi poate...... poate ...... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Adica?/:) |
adu matize si tico si spark-uri k sa ma uit mai atent la ei in oglinda retrovizoare >:)
|
da man ,nu e problema.am vb cu dizzy si a zis ca o sa vina mai multi,inclusiv tico-ul care vroia sa te sperie:))
|
e doar un tico, nu are cum sa ma sperie :P al meu e tank ;)
|
9 Attachment(s)
Poze cu R5-ul:D
|
Quote:
|
eu zic alceva cu banii aia sa ia unu functionabil la partea tehnica si sa bage partea tehnica pe asta;)!!!
|
Quote:
|
are rugina doar pe deasupra tablei un strat subtire lonjeroanele sunt ok podeaua la fel nu prea are probleme la caroserie;)!!!Crede-ma stau la 5 metrii de ea:lol:!!!N-ai vazut ca ii tineam si numaru:lol::lol:!!!
|
green, lonjeroanele le vezi bine daca te uiti pe sub ea...nu te-am vazut pe burta langa masina. pete de rugina sunt km peste tot, mai ales la plafon k e indoit... podeaua chiar era ok. dar trebuiesc f multe pt ea...motor, cutie, articulatii, frane, faruri, parbriz k ala e fisurat,... vopsea... bord scaune si altele.. e mult de munca si cere mult timp si bani... hai timp iti faci dar banii sunt o problema. tazz stie in ce se baga, si cu vointa de fier... o sa o faca. asa ca.. bafta tazzule
|
Oricum ,planu' e sa mai iau inca una si sa o fac pe asta,dar sa vina banii:D
|
money money money money :dribble:
|
daca va ganditi cate ingrediente va trebui sa faceti o ciorba anseamna ca nu mai mancati...ori cum este un inceput ..acuma de trebui bani si cand sufli nasul pentru servetele ..dar este un inceput cum am mai spus.. incet incet si iese. daca vrei poti ..acuma sa nu mai facem tuning ca ne costa,,pe bune,,... . ...respect SRS
|
Quote:
eu vreau sa fac dintro masina 3 sferturi si acuma o dam in tuning :))) =))))))))));) ;) lasa baiatu sai puna roate si motor complet si lasale dracu de "plastice" si de geamuri ...:)) =))) vorbim ...:twisted::twisted::twisted::twisted: |
Quote:
|
Lasati ma baietu' sa isi ia ce vrea sa bage bani in ce vrea:D...el decide:D!!!Bafta TAZZule !!!
|
ba da esti obsedat de urs ,sa mor:))......o sa te bat cu asta :>:>
|
UNDER "DESTRUCTION"
doar persoanele autorizate va rog:arrow: |
UNDER "DESTRUCTION" - Numai inteleg nimic..unde e forumul..etc..
Baieti.doresc sa mi se stearga topicul "Bluedevil" de pe forumul pe care nu il mai vad...deoarece ma retrag..din motive obiective..:-) Salutari tuturor.. |
Quote:
si eu te salut;) |
cata liniste pe aici.......:>:>.Diseara,pana in 8 si jumatate as dorii sa fim toti.....daca e ceva,call me:)......respect SRS
|
aseara pana in 8 jumate eram 7-8 masini dar nici o urma de tazz si se intrebau baietii din NOX cand venim ....si tot presedintele a intarziat nu noi...sa-ti fie rusine tazzule:lol::lol::lol:!!!!
|
fara suparare ... tazz are pretentii de la membrii si el vine nush la ce ora... daca nu te impui cum trebuie o sa se duca dracu tot...
trebuie luata atitudine si nu asa mergem in grup cand plecam cu masinile ... vb unde ce si cum pe ce drum ... nu asa...aiurea cum vede ala drumu... si nu mai veniti la .... cu fete...fara benzina... sa pierdem timpul aiurea... si fa odata curat in clubul asta ... incepe sa ....:( treaba.. si imi pare rau... hai sa ne vedem de alea noastre si sa lasam intrunirile cu alte cluburi... no offence |
Quote:
Quote:
|
O singura data am intarziat,si asta a fost acum,vineri.referitor la alte cluburi,nu te inteleg.Pe baieti ii cunosc,iar cu presedintele ma stiu de mult timp,cam de cand eram in SNR.......curatenie,adica?......iar cu fetele care e treaba?
|
e clar....e cum am zis eu.....linistea de dinaintea furtunii:)))
|
Quote:
|
cine are o turbina stricata....si cat cere pe ia....ma intereseaza ...respect S R S
|
Noutati....avem o MEMBRA cu o nubira 1 ,inca un golf 3 si inca o tigra:)
|
De precizat ca golf-ul este negru cu un audio de excptie 8 difuzoare in toata masina si un subwwofer puternic si ca Tigra este FULL piele are praguri custom si eleron custom !Bafta baietii si Respect SRS!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning